Διαβάστε σήμερα...
Γεν. Δείκτης (21/11)
995,07
Προηγ: 959,85
Ογκος: 76.362.121 τ.
Τζίρος: 111.067.529
3,67%

     

Νέα τροπολογία για την κινητικότητα

Ημερομηνία δημοσίευσης 07/09/2013

Τρεις κατηγορίες υπαλλήλων που εξαιρούνται της κινητικότητας προστίθενται, με τροπολογία που κατέθεσε χθες, το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων «Αναδιάρθρωση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Λοιπές Διατάξεις αρμοδιότητας του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων».

Ειδικότερα, με την τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κυριάκος Μητσοτάκης, εξαιρούνται:

- Οι υπάλληλοι που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα το Νοέμβριο του 2012 βάσει του ν. 4093/2012 και τοποθετήθηκαν στις νέες τους θέσεις. Είναι αυτονόητο ότι δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται ως «πλεονάζον» το προσωπικό εκείνο που μόλις πρόσφατα ζητήθηκε από φορείς ως αναγκαίο για την κάλυψη κενών στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του προγράμματος κινητικότητας, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα και αφορούσε 1.862 υπαλλήλους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΙΔΑΧ.

- Συγγενείς αποβιώσαντος κατά την εκτέλεση υπηρεσιακού καθήκοντος. Η ειδική αιτία θέσπισης της εν λόγω διάταξης, που αποτελεί έμπρακτη εκπλήρωση της ηθικής υποχρέωσης της Πολιτείας στους αφοσιωμένους λειτουργούς της, αλλά και εχέγγυο για την τύχη και προοπτική της οικογένειάς τους, ενόσω επιτελούν απερίσπαστοι το καθήκον τους, καθιστά εύλογη και αναγκαία την εξαίρεση των δικαιούχων από το θεσμό της κινητικότητας.

- Υπάλληλοι των οποίων η μισθοδοσία καλύπτεται από Διεθνείς Οργανισμούς (ΝΑΤΟ κ.λπ.). Με την περίπτωση αυτή εξαιρείται εύλογα από τη διαδικασία της κινητικότητας αυστηρά και εξαντλητικά προσδιορισμένος αριθμός εργαζομένων, συγκεκριμένων ειδικοτήτων που έχουν προσληφθεί αποκλειστικά για την κάλυψη και εξυπηρέτηση συμμαχικών υποχρεώσεων της χώρας μας σε διεθνείς Οργανισμούς.

Κυρ. Μητσοτάκης: Οι Ολυμπιονίκες δεν θα εξαιρεθούν από το καθεστώς διαθεσιμότητας

Πάντως, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης ξεκαθάρισε, ότι οι αθλητές που πέτυχαν διεθνείς διακρίσεις με τα εθνικά χρώματα και, ανάμεσά τους, ακόμη και οι Ολυμπιονίκες, δεν εξαιρούνται από το καθεστώς διαθεσιμότητας.

Σε συνάντηση αντιπροσωπείας του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών με τον κ. Μητσοτάκη, ο υπουργός τους ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να γίνει εξαίρεση για τους αθλητές που εργάζονται στο δημόσιο, ενώ υποσχέθηκε ότι ενδέχεται να υπάρξει πρόβλεψη για την εξαίρεσή τους στο μέλλον.

Σημειώνεται ότι οι αθλητές που έχουν διοριστεί στο δημόσιο, λόγω των διακρίσεών τους, όπως προέβλεπε ο νόμος 2725/1999, υπολογίζονται σε περισσότερους από χίλιους.

Εξάλλου όπως δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης στη γαλλική εφημερίδα «Le Monde», η ποιοτική μεταρρύθμιση στο δημόσιο αποτελεί το μεγάλο στοίχημα για την Ελλάδα. Όπως δηλώνει ο κ. Μητσοτάκης, δεν διαπραγματεύθηκε ο ίδιος τους αριθμούς με την Τρόικα, όσον αφορά τη διοικητική μεταρρύθμιση. «Τους βρήκα μόλις ανέλαβα τα καθήκοντά μου, παρόλα αυτά πρέπει να τους εφαρμόσω και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Ελπίζω ότι μόλις παρουσιάσω τα πρώτα μου αποτελέσματα θα μπορέσω να ανοίξω με τους δανειστές μας μια ουσιαστική συζήτηση για τις μεταρρυθμίσεις, γιατί δεν μπορούμε μόνο να τρέχουμε πίσω από ποσοτικά αποτελέσματα. Το πραγματικό στοίχημα στην Ελλάδα είναι το ποιοτικό» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τα τελευταία τρία χρόνια 200.000 άτομα έχουν φύγει από το δημόσιο κυρίως.

Δύο υπαλλήλους του υπουργείου Εσωτερικών παραπέμπει στο πειθαρχικό ο Ι. Μιχελάκης

Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο παραπέμπονται από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη δύο υπάλληλοι του υπουργείου, για πειθαρχικές παραβάσεις του υπαλληλικού καθήκοντος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών πρόκειται για τον προϊστάμενο διεύθυνσης του υπουργείου, διότι προέβη σε ενέργειες προκειμένου αναπτυξιακό έργο δήμου, να ανατεθεί σε αναπτυξιακή εταιρεία στην οποία μετέχει, ως μέλος, η σύζυγός του.

Για να το πετύχει, ανέλαβε χωρίς προηγούμενη άδεια και ενημέρωση της υπηρεσίας την προετοιμασία του φακέλου, χρησιμοποιώντας μέσα της Υπηρεσίας και τη θέση που κατέχει. Σε διενεργούμενη ΕΔΕ από την υπηρεσία καλούμενος να παράσχει σχετικές εξηγήσεις άσκησε κριτική κατά των πράξεων προϊσταμένης αρχής χρησιμοποιώντας απρεπείς εκφράσεις. Η υπηρεσία επιλήφθηκε της υπόθεσης παραγγέλοντας τη διενέργεια ΕΔΕ μετά από καταγγελία- αναφορά του δημάρχου, ότι ο εν λόγω υπάλληλος πλαστογράφησε την υπογραφή του προκειμένου το συγκεκριμένο έργο να τύχει χρηματοδότησης από ευρωπαϊκό πρόγραμμα, ενώ για το ποινικό σκέλος της υπόθεσης ο φάκελος στάλθηκε στην αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Επίσης, παραπέμπεται υπάλληλος του υπουργείου για το πειθαρχικό παράπτωμα της αδικαιολόγητης αποχής από την εκτέλεση των καθηκόντων του για το χρονικό διάστημα από 1-5-2013 μέχρι 1-8-2013. Ο εν λόγω υπάλληλος, σύμφωνα με έγγραφο του υπουργείου Εξωτερικών και αντίστοιχο του Προξενείου της Ελλάδας στην Ατλάντα των ΗΠΑ, συνελήφθη την 30η Απριλίου του 2013 στον Διεθνή Αερολιμένα της Ατλάντας, προσπαθώντας να περάσει παράνομα δύο Αλβανούς υπηκόους στο αμερικανικό έδαφος, οι οποίοι έφεραν ελληνικά διαβατήρια. Σε βάρος του υπαλλήλου αυτού έχει ασκηθεί ποινική δίωξη από το αρμόδιο περιφερειακό δικαστήριο των ΗΠΑ, έχει προφυλακισθεί και έχει ορισθεί δικάσιμος για τις 7-10-2013.
     
     

Πρώτα ΘΕΜΑΤΑ


Σελίδα 1 από 251 | Αποτελέσματα 1 - 25 από 6270
First Page | Previous Page | Next Page | Last Page

Αύξηση κερδών στο 9μηνο για Flexopack (24/11/2014)

Σημαντική αύξηση κατέγραψαν τα κέρδη μετά από φόρους και δικαιώματα μειοψηφίας (EATAM), της Flexopack στο εννεάμηνο Ιανουαρίου- Σεπτεμβρίου ανερχόμενα στα 2,868 εκατ. ευρώ, έναντι 1,867 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα ένα χρόνο πριν. Σε ότι αφορά τον ενοποιημένο κύκλο εργασιών, αυτός ανήλθε στα 4...»

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις σε όλα τα επίπεδα (24/11/2014)

Με το «βλέμμα» στραμμένο στο Eurogroup της 8ης Δεκεμβρίου η κυβέρνηση προσπαθεί με κάθε τρόπο να επέλθει η πολυπόθητη συμφωνία με την τρόικα που θα σηματοδοτήσει και την επιστροφή των εκπροσώπων των δανειστών στην Ελλάδα. Πληροφορίες θέλουν η ελληνική κυβέρνηση να έχει προχωρήσει και σε πολιτική δι...»

Fitch: Επιβεβαίωσε την αξιολόγηση «B» της Ελλάδας με σταθερό outlook (24/11/2014)

Αμετάβλητη στο «Β» διατηρεί την αξιολόγηση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας ο αμερικανικός οίκος Fitch, όπως αναμενόταν, καθώς δεν υπήρχαν μεγάλες προσδοκίες για αναβάθμιση. Ειδικότερα, η Fitch επιβεβαίωσε την Παρασκευή λίγο πριν τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδος, στο «Β» τη μακροπρόθεσμη αξιολόγησ...»

Γκ. Χαρδούβελης για τρόικα: «Παλεύουμε. Υπάρχει σύγκλιση αλλά πιέζουν για τον προϋπολογισμό» (22/11/2014)

«Παλεύουμε. Υπάρχει σύγκλιση αλλά πιέζουν για τον προϋπολογισμό. Έχουνε κάνει λάθη», είναι η απάντηση που έδωσε ο υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης, συνομιλώντας με δημοσιογράφους. Είπε ακόμη ότι η τρόικα δεν δίνει ποσό για το «δημοσιονομικό κενό». Στην ερώτηση πότε επιστρέφει η τρόικα, ο υπ...»

Αυξημένο επενδυτικό ενδιαφέρον για ΟΤΕ στη Βαρκελώνη (22/11/2014)

Με στελέχη από περισσότερες από 45 επενδυτικές εταιρείες από όλο τον κόσμο συναντήθηκε η διοίκηση του ΟΤΕ εχθές και σήμερα στο πλαίσιο του παγκόσμιας εμβέλειας οικονομικού συνεδρίου για τον κλάδο των τηλεπικοινωνιών που διοργάνωσε η Morgan Stanley στη Βαρκελώνη. Το ενδιαφέρον των επενδυτών ήταν ιδια...»

Οφέλη για τις τράπεζες από την αναβάθμιση του country ceiling (22/11/2014)

Την αναβάθμιση του country ceiling, δηλαδή της βαθμολογίας που λαμβάνουν οι χώρες για τον κίνδυνο του κεφαλαίου και των εκδόσεων που πραγματοποιούν τράπεζες και εταιρείες, προανήγγειλε η Moodys για την Ελλάδα και τις χώρες του ευρωπαϊκού νότου. Η Moodys είναι πολύ πιθανό να βαθμολογήσει την Ελλάδα...»

Αύξηση 86% στα συγκρίσιμα EBITDA της MIG (22/11/2014)

Αύξηση 86% στα συγκρίσιμα ενοποιημένα λειτουργικά κέρδη EBITDA στο σύνολο των θυγατρικών, στα 73,9 εκατ. ευρώ εμφάνισε στο εννεάμηνο η Marfin Investment Group, τα ενοποιημένα αποτελέσματα μετά από φόρους και δικαιώματα μειοψηφίας της οποίας διαμορφώθηκαν σε ζημία 68,1εκατ. ευρώ, έναντι ζημίας 129,8 ...»

Fitch: Επιβεβαίωσε την αξιολόγηση «Β+» για το πρόγραμμα καλυμμένων ομολογιών της Εθνικής - Σταθερό το outlook (21/11/2014)

Αμετάβλητη στο «Β+» διατηρεί την αξιολόγηση του προγράμματος καλυμμένων ομολογιών της Εθνικής Τράπεζας ο οίκος αξιολόγησης Fitch. Ειδικότερα, η Fitch επιβεβαίωσε στο «B+» την αξιολόγηση για το Programme II της Εθνικής, που αφορά πρόγραμμα καλυμμένων ομολογιών που συνδέονται με στεγαστικά δάνεια, ύψ...»

Σε αναπτυξιακή τροχιά παραμένουν τα Πλαστικά Θράκης (21/11/2014)

Στο ποσό των 212,4 εκατ. ευρώ ανήλθε ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών του Ομίλου Πλαστικά Θράκης στο εννεάμηνο του 2014 έναντι 193,7 εκατ. ευρώ στο αντίστοιχο περυσινό διάστημα αυξημένος κατά 9,6%. Τα ενοποιημένα μικτά κέρδη στο εννεάμηνο ανήλθαν σε 39,6 εκατ. ευρώ σε σχέση με 34,3 εκατ. ευρώ στο περ...»

Στα 22,9 εκατ. τα Ebitda της Lamda Development στο 9μηνο (21/11/2014)

Ανοδικά κινήθηκε η κερδοφορία των τριών εμπορικών κέντρων της Lamda Development, παρουσιάζοντας αύξηση 5% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό εννεάμηνο και ανήλθε στα 28,1 εκατ. ευρώ, ενώ τα ενοποιημένα λειτουργικά αποτελέσματα (EBITDA) που αναλογούν στον όμιλο ανήλθαν σε 22,9 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντ...»

Κομισιόν: Θα υπάρξει τεράστιο πρόβλημα αν δεν παραταθεί το πρόγραμμα –Υπάρχει ακόμα χρόνος μέχρι το Eurogroup της 8ης Δεκεμβρίου, τονίζει (21/11/2014)

«Υπάρχει ακόμα χρόνος μέχρι το Eurogroup της 8ης Δεκεμβρίου», δήλωσε χθες στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, ευρωπαίος αξιωματούχος από τις Βρυξέλλες, αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις μεταξύ των ελληνικών αρχών και της τρόικας για την αξιολόγηση του προγράμματος. «Υπάρχει ακόμα χρόνος να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση και...»

ΚΕΠΕ: Η οικονομία ξέφυγε από την ύφεση (21/11/2014)

Οι πρώτες εκτιμήσεις για το γ τρίμηνο του έτους ενισχύουν σημαντικά τις ενδείξεις για μετάβαση σε καθεστώς ανάπτυξης εντός του 2014, εκτιμά το Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ), επισημαίνοντας, ωστόσο ότι οι προαναφερόμενες πρώτες θετικές ενδείξεις δεν δικαιολογούν εφησυχασμό σε ...»

Κέρδη για τη Geniki μετά από 10 ζημιογόνα έτη (20/11/2014)

Καθαρά κέρδη ύψους 85,1 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε η Geniki Bank στο εννεάμηνο του 2014, έναντι ζημιών τις 10 προηγούμενες ετήσιες χρήσεις. H Geniki βελτίωσε τον δείκτη βασικών κεφαλαίων, ο οποίος διαμορφώθηκε στο 24,3%, επίπεδο που αποτελεί και το υψηλότερο της αγοράς. Στο ίδιο διάστημα ενισχύθηκε περ...»

Eurobank: Στήριξη οικονομίας με 2 δισ. νέα δάνεια το 2015 (20/11/2014)

Ένα σχέδιο στήριξης της εθνικής οικονομίας ανακοίνωσε η διοίκηση της Eurobank, με επίκεντρο τις νέες χρηματοδοτήσεις που σχεδιάζει και οι οποίες θα φτάσουν τα 2 δισ. ευρώ. Να σημειωθεί ότι συνολικά οι τράπεζες θα χορηγήσουν 9-10 δισ. ή καθαρά μετά τις αποπληρωμένες 5 δισ. ευρώ. Στην ουσία, η Eur...»

Θετικός δηλώνει ο Αλ. Τσίπρας στο ενδεχόμενο συνάντησης με τον Α. Σαμαρά - Λέει «όχι» στον Ε. Βενιζέλο (20/11/2014)

Ανοιχτός σε μια συνάντηση Σαμαρά- Τσίπρα, είναι ο ΣΥΡΙΖΑ ωστόσο αυτή πρέπει να είναι ένα ενδιάμεσο βήμα για την πραγματοποίηση σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών, όπως την έχει προτείνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή για εκλογές τώρα, διερεύνηση δυνατοτήτων για εκλογή Προέδρου μετά τις εκλογές και συμφω...»

Οδεύει προς τη Βουλή ο προϋπολογισμός του 2015 - Θα κατατεθεί την Παρασκευή χωρίς το «ok» της τρόικας (20/11/2014)

Το σχέδιο του κρατικού προϋπολογισμού του 2015 αναμένεται να καταθέσει στη Βουλή την Παρασκευή ο υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, η κατάθεση του σχεδίου του προϋπολογισμού θα γίνει στις 12:00 το μεσημέρι από τον κ. Χαρδούβελη στον π...»

Ε. Βενιζέλος: Πολύπλοκη η διαπραγμάτευση (19/11/2014)

«Η διαπραγμάτευση είναι πολύπλοκη, σύνθετη, εξυπηρετεί δύο στόχους ταυτόχρονα: κλείνουμε το τρέχον πρόγραμμα και διαμορφώνουμε τη νέα σελίδα», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά τη συνάντησή που είχε χθες με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, στην οποί...»

Μεγεθύνεται η Aegean Airlines (19/11/2014)

Επέκταση σε νέους προορισμούς, αύξηση των προσφερόμενων θέσεων αλλά και μεγέθυνση του στόλου με την προσθήκη νέων αεροσκαφών προβλέπουν τα σχέδια της Aegean για την νέα χρονιά. Το νέο πρόγραμμα δρομολογίων της Aegean παρουσιάστηκε από τη διοίκηση της εταιρείας στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που πραγ...»

Mega deal στον κλάδο ζυθοποιίας - Συγχωνεύονται Μύθος με Ολυμπιακή Ζυθοποιία (ΦΙΞ) - Νέες επενδύσεις 50 εκατ. (19/11/2014)

Τις δυνάμεις τους ενώνουν ο Νο2 και ο Νο3 της εγχώριας αγοράς μπύρας, ήτοι η Μύθος Ζυθοποιία, θυγατρική στην Ελλάδα του ομίλου Carlsberg και η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, συμφερόντων Χήτου, η οποία ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 2010 με το επαναλανσάρισμα της ιστορικής μπύρας FIX. Η συγχώνευση ανακοινώθ...»

ΥΠΟΙΚ: Στην τελική ευθεία για τη συμφωνία (19/11/2014)

«Στην τελική ευθεία για τη συμφωνία που θα αφορά την επόμενη ημέρα, έχουμε συνείδηση της ευθύνης. Η διαπραγμάτευσή μας θα είναι σκληρή, ειλικρινής και αποτελεσματική. Θέλουμε συμφωνία που θα πηγαίνει τη χώρα μπροστά και θα το πετύχουμε» υπογράμμισε ο υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης, έπειτα ...»

Αγνωστη η ημερομηνία επιστροφής της τρόικας - Διαψεύδει «τελεσίγραφο 48 ωρών» ο Γκ. Χαρδούβελης (18/11/2014)

Συνάντηση δύο ωρών είχε, χθες στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη. «Κάναμε μια ενδελεχή κουβέντα για όλα. Η διαπραγμάτευση προχωράει» ανέφερε ο υπουργός μετά το τέλος της συνάντησης. Ο κ. Χαρδούβελης ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει τελεσίγραφο...»

Πρόγραμμα επιδότησης για φυσικό αέριο ύψους 15 εκατ., για μετατροπή των συστημάτων θέρμανσης κατοικιών (18/11/2014)

Υπογράφηκε από τον υπουργό ΠΕΚΑ, Γιάννη Μανιάτη και δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η υπουργική απόφαση που αφορά στην Προκήρυξη της ∆ράσης «Αντικατάσταση συστημάτων θέρμανσης πετρελαίου με συστήματα φυσικού αεριού σε κατοικίες». Το ποσόν της επιχορήγησης για την αντικατάσταση φτάνει έως και 60% του συν...»

Στα 17,3 εκατ. τα κέρδη της ΕΧΑΕ (18/11/2014)

Στα 17,3 εκατ. ευρώ υποχώρησαν τα ενοποιημένα καθαρά μετά από φόρους κέρδη του ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών, έναντι 40,5 εκατ. ευρώ το εννεάμηνο 2013, δηλαδή κατέγραψαν πτώση κατά 57%. Τα καθαρά κέρδη ανά μετοχή το εννεάμηνο του 2014, μετά από φόρους και διαφορές αποτίμησης ομολόγων, υπολογίζονται...»

ΤτΕ: Πρωτογενές πλεόνασμα άνω 3 δισ. (18/11/2014)

Ξεπέρασε τα 3 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα του κρατικού Προϋπολογισμού στο δεκάμηνο Ιανουαρίου - Οκτωβρίου σε ταμειακή βάση, σύμφωνα με στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος. Συγκεκριμένα, βάσει των στοιχείων αυτών, το ταμειακό αποτέλεσμα της κεντρικής διοίκησης παρουσίασε έλλειμμα 2,250 δισ. ευρώ...»

Οι εξαγορές στην «ατζέντα» του Σαράντη (17/11/2014)

Σε επαφές με τρεις υποψήφιους «στόχους» στο εξωτερικό με σκοπό την εξαγορά τους, βρίσκεται η διοίκηση του ομίλου Σαράντη, όπως αναφέρθηκε πρόσφατα κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης ενημέρωσης των αναλυτών για τα αποτελέσματα εννιαμήνου. Ο όμιλος, εκμεταλλευόμενος την ρευστότητά του, προτίθεται να ...»


Σελίδα 1 από 251 | Αποτελέσματα 1 - 25 από 6270
First Page | Previous Page | Next Page | Last Page


To σήμα της ημέρας!

Σήματα αγοράς ή πώλησης?
Τεχνική Ανάλυση και σωστές-έγκαιρες επενδυτικές αποφάσεις!


Συνεδρίαση - 21/11
Σύμβολο Τιμή Διαφορά (%)
ΑΒΑΞ 0,780 0,050 6,85%
ΑΒΕ 0,270 0,000 -
ΑΒΕΝΙΡ 0,050 0,000 -
ΑΓΚΡΙ 0,060 0,000 -
ΑΔΑΚ 3,230 0,110 3,53%
ΑΔΑΚ20 2,790 -0,060 -2,11%
ΑΕΓΕΚ 0,050 -0,010 -16,67%
ΑΘΗΝΑ 0,290 0,000 -
ΑΙΟΛΚ 0,830 0,000 -
ΑΚΡΙΤ 0,180 -0,020 -10,00%
ΑΛΑΠΙΣ 0,040 0,000 -
ΑΛΚΑΤ 1,700 0,130 8,28%
ΑΛΚΟ 0,330 -0,010 -2,94%
ΑΛΜΥ 0,280 0,000 -
ΑΛΤΕΚ 0,020 0,000 -
ΑΛΤΕΡ 0,760 0,000 -
ΑΛΦΑ 0,560 0,030 5,66%
ΑΛΦΑΤΠ 1,220 0,060 5,17%
ΑΝΔΡΟ 19,030 0,000 -
ΑΝΕΚ 0,090 0,000 -
ΑΝΕΜΟΣ 1,070 0,040 3,88%
ΑΝΕΠ 1,150 0,000 -
ΑΝΕΠΟ 0,130 0,000 -
ΑΡΑΙΓ 7,240 -0,010 -0,14%
ΑΣΑΣΚ 0,670 0,000 -
ΑΣΚΟ 0,330 0,000 -
ΑΣΤΑΚ 5,250 0,000 -
ΑΣΤΗΡ 3,900 0,000 -
ΑΤΕ 0,160 0,000 -
ΑΤΕΚ 1,290 0,000 -
ΑΤΕΡΜ 0,120 0,000 -
ΑΤΛΑ 0,080 0,000 -
ΑΤΡΑΣΤ 4,840 0,000 -
ΑΤΤ 0,060 0,000 -
ΑΤΤΙΚ 0,020 0,000 -
ΑΤΤΙΚΑ 0,500 -0,030 -5,66%
ΑΧΟΝ 0,040 0,000 -
ΒΑΛΚ 0,190 0,000 -
ΒΑΡΓ 0,600 0,000 -
ΒΑΡΝΗ 0,160 0,000 -
ΒΕΤΑΝ 0,060 0,000 -
ΒΙΝΤΑ 3,950 0,000 -
ΒΙΟ 2,380 0,110 4,85%
ΒΙΟΚΑ 0,240 0,010 4,35%
ΒΙΟΣΚ 0,190 0,000 -
ΒΙΟΤ 0,170 0,000 -
ΒΙΟΧΚ 4,190 0,000 -
ΒΙΣ 0,840 0,000 -
ΒΟΣΥΣ 0,860 0,080 10,26%
ΒΟΧ 1,300 0,000 -
ΒΥΤΕ 0,470 0,000 -
ΒΩΒΟΣ 0,300 0,000 -
ΓΑΛΑΞ 0,320 0,000 -
ΓΔΙΒ 8,520 0,000 -
ΓΕΒΚΑ 0,330 0,000 -
ΓΕΔ 0,010 0,000 -
ΓΕΚΤΕΡΝΑ 2,440 0,080 3,39%
ΓΡΙΒ 8,810 0,010 0,11%
ΓΤΕ 4,980 0,000 -
ΔΑΙΟΣ 2,290 0,000 -
ΔΑΚΓΔ 10,920 0,360 3,41%
ΔΑΚΕΤ30 8,530 0,230 2,77%
ΔΕΕ12 5,780 0,000 -
ΔΕΗ 6,750 0,150 2,27%
ΔΙΕΚΑ 0,100 0,000 -
ΔΙΟΝ 0,070 0,010 16,67%
ΔΙΟΝΔ 0,010 0 -
ΔΙΧΘ 0,050 0,000 -
ΔΟΛΔ 0,210 0,000 -
ΔΟΜΙΚ 0,250 -0,060 -19,35%
ΔΟΥΡΟ 0,590 0,000 -
ΔΡΟΜΕ 0,150 0,000 -
ΔΡΟΥΚ 0,900 -0,090 -9,09%
ΕΒΖ 0,300 0,030 11,11%
ΕΒΡΟΦ 0,250 -0,030 -10,71%
ΕΔΡΑ 0,150 0,000 -
ΕΕΕ 18,640 0,740 4,13%
ΕΚΤΕΡ 0,500 0,000 -
ΕΛΒΑ 1,230 0,040 3,36%
ΕΛΒΕ 0,540 0,020 3,85%
ΕΛΒΙΟ 3,970 0,000 -
ΕΛΓΕΚ 0,320 -0,040 -11,11%
ΕΛΙΝ 0,890 0,080 9,88%
ΕΛΙΧΘ 0,090 0,000 -
ΕΛΚΑ 0,950 0,030 3,26%
ΕΛΛ 10,690 0,190 1,81%
ΕΛΛΑΚΤΩΡ 2,660 -0,010 -0,37%
ΕΛΜΠΙ 0,070 0,000 -
ΕΛΠΕ 4,690 0,100 2,18%
ΕΛΣΤΡ 0,600 0,020 3,45%
ΕΛΤΚ 1,280 0,080 6,67%
ΕΛΤΟΝ 0,940 0,010 1,08%
ΕΛΥΦ 0,120 0,000 -
ΕΜΔΚΟ 0,080 0,000 -
ΕΜΔΠΟ 0,140 0,000 -
ΕΝΒΙ 1,590 0,000 -
ΕΝΚΛΩ 0,050 0,000 -
ΕΝΤΕΡ 1,500 0,000 -
ΕΠΙΛΚ 0,210 -0,010 -4,55%
ΕΠΣΙΛ 0,890 0,060 7,23%
ΕΣΥΜΒ 1,650 0,020 1,23%
ΕΣΥΜΒΔ 0,010 0,000 -
ΕΤΕ 1,960 0,110 5,95%
ΕΤΕΜ 0,190 -0,020 -9,52%
ΕΤΕΤΠ 0,320 0,020 6,67%
ΕΥΑΠΣ 3,320 0,120 3,75%
ΕΥΒΡΚ 0,020 0,000 -
ΕΥΔΑΠ 6,990 0,180 2,64%
ΕΥΠΙΚ 1,420 0,010 0,71%
ΕΥΡΟΜ 0,400 0,000 -
ΕΥΡΩΒ 0,290 0,020 7,41%
ΕΦΤΖΙ 0,990 0,000 -
ΕΧ 3,200 0,000 -
ΕΧΑΕ 6,200 0,400 6,90%
ΗΛΕΑΘ 0,480 0,000 -
ΗΟΛ 0,510 0,010 2,00%
ΗΡΑΚ 1,270 0,000 -
ΙΑΣΩ 0,930 0,010 1,09%
ΙΑΤΡ 0,770 -0,030 -3,75%
ΙΚΟΝΑ 0,070 0,000 -
ΙΚΤΙΝ 1,480 0,000 -
ΙΛΥΔΑ 0,740 0,000 -
ΙΜΠΕ 0,030 0,000 -
ΙΝΚΑΤ 0,550 0,010 1,85%
ΙΝΛΟΤ 1,200 0,070 6,19%
ΙΝΤΕΚ 0,920 0,000 -
ΙΝΤΕΤ 0,320 0,000 -
ΙΝΤΚΑ 0,430 0,020 4,88%
ΙΟΝΑ 7,000 0,000 -
ΚΑΘΗ 0,440 0,000 -
ΚΑΜΠ 0,500 0,020 4,17%
ΚΑΝΑΚ 2,000 0,000 -
ΚΑΡΔ 0,140 0,000 -
ΚΑΡΕΛ 210,000 15,000 7,69%
ΚΑΡΤΖ 3,030 0,000 -
ΚΕΚΡ 0,380 0,020 5,56%
ΚΕΚΡΔ 0,030 0,000 -
ΚΕΠΕΝ 1,690 0,000 -
ΚΕΡΑΛ 0,090 0,000 -
ΚΛΕΜ 1,730 -0,100 -5,46%
ΚΛΜ 0,530 0,000 -
ΚΛΩΝΚ 0,040 0,000 -
ΚΛΩΝΠ 0,080 0,000 -
ΚΜΟΛ 1,540 0,050 3,36%
ΚΟΜΠ 0,010 -0,010 -50,00%
ΚΟΡΔΕ 0,240 0,000 -
ΚΟΡΡΕΣ 3,450 0,000 -
ΚΟΥΑΛ 0,500 0,000 -
ΚΟΥΕΣ 4,990 0,090 1,84%
ΚΟΥΜ 0,130 0,000 -
ΚΡΕΚΑ 0,160 0,000 -
ΚΡΕΤΑ 0,580 0,000 -
ΚΡΗΤΩΝ 0,960 0,000 -
ΚΡΙ 1,920 0,020 1,05%
ΚΤΗΛΑ 0,430 0,020 4,88%
ΚΥΠΡ 0,210 0,000 -
ΚΥΡΙΟ 0,650 0,000 -
ΚΥΡΜ 1,900 0,000 -
ΛΑΒΙ 0,140 0,000 -
ΛΑΙΚΗ 0,040 0,000 -
ΛΑΜΔΑ 4,340 0,080 1,88%
ΛΑΜΔΑΔ 0,390 0,000 -
ΛΑΜΨΑ 18,080 0,000 -
ΛΑΝΑΚ 1,160 0,000 -
ΛΑΝΕΤ 0,120 0,000 -
ΛΕΒΚ 0,240 0,020 9,09%
ΛΕΒΠ 0,590 0,000 -
ΛΙΒΑΝ 0,210 0,000 -
ΛΟΓΟΣ 0,500 0,000 -
ΛΟΥΛΗ 2,070 0,040 1,97%
ΛΥΚ 1,400 -0,020 -1,41%
ΜΑΘΙΟ 0,490 0,000 -
ΜΑΙΚ 0,120 0,000 -
ΜΑΞΙΜ 0,100 0,000 -
ΜΑΣΟΠ 0,850 0,000 -
ΜΕΒΑ 1,050 0,010 0,96%
ΜΕΝΤΙ 0,480 0,000 -
ΜΕΡΚΟ 6,160 -0,540 -8,06%
ΜΕΣΟΧ 0,120 0,000 -
ΜΕΤΚ 9,480 0,230 2,49%
ΜΗΧΚ 0,100 0,000 -
ΜΗΧΠ 0,100 0,000 -
ΜΙΓ 0,240 0,010 4,35%
ΜΙΓΡΕ 3,100 0,000 -
ΜΙΝ 0,280 0,000 -
ΜΙΝΟΑ 1,500 0,000 -
ΜΛΑΝΤ 0,640 0,000 -
ΜΛΣ 4,400 0,020 0,46%
ΜΟΗ 6,600 0,100 1,54%
ΜΟΝΤΑ 0,200 0,000 -
ΜΟΤΟ 0,300 -0,020 -6,25%
ΜΟΥΖΚ 0,220 0,000 -
ΜΟΧΛ 1,000 0,060 6,38%
ΜΠΕΛΑ 10,000 0,100 1,01%
ΜΠΕΛΑΑΜ 9,380 0,000 -
ΜΠΟΚΑ 0,030 0,000 -
ΜΠΟΠΑ 0,010 0,000 -
ΜΠΤΚ 0,260 0,000 -
ΜΥΤΙΛ 6,120 0,130 2,17%
ΝΑΚΑΣ 0,540 -0,050 -8,47%
ΝΑΥΠ 0,250 0,000 -
ΝΑΥΤ 0,170 0,000 -
ΝΕΛ 0,040 0,000 -
ΝΕΩΡΣ 0,130 0,000 -
ΝΗΡ 0,130 0,010 8,33%
ΝΙΚΑΣ 0,170 0,000 -
ΝΙΟΥΣ 0,280 0,010 3,70%
ΝΤΟΚΧΟ 1,800 0,000 -
ΝΤΟΠΛΕΡ 0,960 0,000 -
ΝΤΡΙΑΡΤ 0,050 0,000 -
ΞΕΝΟ 0,010 -0,010 -50,00%
ΞΥΛΚ 0,160 0,000 -
ΞΥΛΠ 0,200 0,000 -
ΟΛΘ 21,500 -0,290 -1,33%
ΟΛΠ 14,200 0,200 1,43%
ΟΛΥΜΠ 1,190 -0,010 -0,83%
ΟΠΑΠ 9,800 0,300 3,16%
ΟΠΤΡΟΝ 1,770 0,000 -
ΟΡΑΟΡΑ 2,290 0,000 -
ΟΤΕ 9,850 0,590 6,37%
ΟΤΟΕΛ 8,640 0,140 1,65%
ΠΑΙΡ 0,200 0,020 11,11%
ΠΑΠ 0,420 0,000 -
ΠΑΡΝ 0,070 0,000 -
ΠΑΣΑΛ 0,100 0,010 11,11%
ΠΕΙΡ 1,220 0,020 1,67%
ΠΕΙΡΤΠ 0,390 0,040 11,43%
ΠΕΡΣ 0,480 0,000 -
ΠΕΡΦ 2,270 0,000 -
ΠΕΤΖΚ 0,260 0,000 -
ΠΕΤΡΟ 2,720 0,030 1,12%
ΠΗΓΑΣ 0,040 0,000 -
ΠΛΑΘ 0,990 0,040 4,21%
ΠΛΑΙΣ 6,220 0,080 1,30%
ΠΛΑΚΡ 4,690 -0,010 -0,21%
ΠΠΑΚ 0,890 0,020 2,30%
ΠΡΑΞΚ 0,390 0,000 -
ΠΡΑΞΠ 0,540 0,000 -
ΠΡΔ 0,080 0,010 14,29%
ΠΡΕΖΤ 5,400 -0,010 -0,18%
ΠΡΟ 0,180 0,000 -
ΠΡΟΦ 0,500 0,000 -
ΡΕΒΟΙΛ 0,320 0,020 6,67%
ΡΙΛΚΕ 3,300 0,000 -
ΡΙΝΤΕ 0,030 0,000 -
ΣΑΙΚΛ 0,700 0,000 -
ΣΑΝΥΟ 0,020 0,000 -
ΣΑΟΣ 0,780 0,000 -
ΣΑΡ 6,840 0,140 2,09%
ΣΑΡΑΝ 0,950 0,000 -
ΣΑΤΟΚ 0,120 0,000 -
ΣΕΛΜΚ 0,080 0,000 -
ΣΕΛΟ 0,080 -0,020 -20,00%
ΣΕΝΤΡ 0,200 0,010 5,26%
ΣΙΔΕ 0,790 0,020 2,60%
ΣΙΔΜΑ 0,390 0,000 -
ΣΠΕΙΣ 1,710 -0,210 -10,94%
ΣΠΙ 0,240 0,000 -
ΣΠΙΝΤ 0,010 0,000 -
ΣΠΡΙ 0,030 0,000 -
ΣΠΥΡ 0,290 0,010 3,57%
ΣΦΑ 0,700 -0,060 -7,89%
ΣΩΛΚ 1,220 0,020 1,67%
ΤΒΑΝΚ 0,050 0,000 -
ΤΕΓΟ 0,040 0,000 -
ΤΕΚΔΟ 0,010 0,000 -
ΤΕΝΕΡΓ 2,800 0,000 -
ΤΕΞΤ 0,080 0,000 -
ΤΖΚΑ 0,480 0,000 -
ΤΗΛΕΤ 0,180 0,000 -
ΤΙΤΚ 20,260 -0,040 -0,20%
ΤΙΤΠ 9,300 0,000 -
ΤΡΑΣΤΟΡ 1,150 0,010 0,88%
ΤΡΟΠ 2,000 0,000 -
ΤΤ 0,170 0,000 -
ΥΑΛΚΟ 0,080 0,000 -
ΥΓΕΙΑ 0,230 0,020 9,52%
ΦΙΕΡ 0,210 0,000 -
ΦΙΝΤΟ 0,330 0,000 -
ΦΛΕΞΟ 2,500 0,160 6,84%
ΦΟΡΘ 0,990 -0,020 -1,98%
ΦΟΡΘΔ 10,580 0,000 -
ΦΟΥΝΤΛ 1,740 0,000 -
ΦΟΥΝΤΛΔ 0,070 0,000 -
ΦΡΙΓΟ 2,150 0,150 7,50%
ΦΡΛΚ 4,220 0,300 7,65%
ΦΦΓΚΡΠ 28,720 1,540 5,67%
ΧΑΙΔΕ 0,390 0,000 -
ΧΑΚΟΡ 0,360 0,010 2,86%
ΧΑΛΥΒ 0,120 0,000 -
ΧΑΤΖΚ 0,030 0,000 -
ΧΚΡΑΝ 0,240 -0,010 -4,00%
FISIKON
Το φυσικό αέριο κίνησης φέρνει την επανάσταση στην ελληνική αυτοκίνηση: οικονομία, ασφάλεια και φιλικότητα προς το περιβάλλον 
>>>

Save Money!
Τεράστια οικονομία στη λειτουργία και τη θέρμανση, από απλών κατοικιών έως βιομηχανιών, αλλά και στις μεταφορές, με τη χρήση φυσικού αερίου. 
>>>