Νέα τροπολογία για την κινητικότητα

Ημερομηνία δημοσίευσης 07/09/2013

Τρεις κατηγορίες υπαλλήλων που εξαιρούνται της κινητικότητας προστίθενται, με τροπολογία που κατέθεσε χθες, το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων «Αναδιάρθρωση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Λοιπές Διατάξεις αρμοδιότητας του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων».

Ειδικότερα, με την τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κυριάκος Μητσοτάκης, εξαιρούνται:

- Οι υπάλληλοι που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα το Νοέμβριο του 2012 βάσει του ν. 4093/2012 και τοποθετήθηκαν στις νέες τους θέσεις. Είναι αυτονόητο ότι δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται ως «πλεονάζον» το προσωπικό εκείνο που μόλις πρόσφατα ζητήθηκε από φορείς ως αναγκαίο για την κάλυψη κενών στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του προγράμματος κινητικότητας, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα και αφορούσε 1.862 υπαλλήλους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΙΔΑΧ.

- Συγγενείς αποβιώσαντος κατά την εκτέλεση υπηρεσιακού καθήκοντος. Η ειδική αιτία θέσπισης της εν λόγω διάταξης, που αποτελεί έμπρακτη εκπλήρωση της ηθικής υποχρέωσης της Πολιτείας στους αφοσιωμένους λειτουργούς της, αλλά και εχέγγυο για την τύχη και προοπτική της οικογένειάς τους, ενόσω επιτελούν απερίσπαστοι το καθήκον τους, καθιστά εύλογη και αναγκαία την εξαίρεση των δικαιούχων από το θεσμό της κινητικότητας.

- Υπάλληλοι των οποίων η μισθοδοσία καλύπτεται από Διεθνείς Οργανισμούς (ΝΑΤΟ κ.λπ.). Με την περίπτωση αυτή εξαιρείται εύλογα από τη διαδικασία της κινητικότητας αυστηρά και εξαντλητικά προσδιορισμένος αριθμός εργαζομένων, συγκεκριμένων ειδικοτήτων που έχουν προσληφθεί αποκλειστικά για την κάλυψη και εξυπηρέτηση συμμαχικών υποχρεώσεων της χώρας μας σε διεθνείς Οργανισμούς.

Κυρ. Μητσοτάκης: Οι Ολυμπιονίκες δεν θα εξαιρεθούν από το καθεστώς διαθεσιμότητας

Πάντως, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης ξεκαθάρισε, ότι οι αθλητές που πέτυχαν διεθνείς διακρίσεις με τα εθνικά χρώματα και, ανάμεσά τους, ακόμη και οι Ολυμπιονίκες, δεν εξαιρούνται από το καθεστώς διαθεσιμότητας.

Σε συνάντηση αντιπροσωπείας του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών με τον κ. Μητσοτάκη, ο υπουργός τους ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να γίνει εξαίρεση για τους αθλητές που εργάζονται στο δημόσιο, ενώ υποσχέθηκε ότι ενδέχεται να υπάρξει πρόβλεψη για την εξαίρεσή τους στο μέλλον.

Σημειώνεται ότι οι αθλητές που έχουν διοριστεί στο δημόσιο, λόγω των διακρίσεών τους, όπως προέβλεπε ο νόμος 2725/1999, υπολογίζονται σε περισσότερους από χίλιους.

Εξάλλου όπως δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης στη γαλλική εφημερίδα «Le Monde», η ποιοτική μεταρρύθμιση στο δημόσιο αποτελεί το μεγάλο στοίχημα για την Ελλάδα. Όπως δηλώνει ο κ. Μητσοτάκης, δεν διαπραγματεύθηκε ο ίδιος τους αριθμούς με την Τρόικα, όσον αφορά τη διοικητική μεταρρύθμιση. «Τους βρήκα μόλις ανέλαβα τα καθήκοντά μου, παρόλα αυτά πρέπει να τους εφαρμόσω και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Ελπίζω ότι μόλις παρουσιάσω τα πρώτα μου αποτελέσματα θα μπορέσω να ανοίξω με τους δανειστές μας μια ουσιαστική συζήτηση για τις μεταρρυθμίσεις, γιατί δεν μπορούμε μόνο να τρέχουμε πίσω από ποσοτικά αποτελέσματα. Το πραγματικό στοίχημα στην Ελλάδα είναι το ποιοτικό» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τα τελευταία τρία χρόνια 200.000 άτομα έχουν φύγει από το δημόσιο κυρίως.

Δύο υπαλλήλους του υπουργείου Εσωτερικών παραπέμπει στο πειθαρχικό ο Ι. Μιχελάκης

Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο παραπέμπονται από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη δύο υπάλληλοι του υπουργείου, για πειθαρχικές παραβάσεις του υπαλληλικού καθήκοντος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών πρόκειται για τον προϊστάμενο διεύθυνσης του υπουργείου, διότι προέβη σε ενέργειες προκειμένου αναπτυξιακό έργο δήμου, να ανατεθεί σε αναπτυξιακή εταιρεία στην οποία μετέχει, ως μέλος, η σύζυγός του.

Για να το πετύχει, ανέλαβε χωρίς προηγούμενη άδεια και ενημέρωση της υπηρεσίας την προετοιμασία του φακέλου, χρησιμοποιώντας μέσα της Υπηρεσίας και τη θέση που κατέχει. Σε διενεργούμενη ΕΔΕ από την υπηρεσία καλούμενος να παράσχει σχετικές εξηγήσεις άσκησε κριτική κατά των πράξεων προϊσταμένης αρχής χρησιμοποιώντας απρεπείς εκφράσεις. Η υπηρεσία επιλήφθηκε της υπόθεσης παραγγέλοντας τη διενέργεια ΕΔΕ μετά από καταγγελία- αναφορά του δημάρχου, ότι ο εν λόγω υπάλληλος πλαστογράφησε την υπογραφή του προκειμένου το συγκεκριμένο έργο να τύχει χρηματοδότησης από ευρωπαϊκό πρόγραμμα, ενώ για το ποινικό σκέλος της υπόθεσης ο φάκελος στάλθηκε στην αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Επίσης, παραπέμπεται υπάλληλος του υπουργείου για το πειθαρχικό παράπτωμα της αδικαιολόγητης αποχής από την εκτέλεση των καθηκόντων του για το χρονικό διάστημα από 1-5-2013 μέχρι 1-8-2013. Ο εν λόγω υπάλληλος, σύμφωνα με έγγραφο του υπουργείου Εξωτερικών και αντίστοιχο του Προξενείου της Ελλάδας στην Ατλάντα των ΗΠΑ, συνελήφθη την 30η Απριλίου του 2013 στον Διεθνή Αερολιμένα της Ατλάντας, προσπαθώντας να περάσει παράνομα δύο Αλβανούς υπηκόους στο αμερικανικό έδαφος, οι οποίοι έφεραν ελληνικά διαβατήρια. Σε βάρος του υπαλλήλου αυτού έχει ασκηθεί ποινική δίωξη από το αρμόδιο περιφερειακό δικαστήριο των ΗΠΑ, έχει προφυλακισθεί και έχει ορισθεί δικάσιμος για τις 7-10-2013.

Πρώτα ΘΕΜΑΤΑ


Σελίδα 1 από 330 | Αποτελέσματα 1 - 20 από 6581
First Page | Previous Page | Next Page | Last Page

Πλάνο 3 αξόνων επί τάπητος από την Ελλάδα για να αποτραπεί στάση πληρωμών - Προ χρεοκοπίας η Ελλάδα και 8 χώρες της Ε.Ε. δανείζονται με αρνητικά επιτόκια (02/03/2015)

Με ένα πλάνο 3 αξόνων θα επιχειρήσει η ελληνική κυβέρνηση να αντιμετωπίσει τον σοβαρό κίνδυνο στάσης πληρωμών. Παρ ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε μνημόνιο κατάφερε το ακατόρθωτο, να βρίσκεται δηλ. σε μνημόνιο χωρίς να έχει διασφαλίσει χρηματοδότηση. Οι α...»

Στο Παρίσι εντός της εβδομάδας ο Γ. Βαρουφάκης - Για επαφές με τον Α. Γκούρια του ΟΟΣΑ - Τι θα συζητήσουν (02/03/2015)

Στο Παρίσι αναμένεται να μεταβεί εντός της εβδομάδας ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Βαρουφάκης θα μεταβεί στη γαλλική πρωτεύουσα πριν το επόμενο προγραμματισμένο Eurogroup της 9ης Μαρτίου, προκειμένου να έχει...»

Επιλεκτικές επενδύσεις από τον όμιλο Fourlis - Σε Ελλάδα και εξωτερικό - Ποια τα σχέδια για τα δίκτυα λιανικής (02/03/2015)

Μετά από έξι (2008-2013) συνεχόμενα έτη πτωτικής μεταβολής του ΑΕΠ (σε σταθερές τιμές αγοράς), το έτος 2014 έκλεισε για τον όμιλο Fourlis με θετικό πρόσημο, στο οποίο κατά ένα μέρος έχει συμβάλει και η τόνωση της ιδιωτικής κατανάλωσης. Στο διαμορφού...»

Σε εγρήγορση για αξιοποίηση πόρων ύψους 26 δισ. ευρώ - Σημαντικός παράγοντας ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας το ΕΣΠΑ 2014-2020 (02/03/2015)

Σημαντικό παράγοντα ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας της χώρας και της παραγωγικής ανασυγκρότησης αναμένεται να αποτελέσει το ΕΣΠΑ 2014-2020 και γενικά οι πόροι των Διαρθρωτικών και Επενδυτικών Ταμείων (ΕΔΕΤ) που έχουν κατανεμηθεί στη χώρα, καθώς το ...»

Προειδοποιήσεις, μηνύματα και μπαράζ νομοσχεδίων από τον πρωθυπουργό - Ποια ν/σ έρχονται - Το πρώτο για αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης - Αλ. Τσίπρας: «Ας ξεχάσουν νέο μνημόνιο» - Ανήγγειλε εξεταστική για τα μνημόνια (28/02/2015)

Τις πρώτες νομοθετικές και πολιτικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης παρουσίασε χθες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στο υπουργικό συμβούλιο. Το πρώτο νομοσχέδιο που καταθέτει η κυβέρνηση στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, θα αφορά τα μέτρ...»

ΕΕΑ: Περί το 1 δισ. χάθηκε από την αγορά το τελευταίο δίμηνο - Aπώλειες σχεδόν σε όλα τα εμπορικά είδη και τις υπηρεσίες (28/02/2015)

Περί το 1 δισ. ευρώ χάθηκε από την αγορά το τελευταίο δίμηνο, με απώλειες σχεδόν σε όλα τα εμπορικά είδη και τις υπηρεσίες, όπως ο κλάδος της εστίασης, σύμφωνα με υπολογισμούς παραγόντων της αγοράς, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Επαγγελματικό Επ...»

Επιστράφηκαν στον EFSF τα 10,9 δισ. του ΤΧΣ - Διαθέσιμα για τις τράπεζες έως 30 Ιουνίου 2015 (28/02/2015)

Την απόφασή του να τροποποιήσει την Κύρια Σύμβαση Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης για την Ελλάδα που επιτρέπει την παράταση των διαθέσιμων πόρων κατά τέσσερις μήνες, ανακοίνωσε χθες το διοικητικό συμβούλιο του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερό...»

«Κόντρα» ΥΠΑΠΕΝ με τους εργαζόμενους του εργοστασίου στις Σκουριές - Ελληνικός Χρυσός: Η εταιρεία τιμά απολύτως το συμβόλαιό της με το Ελληνικό Δημόσιο (28/02/2015)

Σε ανάκληση της θεώρησης της αρχιτεκτονικής και μηχανολογικής μελέτης του εργοστασίου στις Σκουριές Χαλκιδικής προχώρησε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, προκαλώντας την αντίδραση των εργαζομένω...»

Γ. Στουρνάρας: Αβεβαιότητες στην αναπτυξιακή προοπτική της χώρας - Αναγκαία η πρόοδος στις μεταρρυθμίσεις που εκκρεμούν, τόνισε (27/02/2015)

Αβεβαιότητες στην αναπτυξιακή προοπτική της χώρας για το 2015, οι οποίες εντοπίζονται στην υλοποίηση της μεταβατικής συμφωνίας με τους εταίρους και την πιθανή επιδείνωση των δημοσιονομικών συνθηκών, διαβλέπει ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάν...»

Αύξηση 30% στα κέρδη πέτυχε το 2014 ο ΟΤΕ - Ενισχύθηκαν κατά 72,5% στο δ τρίμηνο (27/02/2015)

Αύξηση 30% κατέγραψαν τα προσαρμοσμένα καθαρά κέρδη του ΟΤΕ στο σύνολο της χρήσης 2014, με αποτέλεσμα να ανέλθουν στα 317,3 εκατ. ευρώ, ενώ στο δ τρίμηνο τα προσαρμοσμένα καθαρά κέρδη ήταν αυξημένα κατά 72,5% στα 93,5 εκατ. ευρώ. Σε ότι αφορά στον τζ...»

Αναζητείται λύση για τη χρηματοδοτική ασφυξία - Αλ. Τσίπρας: Θα δώσουμε καθημερινή μάχη τους προσεχείς 4 μήνες (27/02/2015)

Υπ ατμόν βρίσκεται η ελληνική κυβέρνηση για την κάλυψη του χρηματοδοτικού κενού, με συνεχείς συσκέψεις, προκειμένου να βρεθεί τρόπος αντιμετώπισης της κατάστασης. Ενδεικτικό είναι ότι πλέον υπουργοί ομολογούν ανοιχτά την κατάσταση ασφυξίας στην οι...»

Ισχυρά λειτουργικά αποτελέσματα το 2014 για τα ΕΛΠΕ - Ρεκόρ παραγωγής και εξαγωγών πέρυσι (27/02/2015)

Το ρεκόρ παραγωγής και εξαγωγών σε συνδυασμό με βελτιωμένα διεθνή περιθώρια διύλισης, οδήγησαν σε ισχυρά λειτουργικά αποτελέσματα τον όμιλο Ελληνικά Πετρέλαια. Ωστόσο σημαντική επιβάρυνση στα δημοσιευμένα αποτελέσματα είχε η πτώση των διεθνών τιμών ...»

Επιστράφηκαν στον EFSF τα 10,9 δισ. του ΤΧΣ - Διαθέσιμα για τις τράπεζες έως 30 Ιουνίου 2015 (26/02/2015)

Με την 4μηνη παράταση του ελληνικού προγράμματος, η Ελλάδα υπέστη μια μεγάλη απώλεια. Τα 11,4 δισ. ευρώ του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, που λειτούργησε ως capital buffer και ως «δικλείδα ασφαλείας», θα μεταφερθούν στον ESM. Τα κεφάλαια ...»

Βαρύ το κλίμα στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ - Αλ. Τσίπρας: Αν υπάρχει κάποιος που θα καταψήφιζε, θέλω να το πει εδώ (26/02/2015)

Σε κακό και βαρύ κλίμα διεξήχθη χθες, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, η μαραθώνια συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις εξελίξεις σε ό,τι αφορά τη διαπραγμάτευση με τους ευρωπαίους εταίρους. Κατά τη συνεδρίαση, υποβλήθηκαν ...»

ΥΠΟΙΚ: Δεν πρόκειται να αυξηθεί ο ΦΠΑ στα νησιά - Θα αλλάξει και ο ΕΝΦΙΑ εντός του 2015, διαβεβαίωσε ο Γ. Βαρουφάκης (26/02/2015)

«Οι 100 δόσεις θα γίνουν, αλλά υπάρχουν κάποιες πολύ καλές ιδέες από οργανισμούς όπως ο ΟΟΣΑ για τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να γίνει ακόμα πιο έξυπνο αυτό το νομοσχέδιο για τις 100 δόσεις», τόνισε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, στον ρα...»

Τραπεζικές πιέσεις ανέκοψαν την ανοδική πορεία στο Χ.Α. - Ο ενθουσιασμός πέρασε, η προσοχή στις μεγάλες προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση (26/02/2015)

Με τις τράπεζες να επιβάλλουν τον πτωτικό τους ρυθμό σε όλη τη διάρκεια των συναλλαγών και να διαφοροποιούν το εκρηκτικό κλίμα που δημιούργησαν οι τελευταίες εξελίξεις στις Βρυξέλλες, ολοκληρώθηκε η χθεσινή συνεδρίαση του ελληνικού χρηματιστηρίου. Αν...»

Σε πέντε φάσεις η διαχείριση των «κόκκινων» δανείων - Στόχος να βρεθεί η χρυσή τομή στα μεγάλα επιχειρηματικά δάνεια (26/02/2015)

Σε πέντε φάσεις σκοπεύει να διαχειριστεί η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομίας τα «κόκκινα» δάνεια φυσικών και νομικών προσώπων. Το πρώτο βήμα θα γίνει το αμέσως προσεχές διάστημα με την κατάθεση διάταξης για το πάγωμα των πλειστηριασμών της κύ...»

Επιδεινώνεται η εικόνα των NPLs - Αναμένεται αύξηση των προβληματικών δανείων κατά 3,7 δισ. στο δ 3μηνο 2014 (25/02/2015)

Σημαντική επιδείνωση καταγράφουν τα δανειακά χαρτοφυλάκια των ελληνικών τραπεζών αυξάνοντας έτσι τις προβλέψεις και μειώνοντας τους δείκτες κεφαλαιακής επάρκειας. Η τρέχουσα νέα ελληνική κρίση, ο κίνδυνος ατυχήματος και βεβαίως η έλλειψη ρευστότητα...»

«Πράσινο φως» έλαβε η Ελλάδα από το Eurogroup - Ικανοποίηση στις Βρυξέλλες από τις μεταρρυθμίσεις (25/02/2015)

Το «πράσινο φως» επί του καταλόγου των μεταρρυθμίσεων, που παρουσίασε η Ελλάδα, έδωσε και επισήμως το Eurogroup που συνεδρίασε χθες μέσω τηλεδιάσκεψης, η οποία διήρκεσε μια ώρα. Σε σχετική του ανακοίνωση το Eurogroup αναφέρει ότι συζήτησε χθες τον π...»

Οι μεταρρυθμίσεις της λίστας Βαρουφάκη (25/02/2015)

Η επιστολή που απέστειλε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης προβλέπει τα εξής: Δημοσιονομικές διαρθρωτικές πολιτικές - Φορολογικές πολιτικές Η Ελλάδα δεσμεύεται να: - Μεταρρυθμίσει την πολιτική του ΦΠΑ, τη φορολογική διοίκηση και επιβολή...»


Σελίδα 1 από 330 | Αποτελέσματα 1 - 20 από 6581
First Page | Previous Page | Next Page | Last Page

Γενικός Δείκτης

880,48
-2,67%
Προηγούμενο: 904,59
Ογκος: 164.256.057 τεμ.
Τζίρος: 97.941.496 €

Τιμές με 15λεπτη καθυστέρηση.
Πηγή: Inforex S.A.

Διαβάστε σήμερα

E-Business Pages

INSIDERS TIPS
Aναλύσεις-Στρατηγικές και Expert Tips!
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΕΣ
Αναλύσεις - Online συναλλαγές
Α.Ε.Ε.Δ.
Λήψη - Διαβίβαση εντολών
LOGISTICS
Αποθήκευση προϊόντων - Συστήματα εφοδιασμού
ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Συναλλαγές - Επενδυτικά προϊόντα
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ
Επενδυτικά - Αποταμιευτικά προγράμματα - Ασφάλειες αυτοκινήτου
LEASING
Επενδυτικά - Χρηματοδοτική μίσθωση επαγγελματικού εξοπλισμού
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
Αντιπροσωπείες Επαγγελματικών Αυτοκινήτων
ΤΡΟΦΙΜΑ
Εταιρείες Τροφίμων - Ποτών
ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Οι εταιρείες της ενέργειας
ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Επιχειρησιακός σχεδιασμός - Συμβουλευτικές υπηρεσίες
FRANCHISING
Αλυσίδες καταστημάτων στην Ελλάδα

Συνεδρίαση - 27/02/2015

Τιμές με 15λεπτη καθυστέρηση. Πηγή: Inforex S.A.
Σύμβολο Τιμή Διαφορά (%)
ΑΓΚΡΙ 0,030 0,000 -
ΑΔΑΚ 2,620 -0,090 -3,32%
ΑΔΑΚ20 2,790 -0,060 -2,11%
ΑΕΓΕΚ 0,070 0,010 16,67%
ΑΘΗΝΑ 0,330 0,000 -
ΑΛΑΠΙΣ 0,040 0,000 -
ΑΛΚΟ 0,250 -0,050 -16,67%
ΑΛΤΕΚ 0,020 0,000 -
ΑΛΤΕΡ 0,760 0,000 -
ΑΛΦΑΤΠ 0,600 -0,040 -6,25%
ΑΝΕΚ 0,080 0,000 -
ΑΝΕΠ 1,300 0,000 -
ΑΝΕΠΟ 0,130 0,000 -
ΑΣΑΣΚ 0,670 0,000 -
ΑΣΤΑΚ 4,720 0,000 -
ΑΣΤΗΡ 2,900 -0,020 -0,68%
ΑΤΕΡΜ 0,120 0,000 -
ΑΤΛΑ 0,080 0,000 -
ΑΤΡΑΣΤ 5,000 0,000 -
ΑΤΤΙΚ 0,010 -0,010 -50,00%
ΑΤΤΙΚΑ 0,510 0,000 -
ΑΧΟΝ 0,030 0,000 -
ΒΑΡΓ 0,520 0,000 -
ΒΑΡΝΗ 0,130 0,000 -
ΒΕΤΑΝ 0,060 0,000 -
ΒΙΝΤΑ 3,950 0,000 -
ΒΙΟΤ 0,180 -0,020 -10,00%
ΒΙΟΧΚ 4,190 0,000 -
ΒΟΧ 1,300 0,000 -
ΓΔΙΒ 8,520 0,000 -
ΓΤΕ 4,980 0,000 -
ΔΑΚΓΔ 9,860 -0,180 -1,79%
ΔΑΚΕΤ30 7,750 -0,250 -3,13%
ΔΕΕ12 5,780 0,000 -
ΔΙΕΚΑ 0,100 0,000 -
ΔΙΟΝ 0,040 -0,010 -20,00%
ΔΙΟΝΔ 0,010 0 -
ΔΙΧΘ 0,050 0,000 -
ΔΟΛΔ 0,210 0,000 -
ΔΟΜΙΚ 0,280 -0,050 -15,15%
ΔΟΥΡΟ 0,380 -0,090 -19,15%
ΕΔΡΑ 0,150 0,000 -
ΕΛΒΙΟ 3,970 0,000 -
ΕΛΙΧΘ 0,050 -0,010 -16,67%
ΕΛΜΠΙ 0,070 0,000 -
ΕΛΥΦ 0,120 0,000 -
ΕΜΔΚΟ 0,080 0,000 -
ΕΜΔΠΟ 0,140 0,000 -
ΕΝΒΙ 1,460 0,000 -
ΕΝΚΛΩ 0,050 0,000 -
ΕΝΤΕΡ 1,500 0,000 -
ΕΠΣΙΛ 0,550 0,040 7,84%
ΕΣΥΜΒΔ 0,010 0,000 -
ΕΤΕΤΠ 0,230 -0,020 -8,00%
ΕΥΒΡΚ 0,010 0,000 -
ΕΥΡΟΜ 0,430 0,000 -
ΕΧ 3,200 0,000 -
ΗΛΕΑΘ 0,480 0,000 -
ΗΟΛ 0,530 0,000 -
ΗΡΑΚ 1,220 -0,060 -4,69%
ΙΚΟΝΑ 0,070 0,000 -
ΙΜΠΕ 0,030 0,000 -
ΙΟΝΑ 5,050 0,000 -
ΚΑΘΗ 0,480 0,000 -
ΚΑΡΔ 0,140 0,000 -
ΚΑΡΕΛ 290,200 -2,850 -0,97%
ΚΕΚΡΔ 0,030 0,000 -
ΚΕΡΑΛ 0,090 0,000 -
ΚΛΩΝΚ 0,040 0,000 -
ΚΛΩΝΠ 0,080 0,000 -
ΚΟΜΠ 0,010 0,000 -
ΚΟΥΜ 0,130 0,000 -
ΚΡΕΚΑ 0,130 0,000 -
ΚΡΗΤΩΝ 0,960 0,000 -
ΛΑΒΙ 0,140 0,020 16,67%
ΛΑΙΚΗ 0,040 0,000 -
ΛΑΜΔΑΔ 0,390 0,000 -
ΛΑΝΕΤ 0,120 0,000 -
ΜΑΞΙΜ 0,100 0,000 -
ΜΑΣΟΠ 0,850 0,000 -
ΜΕΝΤΙ 0,260 0,000 -
ΜΕΣΟΧ 0,120 0,000 -
ΜΗΧΚ 0,100 0,000 -
ΜΗΧΠ 0,100 0,000 -
ΜΙΓΡΕ 2,400 0,000 -
ΜΙΝΟΑ 2,000 0,000 -
ΜΛΑΝΤ 0,640 0,000 -
ΜΠΕΛΑΑΜ 9,380 0,000 -
ΜΠΟΚΑ 0,030 0,000 -
ΜΠΟΠΑ 0,010 0,000 -
ΝΕΛ 0,020 0,000 -
ΝΕΩΡΣ 0,130 0,000 -
ΝΗΡ 0,090 0,000 -
ΝΙΚΑΣ 0,120 0,000 -
ΝΤΟΚΧΟ 1,800 0,000 -
ΝΤΟΠΛΕΡ 1,150 0,000 -
ΝΤΡΙΑΡΤ 0,050 0,000 -
ΞΕΝΟ 0,010 -0,010 -50,00%
ΟΠΤΡΟΝ 1,770 0,000 -
ΟΡΑΟΡΑ 2,290 0,000 -
ΠΑΡΝ 0,070 0,000 -
ΠΑΣΑΛ 0,100 -0,020 -16,67%
ΠΕΙΡΤΠ 0,170 -0,020 -10,53%
ΠΕΡΣ 0,560 0,000 -
ΠΕΡΦ 2,270 0,000 -
ΠΕΤΖΚ 0,260 0,000 -
ΠΗΓΑΣ 0,070 0,000 -
ΠΡΑΞΚ 0,390 0,000 -
ΠΡΑΞΠ 0,540 0,000 -
ΠΡΔ 0,100 0,000 -
ΡΙΛΚΕ 3,300 0,000 -
ΡΙΝΤΕ 0,030 0,000 -
ΣΑΝΥΟ 0,020 0,000 -
ΣΑΟΣ 0,780 0,000 -
ΣΑΤΟΚ 0,030 0,000 -
ΣΕΛΜΚ 0,080 0,000 -
ΣΕΛΟ 0,070 0,000 -
ΣΙΔΜΑ 0,310 0,000 -
ΣΠΙΝΤ 0,010 0,000 -
ΣΠΡΙ 0,030 0,000 -
ΣΦΑ 1,740 0,000 -
ΤΕΓΟ 0,040 0,000 -
ΤΕΚΔΟ 0,010 0,000 -
ΤΕΞΤ 0,080 0,000 -
ΤΖΚΑ 0,300 0,000 -
ΤΗΛΕΤ 0,020 -0,010 -33,33%
ΤΡΟΠ 2,000 0,000 -
ΥΑΛΚΟ 0,100 -0,020 -16,67%
ΦΙΝΤΟ 0,330 0,000 -
ΦΟΡΘ 0,800 0,000 -
ΦΟΡΘΔ 10,580 0,000 -
ΦΟΥΝΤΛ 1,380 0,000 -
ΦΟΥΝΤΛΔ 0,070 0,000 -
ΧΑΛΥΒ 0,120 0,000 -
ΧΑΤΖΚ 0,030 0,000 -

To σήμα της ημέρας!

Σήματα αγοράς ή πώλησης?
Τεχνική Ανάλυση και σωστές-έγκαιρες επενδυτικές αποφάσεις!


FISIKON
Το φυσικό αέριο κίνησης φέρνει την επανάσταση στην ελληνική αυτοκίνηση: οικονομία, ασφάλεια και φιλικότητα προς το περιβάλλον 
>>>

ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ
Το μεγαλύτερο Πρόγραμμα Συμβολαιακής Καλλιέργειας Κριθαριού από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία: 3.010 έλληνες παραγωγοί, 235.000 στρέμματα κριθαριού, 23 νομοί της χώρας 
>>>