Νέα τροπολογία για την κινητικότητα

Ημερομηνία δημοσίευσης 07/09/2013

Τρεις κατηγορίες υπαλλήλων που εξαιρούνται της κινητικότητας προστίθενται, με τροπολογία που κατέθεσε χθες, το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων «Αναδιάρθρωση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Λοιπές Διατάξεις αρμοδιότητας του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων».

Ειδικότερα, με την τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κυριάκος Μητσοτάκης, εξαιρούνται:

- Οι υπάλληλοι που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα το Νοέμβριο του 2012 βάσει του ν. 4093/2012 και τοποθετήθηκαν στις νέες τους θέσεις. Είναι αυτονόητο ότι δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται ως «πλεονάζον» το προσωπικό εκείνο που μόλις πρόσφατα ζητήθηκε από φορείς ως αναγκαίο για την κάλυψη κενών στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του προγράμματος κινητικότητας, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα και αφορούσε 1.862 υπαλλήλους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΙΔΑΧ.

- Συγγενείς αποβιώσαντος κατά την εκτέλεση υπηρεσιακού καθήκοντος. Η ειδική αιτία θέσπισης της εν λόγω διάταξης, που αποτελεί έμπρακτη εκπλήρωση της ηθικής υποχρέωσης της Πολιτείας στους αφοσιωμένους λειτουργούς της, αλλά και εχέγγυο για την τύχη και προοπτική της οικογένειάς τους, ενόσω επιτελούν απερίσπαστοι το καθήκον τους, καθιστά εύλογη και αναγκαία την εξαίρεση των δικαιούχων από το θεσμό της κινητικότητας.

- Υπάλληλοι των οποίων η μισθοδοσία καλύπτεται από Διεθνείς Οργανισμούς (ΝΑΤΟ κ.λπ.). Με την περίπτωση αυτή εξαιρείται εύλογα από τη διαδικασία της κινητικότητας αυστηρά και εξαντλητικά προσδιορισμένος αριθμός εργαζομένων, συγκεκριμένων ειδικοτήτων που έχουν προσληφθεί αποκλειστικά για την κάλυψη και εξυπηρέτηση συμμαχικών υποχρεώσεων της χώρας μας σε διεθνείς Οργανισμούς.

Κυρ. Μητσοτάκης: Οι Ολυμπιονίκες δεν θα εξαιρεθούν από το καθεστώς διαθεσιμότητας

Πάντως, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης ξεκαθάρισε, ότι οι αθλητές που πέτυχαν διεθνείς διακρίσεις με τα εθνικά χρώματα και, ανάμεσά τους, ακόμη και οι Ολυμπιονίκες, δεν εξαιρούνται από το καθεστώς διαθεσιμότητας.

Σε συνάντηση αντιπροσωπείας του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών με τον κ. Μητσοτάκη, ο υπουργός τους ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να γίνει εξαίρεση για τους αθλητές που εργάζονται στο δημόσιο, ενώ υποσχέθηκε ότι ενδέχεται να υπάρξει πρόβλεψη για την εξαίρεσή τους στο μέλλον.

Σημειώνεται ότι οι αθλητές που έχουν διοριστεί στο δημόσιο, λόγω των διακρίσεών τους, όπως προέβλεπε ο νόμος 2725/1999, υπολογίζονται σε περισσότερους από χίλιους.

Εξάλλου όπως δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης στη γαλλική εφημερίδα «Le Monde», η ποιοτική μεταρρύθμιση στο δημόσιο αποτελεί το μεγάλο στοίχημα για την Ελλάδα. Όπως δηλώνει ο κ. Μητσοτάκης, δεν διαπραγματεύθηκε ο ίδιος τους αριθμούς με την Τρόικα, όσον αφορά τη διοικητική μεταρρύθμιση. «Τους βρήκα μόλις ανέλαβα τα καθήκοντά μου, παρόλα αυτά πρέπει να τους εφαρμόσω και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Ελπίζω ότι μόλις παρουσιάσω τα πρώτα μου αποτελέσματα θα μπορέσω να ανοίξω με τους δανειστές μας μια ουσιαστική συζήτηση για τις μεταρρυθμίσεις, γιατί δεν μπορούμε μόνο να τρέχουμε πίσω από ποσοτικά αποτελέσματα. Το πραγματικό στοίχημα στην Ελλάδα είναι το ποιοτικό» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τα τελευταία τρία χρόνια 200.000 άτομα έχουν φύγει από το δημόσιο κυρίως.

Δύο υπαλλήλους του υπουργείου Εσωτερικών παραπέμπει στο πειθαρχικό ο Ι. Μιχελάκης

Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο παραπέμπονται από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη δύο υπάλληλοι του υπουργείου, για πειθαρχικές παραβάσεις του υπαλληλικού καθήκοντος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών πρόκειται για τον προϊστάμενο διεύθυνσης του υπουργείου, διότι προέβη σε ενέργειες προκειμένου αναπτυξιακό έργο δήμου, να ανατεθεί σε αναπτυξιακή εταιρεία στην οποία μετέχει, ως μέλος, η σύζυγός του.

Για να το πετύχει, ανέλαβε χωρίς προηγούμενη άδεια και ενημέρωση της υπηρεσίας την προετοιμασία του φακέλου, χρησιμοποιώντας μέσα της Υπηρεσίας και τη θέση που κατέχει. Σε διενεργούμενη ΕΔΕ από την υπηρεσία καλούμενος να παράσχει σχετικές εξηγήσεις άσκησε κριτική κατά των πράξεων προϊσταμένης αρχής χρησιμοποιώντας απρεπείς εκφράσεις. Η υπηρεσία επιλήφθηκε της υπόθεσης παραγγέλοντας τη διενέργεια ΕΔΕ μετά από καταγγελία- αναφορά του δημάρχου, ότι ο εν λόγω υπάλληλος πλαστογράφησε την υπογραφή του προκειμένου το συγκεκριμένο έργο να τύχει χρηματοδότησης από ευρωπαϊκό πρόγραμμα, ενώ για το ποινικό σκέλος της υπόθεσης ο φάκελος στάλθηκε στην αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Επίσης, παραπέμπεται υπάλληλος του υπουργείου για το πειθαρχικό παράπτωμα της αδικαιολόγητης αποχής από την εκτέλεση των καθηκόντων του για το χρονικό διάστημα από 1-5-2013 μέχρι 1-8-2013. Ο εν λόγω υπάλληλος, σύμφωνα με έγγραφο του υπουργείου Εξωτερικών και αντίστοιχο του Προξενείου της Ελλάδας στην Ατλάντα των ΗΠΑ, συνελήφθη την 30η Απριλίου του 2013 στον Διεθνή Αερολιμένα της Ατλάντας, προσπαθώντας να περάσει παράνομα δύο Αλβανούς υπηκόους στο αμερικανικό έδαφος, οι οποίοι έφεραν ελληνικά διαβατήρια. Σε βάρος του υπαλλήλου αυτού έχει ασκηθεί ποινική δίωξη από το αρμόδιο περιφερειακό δικαστήριο των ΗΠΑ, έχει προφυλακισθεί και έχει ορισθεί δικάσιμος για τις 7-10-2013.

Πρώτα ΘΕΜΑΤΑ


Σελίδα 1 από 360 | Αποτελέσματα 1 - 20 από 7199
First Page | Previous Page | Next Page | Last Page

Κίνδυνος να κλείσουν πάνω από 63.000 επιχειρήσεις (03/09/2015)

Πάνω από 63.000 επιχειρήσεις, κυρίως πολύ μικρές, κινδυνεύουν να κατεβάσουν οριστικά τα ρολά τους στο επόμενο εξάμηνο, γεγονός που συνεπάγεται κίνδυνο απώλειας 138.000 θέσεων εργασίας στο ίδιο διάστημα. Η νέα αυτή γενιά ανέργων θα προστεθεί στους 25.000 πρώην εργαζομένους σε μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, που υ...»

¶μεσα μέτρα για το μεταναστευτικό (03/09/2015)

H δημιουργία Συντονιστικού Κέντρου Διαχείρισης Προσφυγικών Ροών, δράσεις για τη βελτίωση των συνθηκών στις υφιστάμενες υποδομές υποδοχής και περίθαλψης αλλά και η επιτάχυνση των διαδικασιών καταγραφής και ταυτοποίησης των δικαιούχων διεθνούς προστασίας, που καταφεύγουν στη χώρα, είναι μερικά από τα μέτρα στα οποία προχ...»

Δεν κινδυνεύουν οι καταθέτες στην Ελλάδα εκτιμά ο Fitch (03/09/2015)

Οι ελληνικές τράπεζες θα δοκιμάσουν το πόσο ευέλικτη μπορεί να καταστεί η εφαρμογή της κοινοτικής οδηγίας (Recovery and Resolution Directive - BRRD) Δεν κινδυνεύουν οι καταθέτες των ελληνικών τραπεζών από την εφαρμογή της κοινοτικής οδηγίας BRRD, που θα τεθεί σε ισχύ στην Ελλάδα από το 2016, όπως επισημαίνει χαρακτηρι...»

Κινδύνους μετάδοσης «βλέπει» το ΔΝΤ (03/09/2015)

Για τους κινδύνους μετάδοσης από την πρόσφατη αστάθεια στις παγκόσμιες χρηματοπιστωτικές αγορές, προειδοποίησε, χθες, η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), Κριστίν Λαγκάρντ, σε διάσκεψη στην πρωτεύουσα της Ινδονησίας, Τζακάρτα. «Αυτό που καταδείχθηκε τις τελευταίες εβδομάδες είναι το πόσο πολύ ...»

Νέο βίαιο sell-off στα διεθνή χρηματιστήρια (02/09/2015)

Νέο βίαιο sell-off, με απώλειες 3% περίπου κατά την πρώτη συνεδρίαση του Σεπτεμβρίου για τους αμερικανικούς δείκτες καθώς επανέρχονται στο προσκήνιο οι φόβοι για την πραγματική κατάσταση της κινεζικής οικονομίας. Η Wall δεχόταν νέες ασφυκτικές πιέσεις, με τον βιομηχανικό δείκτη Dow Jones να χάνει ενδοσυνεδριακά πάνω απ...»

Κανονικά το ΦΠΑ 23% στα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια (02/09/2015)

Προθεσμία ως τις 8 Σεπτεμβρίου στις επιχειρήσεις ιδιωτικής εκπαίδευσης που από 19 Αυγούστου 2015 υπάγονται σε καθεστώς ΦΠΑ να υποβάλουν χωρίς πρόστιμο τη δήλωση μεταβολών που προβλέπει η υπαγωγή τους στο φόρο δίνει εγκύκλιος της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων Κατερίνας Σαββαϊδου. Έτσι το υπουργείο Οικονομικών προχ...»

Στις 10 και 14 Σεπτεμβρίου τα debate (02/09/2015)

Στις 10 και 14 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθούν οι δύο τηλεμαχίες των πολιτικών αρχηγών. Σύμφωνα με πηγές της Συγγρού η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη, επικοινώνησε με την διευθύντρια του γραφείου τύπου της Ν.Δ. Πηνελόπη Γαβρά και της πρότεινε τη διεξαγωγή των δύο τηλεμαχιών στις συγκεκριμένες ημερομηνίες. Σύμφωνα με...»

«¶νοιξε παράθυρο» μέσω Χ. Α. για μεταφορά χρημάτων στο εξωτερικό (02/09/2015)

Για το τι έχει συμβεί με το ADRs της Εθνικής το "X" με πολύ συνέπεια έγκαιρα έχει παρουσιάσει όλες τις παραμέτρους, την ανταλλαξιμότητα, την αλλαγή θεματοφύλακα από την Bank of New York Mellon με την BNP Paribas αλλά και το πώς έκλεισε το premium στο arbitrage μεταξύ της μετοχής και του ADRs. Να θυμίσουμε ότι πριν 10 ...»

Μείωση τζίρου 30% στις θερινές εκπτώσεις (01/09/2015)

Σε χαμηλότερα επίπεδα από την αντίστοιχη περυσινή κινήθηκε η θερινή εκπτωτική περίοδος, για 8 στις 10 εμπορικές επιχειρήσεις, με τη μείωση να ξεπερνά μεσοσταθμικά το -30%, ιδιαίτερα στα μεγάλα αστικά κέντρα, όπως προκύπτει από έρευνα της Εθνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας. Εν τω μεταξύ, από την έρ...»

Οι στόχοι της νέας κυβέρνησης στο ΥΠΟΙΚ (01/09/2015)

Η συλλογή των εσόδων, η συγκράτηση των δαπανών και η διευκόλυνση επενδύσεων, αποτελούν τους τρεις άξονες στους οποίους εστιάζει το υπουργείο Οικονομίας για το επόμενο διάστημα. Ο υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, Νίκος Χριστουδουλάκης, απέστειλε χθες σημείωμα στους εποπτευόμενους από το υπουργείο...»

Πιέζει η Γερμανία για το μεταναστευτικό (01/09/2015)

Έκκληση στα κράτη-μέλη της Ε.Ε. να κάνουν περισσότερα για να μοιραστούν το βάρος της εισροής μεταναστών, απηύθυνε χθες η γερμανίδα καγκελάριος, ¶νγκελα Μέρκελ. «Αν η Ευρώπη αποτύχει στο ζήτημα των προσφύγων, ο θεμελιώδης δεσμός της με τα παγκόσμια δικαιώματα του πολίτη θα καταστραφεί», προειδοποίησε η Μέρκελ, σε συνέ...»

Αγώνας δρόμου και… χρόνου για τις τράπεζες (01/09/2015)

Τα stress tests θα ανακοινωθούν από την ΕΚΤ μάλλον 25 Οκτωβρίου ή το αργότερο την 1η Νοεμβρίου. Υπάρχει και ένα πρόβλημα που είναι εξίσου σοβαρό με το ύψος των κεφαλαιακών αναγκών των τραπεζών στα stress tests. Όλοι και ορθά βεβαίως εστιάζονται στο ύψος των κεφαλαιακών αναγκών των τραπεζών. Κάποιοι εκτιμούν ότι θα ε...»

Σε υποχώρηση οι εξαγωγές προς Βρετανία (31/08/2015)

Οριακή μεν, υποχώρηση δε εμφάνισαν πέρυσι οι ελληνικές εξαγωγές αγροτικών προϊόντων στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 201,14 εκατ. λίρες Αγγλίας, καταγράφοντας μείωση 2,82% έναντι του 2013. Όπως προκύπτει από τα στοιχεία της τελευταίας 7ετίας (2008-2014), τα ελληνικά αγροτικά προϊόντα διατηρούν σταθερό...»

Σε υποχώρηση οι εξαγωγές προς Βρετανία (31/08/2015)

Οριακή μεν, υποχώρηση δε εμφάνισαν πέρυσι οι ελληνικές εξαγωγές αγροτικών προϊόντων στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 201,14 εκατ. λίρες Αγγλίας, καταγράφοντας μείωση 2,82% έναντι του 2013. Όπως προκύπτει από τα στοιχεία της τελευταίας 7ετίας (2008-2014), τα ελληνικά αγροτικά προϊόντα διατηρούν σταθερό...»

Σε υποχώρηση οι εξαγωγές προς Βρετανία (31/08/2015)

Οριακή μεν, υποχώρηση δε εμφάνισαν πέρυσι οι ελληνικές εξαγωγές αγροτικών προϊόντων στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 201,14 εκατ. λίρες Αγγλίας, καταγράφοντας μείωση 2,82% έναντι του 2013. Όπως προκύπτει από τα στοιχεία της τελευταίας 7ετίας (2008-2014), τα ελληνικά αγροτικά προϊόντα διατηρούν σταθερό...»

Βαρόμετρο οι εκλογές για το μέλλον τραπεζών και του ΧΑ (31/08/2015)

Υπάρχει ενδεχόμενο το ελληνικό χρηματιστήριο σε ένα χρόνο από τώρα να έχει διπλάσια αξία με τιμή εκκίνησης τις 550 μονάδες; Εκ πρώτης όψεως όχι, άπαξ και η Ελλάδα βρίσκεται σε μνημόνιο και γενικώς η χώρα διολισθαίνει στην παρακμή. Όμως υπάρχει μια περίπτωση που θα μπορούσε το ελληνικό χρηματιστήριο να διπλασιαστεί μ...»

Βαρόμετρο οι εκλογές για το μέλλον τραπεζών και του Χ.Α. (31/08/2015)

Υπάρχει ενδεχόμενο το ελληνικό χρηματιστήριο σε ένα χρόνο από τώρα να έχει διπλάσια αξία με τιμή εκκίνησης τις 550 μονάδες; Εκ πρώτης όψεως όχι, άπαξ και η Ελλάδα βρίσκεται σε μνημόνιο και γενικώς η χώρα διολισθαίνει στην παρακμή. Όμως υπάρχει μια περίπτωση που θα μπορούσε το ελληνικό χρηματιστήριο να διπλασιαστεί μ...»

Τελευταία ευκαιρία για τις φορολογικές δηλώσεις (31/08/2015)

Εκπνέει σήμερα η προθεσμία για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων για φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις και η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων προχώρησε σε νέες διευκρινίσεις όσον αφορά στον χρόνο υποβολής των δηλώσεων αλλά και στις προθεσμίες για την πληρωμή του φόρου. Σημειώνεται δε ότι επειδή η καταληκτική ημερομ...»

Κατά διαγραφής χρέους η Κρ. Λαγκάρντ (31/08/2015)

Μια μορφή αναδιάρθρωσης, μάλλον, παρά μια καθαρή διαγραφή θα μπορούσε να επιτρέψει στην Ελλάδα να διαχειριστεί το «μη βιώσιμο» χρέος της, δήλωσε σε συνέντευξή της η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) Κριστίν Λαγκάρντ. Το ΔΝΤ δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη αν θα συμμετάσχει στο τρίτο πρόγραμμα βοήθειας της ...»

Συστάσεις της ΡΑΕ για ληξιπρόθεσμους λογαριασμούς (29/08/2015)

Ερωτηματολόγιο, το οποίο θα αποσταλεί στις ρυθμιστικές αρχές των κρατών-μελών, για τη διερεύνηση των πρακτικών αντιμετώπισης και διαχείρισης των οφειλών των πελατών, ετοιμάζει η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ). Η ΡΑΕ με σημερινή επιστολή της, προχωράει σε συστάσεις προς τη ΔΕΗ και τις ιδιωτικές εταιρείες πώλησης ηλεκτ...»


Σελίδα 1 από 360 | Αποτελέσματα 1 - 20 από 7199
First Page | Previous Page | Next Page | Last Page

Γενικός Δείκτης

626,46
+0,80%
Προηγούμενο: 621,51
Ογκος: 61.779.041 τεμ.
Τζίρος: 14.470.795 €

Τιμές με 15λεπτη καθυστέρηση.
Πηγή: Inforex S.A.

Διαβάστε σήμερα

E-Business Pages

CONFERENCES
Hotels καί Διοργάνωση
FRANCHISE
Επιχειρηματικές ευκαιρίες
INSIDERS TIPS
Aναλύσεις-Στρατηγικές και Expert Tips!
LEASING
Επενδυτικά - Χρηματοδοτική μίσθωση επαγγελματικού εξοπλισμού
LOGISTICS
Αποθήκευση προϊόντων - Συστήματα εφοδιασμού
Α.Ε.Ε.Δ.
Λήψη - Διαβίβαση εντολών
ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ
Ασφαλιστικά προϊόντα
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
Αντιπροσωπείες Επαγγελματικών Αυτοκινήτων
ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ
Οι εταιρείες της ενέργειας
ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Επιχειρησιακός σχεδιασμός - Συμβουλευτικές υπηρεσίες
ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Συναλλαγές - Επενδυτικά προϊόντα
ΤΡΟΦΙΜΑ
Εταιρείες Τροφίμων - Ποτών
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΕΣ
Αναλύσεις - Online συναλλαγές

Τιμές Μετοχών (02/09/2015)

Τιμές με 15λεπτη καθυστέρηση. Πηγή: Inforex S.A.
Σύμβολο Τιμή Διαφορά (%)
ΑΒΑΞ 0,350 0,000 -
ΑΒΕ 0,080 0,000 -
ΑΒΕΝΙΡ 0,050 0,000 -
ΑΓΚΡΙ 0,050 0,000 -
ΑΔΑΚ 1,830 0,030 1,67%
ΑΔΑΚ20 2,790 -0,060 -2,11%
ΑΕΓΕΚ 0,050 0,000 -
ΑΘΗΝΑ 0,300 0,000 -
ΑΙΟΛΚ 0,610 0,000 -
ΑΚΡΙΤ 0,020 0,000 -
ΑΛΑΠΙΣ 0,040 0,000 -
ΑΛΚΑΤ 0,980 0,000 -
ΑΛΚΟ 0,180 0,000 -
ΑΛΜΥ 0,280 0,020 7,69%
ΑΛΤΕΚ 0,020 -0,010 -33,33%
ΑΛΤΕΡ 0,760 0,000 -
ΑΛΦΑ 0,090 0,010 12,50%
ΑΛΦΑΤΠ 0,030 0,000 -
ΑΝΔΡΟ 13,630 0,000 -
ΑΝΕΚ 0,070 0,000 -
ΑΝΕΜΟΣ 0,650 0,010 1,56%
ΑΝΕΠ 1,300 0,000 -
ΑΝΕΠΟ 0,170 0,000 -
ΑΡΑΙΓ 6,300 -0,100 -1,56%
ΑΣΑΣΚ 0,670 0,000 -
ΑΣΚΟ 0,370 0,010 2,78%
ΑΣΤΑΚ 4,060 0,000 -
ΑΣΤΗΡ 2,410 0,050 2,12%
ΑΤΕ 0,160 0,000 -
ΑΤΕΚ 1,320 0,000 -
ΑΤΕΡΜ 0,120 0,000 -
ΑΤΛΑ 0,080 0,000 -
ΑΤΡΑΣΤ 5,490 0,000 -
ΑΤΤ 0,040 0,010 33,33%
ΑΤΤΙΚΑ 0,450 0,000 -
ΑΧΟΝ 0,060 0,000 -
ΒΑΛΚ 0,190 0,000 -
ΒΑΡΝΗ 0,040 0,000 -
ΒΕΤΑΝ 0,060 0,000 -
ΒΙΝΤΑ 3,950 0,000 -
ΒΙΟ 2,070 0,010 0,49%
ΒΙΟΚΑ 0,230 0,000 -
ΒΙΟΣΚ 0,110 0,000 -
ΒΙΟΤ 0,170 0,000 -
ΒΙΟΧΚ 4,190 0,000 -
ΒΙΣ 0,690 -0,070 -9,21%
ΒΟΣΥΣ 0,980 0,000 -
ΒΟΧ 1,300 0,000 -
ΒΥΤΕ 0,390 0,000 -
ΒΩΒΟΣ 0,300 0,000 -
ΓΑΛΑΞ 0,580 0,000 -
ΓΔΙΒ 8,520 0,000 -
ΓΕΒΚΑ 0,300 -0,010 -3,23%
ΓΕΔ 0,010 0,000 -
ΓΕΚΤΕΡΝΑ 1,540 0,020 1,32%
ΓΡΙΒ 7,900 0,220 2,86%
ΓΤΕ 4,980 0,000 -
ΔΑΙΟΣ 2,700 0,000 -
ΔΑΚΓΔ 7,050 0,050 0,71%
ΔΑΚΕΤ30 5,630 -0,010 -0,18%
ΔΕΕ12 5,780 0,000 -
ΔΕΗ 4,240 0,040 0,95%
ΔΙΕΚΑ 0,100 0,000 -
ΔΙΟΝ 0,050 0,000 -
ΔΙΟΝΔ 0,010 0 -
ΔΙΧΘ 0,050 0,000 -
ΔΟΛΔ 0,210 0,000 -
ΔΟΜΙΚ 0,320 0,000 -
ΔΟΥΡΟ 0,270 0,000 -
ΔΡΟΜΕ 0,130 0,000 -
ΔΡΟΥΚ 0,480 0,000 -
ΕΒΖ 0,130 -0,020 -13,33%
ΕΒΡΟΦ 0,360 0,030 9,09%
ΕΔΡΑ 0,150 0,000 -
ΕΕΕ 18,040 0,440 2,50%
ΕΚΤΕΡ 0,380 -0,020 -5,00%
ΕΛΒΑ 1,730 0,090 5,49%
ΕΛΒΕ 0,460 0,000 -
ΕΛΒΙΟ 3,970 0,000 -
ΕΛΓΕΚ 0,250 0,000 -
ΕΛΙΝ 0,950 0,000 -
ΕΛΙΧΘ 0,070 0,000 -
ΕΛΚΑ 0,940 0,090 10,59%
ΕΛΛ 9,090 0,190 2,13%
ΕΛΛΑΚΤΩΡ 1,280 0,030 2,40%
ΕΛΜΠΙ 0,070 0,000 -
ΕΛΠΕ 4,350 -0,010 -0,23%
ΕΛΣΤΡ 0,420 -0,050 -10,64%
ΕΛΤΚ 1,090 0,030 2,83%
ΕΛΤΟΝ 0,930 0,000 -
ΕΛΥΦ 0,120 0,000 -
ΕΜΔΚΟ 0,080 0,000 -
ΕΜΔΠΟ 0,140 0,000 -
ΕΝΒΙ 1,380 0,000 -
ΕΝΚΛΩ 0,050 0,000 -
ΕΝΤΕΡ 1,500 0,000 -
ΕΠΙΛΚ 0,180 0,000 -
ΕΠΣΙΛ 0,910 0,000 -
ΕΣΥΜΒ 1,310 -0,010 -0,76%
ΕΣΥΜΒΔ 0,010 0,000 -
ΕΤΕ 0,500 0,010 2,04%
ΕΤΕΤΠ 0,050 0,000 -
ΕΥΑΠΣ 2,770 -0,010 -0,36%
ΕΥΒΡΚ 0,010 0,000 -
ΕΥΔΑΠ 4,980 0,050 1,01%
ΕΥΠΙΚ 1,480 0,080 5,71%
ΕΥΡΟΜ 0,440 0,000 -
ΕΥΡΩΒ 0,040 0,000 -
ΕΦΤΖΙ 0,730 0,000 -
ΕΧ 3,200 0,000 -
ΕΧΑΕ 4,350 0,050 1,16%
ΗΛΕΑΘ 0,480 0,000 -
ΗΟΛ 0,560 0,000 -
ΗΡΑΚ 1,180 0,000 -
ΙΑΣΩ 0,460 0,010 2,22%
ΙΑΤΡ 0,730 0,000 -
ΙΚΟΝΑ 0,070 0,000 -
ΙΚΤΙΝ 1,150 0,050 4,55%
ΙΛΥΔΑ 0,600 0,000 -
ΙΜΠΕ 0,030 0,000 -
ΙΝΚΑΤ 0,470 0,000 -
ΙΝΛΟΤ 1,470 0,010 0,68%
ΙΝΤΕΚ 0,940 0,000 -
ΙΝΤΕΤ 0,220 0,000 -
ΙΝΤΚΑ 0,330 0,020 6,45%
ΙΟΝΑ 6,060 0,000 -
ΚΑΘΗ 0,500 -0,080 -13,79%
ΚΑΜΠ 0,360 -0,040 -10,00%
ΚΑΝΑΚ 1,990 0,000 -
ΚΑΡΔ 0,140 0,000 -
ΚΑΡΕΛ 225,500 0,500 0,22%
ΚΑΡΤΖ 3,680 0,000 -
ΚΕΚΡ 0,270 0,000 -
ΚΕΚΡΔ 0,030 0,000 -
ΚΕΠΕΝ 1,800 0,000 -
ΚΕΡΑΛ 0,090 0,000 -
ΚΛΕΜ 1,630 0,020 1,24%
ΚΛΜ 0,370 0,030 8,82%
ΚΛΩΝΚ 0,040 0,000 -
ΚΛΩΝΠ 0,080 0,000 -
ΚΜΟΛ 2,500 0,000 -
ΚΟΡΔΕ 0,150 0,000 -
ΚΟΡΡΕΣ 3,700 0,000 -
ΚΟΥΑΛ 0,300 0,010 3,45%
ΚΟΥΕΣ 3,930 0,000 -
ΚΟΥΜ 0,130 0,000 -
ΚΡΕΚΑ 0,130 0,000 -
ΚΡΕΤΑ 0,360 0,010 2,86%
ΚΡΗΤΩΝ 0,780 0,000 -
ΚΡΙ 1,800 0,000 -
ΚΤΗΛΑ 0,310 0,000 -
ΚΥΠΡ 0,190 0,000 -
ΚΥΡΙΟ 0,650 0,000 -
ΚΥΡΜ 2,370 -0,020 -0,84%
ΛΑΒΙ 0,170 0,000 -
ΛΑΙΚΗ 0,040 0,000 -
ΛΑΜΔΑ 4,300 -0,100 -2,27%
ΛΑΜΔΑΔ 0,390 0,000 -
ΛΑΜΨΑ 17,500 0,000 -
ΛΑΝΑΚ 0,930 0,000 -
ΛΑΝΕΤ 0,120 0,000 -
ΛΕΒΚ 0,190 0,000 -
ΛΕΒΠ 1,260 0,110 9,57%
ΛΙΒΑΝ 0,170 0,000 -
ΛΟΓΟΣ 0,500 0,000 -
ΛΟΥΛΗ 1,740 0,000 -
ΛΥΚ 0,470 0,000 -
ΜΑΘΙΟ 0,400 0,000 -
ΜΑΞΙΜ 0,100 0,000 -
ΜΑΣΟΠ 0,420 0,000 -
ΜΕΒΑ 1,020 0,000 -
ΜΕΝΤΙ 0,440 0,000 -
ΜΕΡΚΟ 6,150 0,200 3,36%
ΜΕΣΟΧ 0,120 0,000 -
ΜΕΤΚ 6,620 0,020 0,30%
ΜΗΧΚ 0,100 0,000 -
ΜΗΧΠ 0,100 0,000 -
ΜΙΓ 0,080 0,000 -
ΜΙΓΡΕ 2,150 0,000 -
ΜΙΝ 0,250 0,000 -
ΜΙΝΟΑ 2,000 0,000 -
ΜΛΑΝΤ 0,640 0,000 -
ΜΛΣ 3,820 0,000 -
ΜΟΗ 9,330 0,070 0,76%
ΜΟΝΤΑ 0,120 0,000 -
ΜΟΤΟ 0,840 0,000 -
ΜΟΥΖΚ 0,300 0,000 -
ΜΟΧΛ 0,800 0,000 -
ΜΠΕΛΑ 7,500 -0,100 -1,32%
ΜΠΕΛΑΑΜ 9,380 0,000 -
ΜΠΟΚΑ 0,110 0,000 -
ΜΠΟΠΑ 0,010 0,000 -
ΜΠΤΚ 0,310 0,000 -
ΜΥΤΙΛ 4,580 0,160 3,62%
ΝΑΚΑΣ 0,940 0,000 -
ΝΑΥΠ 0,300 0,000 -
ΝΑΥΤ 0,130 0,000 -
ΝΕΛ 0,070 0,000 -
ΝΕΩΡΣ 0,130 0,000 -
ΝΗΡ 0,080 0,010 14,29%
ΝΙΚΑΣ 0,090 0,000 -
ΝΙΟΥΣ 0,200 0,000 -
ΝΤΟΚΧΟ 1,800 0,000 -
ΝΤΟΠΛΕΡ 1,150 0,000 -
ΝΤΡΙΑΡΤ 0,050 0,000 -
ΞΕΝΟ 0,010 -0,010 -50,00%
ΞΥΛΚ 0,110 0,000 -
ΞΥΛΠ 0,200 0,000 -
ΟΛΘ 21,000 0,000 -
ΟΛΠ 14,490 0,150 1,05%
ΟΛΥΜΠ 1,080 0,060 5,88%
ΟΠΑΠ 7,000 0,020 0,29%
ΟΠΤΡΟΝ 1,770 0,000 -
ΟΡΑΟΡΑ 2,290 0,000 -
ΟΤΕ 7,900 -0,100 -1,25%
ΟΤΟΕΛ 10,400 0,000 -
ΠΑΙΡ 0,200 0,000 -
ΠΑΠ 0,300 0,000 -
ΠΑΡΝ 0,070 0,000 -
ΠΑΣΑΛ 0,100 0,000 -
ΠΕΙΡ 0,080 0,000 -
ΠΕΙΡΤΠ 0,010 0,000 -
ΠΕΡΣ 0,540 0,000 -
ΠΕΡΦ 2,270 0,000 -
ΠΕΤΖΚ 0,260 0,000 -
ΠΕΤΡΟ 3,540 0,060 1,72%
ΠΗΓΑΣ 0,100 0,000 -
ΠΛΑΘ 1,350 0,000 -
ΠΛΑΙΣ 4,830 0,050 1,05%
ΠΛΑΚΡ 6,000 -0,030 -0,50%
ΠΠΑΚ 1,000 0,000 -
ΠΡΑΞΚ 0,390 0,000 -
ΠΡΑΞΠ 0,540 0,000 -
ΠΡΔ 0,070 0,000 -
ΠΡΕΖΤ 3,900 0,000 -
ΠΡΟ 0,180 0,000 -
ΠΡΟΦ 0,470 0,010 2,17%
ΠΣΥΣΤ 0,040 0,000 -
ΡΕΒΟΙΛ 0,350 -0,040 -10,26%
ΡΙΛΚΕ 3,300 0,000 -
ΡΙΝΤΕ 0,030 0,000 -
ΣΑΝΥΟ 0,020 0,000 -
ΣΑΟΣ 1,560 0,000 -
ΣΑΡ 7,280 -0,120 -1,62%
ΣΑΡΑΝ 0,960 0,000 -
ΣΑΤΟΚ 0,130 0,000 -
ΣΕΛΜΚ 0,080 0,000 -
ΣΕΛΟ 0,050 -0,010 -16,67%
ΣΕΝΤΡ 0,100 -0,010 -9,09%
ΣΙΔΕ 1,040 0,000 -
ΣΙΔΜΑ 0,440 0,000 -
ΣΠΕΙΣ 1,790 0,000 -
ΣΠΙ 0,160 -0,010 -5,88%
ΣΠΙΝΤ 0,010 0,000 -
ΣΠΡΙ 0,030 0,000 -
ΣΠΥΡ 0,520 0,000 -
ΣΦΑ 4,800 0,000 -
ΣΩΛΚ 0,890 0,020 2,30%
ΤΒΑΝΚ 0,050 0,000 -
ΤΕΓΟ 0,040 0,000 -
ΤΕΚΔΟ 0,010 0,000 -
ΤΕΝΕΡΓ 2,420 0,020 0,83%
ΤΕΞΤ 0,080 0,000 -
ΤΖΚΑ 0,340 0,000 -
ΤΗΛΕΤ 0,060 0,000 -
ΤΙΤΚ 19,850 0,480 2,48%
ΤΙΤΠ 10,250 0,000 -
ΤΡΑΣΤΟΡ 1,400 0,000 -
ΤΡΟΠ 2,000 0,000 -
ΤΤ 0,170 0,000 -
ΥΑΛΚΟ 0,030 0,000 -
ΥΓΕΙΑ 0,120 0,000 -
ΦΙΕΡ 0,130 0,000 -
ΦΙΝΤΟ 0,330 0,000 -
ΦΛΕΞΟ 2,900 -0,060 -2,03%
ΦΟΡΘ 0,950 0,000 -
ΦΟΡΘΔ 10,580 0,000 -
ΦΟΥΝΤΛ 0,500 0,000 -
ΦΟΥΝΤΛΔ 0,070 0,000 -
ΦΡΙΓΟ 1,860 -0,080 -4,12%
ΦΡΛΚ 2,250 0,020 0,90%
ΦΦΓΚΡΠ 19,500 0,100 0,52%
ΧΑΙΔΕ 1,430 0,000 -
ΧΑΚΟΡ 0,300 0,000 -
ΧΑΛΥΒ 0,120 0,000 -
ΧΑΤΖΚ 0,030 0,000 -
ΧΚΡΑΝ 0,090 0,000 -Point of Views

Μόνιμες στήλες
Πέτρος Τρουπιώτης
» Ο ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση και οι λαϊκιστές-ιδεοληπτικοί πολιτικοί
Δημήτρης Καμπουράκης
»Η προεκλογική αντιμνημονιακή… μεταμόρφωση
Insider tips
» Ξεκάθαρη, πλέον, η επενδυτική περιθωριοποίηση της αγοράς

» Αισιόδοξα μηνύματα από τα αποτελέσματα των εισηγμένων στο 6μηνο
 1. Απίστευτη οικονομία
  eco-gas.gr
  στην επιχείρηση, στη βιομηχανία, στις μεταφορές !
 1. FDL GROUP - FOODLINK
  Δυναμική ανάπτυξη από τον όμιλο FDL. Η μόνη εταιρία logistics που διαπραγματεύεται στο Χρηματιστήριο Αθηνών  
 1. Ανταλλακτικά
  antallaktikaonline.gr
  Ποιοτικά, με αρμοδιότητα και σε λογική τιμή!