Νέα τροπολογία για την κινητικότητα

Ημερομηνία δημοσίευσης 07/09/2013

Τρεις κατηγορίες υπαλλήλων που εξαιρούνται της κινητικότητας προστίθενται, με τροπολογία που κατέθεσε χθες, το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων «Αναδιάρθρωση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Λοιπές Διατάξεις αρμοδιότητας του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων».

Ειδικότερα, με την τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κυριάκος Μητσοτάκης, εξαιρούνται:

- Οι υπάλληλοι που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα το Νοέμβριο του 2012 βάσει του ν. 4093/2012 και τοποθετήθηκαν στις νέες τους θέσεις. Είναι αυτονόητο ότι δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται ως «πλεονάζον» το προσωπικό εκείνο που μόλις πρόσφατα ζητήθηκε από φορείς ως αναγκαίο για την κάλυψη κενών στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του προγράμματος κινητικότητας, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα και αφορούσε 1.862 υπαλλήλους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΙΔΑΧ.

- Συγγενείς αποβιώσαντος κατά την εκτέλεση υπηρεσιακού καθήκοντος. Η ειδική αιτία θέσπισης της εν λόγω διάταξης, που αποτελεί έμπρακτη εκπλήρωση της ηθικής υποχρέωσης της Πολιτείας στους αφοσιωμένους λειτουργούς της, αλλά και εχέγγυο για την τύχη και προοπτική της οικογένειάς τους, ενόσω επιτελούν απερίσπαστοι το καθήκον τους, καθιστά εύλογη και αναγκαία την εξαίρεση των δικαιούχων από το θεσμό της κινητικότητας.

- Υπάλληλοι των οποίων η μισθοδοσία καλύπτεται από Διεθνείς Οργανισμούς (ΝΑΤΟ κ.λπ.). Με την περίπτωση αυτή εξαιρείται εύλογα από τη διαδικασία της κινητικότητας αυστηρά και εξαντλητικά προσδιορισμένος αριθμός εργαζομένων, συγκεκριμένων ειδικοτήτων που έχουν προσληφθεί αποκλειστικά για την κάλυψη και εξυπηρέτηση συμμαχικών υποχρεώσεων της χώρας μας σε διεθνείς Οργανισμούς.

Κυρ. Μητσοτάκης: Οι Ολυμπιονίκες δεν θα εξαιρεθούν από το καθεστώς διαθεσιμότητας

Πάντως, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης ξεκαθάρισε, ότι οι αθλητές που πέτυχαν διεθνείς διακρίσεις με τα εθνικά χρώματα και, ανάμεσά τους, ακόμη και οι Ολυμπιονίκες, δεν εξαιρούνται από το καθεστώς διαθεσιμότητας.

Σε συνάντηση αντιπροσωπείας του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών με τον κ. Μητσοτάκη, ο υπουργός τους ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να γίνει εξαίρεση για τους αθλητές που εργάζονται στο δημόσιο, ενώ υποσχέθηκε ότι ενδέχεται να υπάρξει πρόβλεψη για την εξαίρεσή τους στο μέλλον.

Σημειώνεται ότι οι αθλητές που έχουν διοριστεί στο δημόσιο, λόγω των διακρίσεών τους, όπως προέβλεπε ο νόμος 2725/1999, υπολογίζονται σε περισσότερους από χίλιους.

Εξάλλου όπως δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης στη γαλλική εφημερίδα «Le Monde», η ποιοτική μεταρρύθμιση στο δημόσιο αποτελεί το μεγάλο στοίχημα για την Ελλάδα. Όπως δηλώνει ο κ. Μητσοτάκης, δεν διαπραγματεύθηκε ο ίδιος τους αριθμούς με την Τρόικα, όσον αφορά τη διοικητική μεταρρύθμιση. «Τους βρήκα μόλις ανέλαβα τα καθήκοντά μου, παρόλα αυτά πρέπει να τους εφαρμόσω και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Ελπίζω ότι μόλις παρουσιάσω τα πρώτα μου αποτελέσματα θα μπορέσω να ανοίξω με τους δανειστές μας μια ουσιαστική συζήτηση για τις μεταρρυθμίσεις, γιατί δεν μπορούμε μόνο να τρέχουμε πίσω από ποσοτικά αποτελέσματα. Το πραγματικό στοίχημα στην Ελλάδα είναι το ποιοτικό» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τα τελευταία τρία χρόνια 200.000 άτομα έχουν φύγει από το δημόσιο κυρίως.

Δύο υπαλλήλους του υπουργείου Εσωτερικών παραπέμπει στο πειθαρχικό ο Ι. Μιχελάκης

Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο παραπέμπονται από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη δύο υπάλληλοι του υπουργείου, για πειθαρχικές παραβάσεις του υπαλληλικού καθήκοντος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών πρόκειται για τον προϊστάμενο διεύθυνσης του υπουργείου, διότι προέβη σε ενέργειες προκειμένου αναπτυξιακό έργο δήμου, να ανατεθεί σε αναπτυξιακή εταιρεία στην οποία μετέχει, ως μέλος, η σύζυγός του.

Για να το πετύχει, ανέλαβε χωρίς προηγούμενη άδεια και ενημέρωση της υπηρεσίας την προετοιμασία του φακέλου, χρησιμοποιώντας μέσα της Υπηρεσίας και τη θέση που κατέχει. Σε διενεργούμενη ΕΔΕ από την υπηρεσία καλούμενος να παράσχει σχετικές εξηγήσεις άσκησε κριτική κατά των πράξεων προϊσταμένης αρχής χρησιμοποιώντας απρεπείς εκφράσεις. Η υπηρεσία επιλήφθηκε της υπόθεσης παραγγέλοντας τη διενέργεια ΕΔΕ μετά από καταγγελία- αναφορά του δημάρχου, ότι ο εν λόγω υπάλληλος πλαστογράφησε την υπογραφή του προκειμένου το συγκεκριμένο έργο να τύχει χρηματοδότησης από ευρωπαϊκό πρόγραμμα, ενώ για το ποινικό σκέλος της υπόθεσης ο φάκελος στάλθηκε στην αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Επίσης, παραπέμπεται υπάλληλος του υπουργείου για το πειθαρχικό παράπτωμα της αδικαιολόγητης αποχής από την εκτέλεση των καθηκόντων του για το χρονικό διάστημα από 1-5-2013 μέχρι 1-8-2013. Ο εν λόγω υπάλληλος, σύμφωνα με έγγραφο του υπουργείου Εξωτερικών και αντίστοιχο του Προξενείου της Ελλάδας στην Ατλάντα των ΗΠΑ, συνελήφθη την 30η Απριλίου του 2013 στον Διεθνή Αερολιμένα της Ατλάντας, προσπαθώντας να περάσει παράνομα δύο Αλβανούς υπηκόους στο αμερικανικό έδαφος, οι οποίοι έφεραν ελληνικά διαβατήρια. Σε βάρος του υπαλλήλου αυτού έχει ασκηθεί ποινική δίωξη από το αρμόδιο περιφερειακό δικαστήριο των ΗΠΑ, έχει προφυλακισθεί και έχει ορισθεί δικάσιμος για τις 7-10-2013.

Πρώτα ΘΕΜΑΤΑ


Σελίδα 1 από 337 | Αποτελέσματα 1 - 20 από 6738
First Page | Previous Page | Next Page | Last Page

Οι θυγατρικές των τραπεζών στα Βαλκάνια υπό στενή παρακολούθηση - Οι εποπτικές αρχές έχουν ζητήσει ενημέρωση για την έκθεσή τους στο ελληνικό ρίσκο (20/04/2015)

Υπό… επιτήρηση βρίσκονται οι θυγατρικές των ελληνικών τραπεζών στα Βαλκάνια, καθώς υπάρχουν ανησυχίες μήπως μέσω αυτών οι ελληνικές τράπεζες στηρίξουν με ρευστότητα το ελληνικό δημόσιο αυξάνοντας την έκθεσή τους σε ελληνικό ρίσκο. Οι αρμόδιες...»

Βοήθεια κατά της ανθρωπιστικής κρίσης - Από σήμερα και μέχρι τις 20 Μαΐου υποβάλλονται οι αιτήσεις (20/04/2015)

Αρχίζει από σήμερα και θα διαρκέσει έως τις 20 Μαΐου, η περίοδος της υποβολής των αιτήσεων για τη χορήγηση των παροχών που προβλέπονται από τον πρόσφατα ψηφισμένο νόμο 4320/2015, για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης. Πρόκειται για τη δωρεάν...»

Εξετάζεται νέα παράταση για την αμκ της Attica Bank Συνεχίζεται η προσπάθεια για να κρατηθεί αυτόνομη (20/04/2015)

Η αποτυχία ανακεφαλαιοποίησης της Πανελλήνιας Τράπεζας και η πώληση της στην Τράπεζα Πειραιώς επαναφέρει στο προσκήνιο την τύχη της Attica Bank. Η αύξηση κεφαλαίου των 434 εκατ. της Attica Bank πρέπει να ολοκληρωθεί σε 55 ημέρες περίπου, έως τις 10...»

Πετάει για Θεσ/νίκη η SkyGreece Airlines Ξεκινά τον Μάιο τις πτήσεις η αεροπορική εταιρείαπου ίδρυσαν απόδημοι Έλληνες (20/04/2015)

Τη Θεσσαλονίκη με το Τορόντο μέσω Βουδαπέστης θα συνδέει από τον Μάιο η ελληνική εταιρεία SkyGreece, ιδρυθείσα από απόδημους Ελληνες, δημιουργώντας "γέφυρες" επικοινωνίας με τους χιλιάδες ομογενείς της καναδικής πόλης, όπου το 60% των κατοίκων ελληνι...»

G20: Ελπίδες για την παγκόσμια ανάπτυξη Παραμένουν οι προκλήσεις – Κίνδυνοι χρηματοοικονομικής αστάθειας (18/04/2015)

Ελπιδοφόρες προοπτικές για την παγκόσμια ανάπτυξη παρουσίασε, χθες, η Ομάδα των 20 κορυφαίων οικονομιών, στο πλαίσιο της εαρινής συνόδου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) και της Παγκόσμιας τράπεζας, ακόμη και εν μέσω των φόβων ότι μια αδυναμία...»

Πέφτουν υπογραφές για το ιπποδρομιακό στοίχημα Το ΤΑΙΠΕΔ κάλεσε την ΟΠΑΠ Investments να υπογράψει στις 24/4 (18/04/2015)

Πρόσκληση προς την ΟΠΑΠ Investments Ltd, για υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης του αποκλειστικού δικαιώματος διοργάνωσης αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος στις 24 Απριλίου 2015, απηύθυνε το ΤΑΙΠΕΔ. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «το ΤΑΙΠΕ...»

Δίλημμα για συμφωνία ή χρεοκοπία θέτει ο Π. Μοσκοβισί - Έλληνας αξιωματούχος στο Reuters: Δίνουμε μισθούς και τέλος τα μετρητά (18/04/2015)

Νέος κύκλος συνεδριάσεων του Brussels Group ξεκινά σήμερα το μεσημέρι στις Βρυξέλλες, προκειμένου να τύχουν επεξεργασίας όλες οι θεματικές της διαπραγμάτευσης, ώστε να βρεθεί το κοινό έδαφος μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των θεσμών, στο πλαίσιο...»

Προτροπή Μ. Ντράγκι για επίσπευση συμφωνίας με δανειστές - To ΕLA των τραπεζών στο επίκεντρο της συνάντησης με τον Γ. Βαρουφάκη (18/04/2015)

Την ανάγκη να υπάρξει άμεσα συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και δανειστών τόνισε στον υπουργό Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκη, ο διοικητής της ΕΚΤ, M. Draghi, κατά τη διάρκεια της κρίσιμης συνάντησης που είχαν στην Ουάσιγκτον, στο περιθώριο των εργασιών της Συνόδο...»

Στην Πειραιώς πωλείται η Πανελλήνια Τράπεζα - Εκδηλώθηκε ενδιαφέρον και από Eurobank (17/04/2015)

Μετά από 1,5 χρόνο αποτυχημένων προσπαθειών για την ανακεφαλαιοποίηση της Πανελλήνιας Τράπεζας, η λύση που ενεργοποιείται είναι η άμεση πώλησή της. Η Πανελλήνια Τράπεζα, που αποτελεί δημιούργημα των συνεταιριστικών τραπεζών και μέτοχοί της είναι οι...»

Πρωτογενές πλεόνασμα 1,7 δισ. στο τρίμηνο - Υστέρηση εσόδων κατά 584 εκατ. (5,2%) έναντι του στόχου (17/04/2015)

Έλλειμμα στο ισοζύγιο του κρατικού προϋπολογισμού ύψους 500 εκατ. ευρώ παρουσιάζεται σε τροποποιημένη ταμειακή βάση, για την περίοδο Ιανουαρίου - Μαρτίου 2015, έναντι ελλείμματος 448 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του 2014 και του στόχου για έλλει...»

Μεγάλο παραμένει το χάσμα μεταξύ της κυβέρνησης και των εταίρων - Αλ. Τσίπρας: Τέσσερα τα «αγκάθια» της διαπραγμάτευσης – Έκτακτη συνάντηση χθες Γ. Βαρουφάκη με Κρ. Λαγκάρντ (17/04/2015)

Μεγάλη είναι ακόμη η απόσταση που χωρίζει την κυβέρνηση και τους δανειστές, με τις διαπραγματεύσεις να έχουν «κολλήσει» σε τέσσερα «καυτά» μέτωπα -το θέμα των συντάξεων, της αύξησης των φόρων, τις απολύσεις και τις ιδιωτικοποιήσεις. «Η ελληνική κυβέ...»

ΕΖ: Σε ιστορικά χαμηλά το κόστος δανεισμού - Κοντά στο αρνητικό επιτόκιο το γερμανικό 10ετές ομόλογο (17/04/2015)

Σε νέα ιστορικά χαμηλά διολίσθησε, χθες, το κόστος δανεισμού στην Ευρωζώνη (ΕΖ), μια ημέρα αφότου η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) δεσμεύτηκε να εκπληρώσει το πρόγραμμα αγοράς ομολόγων, συνολικού ύψους 1τρισ. ευρώ. Τα 10ετή γερμανικά ομόλογα βρίσκ...»

KKCG: Διπλασίασε το ποσοστό στην Εmma Delta- Ελέγχει πλέον το 44,7% του βασικού μετόχου του ΟΠΑΠ και εμμέσως το 14,8% του Οργανισμού (16/04/2015)

Σε διπλασιασμό του ποσοστού που κατέχει στην Emma Delta, η οποία είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος του ΟΠΑΠ προχώρησε ο σλοβάκικος όμιλος KKCG του επιχειρηματία Karel Komarek. Η KKCG ανακοίνωσε χθες πως απέκτησε το 22,35% που κατείχε στην Emma Delta η ετα...»

Αιφνιδιαστική υποβάθμιση της Ελλάδαςαπό τη Standard and Poor’s κατά μια βαθμίδα, σε «CCC+» - S&P’s: Η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ δεν είναι βασικό σενάριο (16/04/2015)

Σε αιφνιδιαστική υποβάθμιση της αξιολόγησης της Ελλάδας, κατά μια βαθμίδα, σε «CCC+», από «Β-» προηγουμένως, προχώρησε ο αμερικανικός οίκος αξιολόγησης Standard and Poors. Ειδικότερα, η S&P υποβάθμισε τη μακροπρόθεσμη αξιολόγηση της Ελλάδας, σε ...»

Μ. Draghi: Η ΕΚΤ στηρίζει την Ελλάδα - Έχει χορηγήσει 110 δισ. στις τράπεζες (16/04/2015)

Τη δέσμευση της ΕΚΤ πως θα συνεχίσει να στηρίζει την Ελλάδα επανέλαβε ο διοικητής της ΕΚΤ, Mario Draghi, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε μετά τη συνεδρίαση του διοικητικού της συμβουλίου. Η συνέντευξη Τύπου ήταν πε...»

Δεν «βλέπει» λύση στο ελληνικό ζήτημα ο Β. Σόιμπλε - Προκλητικές δηλώσεις του κατά της Ελλάδας (16/04/2015)

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προχώρησε χθες ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος μιλώντας σε εκδήλωση του Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων στη Νέα Υόρκη, είπε αναφερόμενος στην Ελλάδα ότι «δόθηκαν δισεκατομμύρια σε ένα βαρέλι χωρίς ...»

Νέες μειώσεις στις τιμές φυσικού αερίου από τη ΔΕΠΑ Τουλάχιστον κατά 16%, σε όλους τους πελάτες της (15/04/2015)

Η τιμή του φυσικού αερίου συνεχίζει να υποχωρεί και το 2015 στην Ελλάδα, αναδεικνύοντας ακόμη περισσότερο τα σημαντικά οφέλη που προσφέρει το εν λόγω καύσιμο, τόσο στην οικιακή, όσο και στην επαγγελματική και τη βιομηχανική του χρήση. Συγκεκριμένα, μ...»

Επί ποδός το Μαξίμου για το μεταναστευτικό - Έκτακτα μέτρα για τους μετανάστες -Το προσφυγικό ζήτημα είναι διεθνές και όχι ελληνικό, τονίζει η κυβέρνηση (15/04/2015)

«Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται αυξημένη ροή προσφύγων για λόγους που έχουν να κάνουν με τη διαρκώς επιδεινούμενη κατάσταση στη Συρία αλλά και σε άλλες περιοχές. Αυτό επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι την ίδια ακριβώς περίοδο σημειώνεται έντο...»

Δεν αποκλείει το ΔΝΤ ελληνική κρίση: «Δύσκολο και δαπανηρό ένα Grexit, αλλά η ευρωζώνη μπορεί να αντέξει» - «Βλέπει» ανάπτυξη 2,5% το 2015, αν επιτευχθεί συμφωνία (15/04/2015)

Ενδεχόμενη ελληνική κρίση θα αποσταθεροποιούσε τις χρηματοπιστωτικές αγορές, δήλωσε ο επικεφαλής οικονομολόγος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ολιβιέ Μπλανσάρ επισημαίνοντας παράλληλα σε συνέντευξή Τύπου που παραχώρησε στην Ουάσινγκτον ότι μια τέτο...»

"Άσχημη" χρονιά το 2015 για οικονομία, τράπεζες - Ακόμη και αν υπάρξει συμφωνία στις 24 ή 29 Απριλίου (15/04/2015)

Με βάση όλες τις ενδείξεις στις 24 ή 29 Απριλίου στο τακτικό ή έκτακτο Eurogroup, θα υπάρξει συμφωνία μεταξύ της Ελλάδος και της Ε.Ε. Για λόγους εσωτερικής πολιτικής ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται έτοιμος ακόμη και για ρήξη αλλά στρατηγικά επιδιώκει συμβιβασμ...»


Σελίδα 1 από 337 | Αποτελέσματα 1 - 20 από 6738
First Page | Previous Page | Next Page | Last Page

Γενικός Δείκτης

729,81
-3,00%
Προηγούμενο: 752,37
Ογκος: 179.498.650 τεμ.
Τζίρος: 84.680.918 €

Τιμές με 15λεπτη καθυστέρηση.
Πηγή: Inforex S.A.

Διαβάστε σήμερα

E-Business Pages

INSIDERS TIPS
Aναλύσεις-Στρατηγικές και Expert Tips!
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΕΣ
Αναλύσεις - Online συναλλαγές
Α.Ε.Ε.Δ.
Λήψη - Διαβίβαση εντολών
LOGISTICS
Αποθήκευση προϊόντων - Συστήματα εφοδιασμού
ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Συναλλαγές - Επενδυτικά προϊόντα
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ
Επενδυτικά - Αποταμιευτικά προγράμματα - Ασφάλειες αυτοκινήτου
LEASING
Επενδυτικά - Χρηματοδοτική μίσθωση επαγγελματικού εξοπλισμού
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
Αντιπροσωπείες Επαγγελματικών Αυτοκινήτων
ΤΡΟΦΙΜΑ
Εταιρείες Τροφίμων - Ποτών
ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Οι εταιρείες της ενέργειας
ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Επιχειρησιακός σχεδιασμός - Συμβουλευτικές υπηρεσίες
FRANCHISING
Αλυσίδες καταστημάτων στην Ελλάδα

Συνεδρίαση - 17/04/2015

Τιμές με 15λεπτη καθυστέρηση. Πηγή: Inforex S.A.
Σύμβολο Τιμή Διαφορά (%)
ΑΔΑΚ20 2,790 -0,060 -2,11%
ΑΛΑΠΙΣ 0,040 0,000 -
ΑΛΤΕΡ 0,760 0,000 -
ΑΣΑΣΚ 0,670 0,000 -
ΑΤΛΑ 0,080 0,000 -
ΒΕΤΑΝ 0,060 0,000 -
ΒΙΟΧΚ 4,190 0,000 -
ΒΟΧ 1,300 0,000 -
ΓΔΙΒ 8,520 0,000 -
ΓΤΕ 4,980 0,000 -
ΔΕΕ12 5,780 0,000 -
ΔΙΕΚΑ 0,100 0,000 -
ΔΙΟΝΔ 0,010 0 -
ΔΟΛΔ 0,210 0,000 -
ΕΛΜΠΙ 0,070 0,000 -
ΕΣΥΜΒΔ 0,010 0,000 -
ΙΚΟΝΑ 0,070 0,000 -
ΙΜΠΕ 0,030 0,000 -
ΚΕΚΡΔ 0,030 0,000 -
ΛΑΙΚΗ 0,040 0,000 -
ΛΑΜΔΑΔ 0,390 0,000 -
ΛΑΝΕΤ 0,120 0,000 -
ΜΕΣΟΧ 0,120 0,000 -
ΜΠΕΛΑΑΜ 9,380 0,000 -
ΞΕΝΟ 0,010 -0,010 -50,00%
ΡΙΛΚΕ 3,300 0,000 -
ΡΙΝΤΕ 0,030 0,000 -
ΣΑΝΥΟ 0,020 0,000 -
ΦΟΡΘΔ 10,580 0,000 -
ΦΟΥΝΤΛΔ 0,070 0,000 -

Μόνιμες στήλες

Δημήτρης Καμπουράκης
»Οι αριθμοί κρίνουν τους πολιτικούς
Πέτρος Τρουπιώτης
» Συστράτευση και εξεταστικές επιτροπές δεν μπορούν να συνυπάρξουν


To σήμα της ημέρας!

Σήματα αγοράς ή πώλησης?
Τεχνική Ανάλυση και σωστές-έγκαιρες επενδυτικές αποφάσεις!


FISIKON
Το φυσικό αέριο κίνησης φέρνει την επανάσταση στην ελληνική αυτοκίνηση: οικονομία, ασφάλεια και φιλικότητα προς το περιβάλλον 
>>>

Συμβολαιακή καλλιέργεια
Το μεγαλύτερο πρόγραμμα από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία: 3.010 έλληνες παραγωγοί, 235.000 στρέμματα κριθαριού, 23 νομοί της χώρας  
>>>

Απίστευτη οικονομία
στην επιχείρηση, στη βιομηχανία, στις μεταφορές !  
>>>