Νέα τροπολογία για την κινητικότητα

Ημερομηνία δημοσίευσης 07/09/2013

Τρεις κατηγορίες υπαλλήλων που εξαιρούνται της κινητικότητας προστίθενται, με τροπολογία που κατέθεσε χθες, το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων «Αναδιάρθρωση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Λοιπές Διατάξεις αρμοδιότητας του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων».

Ειδικότερα, με την τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κυριάκος Μητσοτάκης, εξαιρούνται:

- Οι υπάλληλοι που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα το Νοέμβριο του 2012 βάσει του ν. 4093/2012 και τοποθετήθηκαν στις νέες τους θέσεις. Είναι αυτονόητο ότι δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται ως «πλεονάζον» το προσωπικό εκείνο που μόλις πρόσφατα ζητήθηκε από φορείς ως αναγκαίο για την κάλυψη κενών στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του προγράμματος κινητικότητας, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα και αφορούσε 1.862 υπαλλήλους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΙΔΑΧ.

- Συγγενείς αποβιώσαντος κατά την εκτέλεση υπηρεσιακού καθήκοντος. Η ειδική αιτία θέσπισης της εν λόγω διάταξης, που αποτελεί έμπρακτη εκπλήρωση της ηθικής υποχρέωσης της Πολιτείας στους αφοσιωμένους λειτουργούς της, αλλά και εχέγγυο για την τύχη και προοπτική της οικογένειάς τους, ενόσω επιτελούν απερίσπαστοι το καθήκον τους, καθιστά εύλογη και αναγκαία την εξαίρεση των δικαιούχων από το θεσμό της κινητικότητας.

- Υπάλληλοι των οποίων η μισθοδοσία καλύπτεται από Διεθνείς Οργανισμούς (ΝΑΤΟ κ.λπ.). Με την περίπτωση αυτή εξαιρείται εύλογα από τη διαδικασία της κινητικότητας αυστηρά και εξαντλητικά προσδιορισμένος αριθμός εργαζομένων, συγκεκριμένων ειδικοτήτων που έχουν προσληφθεί αποκλειστικά για την κάλυψη και εξυπηρέτηση συμμαχικών υποχρεώσεων της χώρας μας σε διεθνείς Οργανισμούς.

Κυρ. Μητσοτάκης: Οι Ολυμπιονίκες δεν θα εξαιρεθούν από το καθεστώς διαθεσιμότητας

Πάντως, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης ξεκαθάρισε, ότι οι αθλητές που πέτυχαν διεθνείς διακρίσεις με τα εθνικά χρώματα και, ανάμεσά τους, ακόμη και οι Ολυμπιονίκες, δεν εξαιρούνται από το καθεστώς διαθεσιμότητας.

Σε συνάντηση αντιπροσωπείας του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών με τον κ. Μητσοτάκη, ο υπουργός τους ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να γίνει εξαίρεση για τους αθλητές που εργάζονται στο δημόσιο, ενώ υποσχέθηκε ότι ενδέχεται να υπάρξει πρόβλεψη για την εξαίρεσή τους στο μέλλον.

Σημειώνεται ότι οι αθλητές που έχουν διοριστεί στο δημόσιο, λόγω των διακρίσεών τους, όπως προέβλεπε ο νόμος 2725/1999, υπολογίζονται σε περισσότερους από χίλιους.

Εξάλλου όπως δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης στη γαλλική εφημερίδα «Le Monde», η ποιοτική μεταρρύθμιση στο δημόσιο αποτελεί το μεγάλο στοίχημα για την Ελλάδα. Όπως δηλώνει ο κ. Μητσοτάκης, δεν διαπραγματεύθηκε ο ίδιος τους αριθμούς με την Τρόικα, όσον αφορά τη διοικητική μεταρρύθμιση. «Τους βρήκα μόλις ανέλαβα τα καθήκοντά μου, παρόλα αυτά πρέπει να τους εφαρμόσω και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Ελπίζω ότι μόλις παρουσιάσω τα πρώτα μου αποτελέσματα θα μπορέσω να ανοίξω με τους δανειστές μας μια ουσιαστική συζήτηση για τις μεταρρυθμίσεις, γιατί δεν μπορούμε μόνο να τρέχουμε πίσω από ποσοτικά αποτελέσματα. Το πραγματικό στοίχημα στην Ελλάδα είναι το ποιοτικό» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τα τελευταία τρία χρόνια 200.000 άτομα έχουν φύγει από το δημόσιο κυρίως.

Δύο υπαλλήλους του υπουργείου Εσωτερικών παραπέμπει στο πειθαρχικό ο Ι. Μιχελάκης

Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο παραπέμπονται από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη δύο υπάλληλοι του υπουργείου, για πειθαρχικές παραβάσεις του υπαλληλικού καθήκοντος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών πρόκειται για τον προϊστάμενο διεύθυνσης του υπουργείου, διότι προέβη σε ενέργειες προκειμένου αναπτυξιακό έργο δήμου, να ανατεθεί σε αναπτυξιακή εταιρεία στην οποία μετέχει, ως μέλος, η σύζυγός του.

Για να το πετύχει, ανέλαβε χωρίς προηγούμενη άδεια και ενημέρωση της υπηρεσίας την προετοιμασία του φακέλου, χρησιμοποιώντας μέσα της Υπηρεσίας και τη θέση που κατέχει. Σε διενεργούμενη ΕΔΕ από την υπηρεσία καλούμενος να παράσχει σχετικές εξηγήσεις άσκησε κριτική κατά των πράξεων προϊσταμένης αρχής χρησιμοποιώντας απρεπείς εκφράσεις. Η υπηρεσία επιλήφθηκε της υπόθεσης παραγγέλοντας τη διενέργεια ΕΔΕ μετά από καταγγελία- αναφορά του δημάρχου, ότι ο εν λόγω υπάλληλος πλαστογράφησε την υπογραφή του προκειμένου το συγκεκριμένο έργο να τύχει χρηματοδότησης από ευρωπαϊκό πρόγραμμα, ενώ για το ποινικό σκέλος της υπόθεσης ο φάκελος στάλθηκε στην αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Επίσης, παραπέμπεται υπάλληλος του υπουργείου για το πειθαρχικό παράπτωμα της αδικαιολόγητης αποχής από την εκτέλεση των καθηκόντων του για το χρονικό διάστημα από 1-5-2013 μέχρι 1-8-2013. Ο εν λόγω υπάλληλος, σύμφωνα με έγγραφο του υπουργείου Εξωτερικών και αντίστοιχο του Προξενείου της Ελλάδας στην Ατλάντα των ΗΠΑ, συνελήφθη την 30η Απριλίου του 2013 στον Διεθνή Αερολιμένα της Ατλάντας, προσπαθώντας να περάσει παράνομα δύο Αλβανούς υπηκόους στο αμερικανικό έδαφος, οι οποίοι έφεραν ελληνικά διαβατήρια. Σε βάρος του υπαλλήλου αυτού έχει ασκηθεί ποινική δίωξη από το αρμόδιο περιφερειακό δικαστήριο των ΗΠΑ, έχει προφυλακισθεί και έχει ορισθεί δικάσιμος για τις 7-10-2013.

Πρώτα ΘΕΜΑΤΑ


Σελίδα 1 από 344 | Αποτελέσματα 1 - 20 από 6863
First Page | Previous Page | Next Page | Last Page

Στην τελική ευθεία για τη συμφωνία - Αλ. Τσίπρας: «Να κλείσουμε τα αυτιά στις Κασσάνδρες και τους κινδυνολόγους» (28/05/2015)

Με καθυστέρηση, λόγω τεχνικού προβλήματος στα βελγικά αεροδρόμια που εμπόδισε την προσγείωση του αεροπλάνου στο οποίο επέβαινε η ελληνική διαπραγματευτική ομάδα, ξεκίνησε χθες ο νέος γύρος των διαβουλεύσεων στο Brussels Group στις Βρυξέλλες. Σύμφωνα...»

Ε.Ε.: Στο «στόχαστρο» οι πολυεθνικές - Σχέδια κατά της φοροδιαφυγής παρουσίασε η Κομισιόν (28/05/2015)

Τα σχέδιά της για τον περιορισμό του κατά πόσο οι πολυεθνικές εταιρείες μπορούν να μειώσουν τους φόρους επί των ευρωπαϊκών τους κερδών, μέσω της χρήσης της «δημιουργικής λογιστικής», παρουσίασε, χθες, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, όπως μετέδιδε το «Reuters»....»

Συρρίκνωση ζημιών εμφάνισε η Πειραιώς - Στο 11,1% o CET 1 του ομίλου - Α. Θωμόπουλος: Θα υπάρξει συμφωνία με τους δανειστές (28/05/2015)

Σημαντική συρρίκνωση ζημιών εμφάνισε στο πρώτο τρίμηνο του 2015 η Τράπεζα Πειραιώς, ανακοινώνοντας ζημιές ύψους 69 εκατ. ευρώ, έναντι ζημιών ύψους 247 εκατ. ευρώ στο αντίστοιχο πρώτο τρίμηνο του 2014. Σε ατομική βάση, η Τράπεζα Πειραιώς εμφάνισε επα...»

«¶λμα» 3,55% στο X.A. με έναυσμα τις διαρροές για τελική συμφωνία (28/05/2015)

Η διαρροή από ελληνικές πηγές ότι έχει ξεκινήσει η συγγραφή του (τελικού;) κειμένου για το "κλείδωμα" της... ιστορικής, αν μη τι άλλο συμφωνίας, μεταξύ Ελλάδας και εταίρων, έδωσε ισχυρή ώθηση στο ελληνικό χρηματιστήριο, που οδηγήθηκε σε εντυπωσιακό φ...»

Δεν θα αυξήσει η EKT τα haircuts στα collaterals των τραπεζών στις 27/5 και 3/6 - Τι θα πράξει στις 10/6 αν δεν πληρώσει η Ελλάδα τη δόση στο ΔΝΤ (27/05/2015)

Όσο βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία διαπραγμάτευσης μεταξύ της Ελλάδος και της Ε.Ε., η ΕΚΤ δεν θα προβεί σε κινήσεις που θα αποσταθεροποιήσουν το ήδη εύθραυστο κλίμα και θα φέρουν σε άκρως δυσχερή θέση τις ελληνικές τράπεζες. Με βάση πηγή που είν...»

Πεπεισμένος για τις προοπτικές ο P. Watsa - Ήρθε ανήσυχος και αποχώρησε πιο ήρεμος για την τύχη της Ελλάδας (27/05/2015)

Ο Prem Watsa ο επικεφαλής της Fairfax εδώ και καιρό προγραμμάτιζε το ταξίδι του στην Ελλάδα. Είναι ο μεγαλύτερος ιδιώτης επενδυτής στην Eurobank, στην Μυτιληναίος και την Grivalia έχει παίξει το στοίχημα της Ελλάδος όταν π.χ. το Capital Group αποχώ...»

Στην τελική ευθεία οι συζητήσεις στο Brussels Group - Αντιδράσεις στην Ελλάδα για φόρου σε καταθέσεις και τέλος σε αναλήψεις – Αποσύρθηκαν, τόνισε το ΥΠΟΙΚ (27/05/2015)

Την καταβολή φόρου 15% για την νομιμοποίηση αδήλωτων καταθέσεων σε τράπεζες του εξωτερικού και 30% για καταθέσεις σε εγχώριες τράπεζες προτείνει το υπουργείο Οικονομικών στο πλαίσιο της δύσκολης διαβούλευσης που πρόκειται να ξεκινήσει το διήμερο από ...»

Αναπτυξιακό το αΆ τρίμηνο για ΟΠΑΠ - Αυξημένα κέρδη, EBITDA και τζίρος και εμπλουτισμός της γκάμας των παιχνιδιών (27/05/2015)

Καθαρά κέρδη 58,1 εκατ. ευρώ εμφάνισε ο ΟΠΑΠ στο α τρίμηνο της χρήσης, ενισχυμένα κατά 16,9% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι ενώ οι πωλήσεις ξεπέρασαν το 1 δισ. και διαμορφώθηκαν σε 1,118,2 δισ. ευρώ με αύξηση 15,8% - σημειώνοντας μάλιστα ε...»

«Μάχη» με τον χρόνο δίνει η κυβέρνηση - Γ. Βαρουφάκης: Η επιμονή στα μέτρα λιτότητας εμποδίζει τη συμφωνία (26/05/2015)

Να κλείσουν όλες οι εκκρεμότητες όσο πιο γρήγορα γίνεται, κάτι που δεν σημαίνει και ότι η κυβέρνηση κάνει υποχωρήσεις πίσω από τις κόκκινες γραμμές που έχει θέσει, είναι η κατεύθυνση προς τα τεχνικά κλιμάκια της ελληνικής κυβέρνησης που συμμετέχουν σ...»

Αλ. Τσίπρας προς P. Watsa: Θα υπάρξει συμφωνία με την Ε.Ε. – Βέβαιος και ο επικεφαλής της Fairfax – Τι τονίζει για Eurobank (26/05/2015)

Ισχυρή «ψήφο εμπιστοσύνης» τόσο προς την Ελλάδα, όσο και προς την Eurobank, δίδει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Fairfax Financial Holdings, Prem Watsa, που βρέθηκε στην Αθήνα και είχε συναντήσεις με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, τον διοικητ...»

Ριζικές αλλαγές στη φορολογία Ι.Χ. - Κατάργηση του κριτηρίου του κυβισμού των οχημάτων ως βάση φορολόγησης (26/05/2015)

Ριζική αναπροσαρμογή του συστήματος φορολόγησης και ταξινόμησης των Ι.Χ. αυτοκινήτων προωθεί το υπουργείο Οικονομικών. Όπως ανακοινώθηκε προ ολίγου, το υπουργείο Οικονομικών στην προσπάθειά του για τη δημιουργία και παγίωση μιας δικαιότερης και αποτ...»

Αιφνιδιαστικό «λουκέτο» στο «Πεντελικόν» - Δεν τα βρήκαν ο νέος ιδιοκτήτης του ακινήτου και η ξενοδοχειακή επιχείρηση (26/05/2015)

Διέκοψε τη λειτουργία του χθες το ιστορικό ξενοδοχείο «Πεντελικόν» της Κηφισιάς. Σημειώνεται ότι πρόσφατα, το ακίνητο στο οποίο στεγάζεται το ξενοδοχείο πέρασε στα χέρια έλληνα ομογενή, του κ. Δουζόγλου από τη Ν. Αμερική, έναντι 23 εκατ. ευρώ. ¶γνωστ...»

Συρρίκνωση ζημιών το 2014 αλλά χωρίς ανατροπές - Στο «μικροσκόπιο» 40 κορυφαίοι κλάδοι/υποκλάδοι (25/05/2015)

Έτος ορόσημο για την ελληνική οικονομία αποτέλεσε το 2014, σύμφωνα με την Icap και αυτό γιατί μετά από μία εξαετία βαθιάς ύφεσης (το αποτέλεσμα της οποίας ήταν η υποχώρηση του ΑΕΠ να υπερβεί το 25%), υπήρξε ανακοπή της συνεχούς πτώσης. Ήδη από τις α...»

Κονδύλια 171 εκατ. για την ανεργία των νέων - Μέσω της ευρωπαϊκής πρωτοβουλίας για την απασχόληση των νέων (25/05/2015)

Κονδύλια της τάξεως των 171 εκατ. ευρώ προβλέπονται για την Ελλάδα μέσω της πρωτοβουλίας για την απασχόληση των νέων (ΠΑΝ), ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Στην Ελλάδα, το πρόγραμμα ΠΑΝ αφορά την καταπολέμηση της ανεργίας των νέων, κυρίως με «τη δημ...»

Παραμένει σε ισχύ το ανοδικό σενάριο στο Χ.Α. - Σε διαπραγματεύσεις και αναδιάρθρωση των δεικτών MSCI, η προσοχή των επενδυτών (25/05/2015)

Με την προσοχή να παραμένει στραμμένη στις διαπραγματεύσεις κυβέρνησης-δανειστών καθώς οι «επικίνδυνες» ημερομηνίες του Ιουνίου πλησιάζουν και η συμφωνία ακόμα παραμένει στο στάδιο της διαπραγμάτευσης, ξεκινά η νέα εβδομάδα για το ελληνικό χρηματιστή...»

«Αυλαία» αύριο της Εξεταστικής για το μνημόνιο - Οι εργασίες ξεκινούν με την κατάθεση των πρώτων 5 μαρτύρων (25/05/2015)

Με την κατάθεση των πρώτων πέντε μαρτύρων ξεκινά αύριο επί της ουσίας της εργασίες της η Εξεταστική Επιτροπή, που καλείται να διερευνήσει τις συνθήκες για την υπαγωγή της χώρας στο μνημόνιο. Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα ο πρόεδρος της Επιτροπής ...»

Νέο πρόγραμμα εθελουσίας στον ΟΤΕ για αποχώρηση 700 εργαζομένων – Ποια τα κίνητρα (23/05/2015)

Νέο πρόγραμμα εθελουσίας, κυρίως για εργαζομένους της μητρικής εταιρείας που βρίσκονται κοντά στη συνταξιοδότηση καθώς και για υπαλλήλους που εργάζονται στα καταστήματα ή στην Cosmote, ανεξαρτήτως του χρόνου απασχόλησης, ανακοίνωσε ο ΟΤΕ. Η διοίκηση...»

«Η Ελλάδα θα επιστρέψει στην ανάπτυξη», εκτιμά o Αλ. Τσίπρας – Αισιοδοξεί για μακροπρόθεσμη και βιώσιμη λύση - «Όχι» σε βιαστική συμφωνία από Μέρκελ και Λαγκάρντ (23/05/2015)

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε χθες την αισιοδοξία του ότι «μπορούμε σύντομα να φτάσουμε σε σταθερή μακροπρόθεσμη και βιώσιμη λύση». «Χθες (σ.σ. προχθές) και σήμερα ...»

Ν. Καραμούζης: Το μέλλον της Ελλάδας είναι το ευρώ - «Η επιβεβαίωση της ευρωπαϊκής προοπτικής θα εξομαλύνει τις συνθήκες στις τράπεζες», τονίζει ο πρόεδρος της Eurobank (23/05/2015)

Η επιβεβαίωση της ευρωπαϊκής προοπτικής της Ελλάδας θα εξομαλύνει τις συνθήκες στον τραπεζικό κλάδο, δήλωσε ο πρόεδρος του ΔΣ της Eurobank κ. Νικόλαος Καραμούζης, μιλώντας με την ευκαιρία έναρξης λειτουργίας του 8ου Τραπεζικού Κέντρου της Eurobank Κύ...»

Frigoglass: Πωλεί τον κλάδο υαλουργίας αντί 225 εκατ. δολ. (23/05/2015)

Την πώληση του κλάδου υαλουργίας σε Νιγηρία και Ντουμπάι έναντι τιμήματος 225 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε χθες η Frigoglass, η οποία δημοσίευσε και τα αποτελέσματά της για το α τρίμηνο, με βάση τα οποία οι ζημιές της διευρύνθηκαν, ενώ υποχώρησε και ο τζίρο...»


Σελίδα 1 από 344 | Αποτελέσματα 1 - 20 από 6863
First Page | Previous Page | Next Page | Last Page

Γενικός Δείκτης

851,81
+3,55%
Προηγούμενο: 822,61
Ογκος: 156.820.944 τεμ.
Τζίρος: 94.240.292 €

Τιμές με 15λεπτη καθυστέρηση.
Πηγή: Inforex S.A.

Διαβάστε σήμερα

E-Business Pages

INSIDERS TIPS
Aναλύσεις-Στρατηγικές και Expert Tips!
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΕΣ
Αναλύσεις - Online συναλλαγές
Α.Ε.Ε.Δ.
Λήψη - Διαβίβαση εντολών
LOGISTICS
Αποθήκευση προϊόντων - Συστήματα εφοδιασμού
ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Συναλλαγές - Επενδυτικά προϊόντα
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ
Επενδυτικά - Αποταμιευτικά προγράμματα - Ασφάλειες αυτοκινήτου
LEASING
Επενδυτικά - Χρηματοδοτική μίσθωση επαγγελματικού εξοπλισμού
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
Αντιπροσωπείες Επαγγελματικών Αυτοκινήτων
ΤΡΟΦΙΜΑ
Εταιρείες Τροφίμων - Ποτών
ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Οι εταιρείες της ενέργειας
ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Επιχειρησιακός σχεδιασμός - Συμβουλευτικές υπηρεσίες
FRANCHISING
Αλυσίδες καταστημάτων στην Ελλάδα

Συνεδρίαση - 27/05/2015

Τιμές με 15λεπτη καθυστέρηση. Πηγή: Inforex S.A.
Σύμβολο Τιμή Διαφορά (%)
ΑΒΑΞ 0,520 0,010 1,96%
ΑΒΕ 0,200 0,000 -
ΑΒΕΝΙΡ 0,050 0,000 -
ΑΓΚΡΙ 0,030 0,000 -
ΑΔΑΚ 2,540 0,040 1,60%
ΑΔΑΚ20 2,790 -0,060 -2,11%
ΑΕΓΕΚ 0,060 0,000 -
ΑΘΗΝΑ 0,330 0,000 -
ΑΙΟΛΚ 0,700 0,050 7,69%
ΑΚΡΙΤ 0,040 0,000 -
ΑΛΑΠΙΣ 0,040 0,000 -
ΑΛΚΑΤ 0,840 0,050 6,33%
ΑΛΚΟ 0,180 0,000 -
ΑΛΜΥ 0,270 0,000 -
ΑΛΤΕΚ 0,020 0,000 -
ΑΛΤΕΡ 0,760 0,000 -
ΑΛΦΑ 0,330 0,030 10,00%
ΑΛΦΑΤΠ 0,540 0,040 8,00%
ΑΝΔΡΟ 14,250 0,000 -
ΑΝΕΚ 0,060 0,000 -
ΑΝΕΜΟΣ 0,700 0,020 2,94%
ΑΝΕΠ 1,300 0,000 -
ΑΝΕΠΟ 0,090 0,000 -
ΑΡΑΙΓ 7,300 -0,080 -1,08%
ΑΣΑΣΚ 0,670 0,000 -
ΑΣΚΟ 0,360 -0,030 -7,69%
ΑΣΤΑΚ 4,920 0,820 20,00%
ΑΣΤΗΡ 2,320 0,000 -
ΑΤΕ 0,160 0,000 -
ΑΤΕΚ 0,800 0,000 -
ΑΤΕΡΜ 0,120 0,000 -
ΑΤΛΑ 0,080 0,000 -
ΑΤΡΑΣΤ 4,950 0,000 -
ΑΤΤ 0,070 0,000 -
ΑΤΤΙΚΑ 0,520 0,020 4,00%
ΑΧΟΝ 0,060 0,000 -
ΒΑΛΚ 0,190 0,000 -
ΒΑΡΝΗ 0,070 0,000 -
ΒΕΤΑΝ 0,060 0,000 -
ΒΙΝΤΑ 3,950 0,000 -
ΒΙΟ 2,500 0,050 2,04%
ΒΙΟΚΑ 0,200 0,010 5,26%
ΒΙΟΣΚ 0,110 0,000 -
ΒΙΟΤ 0,130 0,000 -
ΒΙΟΧΚ 4,190 0,000 -
ΒΙΣ 0,740 0,000 -
ΒΟΣΥΣ 0,990 0,070 7,61%
ΒΟΧ 1,300 0,000 -
ΒΥΤΕ 0,370 0,010 2,78%
ΒΩΒΟΣ 0,300 0,000 -
ΓΑΛΑΞ 0,480 0,110 29,73%
ΓΔΙΒ 8,520 0,000 -
ΓΕΒΚΑ 0,370 0,000 -
ΓΕΔ 0,010 0,000 -
ΓΕΚΤΕΡΝΑ 1,910 0,170 9,77%
ΓΡΙΒ 7,930 -0,030 -0,38%
ΓΤΕ 4,980 0,000 -
ΔΑΙΟΣ 2,760 0,010 0,36%
ΔΑΚΓΔ 9,580 0,340 3,68%
ΔΑΚΕΤ30 7,570 0,030 0,40%
ΔΕΕ12 5,780 0,000 -
ΔΕΗ 5,290 0,540 11,37%
ΔΙΕΚΑ 0,100 0,000 -
ΔΙΟΝ 0,050 -0,010 -16,67%
ΔΙΟΝΔ 0,010 0 -
ΔΙΧΘ 0,050 0,000 -
ΔΟΛΔ 0,210 0,000 -
ΔΟΜΙΚ 0,320 0,000 -
ΔΟΥΡΟ 0,280 0,000 -
ΔΡΟΜΕ 0,140 0,000 -
ΔΡΟΥΚ 0,550 0,020 3,77%
ΕΒΖ 0,240 0,000 -
ΕΒΡΟΦ 0,310 0,030 10,71%
ΕΔΡΑ 0,150 0,000 -
ΕΕΕ 20,760 0,160 0,78%
ΕΚΤΕΡ 0,420 0,000 -
ΕΛΒΑ 1,350 -0,030 -2,17%
ΕΛΒΕ 0,500 0,000 -
ΕΛΒΙΟ 3,970 0,000 -
ΕΛΓΕΚ 0,250 0,020 8,70%
ΕΛΙΝ 0,800 0,000 -
ΕΛΙΧΘ 0,070 0,000 -
ΕΛΚΑ 0,890 0,010 1,14%
ΕΛΛ 9,530 0,070 0,74%
ΕΛΛΑΚΤΩΡ 1,880 0,060 3,30%
ΕΛΜΠΙ 0,070 0,000 -
ΕΛΠΕ 4,910 0,250 5,36%
ΕΛΣΤΡ 0,560 -0,040 -6,67%
ΕΛΤΚ 1,570 -0,040 -2,48%
ΕΛΤΟΝ 0,890 -0,010 -1,11%
ΕΛΥΦ 0,120 0,000 -
ΕΜΔΚΟ 0,080 0,000 -
ΕΜΔΠΟ 0,140 0,000 -
ΕΝΒΙ 1,470 0,000 -
ΕΝΚΛΩ 0,050 0,000 -
ΕΝΤΕΡ 1,500 0,000 -
ΕΠΙΛΚ 0,230 0,000 -
ΕΠΣΙΛ 0,830 0,000 -
ΕΣΥΜΒ 1,420 0,000 -
ΕΣΥΜΒΔ 0,010 0,000 -
ΕΤΕ 1,250 0,100 8,70%
ΕΤΕΤΠ 0,230 0,030 15,00%
ΕΥΑΠΣ 2,870 0,050 1,77%
ΕΥΒΡΚ 0,010 0,000 -
ΕΥΔΑΠ 5,890 0,240 4,25%
ΕΥΠΙΚ 1,550 0,000 -
ΕΥΡΟΜ 0,430 0,000 -
ΕΥΡΩΒ 0,150 0,010 7,14%
ΕΦΤΖΙ 0,650 0,000 -
ΕΧ 3,200 0,000 -
ΕΧΑΕ 5,400 0,420 8,43%
ΗΛΕΑΘ 0,480 0,000 -
ΗΟΛ 0,560 0,000 -
ΗΡΑΚ 1,150 0,000 -
ΙΑΣΩ 0,800 0,020 2,56%
ΙΑΤΡ 0,790 0,060 8,22%
ΙΚΟΝΑ 0,070 0,000 -
ΙΚΤΙΝ 0,980 0,050 5,38%
ΙΛΥΔΑ 0,690 0,000 -
ΙΜΠΕ 0,030 0,000 -
ΙΝΚΑΤ 0,610 0,000 -
ΙΝΛΟΤ 1,770 0,000 -
ΙΝΤΕΚ 1,040 0,000 -
ΙΝΤΕΤ 0,250 0,020 8,70%
ΙΝΤΚΑ 0,440 0,010 2,33%
ΙΟΝΑ 5,000 0,000 -
ΚΑΘΗ 0,400 0,010 2,56%
ΚΑΜΠ 0,430 0,010 2,38%
ΚΑΝΑΚ 1,830 0,020 1,10%
ΚΑΡΔ 0,140 0,000 -
ΚΑΡΕΛ 225,000 5,000 2,27%
ΚΑΡΤΖ 3,650 0,050 1,39%
ΚΕΚΡ 0,290 -0,010 -3,33%
ΚΕΚΡΔ 0,030 0,000 -
ΚΕΠΕΝ 1,580 -0,170 -9,71%
ΚΕΡΑΛ 0,090 0,000 -
ΚΛΕΜ 1,770 -0,040 -2,21%
ΚΛΜ 0,380 0,020 5,56%
ΚΛΩΝΚ 0,040 0,000 -
ΚΛΩΝΠ 0,080 0,000 -
ΚΜΟΛ 2,150 0,050 2,38%
ΚΟΡΔΕ 0,210 0,020 10,53%
ΚΟΡΡΕΣ 3,550 0,060 1,72%
ΚΟΥΑΛ 0,420 0,000 -
ΚΟΥΕΣ 4,800 -0,020 -0,41%
ΚΟΥΜ 0,130 0,000 -
ΚΡΕΚΑ 0,180 0,030 20,00%
ΚΡΕΤΑ 0,450 0,010 2,27%
ΚΡΗΤΩΝ 0,870 0,000 -
ΚΡΙ 1,830 0,010 0,55%
ΚΤΗΛΑ 0,360 0,000 -
ΚΥΠΡ 0,190 0,000 -
ΚΥΡΙΟ 0,430 0,040 10,26%
ΚΥΡΜ 2,300 0,000 -
ΛΑΒΙ 0,150 0,000 -
ΛΑΙΚΗ 0,040 0,000 -
ΛΑΜΔΑ 4,440 0,150 3,50%
ΛΑΜΔΑΔ 0,390 0,000 -
ΛΑΜΨΑ 17,370 0,000 -
ΛΑΝΑΚ 0,900 0,000 -
ΛΑΝΕΤ 0,120 0,000 -
ΛΕΒΚ 0,130 0,000 -
ΛΕΒΠ 0,880 0,000 -
ΛΙΒΑΝ 0,170 0,000 -
ΛΟΓΟΣ 0,540 0,000 -
ΛΟΥΛΗ 1,960 0,120 6,52%
ΛΥΚ 1,040 0,040 4,00%
ΜΑΘΙΟ 0,280 -0,010 -3,45%
ΜΑΞΙΜ 0,100 0,000 -
ΜΑΣΟΠ 0,770 0,000 -
ΜΕΒΑ 1,050 0,030 2,94%
ΜΕΝΤΙ 0,300 0,000 -
ΜΕΡΚΟ 7,290 -0,080 -1,09%
ΜΕΣΟΧ 0,120 0,000 -
ΜΕΤΚ 8,000 0,050 0,63%
ΜΗΧΚ 0,100 0,000 -
ΜΗΧΠ 0,100 0,000 -
ΜΙΓ 0,150 0,010 7,14%
ΜΙΓΡΕ 2,660 0,000 -
ΜΙΝ 0,250 0,000 -
ΜΙΝΟΑ 2,000 0,000 -
ΜΛΑΝΤ 0,640 0,000 -
ΜΛΣ 4,140 0,010 0,24%
ΜΟΗ 8,400 -0,150 -1,75%
ΜΟΝΤΑ 0,130 0,000 -
ΜΟΤΟ 0,640 0,000 -
ΜΟΥΖΚ 0,280 0,000 -
ΜΟΧΛ 0,800 0,000 -
ΜΠΕΛΑ 8,690 0,190 2,24%
ΜΠΕΛΑΑΜ 9,380 0,000 -
ΜΠΟΚΑ 0,080 0,010 14,29%
ΜΠΟΠΑ 0,010 0,000 -
ΜΠΤΚ 0,280 0,000 -
ΜΥΤΙΛ 6,270 0,070 1,13%
ΝΑΚΑΣ 0,590 0,000 -
ΝΑΥΠ 0,280 0,000 -
ΝΑΥΤ 0,140 0,010 7,69%
ΝΕΛ 0,020 0,000 -
ΝΕΩΡΣ 0,130 0,000 -
ΝΗΡ 0,120 0,010 9,09%
ΝΙΚΑΣ 0,140 0,020 16,67%
ΝΙΟΥΣ 0,260 -0,030 -10,34%
ΝΤΟΚΧΟ 1,800 0,000 -
ΝΤΟΠΛΕΡ 1,150 0,000 -
ΝΤΡΙΑΡΤ 0,050 0,000 -
ΞΕΝΟ 0,010 -0,010 -50,00%
ΞΥΛΚ 0,090 0,000 -
ΞΥΛΠ 0,200 0,000 -
ΟΛΘ 18,940 0,640 3,50%
ΟΛΠ 15,440 0,040 0,26%
ΟΛΥΜΠ 1,070 -0,010 -0,93%
ΟΠΑΠ 9,000 0,440 5,14%
ΟΠΤΡΟΝ 1,770 0,000 -
ΟΡΑΟΡΑ 2,290 0,000 -
ΟΤΕ 8,500 0,410 5,07%
ΟΤΟΕΛ 11,000 0,000 -
ΠΑΙΡ 0,130 -0,050 -27,78%
ΠΑΠ 0,270 -0,010 -3,57%
ΠΑΡΝ 0,070 0,000 -
ΠΑΣΑΛ 0,190 0,030 18,75%
ΠΕΙΡ 0,480 0,040 9,09%
ΠΕΙΡΤΠ 0,150 0,030 25,00%
ΠΕΡΣ 0,330 0,000 -
ΠΕΡΦ 2,270 0,000 -
ΠΕΤΖΚ 0,260 0,000 -
ΠΕΤΡΟ 3,650 0,000 -
ΠΗΓΑΣ 0,090 0,000 -
ΠΛΑΘ 1,410 0,040 2,92%
ΠΛΑΙΣ 5,000 -0,030 -0,60%
ΠΛΑΚΡ 5,950 -0,010 -0,17%
ΠΠΑΚ 0,990 -0,050 -4,81%
ΠΡΑΞΚ 0,390 0,000 -
ΠΡΑΞΠ 0,540 0,000 -
ΠΡΔ 0,090 0,000 -
ΠΡΕΖΤ 4,280 0,000 -
ΠΡΟ 0,180 0,000 -
ΠΡΟΦ 0,470 -0,010 -2,08%
ΠΣΥΣΤ 0,040 0,000 -
ΡΕΒΟΙΛ 0,310 0,000 -
ΡΙΛΚΕ 3,300 0,000 -
ΡΙΝΤΕ 0,030 0,000 -
ΣΑΝΥΟ 0,020 0,000 -
ΣΑΟΣ 1,560 0,000 -
ΣΑΡ 7,860 -0,100 -1,26%
ΣΑΡΑΝ 0,860 0,000 -
ΣΑΤΟΚ 0,060 0,010 20,00%
ΣΕΛΜΚ 0,080 0,000 -
ΣΕΛΟ 0,100 0,010 11,11%
ΣΕΝΤΡ 0,220 0,010 4,76%
ΣΙΔΕ 0,960 0,020 2,13%
ΣΙΔΜΑ 0,440 0,000 -
ΣΠΕΙΣ 1,770 0,000 -
ΣΠΙ 0,180 0,000 -
ΣΠΙΝΤ 0,010 0,000 -
ΣΠΡΙ 0,030 0,000 -
ΣΠΥΡ 0,330 0,000 -
ΣΦΑ 4,000 0,000 -
ΣΩΛΚ 1,130 0,080 7,62%
ΤΒΑΝΚ 0,050 0,000 -
ΤΕΓΟ 0,040 0,000 -
ΤΕΚΔΟ 0,010 0,000 -
ΤΕΝΕΡΓ 3,040 0,180 6,29%
ΤΕΞΤ 0,080 0,000 -
ΤΖΚΑ 0,420 0,000 -
ΤΗΛΕΤ 0,110 0,000 -
ΤΙΤΚ 20,950 -0,450 -2,10%
ΤΙΤΠ 9,900 0,100 1,02%
ΤΡΑΣΤΟΡ 1,400 0,000 -
ΤΡΟΠ 2,000 0,000 -
ΤΤ 0,170 0,000 -
ΥΑΛΚΟ 0,050 -0,010 -16,67%
ΥΓΕΙΑ 0,160 0,000 -
ΦΙΕΡ 0,130 0,030 30,00%
ΦΙΝΤΟ 0,330 0,000 -
ΦΛΕΞΟ 2,600 0,000 -
ΦΟΡΘ 0,750 0,000 -
ΦΟΡΘΔ 10,580 0,000 -
ΦΟΥΝΤΛ 1,020 0,000 -
ΦΟΥΝΤΛΔ 0,070 0,000 -
ΦΡΙΓΟ 2,360 0,130 5,83%
ΦΡΛΚ 3,120 0,080 2,63%
ΦΦΓΚΡΠ 25,830 0,830 3,32%
ΧΑΙΔΕ 0,870 0,000 -
ΧΑΚΟΡ 0,400 0,010 2,56%
ΧΑΛΥΒ 0,120 0,000 -
ΧΑΤΖΚ 0,030 0,000 -
ΧΚΡΑΝ 0,100 -0,010 -9,09%

Μόνιμες στήλες

Δημήτρης Καμπουράκης
»Διελκυστίνδα ΗΠΑ- ΕΕ για λύση στην Ελλάδα
Πέτρος Τρουπιώτης
» Οι αλλαγές στην παιδεία είναι το κρίσιμο (και επικίνδυνο) θέμα


To σήμα της ημέρας!

Σήματα αγοράς ή πώλησης?
Τεχνική Ανάλυση και σωστές-έγκαιρες επενδυτικές αποφάσεις!


FISIKON
Το φυσικό αέριο κίνησης φέρνει την επανάσταση στην ελληνική αυτοκίνηση: οικονομία, ασφάλεια και φιλικότητα προς το περιβάλλον >>>


Συμβολαιακή καλλιέργεια
Το μεγαλύτερο πρόγραμμα από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία: 3.010 έλληνες παραγωγοί, 235.000 στρέμματα κριθαριού, 23 νομοί της χώρας   >>>


Απίστευτη οικονομία
στην επιχείρηση, στη βιομηχανία, στις μεταφορές !   >>>


FDL GROUP - FOODLINK
Δυναμική ανάπτυξη από τον όμιλο FDL. Η μόνη εταιρία logistics που διαπραγματεύεται στο Χρηματιστήριο Αθηνών   >>>


AntallaktikaOnline.gr
Ποιοτικά, με αρμοδιότητα και σε λογική τιμή!   >>>


ORTHOLOGY
Η χρήση του διαδικτύου είναι σύμφωνη με τις πολιτικές σας; Πάρτε τον έλεγχο της χρήσης του διαδικτύου στα χέρια σας και προστατευθείτε από τις απειλές!   >>>