Διαβάστε σήμερα...
Γεν. Δείκτης (23/07)
1155,79
Προηγ: 1150,17
Ογκος: 33.138.013 τ.
Τζίρος: 45.085.840
0,49%

     


     
     
... »
» Πρώτα ΘΕΜΑΤΑ
Υπ’ ατμόν η κυβέρνηση…

Σύσκεψη υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και με την παρουσία κορυφαίων τραπεζιτών, έλαβε χώρα στο γραφείο του πρώτου στη Βουλή. Στην εν λόγω συνεδρίαση συμμετείχαν ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, ο αναπληρωτής υπουργός Φίλιππος Σαχινίδης, ο γενικός διευθυντής του Οργα...»

» Πρώτα ΘΕΜΑΤΑ
«Βλέπουν» ύφεση στην Ευρώπη οι fund managers

Ύφεση στην Ευρώπη μέσα στους επόμενους 12 μήνες, η οποία θα συμπαρασύρει και άλλες οικονομίες, αναμένουν πάνω από τους μισούς διαχειριστές κεφαλαίου (fund managers), σύμφωνα με την έρευνα που πραγματοποίησε η Bank of America Merrill Lynch το διάστημα από 1 έως 8 Σεπτεμβρίου 2011. Οι κίνδυνοι, όπως η...»

» Πρώτα ΘΕΜΑΤΑ
Ενισχύεται η διεθνής αγορά καταστημάτων

Παρόλη την αρνητική κατάσταση στην οικονομία και την κάμψη της κατανάλωσης, οι διεθνείς αγορές φαίνεται να ανακάμπτουν σύμφωνα με τη διεθνή εταιρεία σύμβουλων Cushman & Wakefield. Σε έρευνα της εταιρείας, πάνω από το 81% από 63 χώρες που ρωτήθηκαν δήλωσαν αύξηση ή στασιμότητα στα ενοίκια μέσα στ...»

» Πρώτα ΘΕΜΑΤΑ
Αναδιάταξη προσωπικού δημόσιας διοίκησης

«Έφεδροι» υπάλληλοι και άλλα κυβερνητικά μέτρα για το προσωπικό του Δημοσίου - Άρθρο του Ιωάννη Ληξουριώτη, καθηγητή εργατικού δικαίου Παντείου Πανεπιστημίου Για την ασφαλή διατύπωση άποψης ως προς την έννοια και τη λειτουργία της ανακοινωθείσας «αναδιάταξης» του προσωπικού στη δημόσια διοίκηση,...»

» Πρώτα ΘΕΜΑΤΑ
Πρόταση ΣΥΡΙΖΑ για συγκρότηση συνασπισμού εξουσίας και ανατροπής του Μνημονίου

Την πρόταση για συγκρότηση ενός συνασπισμού εξουσίας πολιτικών και κοινωνικών ομάδων, που θα προέρχονται από την Αριστερά και τις προοδευτικές δυνάμεις, κατέθεσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου της ΔΕΘ. Ο κ. Τσίπρας επιτέθηκε στην κυβέρνηση, τονίζ...»

» Πρώτα ΘΕΜΑΤΑ
«Αγώνας δρόμου» με συνεχείς διαβουλεύσεις για την 6η δόση

Η έντονη κινητικότητα και οι συνεχείς διαβουλεύσεις των τελευταίων ημερών, συνεχίστηκαν και χθες, στο πλαίσιο του «αγώνα δρόμου» στον οποίο έχει επιδοθεί η κυβέρνηση για το «πράσινο φως» από την τρόικα για την εκταμίευση της 6ης δόσης. Ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, είχε και χθες τηλεφω...»

» Πρώτα ΘΕΜΑΤΑ
Ενδιαφέρον ICTSI για ΟΛΠ, ΟΛΘ

Προσφορά για την εξαγορά των δύο κυριότερων ελληνικών λιμανιών, εξετάζει να καταθέσει η International Container Terminal Services Inc. (ICTSI), μόλις η ελληνική κυβέρνηση τα καταστήσει διαθέσιμα προς πώληση στο πλαίσιο των αποκρατικοποιήσεων, όπως ανέφερε με συνέντευξή του στο Reuters, ο διευθυντής ...»

» Πρώτα ΘΕΜΑΤΑ
Πλήρες άνοιγμα των μεταφορών με «ασφαλιστικές δικλείδες»

Το προωθούμενο σχέδιο νόμου του υπουργείου Μεταφορών, που αφορά στην απελευθέρωση του επαγγέλματος των ταξί, περιλαμβάνει και διατάξεις που επί της ουσίας ανοίγουν την αγορά των φορτηγών και των Βυτιοφόρων Δημόσιας Χρήσης. Αυτό έκανε γνωστό ο αρμόδιος υπουργός Γιάννης Ραγκούσης κατά την ενημέρωση πο...»

» Πρώτα ΘΕΜΑΤΑ
Στις 5/12 ο διαγωνισμός για το ξενοδοχείο του ΟΛΠ

Στις 5 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός του ΟΛΠ για τη μετατροπή του κτηρίου της «Παγόδας» (το παλαιό εκθεσιακό του κέντρο) σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Οργανισμός, μετά από αίτημα των ενδιαφερομένων επενδυτικών και τεχνικών εταιρειών, οι οποίες θέλουν να συμ...»

» Πρώτα ΘΕΜΑΤΑ
Στο 80% ανέρχεται πλέον η συμμετοχή στο PSI

Στον ορυμαγδό των αρνητικών εξελίξεων, υψηλόβαθμο στέλεχος του ελληνικού υπουργείου Οικονομικών υποστηρίζει ότι μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου η Ελλάδα θα έχει διασωθεί. Το PSI, η αναδιάταξη του ελληνικού χρέους, μέχρι τώρα εξελίσσεται θετικά, τηρουμένων των αναλογιών, καθώς έχει φθάσει στο 80% έναντι στ...»

» Πρώτα ΘΕΜΑΤΑ
Πυρετώδεις διεργασίες στην Ευρωζώνη

Την αποφασιστικότητα της Γερμανίας, αλλά και γενικότερα της Ευρωζώνης, να προασπίσει τη σταθερότητα του ευρώ, εξέφρασε η γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ. Μιλώντας σε κοινή συνέντευξη Τύπου μετά τη συνάντησή της με τον πρωθυπουργό της Φινλανδίας, Γίρκι Κατάινεν, η κ. Μέρκελ πήρε αποστάσεις από τι...»Τράπεζες

Τα hedge funds και οι τραπεζίτες ανησυχούν…

Για πρώτη φορά τόσο έντονα οι έλληνες τραπεζίτες δεν αισθάνονται καλά όταν χτυπάει το τηλέφωνο γιατί; Τα τηλεφωνήματα των στελεχών των hedge funds έχουν πυκνώσει καθώς ανησυχούν ότι τελικώς οι τράπεζες θα χρειαστούν νέα κεφάλαια. «Υπάρχουν επενδυτές που τοποθετήθηκαν στις ελληνικές τράπεζες υπό ...»


Η ΕΚΤ θα ελέγξει 110 δισ. δάνεια και assets ελληνικών τραπεζών

Τα AQR asset quality review δηλαδή ο έλεγχος της ποιότητας του ενεργητικού των τραπεζών, πραγματοποιούνται από την ΕΚΤ και αφορούν πάνω από το 50% του σταθμισμένου ενεργητικού των τραπεζών. Για τις ελληνικές τράπεζες με συνολικό ενεργητικό 330 δισ. και μέσο σταθμισμένο ενεργητικό περίπου 210 δισ. ...»


Επικίνδυνη η λύση της μαζικής μετοχοποίησης δανείων

Η λύση της μετοχοποίησης με βάση την οποία όταν μια επιχείρηση δεν πληρώνει ή αδυνατεί να πληρώσει τις υποχρεώσεις της, η τράπεζα θα αποκτά μετοχική συμμετοχή έως μετοχικό έλεγχο στις προβληματικές εταιρείες με στόχο την εξυγίανση είναι έως επικίνδυνη αν λάβει μαζικά χαρακτηριστικά. Το μοντέλο της...»


» Σάλλας και Σκλαβούνης προωθούν την ΝΑΜΑ

» Δείγματα εμπιστοσύνης προς τις τράπεζες

» Γιατί ενοχλούνται ΤτΕ και ΥΠΟΙΚ όταν το ΤΧΣ αναφέρεται σε bad bank και τα 11 δισ.Οικονομία - πολιτική

Το ΔΝΤ ενέκρινε τη β’ δόση του δανείου της Πορτογαλίας

Η Πορτογαλία σε αντίθεση με ότι συμβαίνει με την Ελλάδα, φαίνεται να ανακτά την αξιοπιστία της στις διεθνείς αγορές, καθώς έχει πείσει ότι προχωρά χωρίς αποκλίσεις στην εφαρμογή του προγράμματος λιτότητας και στις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις. Για αυτό άλλωστε τον λόγο το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο...»


Όχι των Ρεπουμπλικανών στο πρόγραμμα απασχόλησης του Ομπάμα

Οι Ρεπουμπλικάνοι επιβεβαίωσαν τις… προβλέψεις και απέρριψαν στο Κογκρέσο το πρόγραμμα για την ανάκαμψη της απασχόλησης, που πρότεινε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα. Ο επικεφαλής των Ρεπουμπλικανών στη Γερουσία, Μιτς Μακόνελ, τόνισε ότι υπάρχει πολύ μεγάλη αντίρρηση, στον τρόπο με τον οποίο ...»


Η ομάδα BRICKS εξετάζει την ενίσχυση της Ευρωζώνης

Ο υπουργός Οικονομικών της Βραζιλίας, Γκουίντο Μαντέγκα, έκανε γνωστό ότι εντός της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον συνεδρίαση των χωρών μελών της BRICS, προκειμένου να εξετάσουν το ενδεχόμενο αποστολής βοήθειας στην Ευρωζώνη, έτσι ώστε η τελευταία να αντιμετωπίσει επαρκέστερα ...»


» Απόσυρση φορολογικών επιβαρύνσεων ζητά ο ΣΕΒ

» Συναίνεση στο ν/σ για τις δίκες «εξπρές» των πολιτικών που κατηγορούνται για διαφθορά

» Fed: Μέχρι τον Ιούλιο 2012 οι «διαθήκες» των τραπεζών

» Σφοδρή κριτική της Ν.Δ. για την εργασιακή εφεδρεία

» Στην Αθήνα η Task Force για να «τρέξει» το ΕΣΠΑ

» Ηλ. Μόσιαλος:Έχουμε ξεφύγει από την χρεοκοπία…

» Επώδυνα αλλά αναγκαία τα μέτρα, υποστηρίζει ο Φ. Πετσάλνικος

» Επίκαιρη ερώτηση Καρατζαφέρη για το τέλος ακίνητης περιουσίας

» «Μπαλάκι» οι ευθύνες για την τραγωδία

» Ν. Μπακογιάννη: Μην περιμένουμε μοιρολατρικά τις αποφάσεις της Ε.Ε.

» Στα 693.329 οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στον ΟΑΕΔ

» Επείγουσα επιστολή ΠΟΜΙΔΑ στο υπουργείο Οικονομικών

» Παρουσίαση του «Ήλιος» στο Βερολίνο

» BNP Paribas: Διαψεύδει προβλήματα ρευστότητας

» Nomura: Περικοπή του 5% του ευρωπαϊκού προσωπικού

» Η HP επεκτείνει την προσφορά για Autonomy

» Χαμηλότερα των αναμενόμενων τα κέρδη της Best Buy

» Στην Κίνα στρέφεται η ΙταλίαΕπιχειρήσεις

Διαφωνία στον κυβερνητικό συνασπισμό της Σλοβακίας για τον EFSF

Διαφωνία επικρατεί στον κυβερνητικός σχηματισμός στην Σλοβακία, αναφορικά με το θέμα της ενίσχυσης του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Χρηματοοικονομικής Σταθερότητας. Η διάσταση απόψεων ανάμεσα στην τετρακομματική κεντροδεξιά συμμαχία, έγινε ιδιαιτέρως φανερή κατά την 12ωρη συνεδρίαση ανάμεσα στα μέλη, που ε...»


Δυσοίωνα τα μηνύματα για την απασχόληση

Απαισιόδοξα είναι τα μηνύματα που έρχονται για την απασχόληση από τις έρευνες της ΜanpowerGroup και της Aon Hewitt. Η τριμηνιαία έρευνα της ΜanpowerGroup για τις προοπτικές απασχόλησης στην Ελλάδα, σύμφωνα με τις προβλέψεις των εργοδοτών για το τέταρτο τρίμηνο του 2011, πραγματοποιήθηκε σε αντιπρο...»


Ξεκινούν οι διαδικασίες στον ΟΠΑΠ

Σύμβαση εμπιστευτικότητας με το ελληνικό δημόσιο υπέγραψε την περασμένη Δευτέρα ο ΟΠΑΠ, για την ανταλλαγή πληροφοριών που αφορούν στην οικονομική και εμπορική θέση του Οργανισμού, προκειμένου να γίνει αποτίμηση ενόψει της αποκρατικοποίησής του, όπως προβλέπεται στο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα. Ειδικότε...»


» Alapis: Εις σάρκαν μία οι θυγατρικές Pharmagora και Alapis Φαρμακαποθήκη

» Νέο μέλος στο δ.σ. της Altec

» Telia: Αγορές μετοχών από τον Φ. Κουλέρμο

» Καταβολή τόκων ονομαστικών χρεογράφων αναπτύξεως

» Διεθνής διάκριση για την Τράπεζα Κύπρου

» Αριστείο Επιχειρηματικής Ηθικής για την Intralot

» Adecco: Επικεφαλής για Αν. Ευρώπη και Μ. Ανατολή ο Χ. Μισαηλίδης

» Επιχειρηματική αποστολή του ΣΕΒ στο Μαρόκο

» Τ.Τ.: Στις 30/9 η γ.σ. για απορρόφηση Τ Βank

» Τα Φ/Β που εντάχθηκαν στο fast track

» HP: Διατηρεί τα πρωτεία στην αγορά servers σε Ελλάδα, Κύπρο

» Νέος διευθυντής Marketing στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία

» Coca-Cola 3Ε: Στους Δείκτες Βιωσιμότητας Dow Jones για τέταρτη συνεχή χρονιά

» Οι βασικοί μέτοχοι της Πειραιώς στηρίζουν τη μετοχή

» Citibank Ελλάδος: Σύντομα τα σχέδια του νέου management – Τα σενάρια για το μέλλος της τράπεζας


Δημοσιεύσεις


To σήμα της ημέρας!

Σήματα αγοράς ή πώλησης?
Τεχνική Ανάλυση και σωστές-έγκαιρες επενδυτικές αποφάσεις!


Συνεδρίαση - 23/07
Σύμβολο Τιμή Διαφορά (%)
ΑΒΑΞ 1,400 0,000 -
ΑΔΑΚ 3,700 0,000 -
ΑΔΑΚ20 2,790 -0,060 -2,11%
ΑΕΓΕΚ 0,080 0,000 -
ΑΙΟΛΚ 0,850 0,000 -
ΑΛΑΠΙΣ 0,040 0,000 -
ΑΛΚΟ 0,190 -0,010 -5,00%
ΑΛΜΥ 0,280 -0,010 -3,45%
ΑΛΤΕΚ 0,030 0,000 -
ΑΛΤΕΡ 0,760 0,000 -
ΑΛΦΑ 0,610 -0,010 -1,61%
ΑΛΦΑΤΠ 1,480 0,020 1,37%
ΑΝΔΡΟ 22,010 -0,390 -1,74%
ΑΝΕΚ 0,100 0,010 11,11%
ΑΝΕΜΟΣ 1,640 0,040 2,50%
ΑΡΑΙΓ 6,240 0,030 0,48%
ΑΣΑΣΚ 0,670 0,000 -
ΑΣΚΟ 0,310 0,000 -
ΑΣΤΗΡ 3,690 -0,010 -0,27%
ΑΤΛΑ 0,080 0,000 -
ΑΤΡΑΣΤ 6,330 0,000 -
ΑΤΤ 0,130 0,000 -
ΑΤΤΙΚΑ 0,580 0,000 -
ΒΕΤΑΝ 0,060 0,000 -
ΒΙΝΤΑ 3,660 0,000 -
ΒΙΟ 4,180 0,020 0,48%
ΒΙΟΚΑ 0,570 0,000 -
ΒΙΟΣΚ 0,260 0,000 -
ΒΙΟΧΚ 4,190 0,000 -
ΒΟΣΥΣ 0,990 -0,100 -9,17%
ΒΟΧ 1,300 0,000 -
ΒΥΤΕ 0,530 0,000 -
ΓΕΒΚΑ 0,360 0,000 -
ΓΕΔ 0,020 0,000 -
ΓΕΚΤΕΡΝΑ 3,520 0,000 -
ΔΑΚΓΔ 12,700 0,000 -
ΔΑΚΕΤ30 8,660 0,000 -
ΔΕΕ12 5,780 0,000 -
ΔΕΗ 10,290 0,080 0,78%
ΔΙΕΚΑ 0,100 0,000 -
ΔΙΟΝ 0,070 0,010 16,67%
ΔΙΟΝΔ 0,010 0 -
ΔΟΛΔ 0,210 0,000 -
ΔΟΜΙΚ 0,390 0,000 -
ΔΡΟΜΕ 0,260 -0,010 -3,70%
ΕΒΖ 0,520 -0,010 -1,89%
ΕΕΕ 17,600 0,070 0,40%
ΕΛΒΑ 1,690 0,000 -
ΕΛΓΕΚ 0,340 0,010 3,03%
ΕΛΚΑ 1,360 -0,020 -1,45%
ΕΛΛ 13,350 0,240 1,83%
ΕΛΛΑΚΤΩΡ 3,800 -0,010 -0,26%
ΕΛΜΠΙ 0,070 0,000 -
ΕΛΠΕ 5,520 0,020 0,36%
ΕΛΣΤΡ 0,750 0,000 -
ΕΛΤΟΝ 1,080 -0,010 -0,92%
ΕΝΒΙ 1,500 0,000 -
ΕΝΤΕΡ 1,500 0,000 -
ΕΠΣΙΛ 0,620 0,000 -
ΕΣΥΜΒ 2,350 -0,010 -0,42%
ΕΣΥΜΒΔ 0,010 0,000 -
ΕΤΕ 2,420 0,010 0,41%
ΕΤΕΜ 0,240 -0,010 -4,00%
ΕΤΕΤΠ 0,660 -0,010 -1,49%
ΕΥΑΠΣ 4,390 0,030 0,69%
ΕΥΔΑΠ 9,480 0,230 2,49%
ΕΥΠΡΟ 9,380 -0,120 -1,26%
ΕΥΡΩΒ 0,340 -0,010 -2,86%
ΕΦΤΖΙ 1,790 0,060 3,47%
ΕΧ 3,200 0,000 -
ΕΧΑΕ 7,750 0,110 1,44%
ΗΡΑΚ 1,240 -0,010 -0,80%
ΙΑΣΩ 1,060 -0,040 -3,64%
ΙΑΤΡ 0,770 0,040 5,48%
ΙΚΟΝΑ 0,070 0,000 -
ΙΚΤΙΝ 1,530 -0,010 -0,65%
ΙΜΠΕ 0,030 0,000 -
ΙΝΛΟΤ 1,860 0,010 0,54%
ΙΝΤΚΑ 0,650 0,000 -
ΚΑΘΗ 0,440 0,030 7,32%
ΚΑΜΠ 0,530 0,010 1,92%
ΚΑΝΑΚ 1,870 0,020 1,08%
ΚΑΡΤΖ 3,360 0,000 -
ΚΕΚΡ 1,710 -0,060 -3,39%
ΚΟΡΔΕ 0,220 -0,020 -8,33%
ΚΟΡΡΕΣ 3,470 0,060 1,76%
ΚΡΕΤΑ 0,440 0,000 -
ΚΡΗΤΩΝ 1,000 0,000 -
ΚΡΙ 1,760 -0,040 -2,22%
ΚΤΗΛΑ 0,350 -0,040 -10,26%
ΚΥΡΜ 2,270 -0,070 -2,99%
ΛΑΒΙ 0,120 -0,020 -14,29%
ΛΑΙΚΗ 0,040 0,000 -
ΛΑΜΔΑ 4,800 0,050 1,05%
ΛΑΜΔΑΔ 0,390 0,000 -
ΛΑΝΕΤ 0,120 0,000 -
ΛΟΓΟΣ 0,370 0,000 -
ΛΥΚ 1,870 0,050 2,75%
ΜΑΘΙΟ 0,260 -0,020 -7,14%
ΜΑΙΚ 0,120 0,000 -
ΜΑΣΟΠ 0,860 0,000 -
ΜΕΒΑ 1,190 0,000 -
ΜΕΣΟΧ 0,120 0,000 -
ΜΕΤΚ 11,800 -0,010 -0,08%
ΜΙΓ 0,440 -0,010 -2,22%
ΜΙΓΡΕ 1,980 0,000 -
ΜΛΣ 4,560 0,030 0,66%
ΜΟΗ 7,680 0,120 1,59%
ΜΟΤΟ 0,340 0,000 -
ΜΟΥΖΚ 0,290 0,010 3,57%
ΜΟΧΛ 1,540 -0,170 -9,94%
ΜΠΕΛΑ 10,730 -0,120 -1,11%
ΜΠΕΛΑΑΜ 9,380 0,000 -
ΜΠΤΚ 0,260 0,000 -
ΜΥΤΙΛ 6,310 0,110 1,77%
ΝΑΚΑΣ 0,770 -0,080 -9,41%
ΝΗΡ 0,190 -0,010 -5,00%
ΝΙΟΥΣ 0,330 0,020 6,45%
ΝΤΟΚΧΟ 1,800 0,000 -
ΝΤΟΠΛΕΡ 0,960 0,000 -
ΞΕΝΟ 0,010 -0,010 -50,00%
ΟΛΘ 29,900 0,670 2,29%
ΟΛΠ 17,000 0,120 0,71%
ΟΛΥΜΠ 1,670 -0,030 -1,76%
ΟΠΑΠ 11,820 0,090 0,77%
ΟΠΤΡΟΝ 1,770 0,000 -
ΟΡΑΟΡΑ 2,290 0,000 -
ΟΤΕ 10,370 -0,010 -0,10%
ΟΤΟΕΛ 8,640 0,030 0,35%
ΠΑΠ 0,520 -0,010 -1,89%
ΠΑΣΑΛ 0,190 0,030 18,75%
ΠΕΙΡ 1,520 0,060 4,11%
ΠΕΙΡΤΠ 0,820 0,020 2,50%
ΠΕΡΦ 2,520 0,000 -
ΠΕΤΡΟ 1,990 -0,010 -0,50%
ΠΗΓΑΣ 0,100 0,010 11,11%
ΠΛΑΘ 1,120 0,000 -
ΠΛΑΙΣ 7,040 -0,040 -0,56%
ΠΛΑΚΡ 5,340 0,050 0,95%
ΠΠΑΚ 0,840 -0,080 -8,70%
ΠΡΟΦ 0,830 -0,010 -1,19%
ΡΕΒΟΙΛ 0,500 0,000 -
ΡΙΛΚΕ 3,300 0,000 -
ΡΙΝΤΕ 0,030 0,000 -
ΣΑΙΚΛ 0,700 0,000 -
ΣΑΝΥΟ 0,020 0,000 -
ΣΑΡ 7,450 0,000 -
ΣΑΤΟΚ 0,110 -0,030 -21,43%
ΣΕΛΟ 0,090 -0,020 -18,18%
ΣΙΔΕ 1,400 -0,020 -1,41%
ΣΩΛΚ 1,400 0,010 0,72%
ΤΕΝΕΡΓ 3,790 -0,010 -0,26%
ΤΙΤΚ 22,960 0,060 0,26%
ΤΙΤΠ 10,250 0,050 0,49%
ΤΡΑΣΤΟΡ 1,030 0,000 -
ΥΓΕΙΑ 0,290 0,000 -
ΦΛΕΞΟ 2,930 -0,040 -1,35%
ΦΟΡΘ 1,510 0,000 -
ΦΟΡΘΔ 10,580 0,000 -
ΦΟΥΝΤΛ 1,720 -0,020 -1,15%
ΦΟΥΝΤΛΔ 0,070 0,000 -
ΦΡΙΓΟ 3,420 0,070 2,09%
ΦΡΛΚ 5,190 0,020 0,39%
ΦΦΓΚΡΠ 30,800 0,100 0,33%
ΧΑΚΟΡ 0,530 -0,010 -1,85%
FISIKON
Το φυσικό αέριο κίνησης φέρνει την επανάσταση στην ελληνική αυτοκίνηση: οικονομία, ασφάλεια και φιλικότητα προς το περιβάλλον 
>>>