Νέα τροπολογία για την κινητικότητα

Ημερομηνία δημοσίευσης 07/09/2013

Τρεις κατηγορίες υπαλλήλων που εξαιρούνται της κινητικότητας προστίθενται, με τροπολογία που κατέθεσε χθες, το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων «Αναδιάρθρωση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Λοιπές Διατάξεις αρμοδιότητας του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων».

Ειδικότερα, με την τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κυριάκος Μητσοτάκης, εξαιρούνται:

- Οι υπάλληλοι που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα το Νοέμβριο του 2012 βάσει του ν. 4093/2012 και τοποθετήθηκαν στις νέες τους θέσεις. Είναι αυτονόητο ότι δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται ως «πλεονάζον» το προσωπικό εκείνο που μόλις πρόσφατα ζητήθηκε από φορείς ως αναγκαίο για την κάλυψη κενών στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του προγράμματος κινητικότητας, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα και αφορούσε 1.862 υπαλλήλους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΙΔΑΧ.

- Συγγενείς αποβιώσαντος κατά την εκτέλεση υπηρεσιακού καθήκοντος. Η ειδική αιτία θέσπισης της εν λόγω διάταξης, που αποτελεί έμπρακτη εκπλήρωση της ηθικής υποχρέωσης της Πολιτείας στους αφοσιωμένους λειτουργούς της, αλλά και εχέγγυο για την τύχη και προοπτική της οικογένειάς τους, ενόσω επιτελούν απερίσπαστοι το καθήκον τους, καθιστά εύλογη και αναγκαία την εξαίρεση των δικαιούχων από το θεσμό της κινητικότητας.

- Υπάλληλοι των οποίων η μισθοδοσία καλύπτεται από Διεθνείς Οργανισμούς (ΝΑΤΟ κ.λπ.). Με την περίπτωση αυτή εξαιρείται εύλογα από τη διαδικασία της κινητικότητας αυστηρά και εξαντλητικά προσδιορισμένος αριθμός εργαζομένων, συγκεκριμένων ειδικοτήτων που έχουν προσληφθεί αποκλειστικά για την κάλυψη και εξυπηρέτηση συμμαχικών υποχρεώσεων της χώρας μας σε διεθνείς Οργανισμούς.

Κυρ. Μητσοτάκης: Οι Ολυμπιονίκες δεν θα εξαιρεθούν από το καθεστώς διαθεσιμότητας

Πάντως, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης ξεκαθάρισε, ότι οι αθλητές που πέτυχαν διεθνείς διακρίσεις με τα εθνικά χρώματα και, ανάμεσά τους, ακόμη και οι Ολυμπιονίκες, δεν εξαιρούνται από το καθεστώς διαθεσιμότητας.

Σε συνάντηση αντιπροσωπείας του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών με τον κ. Μητσοτάκη, ο υπουργός τους ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να γίνει εξαίρεση για τους αθλητές που εργάζονται στο δημόσιο, ενώ υποσχέθηκε ότι ενδέχεται να υπάρξει πρόβλεψη για την εξαίρεσή τους στο μέλλον.

Σημειώνεται ότι οι αθλητές που έχουν διοριστεί στο δημόσιο, λόγω των διακρίσεών τους, όπως προέβλεπε ο νόμος 2725/1999, υπολογίζονται σε περισσότερους από χίλιους.

Εξάλλου όπως δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης στη γαλλική εφημερίδα «Le Monde», η ποιοτική μεταρρύθμιση στο δημόσιο αποτελεί το μεγάλο στοίχημα για την Ελλάδα. Όπως δηλώνει ο κ. Μητσοτάκης, δεν διαπραγματεύθηκε ο ίδιος τους αριθμούς με την Τρόικα, όσον αφορά τη διοικητική μεταρρύθμιση. «Τους βρήκα μόλις ανέλαβα τα καθήκοντά μου, παρόλα αυτά πρέπει να τους εφαρμόσω και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Ελπίζω ότι μόλις παρουσιάσω τα πρώτα μου αποτελέσματα θα μπορέσω να ανοίξω με τους δανειστές μας μια ουσιαστική συζήτηση για τις μεταρρυθμίσεις, γιατί δεν μπορούμε μόνο να τρέχουμε πίσω από ποσοτικά αποτελέσματα. Το πραγματικό στοίχημα στην Ελλάδα είναι το ποιοτικό» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τα τελευταία τρία χρόνια 200.000 άτομα έχουν φύγει από το δημόσιο κυρίως.

Δύο υπαλλήλους του υπουργείου Εσωτερικών παραπέμπει στο πειθαρχικό ο Ι. Μιχελάκης

Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο παραπέμπονται από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη δύο υπάλληλοι του υπουργείου, για πειθαρχικές παραβάσεις του υπαλληλικού καθήκοντος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών πρόκειται για τον προϊστάμενο διεύθυνσης του υπουργείου, διότι προέβη σε ενέργειες προκειμένου αναπτυξιακό έργο δήμου, να ανατεθεί σε αναπτυξιακή εταιρεία στην οποία μετέχει, ως μέλος, η σύζυγός του.

Για να το πετύχει, ανέλαβε χωρίς προηγούμενη άδεια και ενημέρωση της υπηρεσίας την προετοιμασία του φακέλου, χρησιμοποιώντας μέσα της Υπηρεσίας και τη θέση που κατέχει. Σε διενεργούμενη ΕΔΕ από την υπηρεσία καλούμενος να παράσχει σχετικές εξηγήσεις άσκησε κριτική κατά των πράξεων προϊσταμένης αρχής χρησιμοποιώντας απρεπείς εκφράσεις. Η υπηρεσία επιλήφθηκε της υπόθεσης παραγγέλοντας τη διενέργεια ΕΔΕ μετά από καταγγελία- αναφορά του δημάρχου, ότι ο εν λόγω υπάλληλος πλαστογράφησε την υπογραφή του προκειμένου το συγκεκριμένο έργο να τύχει χρηματοδότησης από ευρωπαϊκό πρόγραμμα, ενώ για το ποινικό σκέλος της υπόθεσης ο φάκελος στάλθηκε στην αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Επίσης, παραπέμπεται υπάλληλος του υπουργείου για το πειθαρχικό παράπτωμα της αδικαιολόγητης αποχής από την εκτέλεση των καθηκόντων του για το χρονικό διάστημα από 1-5-2013 μέχρι 1-8-2013. Ο εν λόγω υπάλληλος, σύμφωνα με έγγραφο του υπουργείου Εξωτερικών και αντίστοιχο του Προξενείου της Ελλάδας στην Ατλάντα των ΗΠΑ, συνελήφθη την 30η Απριλίου του 2013 στον Διεθνή Αερολιμένα της Ατλάντας, προσπαθώντας να περάσει παράνομα δύο Αλβανούς υπηκόους στο αμερικανικό έδαφος, οι οποίοι έφεραν ελληνικά διαβατήρια. Σε βάρος του υπαλλήλου αυτού έχει ασκηθεί ποινική δίωξη από το αρμόδιο περιφερειακό δικαστήριο των ΗΠΑ, έχει προφυλακισθεί και έχει ορισθεί δικάσιμος για τις 7-10-2013.

Πρώτα ΘΕΜΑΤΑ


Σελίδα 1 από 387 | Αποτελέσματα 1 - 20 από 7733
First Page | Previous Page | Next Page | Last Page

Σαφές μήνυμα Αλ. Τσίπρα σε Α. Μέρκελ (10/02/2016)

«Οποιαδήποτε εμπλοκή της Συμμαχίας (σ.σ. ΝΑΤΟ) θα αφορά τα τουρκικά χωρικά ύδατα και δεν θα πρέπει να θίγει με κανέναν τρόπο τα κυριαρχικά μας δικαιώματα», κατέστησε σαφές ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ο οποίος είχε επικοινωνία με την Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, προκειμένου να ενημερωθεί για το αποτέλεσμα των ...»

Παραμένουν οι διαφορές της κυβέρνησης με τους Θεσμούς (10/02/2016)

Την ανάγκη να ολοκληρωθεί σύντομα η διαδικασία της αξιολόγησης υπογράμμισε χθες από τις Βρυξέλλες, ανώτερος αξιωματούχος της ευρωζώνης, λέγοντας ότι με αυτό συμφωνεί και η ελληνική πλευρά. Ο αξιωματούχος της ευρωζώνης ανέφερε ότι οι συζητήσεις των επικεφαλής των θεσμών στην Αθήνα με τις ελληνικές αρχές «πήγαν πολύ κα...»

«Πιέσεις» στην αγορά του πετρελαίου και το 2016 (10/02/2016)

Η αγορά του πετρελαίου υπέστη τη μεγαλύτερη πτώσης σε ετήσιο επίπεδο το 2015, επηρεάζοντας σε μεγάλο βαθμό και την παγκόσμια οικονομία και βιομηχανία, με τις εκτιμήσεις των αναλυτών για το μέλλον, να ακολουθούν συχνά, διαφορετικές κατευθύνσεις. Αρκετοί θεωρούν ότι η τιμή του αργού θα σταθεροποιηθεί στα σημερινά επίπεδα...»

Από 16/2 έως 1/3 η αμκ της Τηλέτυπος (10/02/2016)

Στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που είχε αποφασιστεί από τους μετόχους τον περασμένο Μάιο, προχωρά η Τηλέτυπος, κίνηση αναγκαία για τη βιωσιμότητα της επιχείρησης, η οποία έχει περιέλθει σε δεινή οικονομική θέση. Έτσι, η εταιρεία ξεκινά τη διαδικασία επιδιώκοντας να ενισχύσει τα κεφάλαιά της κατά 15,12 εκατ. ευρώ. Η π...»

Ρευστότητα και NPLs επί τάπητος στις επαφές Nouy με τραπεζίτες (10/02/2016)

Πλαίσιο 6 βασικών θεμάτων έθεσε η Λούκα Κατσέλη η πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών και πρόεδρος της Εθνικής στην D. Nouy της επικεφαλής του SSM του μόνιμου εποπτικού μηχανισμού των τραπεζών. Με βάση πληροφορίες, η Λούκα Κατσέλη, λόγω της θεσμικής αρμοδιότητας της, έθεσε 6 βασικά θέματα στην επικεφαλής του SSM π...»

«Τυφώνας» σαρώνει τις αγορές - Νέο κραχ στο Χ.Α. εν μέσω υπερβολικού πανικού (09/02/2016)

"Τυφώνας" σαρώνει τις αγορές προκαλώντας πανικό σε κυβερνήσεις και διεθνείς οργανισμούς, καθώς διαγράφεται πλέον ορατός ο κίνδυνος παγκόσμιου ντόμινο, με πολλαπλές καταστροφικές παρενέργειες στην πραγματική οικονομία, στο χρηματοπιστωτικό σύστημα και σε δημοσιονομικό επίπεδο. Οι αιτίες είναι σύνθετες και δύσκολα αντι...»

Βελτιωμένη πρόταση Κατρούγκαλου για ελεύθερους επαγγελματίες (09/02/2016)

Τη νέα βελτιωμένη πρόταση για τις εισφορές των συλλόγων των ελεύθερων επαγγελματιών, μετά την άρνησή τους να προσέλθουν την προηγούμενη Παρασκευή στην ορισθείσα συνάντηση, παρουσίασε ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργος Κατρούγκαλος, σε συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε χθες. Ο κ...»

Στα NPLs θα εστιαστεί η Nouy (SSM) (09/02/2016)

Στα NPLs, στα προβληματικά δάνεια, θα εστιαστεί κυρίως η D. Nouy, η επικεφαλής του SSM, η οποία βρίσκεται από χθες στην Αθήνα, σε μια διήμερη επίσκεψη που ολοκληρώνεται σήμερα. Η Nouy θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους της ΤτΕ και της διεύθυνσης εποπτείας, τους έλληνες τραπεζίτες και εκπροσώπους του υπουργείου Οικονο...»

Να κλείσουν όλα άμεσα θέλει η κυβέρνηση (09/02/2016)

Την ανάγκη να κλείσουν όλα τα ανοιχτά θέματα με τους θεσμούς και να ολοκληρωθεί η πρώτη αξιολόγηση μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου, επεσήμανε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, εκφράζοντας παράλληλα την ανησυχία του σε περίπτωση που παραταθούν οι συζητήσεις μέχρι τον Μάιο-Ιούνιο. Αφορμή η συζήτηση του νομοσχεδίου ...»

Στο «στόχαστρο» της Ε.Ε. οι πολυεθνικές (09/02/2016)

Νέοι κανόνες που θα απαιτούν από τις πολυεθνικές εταιρείες να αποκαλύπτουν φορολογικά και οικονομικά δεδομένα στις αρχές όλων των χωρών της Ε.Ε. όπου δραστηριοποιούνται μπορεί να συμφωνηθούν από τα κράτη του μπλοκ ακόμη και μέχρι τον Μάρτιο, όπως ανέφερε δημοσίευμα του «Reuters», επικαλούμενο ευρωπαίους διπλωμάτες. Σε...»

Ανησυχία τραπεζιτών και ξένων μετόχων για τις εξελίξεις (08/02/2016)

Οι τραπεζίτες και οι ξένοι μέτοχοι των τραπεζών μετά τις τελευταίες αρνητικές εξελίξεις με την εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις με τους Θεσμούς για το ασφαλιστικό, είναι πολύ ανήσυχοι. Αν και θεωρούν ότι με τον ένα ή άλλο τρόπο η κυβέρνηση θα δεχθεί μείωση συντάξεων και όλο το πακέτο των μέτρων που προτείνουν οι δανειστ...»

Μέχρι τον Απρίλιο για το νόμο Κατσέλη (08/02/2016)

Μέχρι τον Απρίλιο θα μπορούν οι δανειολήπτες που έχουν καταθέσει αίτηση υπαγωγής στο νόμο Κατσέλη το 2015 να υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά που χορηγούν οι τράπεζες για την τεκμηρίωση της κάθε αίτηση, όπως ανέφερε ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Αντώνης Παπαδεράκης, μιλώντας στην ΕΡΤ1. ...»

Μεγάλα επενδυτικά projects στον τουρισμό (08/02/2016)

Σημαντικά επενδυτικά projects δρομολογούνται στην Ελλάδα δεδομένης και της αύξησης της τουριστικής κίνησης τα τελευταία χρόνια, καθώς και των εκτιμήσεων για συνέχιση της ενίσχυσης του τουριστικού ρεύματος. Εκτός από το «πράσινο φως» που δόθηκε παραμονές Πρωτοχρονιάς στην επένδυση του Αστέρα Βουλιαγμένης, τουλάχιστον τ...»

Συγκρατημένα αισιόδοξη η Grivalia Properties (08/02/2016)

Η προοπτική της αγοράς ακινήτων θα επηρεασθεί σημαντικά από την υποχώρηση της αβεβαιότητας στην ελληνική οικονομία, από την αποκατάσταση του κλίματος εμπιστοσύνης, καθώς και από τη συντομότερη άρση των περιορισμών στην κίνηση κεφαλαίων. Αυτό αναφέρει μεταξύ των άλλων στην ετήσια έκθεσή της η Grivalia Properties ΑΕΕΑΠ....»

ΣΕΒ: Αναγκαία η αύξηση των επενδύσεων (08/02/2016)

Για το 64% των δράσεων που προβλέπεται από το τρίτο μνημόνιο να υλοποιηθούν έως και το Φεβρουάριο του 2016 δεν υπάρχει καμία πρόοδος, για το 15% υπάρχει μερική πρόοδος και για το 21% υπάρχει πραγματική πρόοδος, σύμφωνα με την αποτίμηση που έκανε ο ΣΕΒ στο εβδομαδιαίο δελτίο οικονομικών εξελίξεων. Σχεδόν οι μισές από τ...»

Στα 29 τρισ. δολ. το παγκόσμιο εταιρικό χρέος (06/02/2016)

Στο επίπεδο-ρεκόρ των 29 τρισ. δολ. ανέρχεται παγκοσμίως το εταιρικό χρέος, εγείροντας ανησυχίες για μια διολίσθηση της αμερικανικής, αλλά και της διεθνούς οικονομίας σε μια νέα ύφεση. Όπως ανέφερε ανάλυση του «Bloomberg», προβλήματα αρχίζουν να αναδύονται σχεδόν σε κάθε γωνιά της παγκόσμιας πιστωτικής αγοράς. Οι υποβ...»

Ποια είναι τα πιο επιθετικά χαρτιά του FTSE25 (06/02/2016)

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να φτιάξει κανείς ένα χαρτοφυλάκιο με μετοχές που θα διαφοροποιηθούν από την απόδοση της αγοράς, όπως αυτή εκφράζεται από τους βασικούς δείκτες του χρηματιστηρίου. Οι αρχικές επιλογές βασίζονται σε κερδοφορία, προοπτικές και αξία της επιχείρησης, δεδομένα δηλαδή που εμείς οι αναλυτές προσπαθ...»

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της αξιολόγησης (06/02/2016)

Με σημεία σύγκλισης, και άλλα στα οποία χρειάζεται περισσότερο πρόοδος, ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της αξιολόγησης του προγράμματος οικονομικής πολιτικής από τους επικεφαλής των θεσμών. Μάλιστα, τόσο στον φόρο εισοδήματος, όσο στο ασφαλιστικό, υπήρξε συμφωνία στη βασική αρχιτεκτονική τους όπως προκύπτει από δηλώσεις του...»

Επιστρέφει το ν/σ για το παράλληλο πρόγραμμα (06/02/2016)

Επανέρχεται στη Βουλή, το νομοσχέδιο για το «παράλληλο πρόγραμμα» της κυβέρνησης και ορίστηκε - για την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου στις 3:00 το μεσημέρι και την Παρασκευή, 12 του μηνός στις 2:00 το μεσημέρι - κοινή συνεδρίαση των Διαρκών Επιτροπών Κοινωνικών Υποθέσεων, Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης και...»

Από το τραγικό 2015 στο βελτιωμένο 2016 (06/02/2016)

Τέλη Φεβρουαρίου θα ξεκινήσουν οι ανακοινώσεις αποτελεσμάτων χρήσης 2015 και τα αποτελέσματα αναμένεται να είναι απογοητευτικά. Εκτιμάται ότι οι τράπεζες θα εμφανίσουν ζημίες 5,5 δισ. ευρώ, χωρίς να έχει προσμετρηθεί πλήρως η στάση της Εθνικής Τράπεζας και της Τράπεζας Πειραιώς όσον αφορά την εγγραφή του AQR, της ζημί...»


Σελίδα 1 από 387 | Αποτελέσματα 1 - 20 από 7733
First Page | Previous Page | Next Page | Last Page

Γενικός Δείκτης

449,37
-0,32%
Προηγούμενο: 450,83
Ογκος: 181.391.293 τεμ.
Τζίρος: 64.607.521 €

Τιμές με 15λεπτη καθυστέρηση.
Πηγή: Inforex S.A.

Διαβάστε σήμερα

E-Business Pages

Αρθρα, προτάσεις για επενδύσεις, Β2Β υπηρεσίες & επιχειρήσεις διαφόρων κλάδων της ελληνικής αγοράς.

CONFERENCES
Hotels καί Διοργάνωση
FRANCHISE
Επιχειρηματικές ευκαιρίες
LEASING
Επενδυτικά - Χρηματοδοτική μίσθωση επαγγελματικού εξοπλισμού
LOGISTICS
Αποθήκευση προϊόντων - Συστήματα εφοδιασμού
Α.Ε.Ε.Δ.
Λήψη - Διαβίβαση εντολών
ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ
Ασφαλιστικά προϊόντα
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
Αντιπροσωπείες Επαγγελματικών Αυτοκινήτων
ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ
Οι εταιρείες της ενέργειας
ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Επιχειρησιακός σχεδιασμός - Συμβουλευτικές υπηρεσίες
ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Συναλλαγές - Επενδυτικά προϊόντα
ΤΡΟΦΙΜΑ
Εταιρείες Τροφίμων - Ποτών
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΕΣ
Αναλύσεις - Online συναλλαγές

Ροή ειδήσεων


Τιμές Μετοχών (10/02/2016)

Τιμές με 15λεπτη καθυστέρηση. Πηγή: Inforex S.A.
Σύμβολο Τιμή Διαφορά (%)
ΑΔΑΚ20 2,790 -0,060 -2,11%
ΑΛΑΠΙΣ 0,040 0,000 -
ΑΛΤΕΡ 0,760 0,000 -
ΑΛΦΑΤΠ 0,010 0 -
ΑΣΑΣΚ 0,670 0,000 -
ΑΤΛΑ 0,080 0,000 -
ΑΤΤΔ 0,010 0 -
ΒΕΤΑΝ 0,060 0,000 -
ΒΙΟΧΚ 4,190 0,000 -
ΒΟΧ 1,300 0,000 -
ΓΔΙΒ 8,520 0,000 -
ΓΤΕ 4,980 0,000 -
ΔΕΕ12 5,780 0,000 -
ΔΙΕΚΑ 0,100 0,000 -
ΔΙΟΝΔ 0,010 0 -
ΔΟΛΔ 0,210 0,000 -
ΕΛΜΠΙ 0,070 0,000 -
ΕΣΥΜΒΔ 0,010 0,000 -
ΕΤΕΤΠ 0,010 0 -
ΗΟΛ 0,560 0,000 -
ΙΚΟΝΑ 0,070 0,000 -
ΙΜΠΕ 0,030 0,000 -
ΚΕΚΡΔ 0,030 0,000 -
ΛΑΙΚΗ 0,040 0,000 -
ΛΑΜΔΑΔ 0,390 0,000 -
ΛΑΝΕΤ 0,120 0,000 -
ΜΕΣΟΧ 0,120 0,000 -
ΜΟΧΛ 0,800 0,000 -
ΜΠΕΛΑΑΜ 9,380 0,000 -
ΞΕΝΟ 0,010 -0,010 -50,00%
ΠΕΙΡΤΠ 0,010 0 -
ΡΙΛΚΕ 3,300 0,000 -
ΡΙΝΤΕ 0,030 0,000 -
ΣΑΝΥΟ 0,020 0,000 -
ΣΙΔΕ 1,040 0,000 -
ΦΟΡΘΔ 10,580 0,000 -
ΦΟΥΝΤΛΔ 0,070 0,000 -


Point of Views


Πέτρος Τρουπιώτης:
» Οι πολιτικές ευθύνες (και τα αποτελέσματα) της πτώσης του Χ.Α.Α.

Τα χρηματιστήρια, αποτελούν διεθνώς, τον καθρέπτη της οικονομίας κάθε χώρας. Τα ...»
Ian Taylor:
» Για 10 χρόνια οι χαμηλές τιμές του πετρελαίου
Την εκτίμηση ότι οι τιμές του πετρελαίου θα παραμείνουν χαμηλές ακόμα και για δέ...»
Στρατής Πολυχρονέας :
» Εβδομαδιαίες ζημίες 9,56% για τον Γενικό Δείκτη
Με το αριστερό μπήκε και ο Φεβρουάριος, καθώς ο Γ.Δ. έκλεισε με εβδομαδιαίε...»
Δονάτος Ι. Πετράτος:
» Η αξιολόγηση του Ευρωπαϊκού οικονομικού περιβάλλοντος
Η Eurostat στα πλαίσια της συστηματικής αξιολόγησης του Ευρωπαϊκού οικονομι...»
Δονάτος Ι. Πετράτος :
» Ιδρύσεις και διαγραφές επιχειρήσεων στα χρόνια της κρίσης
Ένας επιπλέον τρόπος για να παρακολουθήσει κάποιος τα αποτελέσματα της κρίσ...»


  1. Απίστευτη οικονομία
    eco-gas.gr
    στην επιχείρηση, στη βιομηχανία, στις μεταφορές !
  1. Ανταλλακτικά
    antallaktikaonline.gr
    Ποιοτικά, με αρμοδιότητα και σε λογική τιμή!