Διαβάστε σήμερα...
Γεν. Δείκτης (17/10)
931,81
Προηγ: 869,16
Ογκος: 208.241.316 τ.
Τζίρος: 227.580.122
7,21%

     

Νέα τροπολογία για την κινητικότητα

Ημερομηνία δημοσίευσης 07/09/2013

Τρεις κατηγορίες υπαλλήλων που εξαιρούνται της κινητικότητας προστίθενται, με τροπολογία που κατέθεσε χθες, το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων «Αναδιάρθρωση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Λοιπές Διατάξεις αρμοδιότητας του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων».

Ειδικότερα, με την τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κυριάκος Μητσοτάκης, εξαιρούνται:

- Οι υπάλληλοι που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα το Νοέμβριο του 2012 βάσει του ν. 4093/2012 και τοποθετήθηκαν στις νέες τους θέσεις. Είναι αυτονόητο ότι δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται ως «πλεονάζον» το προσωπικό εκείνο που μόλις πρόσφατα ζητήθηκε από φορείς ως αναγκαίο για την κάλυψη κενών στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του προγράμματος κινητικότητας, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα και αφορούσε 1.862 υπαλλήλους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΙΔΑΧ.

- Συγγενείς αποβιώσαντος κατά την εκτέλεση υπηρεσιακού καθήκοντος. Η ειδική αιτία θέσπισης της εν λόγω διάταξης, που αποτελεί έμπρακτη εκπλήρωση της ηθικής υποχρέωσης της Πολιτείας στους αφοσιωμένους λειτουργούς της, αλλά και εχέγγυο για την τύχη και προοπτική της οικογένειάς τους, ενόσω επιτελούν απερίσπαστοι το καθήκον τους, καθιστά εύλογη και αναγκαία την εξαίρεση των δικαιούχων από το θεσμό της κινητικότητας.

- Υπάλληλοι των οποίων η μισθοδοσία καλύπτεται από Διεθνείς Οργανισμούς (ΝΑΤΟ κ.λπ.). Με την περίπτωση αυτή εξαιρείται εύλογα από τη διαδικασία της κινητικότητας αυστηρά και εξαντλητικά προσδιορισμένος αριθμός εργαζομένων, συγκεκριμένων ειδικοτήτων που έχουν προσληφθεί αποκλειστικά για την κάλυψη και εξυπηρέτηση συμμαχικών υποχρεώσεων της χώρας μας σε διεθνείς Οργανισμούς.

Κυρ. Μητσοτάκης: Οι Ολυμπιονίκες δεν θα εξαιρεθούν από το καθεστώς διαθεσιμότητας

Πάντως, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης ξεκαθάρισε, ότι οι αθλητές που πέτυχαν διεθνείς διακρίσεις με τα εθνικά χρώματα και, ανάμεσά τους, ακόμη και οι Ολυμπιονίκες, δεν εξαιρούνται από το καθεστώς διαθεσιμότητας.

Σε συνάντηση αντιπροσωπείας του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών με τον κ. Μητσοτάκη, ο υπουργός τους ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να γίνει εξαίρεση για τους αθλητές που εργάζονται στο δημόσιο, ενώ υποσχέθηκε ότι ενδέχεται να υπάρξει πρόβλεψη για την εξαίρεσή τους στο μέλλον.

Σημειώνεται ότι οι αθλητές που έχουν διοριστεί στο δημόσιο, λόγω των διακρίσεών τους, όπως προέβλεπε ο νόμος 2725/1999, υπολογίζονται σε περισσότερους από χίλιους.

Εξάλλου όπως δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης στη γαλλική εφημερίδα «Le Monde», η ποιοτική μεταρρύθμιση στο δημόσιο αποτελεί το μεγάλο στοίχημα για την Ελλάδα. Όπως δηλώνει ο κ. Μητσοτάκης, δεν διαπραγματεύθηκε ο ίδιος τους αριθμούς με την Τρόικα, όσον αφορά τη διοικητική μεταρρύθμιση. «Τους βρήκα μόλις ανέλαβα τα καθήκοντά μου, παρόλα αυτά πρέπει να τους εφαρμόσω και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Ελπίζω ότι μόλις παρουσιάσω τα πρώτα μου αποτελέσματα θα μπορέσω να ανοίξω με τους δανειστές μας μια ουσιαστική συζήτηση για τις μεταρρυθμίσεις, γιατί δεν μπορούμε μόνο να τρέχουμε πίσω από ποσοτικά αποτελέσματα. Το πραγματικό στοίχημα στην Ελλάδα είναι το ποιοτικό» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τα τελευταία τρία χρόνια 200.000 άτομα έχουν φύγει από το δημόσιο κυρίως.

Δύο υπαλλήλους του υπουργείου Εσωτερικών παραπέμπει στο πειθαρχικό ο Ι. Μιχελάκης

Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο παραπέμπονται από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη δύο υπάλληλοι του υπουργείου, για πειθαρχικές παραβάσεις του υπαλληλικού καθήκοντος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών πρόκειται για τον προϊστάμενο διεύθυνσης του υπουργείου, διότι προέβη σε ενέργειες προκειμένου αναπτυξιακό έργο δήμου, να ανατεθεί σε αναπτυξιακή εταιρεία στην οποία μετέχει, ως μέλος, η σύζυγός του.

Για να το πετύχει, ανέλαβε χωρίς προηγούμενη άδεια και ενημέρωση της υπηρεσίας την προετοιμασία του φακέλου, χρησιμοποιώντας μέσα της Υπηρεσίας και τη θέση που κατέχει. Σε διενεργούμενη ΕΔΕ από την υπηρεσία καλούμενος να παράσχει σχετικές εξηγήσεις άσκησε κριτική κατά των πράξεων προϊσταμένης αρχής χρησιμοποιώντας απρεπείς εκφράσεις. Η υπηρεσία επιλήφθηκε της υπόθεσης παραγγέλοντας τη διενέργεια ΕΔΕ μετά από καταγγελία- αναφορά του δημάρχου, ότι ο εν λόγω υπάλληλος πλαστογράφησε την υπογραφή του προκειμένου το συγκεκριμένο έργο να τύχει χρηματοδότησης από ευρωπαϊκό πρόγραμμα, ενώ για το ποινικό σκέλος της υπόθεσης ο φάκελος στάλθηκε στην αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Επίσης, παραπέμπεται υπάλληλος του υπουργείου για το πειθαρχικό παράπτωμα της αδικαιολόγητης αποχής από την εκτέλεση των καθηκόντων του για το χρονικό διάστημα από 1-5-2013 μέχρι 1-8-2013. Ο εν λόγω υπάλληλος, σύμφωνα με έγγραφο του υπουργείου Εξωτερικών και αντίστοιχο του Προξενείου της Ελλάδας στην Ατλάντα των ΗΠΑ, συνελήφθη την 30η Απριλίου του 2013 στον Διεθνή Αερολιμένα της Ατλάντας, προσπαθώντας να περάσει παράνομα δύο Αλβανούς υπηκόους στο αμερικανικό έδαφος, οι οποίοι έφεραν ελληνικά διαβατήρια. Σε βάρος του υπαλλήλου αυτού έχει ασκηθεί ποινική δίωξη από το αρμόδιο περιφερειακό δικαστήριο των ΗΠΑ, έχει προφυλακισθεί και έχει ορισθεί δικάσιμος για τις 7-10-2013.
     
     

Πρώτα ΘΕΜΑΤΑ


Σελίδα 1 από 247 | Αποτελέσματα 1 - 25 από 6160
First Page | Previous Page | Next Page | Last Page

Ουραγός στις εξαγωγές παραμένει η Ελλάδα (20/10/2014)

Μικρός κλήρος, πολυδιασπασμένη βιομηχανική παραγωγή, εσωστρέφεια. Αυτό είναι το τρίπτυχο που χαρακτηρίζει την ελληνική επιχειρηματική κοινότητα αλλά και τον πρωτογενή τομέα σύμφωνα με παράγοντες της αγοράς. Αποτέλεσμα, το ελληνικό προϊόν να μην έχει εξαγωγικό προσανατολισμό και οι εξαγωγές να αποτελ...»

Πιθανόν και εντός της εβδομάδας στη Βουλή το τελικό σχέδιο για τη ρύθμιση οφειλών (20/10/2014)

Εντός της εβδομάδας, αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες να κατατεθεί στη Βουλή η οριστική διάταξη για την τελική ρύθμιση οφειλών, ενώ θεωρείται πολύ πιθανό να έχει και την έγκριση της τρόικας. Την νέα ρύθμιση οφειλών, αναμένουν εναγωνίως περίπου 3 εκατομμύρια φυσικά και νομικά πρόσωπα, με χρέη σε εφ...»

Αναδρομικό πόθεν έσχες για ποσά από πώληση ακινήτων (20/10/2014)

Αναδρομικό πόθεν έσχες σε όσους απέκτησαν περιουσιακά στοιχεία μετά το 2000 επιβάλλει η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, εφόσον οι φορολογούμενοι θέλουν να επικαλεσθούν την μετέπειτα πώληση τους, για να καλύψουν τα εμβάσματα της περιόδου 2009-2011. Ειδικότερα η εγκύκλιος της γενικής γραμματέως Εσ...»

ΔΕΗ: Εκπτώσεις 2-5,5% προς επιχειρήσεις (18/10/2014)

Τη νέα εκπτωτική πολιτική της προς τις μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις με υλοποίηση από την 1η Ιανουαρίου 2015, ανακοίνωσε η ΔΕΗ. Μεταξύ άλλων προβλέπονται εκπτώσεις 2-5,5% στο ρεύμα επιχειρήσεων. Συγκεκριμένα, η ΔΕΗ ανακοίνωσε εμπορικά κίνητρα μέσω νέας εκπτωτικής πολιτικής προς τις μεσαίες και μ...»

Προτάσεις ΣΕΒ για το επενδυτικό πακέτο Γιούνκερ (18/10/2014)

Τις προτάσεις του για την αξιοποίηση του επενδυτικού πακέτου των 300 δισ. ευρώ, που είχε εισηγηθεί ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, κατέθεσε ο ΣΕΒ στην ευρωπαϊκή εργοδοτική οργάνωση BUSINESSEUROPE, στο πλαίσιο του Επιχειρηματικού Forum Ευρώπης-Ασίας (Asia-Europe Business Forum...»

Συμφωνία για το φυσικό αέριο μεταξύ Ρωσίας - Ουκρανίας, για τον χειμώνα (18/10/2014)

Στους όρους προμήθειας φυσικού αερίου «τουλάχιστον για τη χειμερινή περίοδο», ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, ότι κατέληξε με τον ουκρανό ομόλογό του, Πέτρο Ποροσένκο, στο περιθώριο της συνόδου κορυφής ηγετών Ασίας-Ευρώπης στο Μιλάνο. Ο Πούτιν υπογράμμισε, παράλληλα, ότι η Ουκραν...»

Παρασκηνιακοί παράμετροι της χρηματιστηριακής καθίζησης (18/10/2014)

Για πολλοστή φορά η Ελλάδα βρέθηκε στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος. Μετά τη στρατηγική – φιάσκο της κυβέρνησης για έξοδο από το μνημόνιο και την εγκατάλειψη του σχεδίου αυτού λόγω της επιβλητικής τιμωρίας των αγορών, έρχεται στην επιφάνεια ένα ενδιαφέρον παρασκήνιο. Οι λαθεμένοι ...»

ΚΕΠΕ: ¶μεσα σε φάση ανάκαμψης η οικονομία (17/10/2014)

«Η ελληνική οικονομία φαίνεται ότι θα εισέλθει άμεσα σε φάση ανάκαμψης, με βάση την αποκλιμάκωση της ύφεσης το β τρίμηνο του 2014, όπου το ΑΕΠ της χώρας παρουσίασε μείωση κατά -0,3%, σε σχέση με το β τρίμηνο του 2013. Σύμφωνα με την έκθεση World Economic Outlook του ΔΝΤ, ο ρυθμός ανάπτυξης της ελλην...»

Διαβεβαιώσεις Κομισιόν για στήριξη - Σ. Ο Κόνορ: Με όλους τους δυνατούς τρόπους και χωρίς τον παραμικρό δισταγμό (17/10/2014)

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διαβεβαίωσε χθες την Ελλάδα για την υποστήριξή της και υποσχέθηκε «να συνεχίσει να παρέχει βοήθεια στη χώρα με όλους τους δυνατούς τρόπους». «Χωρίς τον παραμικρό δισταγμό, η Ευρώπη θα συνεχίσει να υποστηρίζει την Ελλάδα με όλους τους δυνατούς τρόπους», δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος...»

Μειώνει το haircut στις εγγυήσεις των ελληνικών τραπεζών η ΕΚΤ στο 30% (17/10/2014)

Τη στήριξή της στις ελληνικές τράπεζες επιβεβαιώνει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, μειώνοντας στο 30% το haircut που επιβάλλει στους τίτλους που καταθέτουν ως εγγυήσεις (collaterals) για να αντλήσουν ρευστότητα. Μέχρι σήμερα το haircut που επέβαλλε η ΕΚΤ στους ελληνικούς τίτλους που κατατίθεντο από ...»

Εξετάζεται προληπτική χρηματοδοτική συνδρομή (17/10/2014)

Η απόλυτη ανατροπή σημειώθηκε στα σχέδια της κυβέρνησης να φύγει πρόωρα από τα μνημόνια και να προχωρήσει σε εκδόσεις ομολόγων. Λόγω της δραματικής τροπής που έλαβε χώρα στις αγορές, η Ελλάδα ανακάλεσε το σχέδιο αποχώρησης από την τρόικα και μαζί κατέρρευσε και το σχέδιο εξόδου στις αγορές με 7ετέ...»

Ανησυχίες για τα «junk» ομόλογα (16/10/2014)

Με την άλλη πλευρά των υψηλών αποδόσεων, εκείνη του υψηλού ρίσκου, έρχονται αντιμέτωποι οι επενδυτές που τα τελευταία χρόνια στράφηκαν σε ομόλογα «junk», όπως ανέφερε δημοσίευμα των «Financial Times». Οι προοπτικές για το χρέος υψηλής απόδοσης έχουν αρχίσει να θολώνουν στις ΗΠΑ -η μεγαλύτερη αγορά ...»

Εκλογές το 2016, διεμήνυσε ο Α. Σαμαράς (16/10/2014)

Ηχηρό μήνυμα, εντός και εκτός Ελλάδος, πως εκλογές στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθούν το 2016, όπως ορίζει το Σύνταγμα, απέστειλε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, επιχειρώντας να βάλει φρένο στα σενάρια περί πρόωρων εκλογών που οδήγησαν σε κραχ το ελληνικό χρηματιστήριο, το τελευταίο 48ωρο. "Εκλογές στ...»

Χρ. Σταϊκούρας: Οικονομική μεγέθυνση το 2015 (16/10/2014)

«Το 2015, η ελληνική οικονομία προβλέπεται πως θα επιστρέψει σε διαδικασία οικονομικής μεγέθυνσης και ότι η Ελλάδα θα επιτύχει το υψηλότερο κυκλικά προσαρμοσμένο πρωτογενές πλεόνασμα στον κόσμο» ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, στην ομιλία του επί του προσχεδίου του Πρ...»

Επενδύσεις 400-500 εκατ. από τη Grivalia στην 3ετία (16/10/2014)

Η απόκτηση νέων ακινήτων και η αναβάθμιση του υφιστάμενου χαρτοφυλακίου αποτελεί βασικό στόχο της διοίκησης της Grivalia ΑΕΕΑΠ (πρώην Eurobank Properties). Συγκεκριμένα, η Grivalia ΑΕΕΑΠ, όπως μετονομάζεται η Eurobank Properties, προγραμματίζει για την επόμενη τριετία επενδύσεις από 400 -500 εκατ. ...»

Wall Street Journal: Τα ελληνικά ομόλογα παραμένουν αγοραστική ευκαιρία (15/10/2014)

Διπλές σκέψεις κάνουν πλέον για τα ελληνικά ομόλογα οι επενδυτές, όπως επισημαίνει η Wall Street Journal, αποτιμώντας το χθεσινό μαζικό sell off. Όπως σημειώνει, σε νέο δημοσίευμά της, έξι μήνες μετά την εντυπωσιακή επανεμφάνιση της Ελλάδα στις αγορές (Απρίλιος 2014), πλέον οι επενδυτές δείχνουν να...»

Πρωτογενές πλεόνασμα 2,5 δισ. το εννεάμηνο (15/10/2014)

Πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 2,5 δισ. ευρώ ή στο 1,4% του ΑΕΠ εμφάνισε ο κρατικός προϋπολογισμός κατά το εννεάμηνο Ιανουαρίου- Σεπτεμβρίου 2014, ανακοίνωσε χθες ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας. Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, «το πρωτογενές πλεόνασμα του Κρατικού Προϋπολογισμού...»

Σε ισχύ το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα (15/10/2014)

Ως τη μεγαλύτερη κοινωνική μεταρρύθμιση χαρακτήρισε την εφαρμογή του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος μιλώντας χθες στο Ζάππειο κατά την παρουσίαση της πιλοτικής εφαρμογής του θεσμού ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, παρουσία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενι...»

Ως 870 δισ. το έλλειμμα των Too-Big-to-Fail (15/10/2014)

Πολύ δαπανηρή αναμένεται να αποδειχθεί η κεφαλαιακή ενίσχυση των too big to fail τραπεζών, καθώς το έλλειμμά τους θα μπορούσε να ανέλθει έως και 870 δισ. δολ., όπως προκύπτει από τις εκτιμήσεις της AllianceBernstein Ltd., ή χαμηλότερα, σε 237 δισ. δολ., σύμφωνα με προβλέψεις της Barclays Plc. Όπως ...»

Fitch: Πρώτο βήμα η άσκηση της ΕΚΤ - Οι περισσότερες τράπεζες θα περάσουν τα tests (14/10/2014)

Απλώς το πρώτο βήμα στη διαδικασία εξίσωσης των όρων πρόσβασης των τραπεζών σε κεφάλαια του ιδιωτικού κλάδου, αλλά και της ικανότητας επέκτασης του δανεισμού, αποτελεί η συνολική αξιολόγηση της ΕΚΤ, όπως ανέφερε ανάλυση της Fitch Ratings, καθώς τα υψηλά επίπεδα των προβληματικών δανείων αναμένεται ν...»

Γ. Ντάισελμπλουμ: Εναλλακτική λύση η προληπτική γραμμή πίστωσης (14/10/2014)

«H υιοθέτηση προληπτικής γραμμής πίστωσης είναι μια εναλλακτική λύση», δήλωσε ο επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, ο οποίος υπογράμμισε ότι «πριν από το τέλος του έτους θα κάνουμε νέους υπολογισμούς σχετικά με τη βιωσιμότητα του χρέους, προκειμένου να δούμε ποιες είναι οι χρηματοδοτικές ...»

Στα 381 εκατ. τα έσοδα από τον διαγωνισμό της ΕΕΤΤ για φάσμα κινητής τηλεφωνίας - Πώς κατανέμεται σε Cosmote, Vodafone, Wind (14/10/2014)

Με έσοδα 381,114 εκατ. ευρώ ολοκληρώθηκε χθες η διαδικασία για την εκχώρηση από την ΕΕΤΤ των δικαιωμάτων χρήσης ραδιοσυχνοτήτων στις φασματικές περιοχές των 800 και 2600 MHz των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας. Σύμφωνα με την ΕΕΤΤ, η επιτυχία του διαγωνισμού επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη των διεθνών ετ...»

Γ. Κατάινεν: Αναγκαία μια ισχυρή απάντηση στην «εύθραυστη» ανάκαμψη (14/10/2014)

Στην ανάγκη επενδύσεων και τη λήψη δράσης εκ μέρους των κρατών-μελών επικεντρώθηκε το χθεσινό Eurogroup, με τον επικεφαλής των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης, Γερούν Ντάισελμπλουμ, να υπογραμμίζει τη σημασία των επενδύσεων προκειμένου να αντιστραφεί η χαμηλή ανάπτυξη στην Ευρώπη. Ο Ντάισελμπλουμ...»

Σε 24ωρη απεργία η ΓΣΕΕ την ημέρα της ψήφισης του προϋπολογισμού (13/10/2014)

Την κήρυξη 24ωρης γενικής απεργίας και τη διοργάνωση συλλαλητηρίου διαμαρτυρίας, την ημέρα της ψήφισης του προϋπολογισμού, αποφάσισε η ολομέλεια της Διοίκησης της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδος (ΓΣΕΕ). Σε ανακοίνωσή της η Συνομοσπονδία εκτιμά, ότι με το νέο σχέδιο προϋπολογισμού, που κατέθε...»

Eurobank: Αναγκαία η σταθερή δημοσιονομική προσαρμογή (13/10/2014)

Το προσχέδιο του κρατικού προϋπολογισμού σηματοδοτεί την συνέχιση της προσπάθειας για το νοικοκύρεμα των δημοσιονομικών του κράτους και το τέλος των αρνητικών ρυθμών οικονομικής μεγέθυνσης. Αυτό αναφέρει στην ανάλυσή της με τίτλο "7 Ημέρες Οικονομία", η Eurobank, στην οποία επισημαίνει τα βασικά χα...»


Σελίδα 1 από 247 | Αποτελέσματα 1 - 25 από 6160
First Page | Previous Page | Next Page | Last Page


To σήμα της ημέρας!

Σήματα αγοράς ή πώλησης?
Τεχνική Ανάλυση και σωστές-έγκαιρες επενδυτικές αποφάσεις!


Συνεδρίαση - 17/10
Σύμβολο Τιμή Διαφορά (%)
ΑΒΑΞ 1,000 0,050 5,26%
ΑΒΕ 0,280 -0,010 -3,45%
ΑΒΕΝΙΡ 0,050 0,000 -
ΑΓΚΡΙ 0,060 -0,020 -25,00%
ΑΔΑΚ 3,060 0,220 7,75%
ΑΔΑΚ20 2,790 -0,060 -2,11%
ΑΕΓΕΚ 0,050 0,000 -
ΑΘΗΝΑ 0,290 0,000 -
ΑΙΟΛΚ 0,840 0,020 2,44%
ΑΚΡΙΤ 0,220 -0,020 -8,33%
ΑΛΑΠΙΣ 0,040 0,000 -
ΑΛΚΑΤ 1,670 -0,080 -4,57%
ΑΛΚΟ 0,410 0,010 2,50%
ΑΛΜΥ 0,280 -0,020 -6,67%
ΑΛΤΕΚ 0,020 0,000 -
ΑΛΤΕΡ 0,760 0,000 -
ΑΛΦΑ 0,570 0,030 5,56%
ΑΛΦΑΤΠ 1,200 0,060 5,26%
ΑΝΔΡΟ 20,010 0,000 -
ΑΝΕΚ 0,090 0,010 12,50%
ΑΝΕΜΟΣ 1,150 0,130 12,75%
ΑΝΕΠ 1,150 0,000 -
ΑΝΕΠΟ 0,130 0,000 -
ΑΡΑΙΓ 5,900 0,560 10,49%
ΑΣΑΣΚ 0,670 0,000 -
ΑΣΚΟ 0,320 0,020 6,67%
ΑΣΤΑΚ 5,790 0,000 -
ΑΣΤΗΡ 3,810 0,350 10,12%
ΑΤΕ 0,160 0,000 -
ΑΤΕΚ 1,350 0,000 -
ΑΤΕΡΜ 0,120 0,000 -
ΑΤΛΑ 0,080 0,000 -
ΑΤΡΑΣΤ 4,400 0,000 -
ΑΤΤ 0,070 0,000 -
ΑΤΤΙΚ 0,020 0,000 -
ΑΤΤΙΚΑ 0,490 0,020 4,26%
ΑΧΟΝ 0,060 0,000 -
ΒΑΛΚ 0,190 0,000 -
ΒΑΡΓ 0,600 0,000 -
ΒΑΡΝΗ 0,140 0,000 -
ΒΕΤΑΝ 0,060 0,000 -
ΒΙΝΤΑ 3,950 0,000 -
ΒΙΟ 2,970 0,240 8,79%
ΒΙΟΚΑ 0,270 0,000 -
ΒΙΟΣΚ 0,200 0,000 -
ΒΙΟΤ 0,190 0,020 11,76%
ΒΙΟΧΚ 4,190 0,000 -
ΒΙΣ 0,930 0,000 -
ΒΟΣΥΣ 0,920 0,000 -
ΒΟΧ 1,300 0,000 -
ΒΥΤΕ 0,480 0,030 6,67%
ΒΩΒΟΣ 0,300 0,000 -
ΓΑΛΑΞ 0,440 0,000 -
ΓΕΒΚΑ 0,360 0,030 9,09%
ΓΕΔ 0,010 0,000 -
ΓΕΚΤΕΡΝΑ 2,470 0,220 9,78%
ΓΤΕ 6,000 1,000 20,00%
ΔΑΙΟΣ 2,170 0,000 -
ΔΑΚΓΔ 10,380 0,750 7,79%
ΔΑΚΕΤ30 7,690 0,290 3,92%
ΔΕΕ12 5,780 0,000 -
ΔΕΗ 6,450 0,250 4,03%
ΔΙΕΚΑ 0,100 0,000 -
ΔΙΟΝ 0,070 0,010 16,67%
ΔΙΟΝΔ 0,010 0 -
ΔΙΧΘ 0,050 0,000 -
ΔΟΛΔ 0,210 0,000 -
ΔΟΜΙΚ 0,400 0,000 -
ΔΟΥΡΟ 0,530 0,000 -
ΔΡΟΜΕ 0,150 0,010 7,14%
ΔΡΟΥΚ 0,990 0,000 -
ΕΒΖ 0,300 0,000 -
ΕΒΡΟΦ 0,260 0,000 -
ΕΔΡΑ 0,150 0,000 -
ΕΕΕ 15,950 0,220 1,40%
ΕΚΤΕΡ 0,490 0,030 6,52%
ΕΛΒΑ 1,420 0,040 2,90%
ΕΛΒΕ 0,570 0,010 1,79%
ΕΛΒΙΟ 3,970 0,000 -
ΕΛΓΕΚ 0,330 0,030 10,00%
ΕΛΙΝ 1,210 0,000 -
ΕΛΙΧΘ 0,080 0,000 -
ΕΛΚΑ 0,970 0,030 3,19%
ΕΛΛ 10,600 0,290 2,81%
ΕΛΛΑΚΤΩΡ 2,560 0,120 4,92%
ΕΛΜΠΙ 0,070 0,000 -
ΕΛΠΕ 4,500 0,300 7,14%
ΕΛΣΤΡ 0,570 0,010 1,79%
ΕΛΤΚ 1,440 -0,050 -3,36%
ΕΛΤΟΝ 0,900 0,050 5,88%
ΕΛΥΦ 0,120 0,000 -
ΕΜΔΚΟ 0,080 0,000 -
ΕΜΔΠΟ 0,140 0,000 -
ΕΝΒΙ 1,590 0,000 -
ΕΝΚΛΩ 0,050 0,000 -
ΕΝΤΕΡ 1,500 0,000 -
ΕΠΙΛΚ 0,200 0,030 17,65%
ΕΠΣΙΛ 0,760 0,000 -
ΕΣΥΜΒ 1,650 0,010 0,61%
ΕΣΥΜΒΔ 0,010 0,000 -
ΕΤΕ 2,040 0,170 9,09%
ΕΤΕΜ 0,210 0,010 5,00%
ΕΤΕΤΠ 0,360 0,020 5,88%
ΕΥΑΠΣ 3,420 0,220 6,87%
ΕΥΒΡΚ 0,020 0,000 -
ΕΥΔΑΠ 6,170 0,390 6,75%
ΕΥΠΙΚ 1,410 0,060 4,44%
ΕΥΠΡΟ 8,650 0,550 6,79%
ΕΥΡΟΜ 0,400 0,000 -
ΕΥΡΩΒ 0,270 0,020 8,00%
ΕΦΤΖΙ 1,070 0,060 5,94%
ΕΧ 3,200 0,000 -
ΕΧΑΕ 5,700 0,550 10,68%
ΗΛΕΑΘ 0,480 0,000 -
ΗΟΛ 0,500 0,020 4,17%
ΗΡΑΚ 1,350 0,100 8,00%
ΙΑΣΩ 0,850 0,030 3,66%
ΙΑΤΡ 0,780 -0,020 -2,50%
ΙΚΟΝΑ 0,070 0,000 -
ΙΚΤΙΝ 1,500 0,090 6,38%
ΙΛΥΔΑ 0,740 0,000 -
ΙΜΠΕ 0,030 0,000 -
ΙΝΚΑΤ 0,550 0,030 5,77%
ΙΝΛΟΤ 1,290 0,100 8,40%
ΙΝΤΕΚ 0,810 -0,010 -1,22%
ΙΝΤΕΤ 0,300 0,000 -
ΙΝΤΚΑ 0,460 0,040 9,52%
ΙΟΝΑ 7,200 0,000 -
ΚΑΘΗ 0,410 -0,010 -2,38%
ΚΑΜΠ 0,450 0,020 4,65%
ΚΑΝΑΚ 1,620 0,020 1,25%
ΚΑΡΔ 0,140 0,000 -
ΚΑΡΕΛ 200,000 -5,000 -2,44%
ΚΑΡΤΖ 3,300 0,100 3,12%
ΚΕΚΡ 0,490 0,040 8,89%
ΚΕΚΡΔ 0,030 0,000 -
ΚΕΠΕΝ 1,590 0,000 -
ΚΕΡΑΛ 0,090 0,000 -
ΚΛΕΜ 1,670 0,090 5,70%
ΚΛΜ 0,490 0,030 6,52%
ΚΛΩΝΚ 0,040 0,000 -
ΚΛΩΝΠ 0,080 0,000 -
ΚΜΟΛ 1,600 0,000 -
ΚΟΜΠ 0,050 0,000 -
ΚΟΡΔΕ 0,200 0,010 5,26%
ΚΟΡΡΕΣ 3,400 0,150 4,62%
ΚΟΥΑΛ 0,550 -0,030 -5,17%
ΚΟΥΕΣ 5,040 0,090 1,82%
ΚΟΥΜ 0,130 0,000 -
ΚΡΕΚΑ 0,170 0,000 -
ΚΡΕΤΑ 0,550 0,010 1,85%
ΚΡΗΤΩΝ 0,960 0,000 -
ΚΡΙ 1,780 0,070 4,09%
ΚΤΗΛΑ 0,360 0,000 -
ΚΥΠΡ 0,210 0,000 -
ΚΥΡΙΟ 0,650 0,000 -
ΚΥΡΜ 2,070 0,170 8,95%
ΛΑΒΙ 0,110 0,000 -
ΛΑΙΚΗ 0,040 0,000 -
ΛΑΜΔΑ 3,650 0,300 8,96%
ΛΑΜΔΑΔ 0,390 0,000 -
ΛΑΜΨΑ 18,400 0,000 -
ΛΑΝΑΚ 1,160 0,000 -
ΛΑΝΕΤ 0,120 0,000 -
ΛΕΒΚ 0,230 0,000 -
ΛΕΒΠ 0,600 0,000 -
ΛΙΒΑΝ 0,210 0,000 -
ΛΟΓΟΣ 0,480 -0,020 -4,00%
ΛΟΥΛΗ 2,390 0,050 2,14%
ΛΥΚ 1,520 0,030 2,01%
ΜΑΘΙΟ 0,450 0,000 -
ΜΑΙΚ 0,120 0,000 -
ΜΑΞΙΜ 0,100 0,000 -
ΜΑΣΟΠ 0,850 0,000 -
ΜΕΒΑ 1,070 0,000 -
ΜΕΝΤΙ 0,420 0,000 -
ΜΕΡΚΟ 5,230 0,690 15,20%
ΜΕΣΟΧ 0,120 0,000 -
ΜΕΤΚ 8,950 0,650 7,83%
ΜΗΧΚ 0,100 0,000 -
ΜΗΧΠ 0,100 0,000 -
ΜΙΓ 0,230 0,020 9,52%
ΜΙΓΡΕ 3,000 -0,050 -1,64%
ΜΙΝ 0,440 0,040 10,00%
ΜΙΝΟΑ 1,600 0,100 6,67%
ΜΛΑΝΤ 0,640 0,000 -
ΜΛΣ 4,250 0,180 4,42%
ΜΟΗ 6,460 0,660 11,38%
ΜΟΝΤΑ 0,190 -0,010 -5,00%
ΜΟΤΟ 0,270 -0,060 -18,18%
ΜΟΥΖΚ 0,240 0,000 -
ΜΟΧΛ 1,280 0,060 4,92%
ΜΠΕΛΑ 8,900 0,930 11,67%
ΜΠΕΛΑΑΜ 9,380 0,000 -
ΜΠΟΚΑ 0,060 0,010 20,00%
ΜΠΟΠΑ 0,010 0,000 -
ΜΠΤΚ 0,230 0,000 -
ΜΥΤΙΛ 5,580 0,560 11,16%
ΝΑΚΑΣ 0,600 0,060 11,11%
ΝΑΥΠ 0,230 -0,030 -11,54%
ΝΑΥΤ 0,190 0,000 -
ΝΕΛ 0,020 0,000 -
ΝΕΩΡΣ 0,130 0,000 -
ΝΗΡ 0,130 0,000 -
ΝΙΚΑΣ 0,190 0,000 -
ΝΙΟΥΣ 0,270 0,020 8,00%
ΝΤΟΚΧΟ 1,800 0,000 -
ΝΤΟΠΛΕΡ 0,960 0,000 -
ΝΤΡΙΑΡΤ 0,050 0,000 -
ΞΕΝΟ 0,010 -0,010 -50,00%
ΞΥΛΚ 0,150 0,000 -
ΞΥΛΠ 0,200 0,000 -
ΟΛΘ 22,690 1,370 6,43%
ΟΛΠ 15,200 0,870 6,07%
ΟΛΥΜΠ 1,350 0,060 4,65%
ΟΠΑΠ 8,850 0,850 10,63%
ΟΠΤΡΟΝ 1,770 0,000 -
ΟΡΑΟΡΑ 2,290 0,000 -
ΟΤΕ 10,000 1,140 12,87%
ΟΤΟΕΛ 7,430 0,430 6,14%
ΠΑΙΡ 0,240 0,020 9,09%
ΠΑΠ 0,420 0,020 5,00%
ΠΑΡΝ 0,070 0,000 -
ΠΑΣΑΛ 0,140 0,000 -
ΠΕΙΡ 1,060 0,020 1,92%
ΠΕΙΡΤΠ 0,350 0,010 2,94%
ΠΕΡΣ 0,480 0,000 -
ΠΕΡΦ 2,270 0,000 -
ΠΕΤΖΚ 0,260 0,000 -
ΠΕΤΡΟ 2,550 0,050 2,00%
ΠΗΓΑΣ 0,020 0,000 -
ΠΛΑΘ 0,940 0,030 3,30%
ΠΛΑΙΣ 6,500 0,390 6,38%
ΠΛΑΚΡ 4,840 0,140 2,98%
ΠΠΑΚ 0,790 0,040 5,33%
ΠΡΑΞΚ 0,390 0,000 -
ΠΡΑΞΠ 0,540 0,000 -
ΠΡΔ 0,080 0,000 -
ΠΡΕΖΤ 6,710 0,000 -
ΠΡΟ 0,180 0,000 -
ΠΡΟΦ 0,660 0,020 3,13%
ΡΕΒΟΙΛ 0,330 0,040 13,79%
ΡΙΛΚΕ 3,300 0,000 -
ΡΙΝΤΕ 0,030 0,000 -
ΣΑΙΚΛ 0,700 0,000 -
ΣΑΝΥΟ 0,020 0,000 -
ΣΑΟΣ 0,780 0,000 -
ΣΑΡ 7,580 0,380 5,28%
ΣΑΡΑΝ 0,950 0,000 -
ΣΑΤΟΚ 0,080 0,000 -
ΣΕΛΜΚ 0,080 0,000 -
ΣΕΛΟ 0,100 0,010 11,11%
ΣΕΝΤΡ 0,180 0,010 5,88%
ΣΙΔΕ 0,940 0,070 8,05%
ΣΙΔΜΑ 0,230 0,010 4,55%
ΣΠΕΙΣ 1,520 0,000 -
ΣΠΙ 0,240 0,000 -
ΣΠΙΝΤ 0,020 0,000 -
ΣΠΡΙ 0,030 0,000 -
ΣΠΥΡ 0,300 -0,010 -3,23%
ΣΦΑ 0,670 0,000 -
ΣΩΛΚ 1,490 0,120 8,76%
ΤΒΑΝΚ 0,050 0,000 -
ΤΕΓΟ 0,040 0,000 -
ΤΕΚΔΟ 0,010 0,000 -
ΤΕΝΕΡΓ 2,480 0,150 6,44%
ΤΕΞΤ 0,080 0,000 -
ΤΖΚΑ 1,000 0,000 -
ΤΗΛΕΤ 0,140 0,000 -
ΤΙΤΚ 17,800 1,000 5,95%
ΤΙΤΠ 8,970 0,360 4,18%
ΤΡΑΣΤΟΡ 1,140 -0,010 -0,87%
ΤΡΟΠ 2,000 0,000 -
ΤΤ 0,170 0,000 -
ΥΑΛΚΟ 0,070 0,000 -
ΥΓΕΙΑ 0,220 0,010 4,76%
ΦΙΕΡ 0,210 -0,010 -4,55%
ΦΙΝΤΟ 0,330 0,000 -
ΦΛΕΞΟ 2,490 0,020 0,81%
ΦΟΡΘ 1,100 0,100 10,00%
ΦΟΡΘΔ 10,580 0,000 -
ΦΟΥΝΤΛ 1,690 -0,030 -1,74%
ΦΟΥΝΤΛΔ 0,070 0,000 -
ΦΡΙΓΟ 2,640 0,140 5,60%
ΦΡΛΚ 3,550 0,160 4,72%
ΦΦΓΚΡΠ 26,490 2,990 12,72%
ΧΑΙΔΕ 0,390 0,040 11,43%
ΧΑΚΟΡ 0,380 0,030 8,57%
ΧΑΛΥΒ 0,120 0,000 -
ΧΑΤΖΚ 0,030 0,000 -
ΧΚΡΑΝ 0,220 0,000 -
FISIKON
Το φυσικό αέριο κίνησης φέρνει την επανάσταση στην ελληνική αυτοκίνηση: οικονομία, ασφάλεια και φιλικότητα προς το περιβάλλον 
>>>