Νέα τροπολογία για την κινητικότητα

Ημερομηνία δημοσίευσης 07/09/2013

Τρεις κατηγορίες υπαλλήλων που εξαιρούνται της κινητικότητας προστίθενται, με τροπολογία που κατέθεσε χθες, το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων «Αναδιάρθρωση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Λοιπές Διατάξεις αρμοδιότητας του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων».

Ειδικότερα, με την τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κυριάκος Μητσοτάκης, εξαιρούνται:

- Οι υπάλληλοι που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα το Νοέμβριο του 2012 βάσει του ν. 4093/2012 και τοποθετήθηκαν στις νέες τους θέσεις. Είναι αυτονόητο ότι δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται ως «πλεονάζον» το προσωπικό εκείνο που μόλις πρόσφατα ζητήθηκε από φορείς ως αναγκαίο για την κάλυψη κενών στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του προγράμματος κινητικότητας, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα και αφορούσε 1.862 υπαλλήλους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΙΔΑΧ.

- Συγγενείς αποβιώσαντος κατά την εκτέλεση υπηρεσιακού καθήκοντος. Η ειδική αιτία θέσπισης της εν λόγω διάταξης, που αποτελεί έμπρακτη εκπλήρωση της ηθικής υποχρέωσης της Πολιτείας στους αφοσιωμένους λειτουργούς της, αλλά και εχέγγυο για την τύχη και προοπτική της οικογένειάς τους, ενόσω επιτελούν απερίσπαστοι το καθήκον τους, καθιστά εύλογη και αναγκαία την εξαίρεση των δικαιούχων από το θεσμό της κινητικότητας.

- Υπάλληλοι των οποίων η μισθοδοσία καλύπτεται από Διεθνείς Οργανισμούς (ΝΑΤΟ κ.λπ.). Με την περίπτωση αυτή εξαιρείται εύλογα από τη διαδικασία της κινητικότητας αυστηρά και εξαντλητικά προσδιορισμένος αριθμός εργαζομένων, συγκεκριμένων ειδικοτήτων που έχουν προσληφθεί αποκλειστικά για την κάλυψη και εξυπηρέτηση συμμαχικών υποχρεώσεων της χώρας μας σε διεθνείς Οργανισμούς.

Κυρ. Μητσοτάκης: Οι Ολυμπιονίκες δεν θα εξαιρεθούν από το καθεστώς διαθεσιμότητας

Πάντως, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης ξεκαθάρισε, ότι οι αθλητές που πέτυχαν διεθνείς διακρίσεις με τα εθνικά χρώματα και, ανάμεσά τους, ακόμη και οι Ολυμπιονίκες, δεν εξαιρούνται από το καθεστώς διαθεσιμότητας.

Σε συνάντηση αντιπροσωπείας του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών με τον κ. Μητσοτάκη, ο υπουργός τους ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να γίνει εξαίρεση για τους αθλητές που εργάζονται στο δημόσιο, ενώ υποσχέθηκε ότι ενδέχεται να υπάρξει πρόβλεψη για την εξαίρεσή τους στο μέλλον.

Σημειώνεται ότι οι αθλητές που έχουν διοριστεί στο δημόσιο, λόγω των διακρίσεών τους, όπως προέβλεπε ο νόμος 2725/1999, υπολογίζονται σε περισσότερους από χίλιους.

Εξάλλου όπως δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης στη γαλλική εφημερίδα «Le Monde», η ποιοτική μεταρρύθμιση στο δημόσιο αποτελεί το μεγάλο στοίχημα για την Ελλάδα. Όπως δηλώνει ο κ. Μητσοτάκης, δεν διαπραγματεύθηκε ο ίδιος τους αριθμούς με την Τρόικα, όσον αφορά τη διοικητική μεταρρύθμιση. «Τους βρήκα μόλις ανέλαβα τα καθήκοντά μου, παρόλα αυτά πρέπει να τους εφαρμόσω και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Ελπίζω ότι μόλις παρουσιάσω τα πρώτα μου αποτελέσματα θα μπορέσω να ανοίξω με τους δανειστές μας μια ουσιαστική συζήτηση για τις μεταρρυθμίσεις, γιατί δεν μπορούμε μόνο να τρέχουμε πίσω από ποσοτικά αποτελέσματα. Το πραγματικό στοίχημα στην Ελλάδα είναι το ποιοτικό» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τα τελευταία τρία χρόνια 200.000 άτομα έχουν φύγει από το δημόσιο κυρίως.

Δύο υπαλλήλους του υπουργείου Εσωτερικών παραπέμπει στο πειθαρχικό ο Ι. Μιχελάκης

Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο παραπέμπονται από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη δύο υπάλληλοι του υπουργείου, για πειθαρχικές παραβάσεις του υπαλληλικού καθήκοντος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών πρόκειται για τον προϊστάμενο διεύθυνσης του υπουργείου, διότι προέβη σε ενέργειες προκειμένου αναπτυξιακό έργο δήμου, να ανατεθεί σε αναπτυξιακή εταιρεία στην οποία μετέχει, ως μέλος, η σύζυγός του.

Για να το πετύχει, ανέλαβε χωρίς προηγούμενη άδεια και ενημέρωση της υπηρεσίας την προετοιμασία του φακέλου, χρησιμοποιώντας μέσα της Υπηρεσίας και τη θέση που κατέχει. Σε διενεργούμενη ΕΔΕ από την υπηρεσία καλούμενος να παράσχει σχετικές εξηγήσεις άσκησε κριτική κατά των πράξεων προϊσταμένης αρχής χρησιμοποιώντας απρεπείς εκφράσεις. Η υπηρεσία επιλήφθηκε της υπόθεσης παραγγέλοντας τη διενέργεια ΕΔΕ μετά από καταγγελία- αναφορά του δημάρχου, ότι ο εν λόγω υπάλληλος πλαστογράφησε την υπογραφή του προκειμένου το συγκεκριμένο έργο να τύχει χρηματοδότησης από ευρωπαϊκό πρόγραμμα, ενώ για το ποινικό σκέλος της υπόθεσης ο φάκελος στάλθηκε στην αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Επίσης, παραπέμπεται υπάλληλος του υπουργείου για το πειθαρχικό παράπτωμα της αδικαιολόγητης αποχής από την εκτέλεση των καθηκόντων του για το χρονικό διάστημα από 1-5-2013 μέχρι 1-8-2013. Ο εν λόγω υπάλληλος, σύμφωνα με έγγραφο του υπουργείου Εξωτερικών και αντίστοιχο του Προξενείου της Ελλάδας στην Ατλάντα των ΗΠΑ, συνελήφθη την 30η Απριλίου του 2013 στον Διεθνή Αερολιμένα της Ατλάντας, προσπαθώντας να περάσει παράνομα δύο Αλβανούς υπηκόους στο αμερικανικό έδαφος, οι οποίοι έφεραν ελληνικά διαβατήρια. Σε βάρος του υπαλλήλου αυτού έχει ασκηθεί ποινική δίωξη από το αρμόδιο περιφερειακό δικαστήριο των ΗΠΑ, έχει προφυλακισθεί και έχει ορισθεί δικάσιμος για τις 7-10-2013.

Πρώτα ΘΕΜΑΤΑ


Σελίδα 1 από 367 | Αποτελέσματα 1 - 20 από 7323
First Page | Previous Page | Next Page | Last Page

Ζημίες-ρεκόρ αναμένει η Deutsche Bank (09/10/2015)

Ζημίες-ρεκόρ, ύψους 6,2 δισ. ευρώ, αναμένει για το γ τρίμηνο η Deutsche Bank A.G., μετά την απομείωση της αξίας δύο εκ των μεγαλύτερων μονάδων της και την αύξηση των προβλέψεων έναντι νομικών δαπανών. Παράλληλα, ο νέος επικεφαλής της Deutsche Bank, Τζον Κράιαν, προειδοποίησε τους επενδυτές να προετοιμασθούν για το εν...»

Συνεδρίαση δύο όψεων με κάλυψη των απωλειών (09/10/2015)

Συνεδρίαση δύο όψεων η χθεσινή για το ελληνικό χρηματιστήριο με την αρχική διορθωτική πορεία και τις κατοχυρώσεις κερδών, που ήρθαν ως αποτέλεσμα της πρόσφατης αντίδρασης, να καλύπτονται σχετικά άνετα και το τελικό αποτέλεσμα στις περισσότερες περιπτώσεις των δεικτοβαρών μετοχών να δικαιώνει όσους έσπευσαν στα χαμηλά ...»

Για επιπλέον έσοδα πιέζει το ΔΝΤ… (09/10/2015)

Την ώρα που η κυβέρνηση αγωνιά για την εξεύρεση ισοδύναμων μέτρων προκειμένου να «απαλύνει» τις επιπτώσεις των απαιτήσεων του νέου μνημονίου, το ΔΝΤ, πιέζει για επιπλέον έσοδα. Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο άνοιξε θέμα επιπλέον μέτρων 1,35 δισ. ευρώ για φέτος και το 2016 και ελάφρυνσης του χρέους, καθώς στην έκθεσή το...»

Προβλέψεις 7-8 δισ. εγγράφουν οι τράπεζες (09/10/2015)

Έχοντας διττό στόχο οι διοικήσεις των ελληνικών τραπεζών έχουν αποφασίσει να εγγράψουν προβλέψεις για προβληματικά δάνεια ύψους 7-8 δισ. ευρώ στο β τρίμηνο του 2015. Ήδη στο α τρίμηνο του 2015 οι τράπεζες έχουν διενεργήσει προβλέψεις 1,5 δισ. ευρώ. Για τις νέες προβλέψεις που θα διενεργήσουν οι τράπεζες αναλογεί ανα...»

Στο Λονδίνο για road show η Eurobank (08/10/2015)

Στο Λονδίνο βρίσκεται εκ νέου η διοίκηση της Eurobank ξεκινώντας νέο γύρο παρουσιάσεων σε διεθνείς επενδυτές ενόψει των αυξήσεων μετοχικού κεφαλαίου. Οι ξένοι επενδυτές δηλώνουν θετικοί ώστε να συμμετάσχουν στις νέες αυξήσεις κεφαλαίου των ελληνικών τραπεζών, αλλά τονίζουν ότι προϋποθέσεις είναι το ύψος των αυξήσεων ...»

Σε εξέλιξη προσπάθεια αντίδρασης στο Χ.Α. (08/10/2015)

Συνεχίζει σε ανοδικά μονοπάτια η ελληνική χρηματιστηριακή αγορά με τους επενδυτές να προεξοφλούν θετικότερες εξελίξεις στο μέτωπο της αξιολόγησης της πρώτης δόσης, ενώ την ίδια στιγμή η διατήρηση της ανοδικής κίνησης στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια έρχεται να δώσει επιπλέον αφορμές στους εν δυνάμει αγοραστές. Χθες αν και...»

Ενδιαφέρον ξένων για τις τράπεζες (08/10/2015)

Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται αυξημένη συμμετοχή των ξένων στις ελληνικές τράπεζες. Το θέμα είναι γιατί συμβαίνει αυτό. Η Goldman Sachs, η Citigroup, η Bank of America, η UBS αλλά και άλλοι ξένοι επενδυτές έχουν εμφανιστεί στην ελληνική χρηματιστηριακή αγορά και για λογαριασμό κυρίως πελατών τους, funds κατά βάση...»

«Καμπανάκι» ΔΝΤ για κινδύνους (08/10/2015)

Να προστατεύσουν τα χρηματοπιστωτικά τους συστήματα από μια ενδεχόμενη αστάθεια, καθώς η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ ετοιμάζεται να αυξήσει τα επιτόκια, κάλεσε τους αξιωματούχους το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), προειδοποιώντας πως σοκ ή λάθη πολιτικής ενέχουν τον κίνδυνο «εκτροχιασμού» της παγκόσμιας οικονομίας κ...»

Προς συμφωνία ESM- SSM για τα stress tests (07/10/2015)

Παρά την αρχική διάσταση που είχε υπάρξει για το τελικό ύψος της ανακεφαλαιοποίησης των ελληνικών τραπεζών, φαίνεται ότι ESM και SSM συγκλίνουν στην άποψη ότι οι κεφαλαιακές ανάγκες δεν πρέπει να είναι ακραίες. Να σημειωθεί ότι το αρχικό σχέδιο του SSM (Ενιαίος Μηχανισμός Εποπτείας) ειδικά ήθελε να φθάνουν οι ανάγκες...»

Έφοδοι αλά γερμανικά σε επιχειρήσεις (07/10/2015)

Το πλαίσιο που θα κινηθεί η κυβέρνηση για την πάταξη της φοροδιαφυγής και της διαπλοκής παρουσίασε από το βήμα της Βουλής ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, μιλώντας χθες στις προγραμματικές δηλώσεις. Ο υπουργός είπε ότι θα δοθεί προτεραιότητα στην ολοκλήρωση και στην έναρξη ελέγχων -για τους οποίους...»

Νέα έργα για ΤΕΡΝΑ στη Μ. Ανατολή (07/10/2015)

Τέσσερα νέα έργα συνολικού προϋπολογισμού περίπου 150 εκατ. ευρώ ανέλαβε πρόσφατα η Τέρνα στο Μπαχρέιν και στο Άμπου Ντάμπι. Συγκεκριμένα, στο Μπαχρέιν η Τέρνα ανέλαβε την κατασκευή και συντήρηση συγκροτήματος 832 κατοικιών, στο πλαίσιο του προγράμματος «Affordable & Social Housing» (Προσιτή & Κοινωνική Στέγασ...»

ΔΝΤ: Η Ελλάδα δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο (07/10/2015)

Δεν έχει πλήρως αποσοβηθεί ο κίνδυνος η Ελλάδα να μετατραπεί για μία ακόμη φορά σε εστία αποσταθεροποίησης για ολόκληρη την ευρωζώνη, σύμφωνα με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Στην ετήσια έκθεση (World Economic Outlook) το ΔΝΤ προειδοποιεί ότι, παρόλο που οι κίνδυνοι έχουν περιοριστεί μετά την συμφωνία για το νέο πρόγ...»

Αλ. Τσίπρας: Α 6μηνο του 2017 στις αγορές (06/10/2015)

«Σήμερα έχουμε καταφέρει να εξασφαλίσουμε την οικονομική σταθερότητα της χώρας και να κλείσουμε οριστικά την συζήτηση περί grexit» τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων. Ο κ. Τίπρας σημείωσε ότι προτεραιότητα της κυβέρνησης αποτελεί «η αποκατάσταση της οικονομικής σταθερότη...»

Σύμπραξη ΜΕΤΚΑ με Όμιλο Εγνατία στα Φ/Β (06/10/2015)

Στην ίδρυση της νέας θυγατρικής εταιρείας METKA EGN, προχώρησε η ΜΕΤΚΑ. Η νέα εταιρεία είναι αποτέλεσμα της σύμπραξης της ΜΕΤΚΑ με τον Όμιλο Εγνατία, με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση του χαρτοφυλακίου των δραστηριοτήτων της, αλλά και την τοποθέτησή της στην ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά ηλιακής ενέργειας. Η συμμετοχή τη...»

Τι θα περιλαμβάνει ο νέος νόμος για την ανακεφαλαιοποίηση (06/10/2015)

Τι θα περιλαμβάνει ο νέος νόμος για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών; Με βάση πληροφορίες από αξιόπιστες πηγές, ο νέος νόμος θα είναι επικαιροποίηση του νόμου για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών που ίσχυσε το 2014. Ο νέος νόμος λογικά πρέπει να είναι έτοιμος έως τις 15 Οκτωβρίου, ωστόσο απομένουν ακόμη 9 ημέρ...»

Ύφεση 2,3% φέτος και 1,3% το 2016 (06/10/2015)

Κατατέθηκε χθες το προσχέδιο του νέου προϋπολογισμού, που προβλέπει πρωτογενές πλεόνασμα 0,52% του ΑΕΠ έναντι πρωτογενούς ελλείμματος 0,24% του ΑΕΠ. Ο προϋπολογισμός προβλέπει επίσης μείωση του ρυθμού ανάπτυξης κατά 2,3% φέτος και 1,3% το 2016. Το ΑΕΠ το 2016 θα διαμορφωθεί στα 173,365 δισ. ευρώ. Η ανεργία προβλέπετα...»

Σήμερα το προσχέδιο του προϋπολογισμού (05/10/2015)

Μεγάλες περικοπές σε μισθολογικές δαπάνες, επιδόματα (ΕΚΑΣ, πετρέλαιο θέρμανσης), πληρωμές για έργα του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ), στρατιωτικά κονδύλια, ακόμη και σε μη μισθολογικά έξοδα, όπως για μετακινήσεις και υπερωρίες υπαλλήλων, θα περιλαμβάνει το προσχέδιο του προϋπολογισμού για το 2016, το οποίο αν...»

Χ.Α.: Προϋπολογισμός και Eurogroup στο επίκεντρο (05/10/2015)

Στο κυβερνητικό στρατόπεδο και στις προγραμματικές δηλώσεις περνά σταδιακά από το ξεκίνημα της εβδομάδας το ενδιαφέρον της επενδυτικής κοινότητας, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι ο τραπεζικός παράγοντας θα υποβαθμιστεί στις προσεχείς συνεδριάσεις. Άλλωστε, η τελευταία πίεση των τραπεζικών μετοχών έχει δημιουργήσει ...»

Θετικές εκπλήξεις στα AQR (05/10/2015)

Τα πρώτα δείγματα από τα AQR, δηλαδή την πρώτη φάση της διαδικασίας αξιολόγησης των τραπεζών στα stress tests, από EKT και SSM, που ολοκληρώθηκε, είναι σχετικά ενθαρρυντικά. Η Alpha Bank εμφανίζει τις μικρότερες ζημίες, στην δεύτερη θέση η Eurobank, στην τρίτη η Εθνική και στην τέταρτη θέση η Πειραιώς. Όμως τα AQR,...»

Μικρότερες των εκτιμήσεων οι επιπτώσεις στο εμπόριο (05/10/2015)

Μικρότερες των αρχικών εκτιμήσεων ήταν σε ορισμένους κλάδους του εμπορίου οι επιπτώσεις από τους περιορισμούς στην κίνηση κεφαλαίων, σύμφωνα με τους υπολογισμούς της Εθνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας. Ωστόσο, όπως αναφέρει η ΕΣΕΕ: «το εύρος της επίδρασης των Capital Controls στον κύκλο εργασιών δ...»


Σελίδα 1 από 367 | Αποτελέσματα 1 - 20 από 7323
First Page | Previous Page | Next Page | Last Page

Γενικός Δείκτης

678,05
-0,30%
Προηγούμενο: 680,10
Ογκος: 125.121.881 τεμ.
Τζίρος: 37.149.657 €

Τιμές με 15λεπτη καθυστέρηση.
Πηγή: Inforex S.A.

Διαβάστε σήμερα

E-Business Pages

Αρθρα, προτάσεις για επενδύσεις, Β2Β υπηρεσίες & επιχειρήσεις διαφόρων κλάδων της ελληνικής αγοράς.

CONFERENCES
Hotels καί Διοργάνωση
FRANCHISE
Επιχειρηματικές ευκαιρίες
LEASING
Επενδυτικά - Χρηματοδοτική μίσθωση επαγγελματικού εξοπλισμού
LOGISTICS
Αποθήκευση προϊόντων - Συστήματα εφοδιασμού
Α.Ε.Ε.Δ.
Λήψη - Διαβίβαση εντολών
ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ
Ασφαλιστικά προϊόντα
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
Αντιπροσωπείες Επαγγελματικών Αυτοκινήτων
ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ
Οι εταιρείες της ενέργειας
ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Επιχειρησιακός σχεδιασμός - Συμβουλευτικές υπηρεσίες
ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Συναλλαγές - Επενδυτικά προϊόντα
ΤΡΟΦΙΜΑ
Εταιρείες Τροφίμων - Ποτών
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΕΣ
Αναλύσεις - Online συναλλαγές

Τιμές Μετοχών (08/10/2015)

Τιμές με 15λεπτη καθυστέρηση. Πηγή: Inforex S.A.
Σύμβολο Τιμή Διαφορά (%)
ΑΔΑΚ20 2,790 -0,060 -2,11%
ΑΛΑΠΙΣ 0,040 0,000 -
ΑΛΤΕΡ 0,760 0,000 -
ΑΣΑΣΚ 0,670 0,000 -
ΑΤΛΑ 0,080 0,000 -
ΒΕΤΑΝ 0,060 0,000 -
ΒΙΟΧΚ 4,190 0,000 -
ΒΟΧ 1,300 0,000 -
ΓΔΙΒ 8,520 0,000 -
ΓΤΕ 4,980 0,000 -
ΔΕΕ12 5,780 0,000 -
ΔΙΕΚΑ 0,100 0,000 -
ΔΙΟΝΔ 0,010 0 -
ΔΟΛΔ 0,210 0,000 -
ΕΛΜΠΙ 0,070 0,000 -
ΕΣΥΜΒΔ 0,010 0,000 -
ΗΟΛ 0,560 0,000 -
ΙΚΟΝΑ 0,070 0,000 -
ΙΜΠΕ 0,030 0,000 -
ΚΕΚΡΔ 0,030 0,000 -
ΛΑΙΚΗ 0,040 0,000 -
ΛΑΜΔΑΔ 0,390 0,000 -
ΛΑΝΕΤ 0,120 0,000 -
ΜΕΣΟΧ 0,120 0,000 -
ΜΟΧΛ 0,800 0,000 -
ΜΠΕΛΑΑΜ 9,380 0,000 -
ΞΕΝΟ 0,010 -0,010 -50,00%
ΠΕΙΡΤΠ 0,010 0,000 -
ΡΙΛΚΕ 3,300 0,000 -
ΡΙΝΤΕ 0,030 0,000 -
ΣΑΝΥΟ 0,020 0,000 -
ΣΙΔΕ 1,040 0,000 -
ΦΟΡΘΔ 10,580 0,000 -
ΦΟΥΝΤΛΔ 0,070 0,000 -Point of Views


Πέτρος Τρουπιώτης:
» Και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα

Από τα μεσάνυχτα (συν μία ώρα για την ακρίβεια) της Τετάρτης, οπότε και πήρε ψήφ...»
Simon Fasdal:
» Οι επενδυτές ίσως επιστρέψουν στις αναδυόμενες αγορές
Καθώς η Federal Reserve αποφάσισε να αναβάλει μια αύξηση των επιτοκίων, οι τιμές...»
Κλάας Νοτ:
» Η μεταβλητότητα στις αγορές η μεγαλύτερη απειλή
Η πρόσφατη μεταβλητότητα στις αγορές, που πυροδότησε η αναταραχή στις αναδυόμενε...»
Δονάτος Πετράτος:
» Είναι ο Τουρισμός η βαριά βιομηχανία της χώρας;
Ο Τουρισμός και η τουριστική βιομηχανία αποτελούν έναν από του βασικούς πυλώνες ...»
Σπύρος Δημητρίου:
» Φορολογικά Κίνητρα και Ανάπτυξη, μία «δύσκολη» ισορροπία
Ο μέσος ορθολογικά σκεπτόμενος άνθρωπος λαμβάνει αποφάσεις σταθμίζοντας κόστη κα...»


 1. Απίστευτη οικονομία
  eco-gas.gr
  στην επιχείρηση, στη βιομηχανία, στις μεταφορές !
 1. FDL GROUP - FOODLINK
  Δυναμική ανάπτυξη από τον όμιλο FDL. Η μόνη εταιρία logistics που διαπραγματεύεται στο Χρηματιστήριο Αθηνών  
 1. Ανταλλακτικά
  antallaktikaonline.gr
  Ποιοτικά, με αρμοδιότητα και σε λογική τιμή!