Νέα τροπολογία για την κινητικότητα

Ημερομηνία δημοσίευσης 07/09/2013

Τρεις κατηγορίες υπαλλήλων που εξαιρούνται της κινητικότητας προστίθενται, με τροπολογία που κατέθεσε χθες, το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων «Αναδιάρθρωση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Λοιπές Διατάξεις αρμοδιότητας του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων».

Ειδικότερα, με την τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κυριάκος Μητσοτάκης, εξαιρούνται:

- Οι υπάλληλοι που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα το Νοέμβριο του 2012 βάσει του ν. 4093/2012 και τοποθετήθηκαν στις νέες τους θέσεις. Είναι αυτονόητο ότι δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται ως «πλεονάζον» το προσωπικό εκείνο που μόλις πρόσφατα ζητήθηκε από φορείς ως αναγκαίο για την κάλυψη κενών στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του προγράμματος κινητικότητας, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα και αφορούσε 1.862 υπαλλήλους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΙΔΑΧ.

- Συγγενείς αποβιώσαντος κατά την εκτέλεση υπηρεσιακού καθήκοντος. Η ειδική αιτία θέσπισης της εν λόγω διάταξης, που αποτελεί έμπρακτη εκπλήρωση της ηθικής υποχρέωσης της Πολιτείας στους αφοσιωμένους λειτουργούς της, αλλά και εχέγγυο για την τύχη και προοπτική της οικογένειάς τους, ενόσω επιτελούν απερίσπαστοι το καθήκον τους, καθιστά εύλογη και αναγκαία την εξαίρεση των δικαιούχων από το θεσμό της κινητικότητας.

- Υπάλληλοι των οποίων η μισθοδοσία καλύπτεται από Διεθνείς Οργανισμούς (ΝΑΤΟ κ.λπ.). Με την περίπτωση αυτή εξαιρείται εύλογα από τη διαδικασία της κινητικότητας αυστηρά και εξαντλητικά προσδιορισμένος αριθμός εργαζομένων, συγκεκριμένων ειδικοτήτων που έχουν προσληφθεί αποκλειστικά για την κάλυψη και εξυπηρέτηση συμμαχικών υποχρεώσεων της χώρας μας σε διεθνείς Οργανισμούς.

Κυρ. Μητσοτάκης: Οι Ολυμπιονίκες δεν θα εξαιρεθούν από το καθεστώς διαθεσιμότητας

Πάντως, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης ξεκαθάρισε, ότι οι αθλητές που πέτυχαν διεθνείς διακρίσεις με τα εθνικά χρώματα και, ανάμεσά τους, ακόμη και οι Ολυμπιονίκες, δεν εξαιρούνται από το καθεστώς διαθεσιμότητας.

Σε συνάντηση αντιπροσωπείας του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών με τον κ. Μητσοτάκη, ο υπουργός τους ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να γίνει εξαίρεση για τους αθλητές που εργάζονται στο δημόσιο, ενώ υποσχέθηκε ότι ενδέχεται να υπάρξει πρόβλεψη για την εξαίρεσή τους στο μέλλον.

Σημειώνεται ότι οι αθλητές που έχουν διοριστεί στο δημόσιο, λόγω των διακρίσεών τους, όπως προέβλεπε ο νόμος 2725/1999, υπολογίζονται σε περισσότερους από χίλιους.

Εξάλλου όπως δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης στη γαλλική εφημερίδα «Le Monde», η ποιοτική μεταρρύθμιση στο δημόσιο αποτελεί το μεγάλο στοίχημα για την Ελλάδα. Όπως δηλώνει ο κ. Μητσοτάκης, δεν διαπραγματεύθηκε ο ίδιος τους αριθμούς με την Τρόικα, όσον αφορά τη διοικητική μεταρρύθμιση. «Τους βρήκα μόλις ανέλαβα τα καθήκοντά μου, παρόλα αυτά πρέπει να τους εφαρμόσω και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Ελπίζω ότι μόλις παρουσιάσω τα πρώτα μου αποτελέσματα θα μπορέσω να ανοίξω με τους δανειστές μας μια ουσιαστική συζήτηση για τις μεταρρυθμίσεις, γιατί δεν μπορούμε μόνο να τρέχουμε πίσω από ποσοτικά αποτελέσματα. Το πραγματικό στοίχημα στην Ελλάδα είναι το ποιοτικό» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τα τελευταία τρία χρόνια 200.000 άτομα έχουν φύγει από το δημόσιο κυρίως.

Δύο υπαλλήλους του υπουργείου Εσωτερικών παραπέμπει στο πειθαρχικό ο Ι. Μιχελάκης

Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο παραπέμπονται από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη δύο υπάλληλοι του υπουργείου, για πειθαρχικές παραβάσεις του υπαλληλικού καθήκοντος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών πρόκειται για τον προϊστάμενο διεύθυνσης του υπουργείου, διότι προέβη σε ενέργειες προκειμένου αναπτυξιακό έργο δήμου, να ανατεθεί σε αναπτυξιακή εταιρεία στην οποία μετέχει, ως μέλος, η σύζυγός του.

Για να το πετύχει, ανέλαβε χωρίς προηγούμενη άδεια και ενημέρωση της υπηρεσίας την προετοιμασία του φακέλου, χρησιμοποιώντας μέσα της Υπηρεσίας και τη θέση που κατέχει. Σε διενεργούμενη ΕΔΕ από την υπηρεσία καλούμενος να παράσχει σχετικές εξηγήσεις άσκησε κριτική κατά των πράξεων προϊσταμένης αρχής χρησιμοποιώντας απρεπείς εκφράσεις. Η υπηρεσία επιλήφθηκε της υπόθεσης παραγγέλοντας τη διενέργεια ΕΔΕ μετά από καταγγελία- αναφορά του δημάρχου, ότι ο εν λόγω υπάλληλος πλαστογράφησε την υπογραφή του προκειμένου το συγκεκριμένο έργο να τύχει χρηματοδότησης από ευρωπαϊκό πρόγραμμα, ενώ για το ποινικό σκέλος της υπόθεσης ο φάκελος στάλθηκε στην αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Επίσης, παραπέμπεται υπάλληλος του υπουργείου για το πειθαρχικό παράπτωμα της αδικαιολόγητης αποχής από την εκτέλεση των καθηκόντων του για το χρονικό διάστημα από 1-5-2013 μέχρι 1-8-2013. Ο εν λόγω υπάλληλος, σύμφωνα με έγγραφο του υπουργείου Εξωτερικών και αντίστοιχο του Προξενείου της Ελλάδας στην Ατλάντα των ΗΠΑ, συνελήφθη την 30η Απριλίου του 2013 στον Διεθνή Αερολιμένα της Ατλάντας, προσπαθώντας να περάσει παράνομα δύο Αλβανούς υπηκόους στο αμερικανικό έδαφος, οι οποίοι έφεραν ελληνικά διαβατήρια. Σε βάρος του υπαλλήλου αυτού έχει ασκηθεί ποινική δίωξη από το αρμόδιο περιφερειακό δικαστήριο των ΗΠΑ, έχει προφυλακισθεί και έχει ορισθεί δικάσιμος για τις 7-10-2013.

Πρώτα ΘΕΜΑΤΑ


Σελίδα 1 από 324 | Αποτελέσματα 1 - 20 από 6468
First Page | Previous Page | Next Page | Last Page

Νέες εντάσεις μεταξύ Μόσχας-Δύσης - Πιθανή η επιβολή νέων κυρώσεων εις βάρος της Ρωσίας (27/01/2015)

Κατηγορίες ότι κλιμάκωσε τη βία στην Ουκρανία απηύθυνε, χθες, η Ρωσία προς το Κίεβο, ενώ προειδοποίησε τη Δύση ότι η όποια προσπάθεια αύξησης οικονομικής πίεσης στη Μόσχα θα ήταν ένας «απολύτως καταστροφικός» εκβιασμός. Ο ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Π...»

Πυρετώδεις διαβουλεύσεις για την κυβέρνηση - Η ονοματολογία - Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί η σύνθεση και τα νέα υπουργεία (27/01/2015)

Πυρετώδεις είναι οι διαβουλεύσεις για τον σχηματισμό κυβέρνησης η σύνθεση της οποίας αναμένεται να ανακοινωθεί και να ορκιστεί σήμερα, μετά και την ορκωμοσία με διαβεβαίωση - πολιτικό όρκο χθες του νέου πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα από τον πρόεδρο της Δ...»

Τέλος του ελληνικού εφιάλτη «βλέπει» ο νομπελίστας Paul Krugman - Τι εκτιμά για τις θέσεις του νέου πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα (27/01/2015)

Τις υποσχέσεις για τον τερματισμό της λιτότητας που εφαρμόζεται από το 2010 στην χώρα περιμένουν οι Έλληνες να υλοποιήσει ο νέος πρωθυπουργός, όπως σημειώνει ο αμερικανός οικονομολόγος P. Krugman, τονίζοντας ότι οι πολίτες αναμένουν να συμπεριφερθεί ...»

Μειωμένα κατά 1,38 δισ. τα φορολογικά έσοδα το 2014 - Στα 3,7 δισ. το έλλειμμα στο ισοζύγιο του κρατικού προϋπολογισμού (27/01/2015)

Στα 3,697 δισ. ευρώ διαμορφώθηκε το έλλειμμα στο ισοζύγιο του κρατικού προϋπολογισμού για το 12μηνο Ιανουαρίου– Δεκεμβρίου 2014 έναντι ελλείμματος 5.441 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του 2013 και του επικαιροποιημένου στόχου που είχε περιλη...»

Συγχαρητήρια Μ. Σουλτς προς Αλ. Τσίπρα – Έρχεται στην Αθήνα μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης (26/01/2015)

«Πρόκειται για μία ιστορική νίκη, μία τεράστια επιτυχία» είπε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, σε τηλεφωνική τους επικοινωνία. Σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Σουλτς, ο οποίος θα επισκε...»

Μηνύματα νίκης, αλλά και… προειδοποιητικά από την Ευρώπη (26/01/2015)

Το κόμμα Podemos της Ισπανίας χαιρέτισε χθες τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να περιμένει καν να ανακοινωθεί επίσημα το αποτέλεσμα. Το Podemos ελπίζει ότι θα καταφέρει να μιμηθεί τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές οι οποίες θα διεξαχθούν αργότερα φέτος στην Ισπανία. ...»

Σαρωτική νίκη ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και «θρίλερ» για την αυτοδυναμία - Αλ. Τσίπρας: Ο λαός έδωσε καθαρή εντολή - Α. Σαμαράς: Παραδίδω μια χώρα χωρίς ελλείμματα (26/01/2015)

Με την αυτοδυναμία «φλέρταρε» ο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, έχοντας επιτύχει μία σαρωτική νίκη στις χθεσινές εκλογές, η οποία αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα στην χώρα και στις σχέσεις της με την Ευρώπη. Τα πρώτα μηνύματα που έστειλαν ο...»

Στον απόηχο των ελληνικών εκλογών το Eurogroup - Θα συζητηθεί ο χρόνος που πρέπει να δοθεί στη νέα κυβέρνηση (26/01/2015)

Ακόμα ένα κρίσιμο για την Ελλάδα Eurogroup θα πραγματοποιηθεί σήμερα και μάλιστα στον απόηχο των χθεσινών εκλογών. Όπως έχει γνωστοποιήσει και ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας Μισέλ Σαπέν, οι υπουργοί Οικονομικών των κρατών-μελών της Ευρωζώνης θα ...»

Νέα προειδοποίηση για σεβασμό των συμφωνηθέντων - Θα απαιτηθεί νέα παράταση του ελληνικού προγράμματος παραδέχονται οι Ευρωπαίοι (24/01/2015)

Κατά πάσα πιθανότητα θα απαιτηθεί μία νέα παράταση του υφισταμένου ελληνικού προγράμματος, υποστήριξε χθες ανώτατος αξιωματούχος της Ευρωζώνης. Ο ίδιος τόνισε προς τους δημοσιογράφους ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί εντελώς το ενδεχόμενο, αν μία κυβέρ...»

Επίθεση Α. Σαμαρά στον Αλ. Τσίπρα για το επενδυτικό πακέτο Γιούνκερ και το QE της ΕΚΤ - Αλ. Τσίπρας: Θέλουμε έναν ιστορικό θρίαμβο για τον λαό - Υπερασπίζεται τη θέση του για την ανάγκη αυτοδυναμίας (24/01/2015)

«Τα καλύτερα έρχονται και τα χειρότερα δεν πρέπει να έρθουν», τόνισε σε υψηλούς τόνους, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Ν.Δ. στην Αθήνα. «Όταν στην Ευρώπη βρέχει χρήματα, κάποιοι κρατούν ομπρέλες»,...»

Καταλύτης η ΕΚΤ για βελτίωση σε ομόλογα, χρηματιστήριο - Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα για την Ελλάδα (24/01/2015)

Η ΕΚΤ ακολούθησε την πεπατημένη, για να μειώσει τα φαινόμενα του αποπληθωρισμού και να επαναφέρει τον πληθωρισμό στον στόχο του 2% αποφάσισε να εμπλουτίσει το πρόγραμμα ποσοτικής χαμάλρωσης και με αγορές κρατικών ομολόγων. Το πρόγραμμα θα είναι 60 ...»

Επέστρεψαν τα χαρτοφυλάκια ποντάροντας σε παραμονή στην Ευρωζώνη - Εκρηκτική άνοδος στο Χ.Α. πριν την εκλογική αναμέτρηση, ξεπέρασε τα 250 εκατ. ο τζίρος (24/01/2015)

Πλήρως ανατρεπτική η χθεσινή, τελευταία πριν την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής, συνεδρίαση του ελληνικού χρηματιστηρίου, με τους επενδυτές να κάνουν ξαφνικά δυναμικά την εμφάνισή τους, εκπλήσσοντας και τους πλέον αισιόδοξους αναλυτές που ίσως να π...»

ΕΚΤ: Στα 60 δισ. μηνιαίως το QE - Μ. Ντράγκι: Από Μάρτιο 2015 ως Σεπτέμβριο 2016 το πρόγραμμα (23/01/2015)

Ένα πρόγραμμα αγορών κρατικών ομολόγων, γνωστό ως ποσοτική χαλάρωση (QE), ύψους 60 δισ. ευρώ μηνιαίως, ανακοίνωσε, χθες, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ), σε μια προσπάθεια να «ρίξει» «φρέσκο» χρήμα στην «αναιμική» οικονομία της Ευρωζώνης. Ο επικ...»

Γ. Μπαλάφας: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δυναμική αυτοδυναμίας - Οι καταθέσεις των Ελλήνων είναι εγγυημένες (23/01/2015)

Την αισιοδοξία ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα αναδειχθεί αυτοδύναμος, εκφράζει, σε συνέντευξή του στο «Χρηματιστήριο», ο Γιάννης Μπαλάφας, υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στη Β Αθηνών, προσθέτοντας πάντως ότι ανεξαρτήτως αποτελέσματος θα επιδιώξει συμμαχίες. «Η α...»

Δεν αποκλείονται τα ελληνικά ομόλογα από το QE της ΕΚΤ - Αγορά υπό προϋποθέσεις από τον Ιούλιο, αξίας περίπου 30 δισ. (23/01/2015)

Δεν αποκλείονται τα ελληνικά ομόλογα από το πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, αλλά σε χώρες που βρίσκονται σε πρόγραμμα θα ισχύουν πρόσθετα κριτήρια, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του προέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής...»

Ν. Δένδιας: Χρειάζεται πολιτική φιλική στις επενδύσεις για να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας (23/01/2015)

Συνέντευξη στον Πέτρο Τρουπιώτη «Μόνο με ένα νέο παραγωγικό μοντέλο και με μία πολιτική φιλική στις επενδύσεις θα δουν οι πολίτες τα εισοδήματά τους να αυξάνονται και να δημιουργούνται θέσεις εργασίας». Την επισήμανση αυτή κάνει ο υπουργός Εθνικής ...»

Χάρης Θεοχάρης: Να ανοίξουμε υπεύθυνα το θέμα του χρέους (22/01/2015)

Το απαραίτητο πλαίσιο μέσα στο οποίο η Ελλάδα μπορεί να «ανοίξει» το θέμα του χρέους στην Ευρωπαϊκή Ένωση, παραθέτει στο «Χ», ο πρώην γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων και υποψήφιος βουλευτής στη Β Αθηνών, με το Ποτάμι, Χάρης Θεοχάρης, υπογραμμίζοντ...»

Εγκρίθηκε από την ΕΚΤ το αίτημα της ΤτΕ για γραμμή ELA 10 δισ. ευρώ - Υπάρχει δυνατότητα επέκτασης έως 40 δισ. ευρώ (22/01/2015)

Εγκρίθηκε από την ΕΚΤ το αίτημα της Τράπεζας της Ελλάδος για γραμμή ELA αρχικού ύψους 10 δισ. ευρώ. Το ELA είναι έκτακτος μηχανισμός παροχής ρευστότητας που θα χορηγεί η ΤτΕ στις ελληνικές τράπεζες, αρχικού ύψους 10 δισ. ευρώ με δυνατότητα επέκτα...»

Αγορές 50 δισ. μηνιαίως εξετάζει η ΕΚΤ- Να φθάσει έως και 1,1 τρισ. το ύψος του προγράμματος εισηγείται ο Μ. Ντράγκι - Σήμερα οι αποφάσεις (22/01/2015)

Μια πρόταση για ένα πρόγραμμα αγορών κρατικών ομολόγων ύψους περίπου 50 δισ. ευρώ τον μήνα, διάρκειας τουλάχιστον ενός έτους, φέρεται να έχει εξετάσει το εκτελεστικό συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), όπως ανέφερε δημοσίευμα της «Wall...»

Ιρλανδικό «όχι» στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ - Γ. Βαρουφάκης: Αν η Ευρώπη δεν επιθυμεί διάλογο μαζί μας, θα ευθύνεται για τη διάλυσή της (22/01/2015)

Απέκλεισε το ενδεχόμενο σύγκλησης διεθνούς διάσκεψης για το ευρωπαϊκό χρέος – πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ - ο πρωθυπουργός της Ιρλανδίας Έντα Κένι, σύμφωνα με τους Irish Times, λέγοντας ότι η θέση της Ιρλανδίας είναι πολύ διαφορετική από ότι εκείνη της ...»


Σελίδα 1 από 324 | Αποτελέσματα 1 - 20 από 6468
First Page | Previous Page | Next Page | Last Page

Γενικός Δείκτης

813,55
-3,20%
Προηγούμενο: 840,44
Ογκος: 151.882.016 τεμ.
Τζίρος: 134.790.638 €

Τιμές με 15λεπτη καθυστέρηση.
Πηγή: Inforex S.A.

Διαβάστε σήμερα

E-Business Pages

INSIDERS TIPS
Aναλύσεις-Στρατηγικές και Expert Tips!
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΕΣ
Αναλύσεις - Online συναλλαγές
Α.Ε.Ε.Δ.
Λήψη - Διαβίβαση εντολών
LOGISTICS
Αποθήκευση προϊόντων - Συστήματα εφοδιασμού
ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Συναλλαγές - Επενδυτικά προϊόντα
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ
Επενδυτικά - Αποταμιευτικά προγράμματα - Ασφάλειες αυτοκινήτου
LEASING
Επενδυτικά - Χρηματοδοτική μίσθωση επαγγελματικού εξοπλισμού
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
Αντιπροσωπείες Επαγγελματικών Αυτοκινήτων
ΤΡΟΦΙΜΑ
Εταιρείες Τροφίμων - Ποτών
ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Οι εταιρείες της ενέργειας
ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Επιχειρησιακός σχεδιασμός - Συμβουλευτικές υπηρεσίες
FRANCHISING
Αλυσίδες καταστημάτων στην Ελλάδα

Συνεδρίαση - 26/01/2015

Τιμές με 15λεπτη καθυστέρηση. Πηγή: Inforex S.A.
Σύμβολο Τιμή Διαφορά (%)
ΑΔΑΚ20 2,790 -0,060 -2,11%
ΑΛΑΠΙΣ 0,040 0,000 -
ΑΛΤΕΡ 0,760 0,000 -
ΑΣΑΣΚ 0,670 0,000 -
ΑΤΛΑ 0,080 0,000 -
ΒΕΤΑΝ 0,060 0,000 -
ΒΙΟΧΚ 4,190 0,000 -
ΒΟΧ 1,300 0,000 -
ΓΔΙΒ 8,520 0,000 -
ΓΤΕ 4,980 0,000 -
ΔΕΕ12 5,780 0,000 -
ΔΙΕΚΑ 0,100 0,000 -
ΔΙΟΝΔ 0,010 0 -
ΔΟΛΔ 0,210 0,000 -
ΕΛΜΠΙ 0,070 0,000 -
ΕΣΥΜΒΔ 0,010 0,000 -
ΙΚΟΝΑ 0,070 0,000 -
ΙΜΠΕ 0,030 0,000 -
ΚΕΚΡΔ 0,030 0,000 -
ΛΑΙΚΗ 0,040 0,000 -
ΛΑΜΔΑΔ 0,390 0,000 -
ΛΑΝΕΤ 0,120 0,000 -
ΜΕΣΟΧ 0,120 0,000 -
ΜΠΕΛΑΑΜ 9,380 0,000 -
ΞΕΝΟ 0,010 -0,010 -50,00%
ΡΙΛΚΕ 3,300 0,000 -
ΡΙΝΤΕ 0,030 0,000 -
ΣΑΝΥΟ 0,020 0,000 -
ΦΟΡΘΔ 10,580 0,000 -
ΦΟΥΝΤΛΔ 0,070 0,000 -

To σήμα της ημέρας!

Σήματα αγοράς ή πώλησης?
Τεχνική Ανάλυση και σωστές-έγκαιρες επενδυτικές αποφάσεις!


FISIKON
Το φυσικό αέριο κίνησης φέρνει την επανάσταση στην ελληνική αυτοκίνηση: οικονομία, ασφάλεια και φιλικότητα προς το περιβάλλον 
>>>

ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ
Το μεγαλύτερο Πρόγραμμα Συμβολαιακής Καλλιέργειας Κριθαριού από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία: 3.010 έλληνες παραγωγοί, 235.000 στρέμματα κριθαριού, 23 νομοί της χώρας 
>>>