Διαβάστε σήμερα...
Γεν. Δείκτης (24/10)
990,65
Προηγ: 990,04
Ογκος: 82.840.361 τ.
Τζίρος: 86.380.532
0,06%

     

Νέα τροπολογία για την κινητικότητα

Ημερομηνία δημοσίευσης 07/09/2013

Τρεις κατηγορίες υπαλλήλων που εξαιρούνται της κινητικότητας προστίθενται, με τροπολογία που κατέθεσε χθες, το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων «Αναδιάρθρωση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Λοιπές Διατάξεις αρμοδιότητας του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων».

Ειδικότερα, με την τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κυριάκος Μητσοτάκης, εξαιρούνται:

- Οι υπάλληλοι που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα το Νοέμβριο του 2012 βάσει του ν. 4093/2012 και τοποθετήθηκαν στις νέες τους θέσεις. Είναι αυτονόητο ότι δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται ως «πλεονάζον» το προσωπικό εκείνο που μόλις πρόσφατα ζητήθηκε από φορείς ως αναγκαίο για την κάλυψη κενών στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του προγράμματος κινητικότητας, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα και αφορούσε 1.862 υπαλλήλους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΙΔΑΧ.

- Συγγενείς αποβιώσαντος κατά την εκτέλεση υπηρεσιακού καθήκοντος. Η ειδική αιτία θέσπισης της εν λόγω διάταξης, που αποτελεί έμπρακτη εκπλήρωση της ηθικής υποχρέωσης της Πολιτείας στους αφοσιωμένους λειτουργούς της, αλλά και εχέγγυο για την τύχη και προοπτική της οικογένειάς τους, ενόσω επιτελούν απερίσπαστοι το καθήκον τους, καθιστά εύλογη και αναγκαία την εξαίρεση των δικαιούχων από το θεσμό της κινητικότητας.

- Υπάλληλοι των οποίων η μισθοδοσία καλύπτεται από Διεθνείς Οργανισμούς (ΝΑΤΟ κ.λπ.). Με την περίπτωση αυτή εξαιρείται εύλογα από τη διαδικασία της κινητικότητας αυστηρά και εξαντλητικά προσδιορισμένος αριθμός εργαζομένων, συγκεκριμένων ειδικοτήτων που έχουν προσληφθεί αποκλειστικά για την κάλυψη και εξυπηρέτηση συμμαχικών υποχρεώσεων της χώρας μας σε διεθνείς Οργανισμούς.

Κυρ. Μητσοτάκης: Οι Ολυμπιονίκες δεν θα εξαιρεθούν από το καθεστώς διαθεσιμότητας

Πάντως, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης ξεκαθάρισε, ότι οι αθλητές που πέτυχαν διεθνείς διακρίσεις με τα εθνικά χρώματα και, ανάμεσά τους, ακόμη και οι Ολυμπιονίκες, δεν εξαιρούνται από το καθεστώς διαθεσιμότητας.

Σε συνάντηση αντιπροσωπείας του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών με τον κ. Μητσοτάκη, ο υπουργός τους ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να γίνει εξαίρεση για τους αθλητές που εργάζονται στο δημόσιο, ενώ υποσχέθηκε ότι ενδέχεται να υπάρξει πρόβλεψη για την εξαίρεσή τους στο μέλλον.

Σημειώνεται ότι οι αθλητές που έχουν διοριστεί στο δημόσιο, λόγω των διακρίσεών τους, όπως προέβλεπε ο νόμος 2725/1999, υπολογίζονται σε περισσότερους από χίλιους.

Εξάλλου όπως δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης στη γαλλική εφημερίδα «Le Monde», η ποιοτική μεταρρύθμιση στο δημόσιο αποτελεί το μεγάλο στοίχημα για την Ελλάδα. Όπως δηλώνει ο κ. Μητσοτάκης, δεν διαπραγματεύθηκε ο ίδιος τους αριθμούς με την Τρόικα, όσον αφορά τη διοικητική μεταρρύθμιση. «Τους βρήκα μόλις ανέλαβα τα καθήκοντά μου, παρόλα αυτά πρέπει να τους εφαρμόσω και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Ελπίζω ότι μόλις παρουσιάσω τα πρώτα μου αποτελέσματα θα μπορέσω να ανοίξω με τους δανειστές μας μια ουσιαστική συζήτηση για τις μεταρρυθμίσεις, γιατί δεν μπορούμε μόνο να τρέχουμε πίσω από ποσοτικά αποτελέσματα. Το πραγματικό στοίχημα στην Ελλάδα είναι το ποιοτικό» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τα τελευταία τρία χρόνια 200.000 άτομα έχουν φύγει από το δημόσιο κυρίως.

Δύο υπαλλήλους του υπουργείου Εσωτερικών παραπέμπει στο πειθαρχικό ο Ι. Μιχελάκης

Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο παραπέμπονται από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη δύο υπάλληλοι του υπουργείου, για πειθαρχικές παραβάσεις του υπαλληλικού καθήκοντος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών πρόκειται για τον προϊστάμενο διεύθυνσης του υπουργείου, διότι προέβη σε ενέργειες προκειμένου αναπτυξιακό έργο δήμου, να ανατεθεί σε αναπτυξιακή εταιρεία στην οποία μετέχει, ως μέλος, η σύζυγός του.

Για να το πετύχει, ανέλαβε χωρίς προηγούμενη άδεια και ενημέρωση της υπηρεσίας την προετοιμασία του φακέλου, χρησιμοποιώντας μέσα της Υπηρεσίας και τη θέση που κατέχει. Σε διενεργούμενη ΕΔΕ από την υπηρεσία καλούμενος να παράσχει σχετικές εξηγήσεις άσκησε κριτική κατά των πράξεων προϊσταμένης αρχής χρησιμοποιώντας απρεπείς εκφράσεις. Η υπηρεσία επιλήφθηκε της υπόθεσης παραγγέλοντας τη διενέργεια ΕΔΕ μετά από καταγγελία- αναφορά του δημάρχου, ότι ο εν λόγω υπάλληλος πλαστογράφησε την υπογραφή του προκειμένου το συγκεκριμένο έργο να τύχει χρηματοδότησης από ευρωπαϊκό πρόγραμμα, ενώ για το ποινικό σκέλος της υπόθεσης ο φάκελος στάλθηκε στην αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Επίσης, παραπέμπεται υπάλληλος του υπουργείου για το πειθαρχικό παράπτωμα της αδικαιολόγητης αποχής από την εκτέλεση των καθηκόντων του για το χρονικό διάστημα από 1-5-2013 μέχρι 1-8-2013. Ο εν λόγω υπάλληλος, σύμφωνα με έγγραφο του υπουργείου Εξωτερικών και αντίστοιχο του Προξενείου της Ελλάδας στην Ατλάντα των ΗΠΑ, συνελήφθη την 30η Απριλίου του 2013 στον Διεθνή Αερολιμένα της Ατλάντας, προσπαθώντας να περάσει παράνομα δύο Αλβανούς υπηκόους στο αμερικανικό έδαφος, οι οποίοι έφεραν ελληνικά διαβατήρια. Σε βάρος του υπαλλήλου αυτού έχει ασκηθεί ποινική δίωξη από το αρμόδιο περιφερειακό δικαστήριο των ΗΠΑ, έχει προφυλακισθεί και έχει ορισθεί δικάσιμος για τις 7-10-2013.
     
     

Πρώτα ΘΕΜΑΤΑ


Σελίδα 1 από 248 | Αποτελέσματα 1 - 25 από 6176
First Page | Previous Page | Next Page | Last Page

Η οικονομία στο επίκεντρο της Ε.Ε. (24/10/2014)

Στο επίκεντρο της διήμερης Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε., που ξεκίνησε χθες, θα βρεθεί σήμερα η οικονομία της Ευρωζώνης, με τους ηγέτες της Γαλλίας και της Γερμανίας να δίνουν έμφαση στην ανάπτυξη. Η γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, επεσήμανε ότι τα κράτη-μέλη πρέπει να σέβονται τους δημοσιονομικ...»

Κατατέθηκε η ρύθμιση για τις ληξιπρόθεσμες - Έως 100 δόσεις για οφειλές μέχρι 15 χιλ. - Στο 4,56% ο τόκος (24/10/2014)

Κατατέθηκε από το υπουργείο Οικονομικών, στη Βουλή η τροπολογία για την εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία σε έως και 100 δόσεις, τη μείωση κατά 30% της έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης από 1.1.2015 και την παράταση τουλάχιστον έως και το τέλος του επόμενου έτο...»

ΤΑΙΠΕΔ: 3 δισ. στη μείωση του δημόσιο χρέους (24/10/2014)

Συνολικά ποσό 3 δισ. ευρώ έχει εισπραχθεί και μεταφερθεί για την απομείωση του Δημόσιου Χρέους από το ΤΑΙΠΕΔ, όπως αναφέρεται σε έγγραφο του Ταμείου που διαβιβάστηκε στη Βουλή. Συγκεκριμένα, τα ποσά που έχει εισπράξει έως σήμερα το ΤΑΙΠΕΔ, από την αξιοποίηση περιουσιακών του στοιχείων, ανέρχονται σ...»

Π. Μονοκρούσος: Να θωρακιστεί η πολιτική σταθερότητα - Η Ελλάδα βγαίνει από την ύφεση, αλλά της λείπουν επενδύσεις (24/10/2014)

"H Eλλάδα βγαίνει από την ύφεση, αλλά της λείπουν επενδύσεις και αποταμιεύσεις" δήλωσε ο επικεφαλής Ανάλυσης Χρηματοοικονομικών Αγορών της Eurobank, κ. Πλάτων Μονοκρούσος μιλώντας χθες στις εργασίες του διήμερου επενδυτικό φόρουμ με τίτλο «Χρηματοδοτώντας την Ανάπτυξη», που διοργανώνει η A-Energy. ...»

Ρύθμιση «κόκκινων δανείων» για 160.000 επιχειρήσεις (23/10/2014)

Θα διευρυνθούν λίγο τα περιθώρια της ρύθμισης για τα «κόκκινα δάνεια» και αυτή θα αφορά 160.000 επιχειρήσεις, ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Δένδιας, ο οποίος εκτίμησε ότι η συζήτηση με την τρόικα για το θέμα είναι σε τελική φάση και αρκετά σύντομα θα μπορέσει να δοθεί μια λύση. «Άρα μιλάμε γι...»

Διαχειρίσιμες οι κεφαλαιακές ανάγκες των 4 συστημικών - Οριακές της Πειραιώς, μικρές των ΕΤΕ και Eurobank, με κεφαλαιακό πλεόνασμα η Alpha (23/10/2014)

Η Alpha Bank είναι η ελληνική τράπεζα που περνάει τα stress tests, σύμφωνα με τραπεζικές πηγές, αποτελώντας την πρώτη θετική έκπληξη για το ελληνικό τραπεζικό σύστημα. Η Τράπεζα Πειραιώς είτε οριακά περνάει τα stress tests είτε θα προκύψει ένα πολύ μικρό νούμερο κεφαλαιακών αναγκών, π.χ. 100 εκατ....»

Efe: Θα αποτύχουν 11 τράπεζες στα stress tests - Διαψεύδει η ΕΚΤ (23/10/2014)

Τις αγορές αναστάτωσε χθεσινό δημοσίευμα του ισπανικού ειδησεογραφικού πρακτορείου «Efe», το οποίο, επικαλούμενο ανώνυμες χρηματοοικονομικές πηγές, ανέφερε ότι τουλάχιστον έντεκα τράπεζες από έξι ευρωπαϊκές χώρες δεν θα περάσουν τον οικονομικό έλεγχο που πραγματοποιεί η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (Ε...»

ΕΤΕ: Προς αμκ 250 εκατ. η Finansbank - Με δημόσια προσφορά η διάθεση ποσοστού (23/10/2014)

Την υποβολή σχεδίου ενημερωτικού δελτίου προς το “Capital Markets Board of Turkey”, καθώς και των λοιπών απαιτούμενων αιτήσεων προς τις αρμόδιες τουρκικές αρχές, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της τουρκικής θυγατρικής Finansbank, όπως ανακοίνωσε η Εθνική Τράπεζα. Το σχέδιο αφορά την...»

Stress tests, χωρίς πολύ… stress - Η επιβράδυνση της Ευρώπης διασώζει τις τράπεζες - Κάτω από 1 δισ. οι ανάγκες των ελληνικών (22/10/2014)

Η επιβράδυνση της ευρωπαϊκής οικονομίας αποτέλεσε τελικώς τον καταλύτη ώστε σε πανευρωπαϊκό επίπεδο η ΕΚΤ να επιλέξει μια ήπια έκδοση του stress σεναρίου στα stress tests. Η διάχυτη ανησυχία για την πορεία της Ευρώπης, αλλά και το πρόσφατο μελανό παράδειγμα της Ελλάδος όπου μια άστοχη κίνηση κόντε...»

Bloomberg: Έως τα 15 δισ. η προληπτική πιστωτική γραμμή που θα λάβει η Ελλάδα (22/10/2014)

Τα σχέδια της ελληνικής κυβέρνησης για την απεμπλοκή της χώρας από την εποπτεία της τρόικας αποκαλύπτει δημοσιεύμα του Bloomberg, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι αποτελεί μέρος της στρατηγικής του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για την αποκατάσταση της πολιτικής του αξιοπιστίας. Σύμφωνα με το Bloomberg, ο...»

Πρωτογενές πλεόνασμα 2,532 δισ. το 9μηνο (22/10/2014)

Πρωτογενές πλεόνασμα 2,532 δισ. ευρώ, παρουσίασε ο προϋπολογισμός σύμφωνα με τα οριστικά στοιχεία του εννεαμήνου έναντι πλεονάσματος 2,632 δισ. ευρώ την ίδια περίοδο το 2013 και στόχου για πρωτογενές πλεόνασμα 1,551 δισ. ευρώ. Παράλληλα, το 9μηνο Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου 2014, το έλλειμμα της γενικ...»

ΙΟΒΕ: Ανάγκη για μια νέα συνεννόηση με την Ε.Ε. - Να δοθεί έμφαση στην εξωστρέφεια, τονίζει (22/10/2014)

«Η εξισορρόπηση της οικονομίας είναι εξαιρετικά σημαντική, αποτελεί τη βάση για κάθε περαιτέρω βελτίωση, που δεν πρέπει, σε καμία περίπτωση, να τεθεί σε κίνδυνο» ανέφερε ο γενικός διευθυντής του ΙΟΒΕ Νίκος Βέττας, παρουσιάζοντας την τριμηνιαία έκθεση του ΙΟΒΕ για την οικονομία. «Όσο υπάρχουν αναποφ...»

Bloomberg: «Πωλητήριο» στο Hilton σχεδιάζει να βάλει η Alpha Bank αντί 180 εκατ. (21/10/2014)

Στην πώληση του ξενοδοχείου Hilton έναντι του ποσού των 180 εκατ. ευρώ σχεδιάζει να προχωρήσει η Alpha Bank, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το πρακτορείο Bloomberg. To ξενοδοχείο πέντε αστέρων, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, ενδεχομένως να πουληθεί φέτος, αναφέρει μία εκ των πηγών στο...»

Στρέφονται στα «junk» ETFs οι επενδυτές (21/10/2014)

Σε Διαπραγματεύσιμα Αμοιβαία Κεφάλαια (ETFs) που παρακολουθούν «junk» ομόλογα, στρέφονται, ολοένα και περισσότερο, εν μέσω περιόδων εντάσεων στην αγορά, οι επενδυτές, όπως προκύπτει από έρευνα της Fitch Ratings. Όπως ανέφερε δημοσίευμα των «Financial Times», η έρευνα έρχεται ελάχιστες ημέρες αφότο...»

Γ. Βρούτσης: Ωφελημένοι οι συνεπείς φορολογούμενοι - Εκδόθηκε η απόφαση για το σύστημα αυτοματοποιημένου συμψηφισμού (21/10/2014)

Ως «μεγάλη θεσμική και οργανωτική τομή» χαρακτηρίζει με δήλωσή του ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, το σύστημα αυτοματοποιημένου συμψηφισμού επιστροφής φόρων και οφειλών προς την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία, που προβλέπει η Κοινή Απόφαση του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση και του υφυπουρ...»

Γαλλογερμανικό σχέδιο για την ανάπτυξη ως την 1η Δεκεμβρίου (21/10/2014)

Κοινές προτάσεις για το πώς θα μπορούσε να αναζωογονηθεί η οικονομία της Ευρωζώνης δεσμεύτηκαν να παρουσιάσουν, έως την 1η Δεκεμβρίου, οι υπουργοί Οικονομικών και Οικονομίας της Γερμανίας και της Γαλλίας, μετά από συνάντηση που είχαν στο Βερολίνο. «Ακόμη και αν οι δύο χώρες αποκλίνουν μεταξύ τους ...»

Αναδρομικό πόθεν έσχες για ποσά από πώληση ακινήτων (20/10/2014)

Αναδρομικό πόθεν έσχες σε όσους απέκτησαν περιουσιακά στοιχεία μετά το 2000 επιβάλλει η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, εφόσον οι φορολογούμενοι θέλουν να επικαλεσθούν την μετέπειτα πώληση τους, για να καλύψουν τα εμβάσματα της περιόδου 2009-2011. Ειδικότερα η εγκύκλιος της γενικής γραμματέως Εσ...»

Πιθανόν και εντός της εβδομάδας στη Βουλή το τελικό σχέδιο για τη ρύθμιση οφειλών (20/10/2014)

Εντός της εβδομάδας, αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες να κατατεθεί στη Βουλή η οριστική διάταξη για την τελική ρύθμιση οφειλών, ενώ θεωρείται πολύ πιθανό να έχει και την έγκριση της τρόικας. Την νέα ρύθμιση οφειλών, αναμένουν εναγωνίως περίπου 3 εκατομμύρια φυσικά και νομικά πρόσωπα, με χρέη σε εφ...»

Ουραγός στις εξαγωγές παραμένει η Ελλάδα (20/10/2014)

Μικρός κλήρος, πολυδιασπασμένη βιομηχανική παραγωγή, εσωστρέφεια. Αυτό είναι το τρίπτυχο που χαρακτηρίζει την ελληνική επιχειρηματική κοινότητα αλλά και τον πρωτογενή τομέα σύμφωνα με παράγοντες της αγοράς. Αποτέλεσμα, το ελληνικό προϊόν να μην έχει εξαγωγικό προσανατολισμό και οι εξαγωγές να αποτελ...»

Προτάσεις ΣΕΒ για το επενδυτικό πακέτο Γιούνκερ (18/10/2014)

Τις προτάσεις του για την αξιοποίηση του επενδυτικού πακέτου των 300 δισ. ευρώ, που είχε εισηγηθεί ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, κατέθεσε ο ΣΕΒ στην ευρωπαϊκή εργοδοτική οργάνωση BUSINESSEUROPE, στο πλαίσιο του Επιχειρηματικού Forum Ευρώπης-Ασίας (Asia-Europe Business Forum...»

Συμφωνία για το φυσικό αέριο μεταξύ Ρωσίας - Ουκρανίας, για τον χειμώνα (18/10/2014)

Στους όρους προμήθειας φυσικού αερίου «τουλάχιστον για τη χειμερινή περίοδο», ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, ότι κατέληξε με τον ουκρανό ομόλογό του, Πέτρο Ποροσένκο, στο περιθώριο της συνόδου κορυφής ηγετών Ασίας-Ευρώπης στο Μιλάνο. Ο Πούτιν υπογράμμισε, παράλληλα, ότι η Ουκραν...»

Παρασκηνιακοί παράμετροι της χρηματιστηριακής καθίζησης (18/10/2014)

Για πολλοστή φορά η Ελλάδα βρέθηκε στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος. Μετά τη στρατηγική – φιάσκο της κυβέρνησης για έξοδο από το μνημόνιο και την εγκατάλειψη του σχεδίου αυτού λόγω της επιβλητικής τιμωρίας των αγορών, έρχεται στην επιφάνεια ένα ενδιαφέρον παρασκήνιο. Οι λαθεμένοι ...»

ΔΕΗ: Εκπτώσεις 2-5,5% προς επιχειρήσεις (18/10/2014)

Τη νέα εκπτωτική πολιτική της προς τις μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις με υλοποίηση από την 1η Ιανουαρίου 2015, ανακοίνωσε η ΔΕΗ. Μεταξύ άλλων προβλέπονται εκπτώσεις 2-5,5% στο ρεύμα επιχειρήσεων. Συγκεκριμένα, η ΔΕΗ ανακοίνωσε εμπορικά κίνητρα μέσω νέας εκπτωτικής πολιτικής προς τις μεσαίες και μ...»

Διαβεβαιώσεις Κομισιόν για στήριξη - Σ. Ο Κόνορ: Με όλους τους δυνατούς τρόπους και χωρίς τον παραμικρό δισταγμό (17/10/2014)

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διαβεβαίωσε χθες την Ελλάδα για την υποστήριξή της και υποσχέθηκε «να συνεχίσει να παρέχει βοήθεια στη χώρα με όλους τους δυνατούς τρόπους». «Χωρίς τον παραμικρό δισταγμό, η Ευρώπη θα συνεχίσει να υποστηρίζει την Ελλάδα με όλους τους δυνατούς τρόπους», δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος...»

Μειώνει το haircut στις εγγυήσεις των ελληνικών τραπεζών η ΕΚΤ στο 30% (17/10/2014)

Τη στήριξή της στις ελληνικές τράπεζες επιβεβαιώνει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, μειώνοντας στο 30% το haircut που επιβάλλει στους τίτλους που καταθέτουν ως εγγυήσεις (collaterals) για να αντλήσουν ρευστότητα. Μέχρι σήμερα το haircut που επέβαλλε η ΕΚΤ στους ελληνικούς τίτλους που κατατίθεντο από ...»


Σελίδα 1 από 248 | Αποτελέσματα 1 - 25 από 6176
First Page | Previous Page | Next Page | Last Page


To σήμα της ημέρας!

Σήματα αγοράς ή πώλησης?
Τεχνική Ανάλυση και σωστές-έγκαιρες επενδυτικές αποφάσεις!


Συνεδρίαση - 24/10
Σύμβολο Τιμή Διαφορά (%)
ΑΒΑΞ 1,030 0,020 1,98%
ΑΒΕ 0,270 0,000 -
ΑΒΕΝΙΡ 0,050 0,000 -
ΑΓΚΡΙ 0,060 0,000 -
ΑΔΑΚ 3,250 0,020 0,62%
ΑΔΑΚ20 2,790 -0,060 -2,11%
ΑΕΓΕΚ 0,050 0,000 -
ΑΘΗΝΑ 0,290 0,000 -
ΑΙΟΛΚ 0,830 0,010 1,22%
ΑΚΡΙΤ 0,240 0,000 -
ΑΛΑΠΙΣ 0,040 0,000 -
ΑΛΚΑΤ 1,750 0,000 -
ΑΛΚΟ 0,370 -0,050 -11,90%
ΑΛΜΥ 0,300 0,020 7,14%
ΑΛΤΕΚ 0,020 0,000 -
ΑΛΤΕΡ 0,760 0,000 -
ΑΛΦΑ 0,610 0,010 1,67%
ΑΛΦΑΤΠ 1,330 0,000 -
ΑΝΔΡΟ 20,010 0,000 -
ΑΝΕΚ 0,090 0,000 -
ΑΝΕΜΟΣ 1,140 -0,010 -0,87%
ΑΝΕΠ 1,150 0,000 -
ΑΝΕΠΟ 0,130 0,000 -
ΑΡΑΙΓ 6,250 -0,150 -2,34%
ΑΣΑΣΚ 0,670 0,000 -
ΑΣΚΟ 0,310 0,000 -
ΑΣΤΑΚ 5,300 0,000 -
ΑΣΤΗΡ 3,900 0,060 1,56%
ΑΤΕ 0,160 0,000 -
ΑΤΕΚ 1,350 0,000 -
ΑΤΕΡΜ 0,120 0,000 -
ΑΤΛΑ 0,080 0,000 -
ΑΤΡΑΣΤ 4,400 0,000 -
ΑΤΤ 0,070 0,000 -
ΑΤΤΙΚ 0,020 0,000 -
ΑΤΤΙΚΑ 0,510 0,000 -
ΑΧΟΝ 0,060 0,000 -
ΒΑΛΚ 0,190 0,000 -
ΒΑΡΓ 0,600 0,000 -
ΒΑΡΝΗ 0,140 0,000 -
ΒΕΤΑΝ 0,060 0,000 -
ΒΙΝΤΑ 3,950 0,000 -
ΒΙΟ 3,060 0,030 0,99%
ΒΙΟΚΑ 0,270 -0,020 -6,90%
ΒΙΟΣΚ 0,200 0,000 -
ΒΙΟΤ 0,200 0,000 -
ΒΙΟΧΚ 4,190 0,000 -
ΒΙΣ 0,930 0,000 -
ΒΟΣΥΣ 0,860 0,000 -
ΒΟΧ 1,300 0,000 -
ΒΥΤΕ 0,490 0,000 -
ΒΩΒΟΣ 0,300 0,000 -
ΓΑΛΑΞ 0,360 0,000 -
ΓΔΙΒ 8,520 0,000 -
ΓΕΒΚΑ 0,370 0,000 -
ΓΕΔ 0,010 0,000 -
ΓΕΚΤΕΡΝΑ 2,470 -0,030 -1,20%
ΓΡΙΒ 9,020 -0,140 -1,53%
ΓΤΕ 6,010 0,000 -
ΔΑΙΟΣ 2,160 0,000 -
ΔΑΚΓΔ 10,960 0,000 -
ΔΑΚΕΤ30 8,130 0,000 -
ΔΕΕ12 5,780 0,000 -
ΔΕΗ 6,640 -0,160 -2,35%
ΔΙΕΚΑ 0,100 0,000 -
ΔΙΟΝ 0,080 0,010 14,29%
ΔΙΟΝΔ 0,010 0 -
ΔΙΧΘ 0,050 0,000 -
ΔΟΛΔ 0,210 0,000 -
ΔΟΜΙΚ 0,380 0,000 -
ΔΟΥΡΟ 0,530 0,000 -
ΔΡΟΜΕ 0,160 -0,010 -5,88%
ΔΡΟΥΚ 0,990 0,000 -
ΕΒΖ 0,330 -0,010 -2,94%
ΕΒΡΟΦ 0,340 0,000 -
ΕΔΡΑ 0,150 0,000 -
ΕΕΕ 16,780 -0,050 -0,30%
ΕΚΤΕΡ 0,520 0,000 -
ΕΛΒΑ 1,370 0,000 -
ΕΛΒΕ 0,590 -0,050 -7,81%
ΕΛΒΙΟ 3,970 0,000 -
ΕΛΓΕΚ 0,400 0,010 2,56%
ΕΛΙΝ 1,210 0,000 -
ΕΛΙΧΘ 0,080 0,000 -
ΕΛΚΑ 0,980 0,000 -
ΕΛΛ 10,800 -0,090 -0,83%
ΕΛΛΑΚΤΩΡ 2,610 -0,100 -3,69%
ΕΛΜΠΙ 0,070 0,000 -
ΕΛΠΕ 4,530 -0,040 -0,88%
ΕΛΣΤΡ 0,600 0,000 -
ΕΛΤΚ 1,400 0,000 -
ΕΛΤΟΝ 0,920 0,010 1,10%
ΕΛΥΦ 0,120 0,000 -
ΕΜΔΚΟ 0,080 0,000 -
ΕΜΔΠΟ 0,140 0,000 -
ΕΝΒΙ 1,590 0,000 -
ΕΝΚΛΩ 0,050 0,000 -
ΕΝΤΕΡ 1,500 0,000 -
ΕΠΙΛΚ 0,180 0,010 5,88%
ΕΠΣΙΛ 0,760 0,000 -
ΕΣΥΜΒ 1,650 0,000 -
ΕΣΥΜΒΔ 0,010 0,000 -
ΕΤΕ 2,300 0,030 1,32%
ΕΤΕΜ 0,220 0,000 -
ΕΤΕΤΠ 0,430 -0,020 -4,44%
ΕΥΑΠΣ 3,370 0,000 -
ΕΥΒΡΚ 0,020 0,000 -
ΕΥΔΑΠ 5,960 0,010 0,17%
ΕΥΠΙΚ 1,440 0,030 2,13%
ΕΥΡΟΜ 0,400 0,000 -
ΕΥΡΩΒ 0,290 0,010 3,57%
ΕΦΤΖΙ 1,030 0,000 -
ΕΧ 3,200 0,000 -
ΕΧΑΕ 6,140 0,040 0,66%
ΗΛΕΑΘ 0,480 0,000 -
ΗΟΛ 0,500 0,000 -
ΗΡΑΚ 1,300 -0,100 -7,14%
ΙΑΣΩ 0,890 -0,040 -4,30%
ΙΑΤΡ 0,780 0,000 -
ΙΚΟΝΑ 0,070 0,000 -
ΙΚΤΙΝ 1,470 -0,040 -2,65%
ΙΛΥΔΑ 0,740 0,000 -
ΙΜΠΕ 0,030 0,000 -
ΙΝΚΑΤ 0,630 0,010 1,61%
ΙΝΛΟΤ 1,350 0,030 2,27%
ΙΝΤΕΚ 0,860 0,000 -
ΙΝΤΕΤ 0,290 -0,040 -12,12%
ΙΝΤΚΑ 0,480 0,010 2,13%
ΙΟΝΑ 7,000 0,000 -
ΚΑΘΗ 0,430 0,000 -
ΚΑΜΠ 0,510 -0,010 -1,92%
ΚΑΝΑΚ 1,680 -0,020 -1,18%
ΚΑΡΔ 0,140 0,000 -
ΚΑΡΕΛ 200,000 -4,000 -1,96%
ΚΑΡΤΖ 3,270 0,030 0,93%
ΚΕΚΡ 0,430 -0,040 -8,51%
ΚΕΚΡΔ 0,030 0,000 -
ΚΕΠΕΝ 1,590 0,000 -
ΚΕΡΑΛ 0,090 0,000 -
ΚΛΕΜ 1,860 0,000 -
ΚΛΜ 0,520 -0,010 -1,89%
ΚΛΩΝΚ 0,040 0,000 -
ΚΛΩΝΠ 0,080 0,000 -
ΚΜΟΛ 1,610 0,000 -
ΚΟΜΠ 0,030 0,000 -
ΚΟΡΔΕ 0,220 0,000 -
ΚΟΡΡΕΣ 3,480 0,000 -
ΚΟΥΑΛ 0,500 -0,020 -3,85%
ΚΟΥΕΣ 5,040 0,000 -
ΚΟΥΜ 0,130 0,000 -
ΚΡΕΚΑ 0,170 0,000 -
ΚΡΕΤΑ 0,590 0,010 1,72%
ΚΡΗΤΩΝ 0,960 0,000 -
ΚΡΙ 1,880 -0,040 -2,08%
ΚΤΗΛΑ 0,370 0,000 -
ΚΥΠΡ 0,210 0,000 -
ΚΥΡΙΟ 0,650 0,000 -
ΚΥΡΜ 2,020 -0,060 -2,88%
ΛΑΒΙ 0,130 0,010 8,33%
ΛΑΙΚΗ 0,040 0,000 -
ΛΑΜΔΑ 3,550 -0,060 -1,66%
ΛΑΜΔΑΔ 0,390 0,000 -
ΛΑΜΨΑ 18,390 0,000 -
ΛΑΝΑΚ 1,160 0,000 -
ΛΑΝΕΤ 0,120 0,000 -
ΛΕΒΚ 0,230 0,000 -
ΛΕΒΠ 0,600 0,000 -
ΛΙΒΑΝ 0,210 0,000 -
ΛΟΓΟΣ 0,480 0,000 -
ΛΟΥΛΗ 2,440 0,020 0,83%
ΛΥΚ 1,440 -0,040 -2,70%
ΜΑΘΙΟ 0,450 0,000 -
ΜΑΙΚ 0,120 0,000 -
ΜΑΞΙΜ 0,100 0,000 -
ΜΑΣΟΠ 0,850 0,000 -
ΜΕΒΑ 1,040 0,000 -
ΜΕΝΤΙ 0,420 0,000 -
ΜΕΡΚΟ 5,390 0,000 -
ΜΕΣΟΧ 0,120 0,000 -
ΜΕΤΚ 8,960 0,000 -
ΜΗΧΚ 0,100 0,000 -
ΜΗΧΠ 0,100 0,000 -
ΜΙΓ 0,240 0,010 4,35%
ΜΙΓΡΕ 2,900 0,200 7,41%
ΜΙΝ 0,370 0,000 -
ΜΙΝΟΑ 1,500 0,000 -
ΜΛΑΝΤ 0,640 0,000 -
ΜΛΣ 4,360 -0,120 -2,68%
ΜΟΗ 6,280 -0,110 -1,72%
ΜΟΝΤΑ 0,200 0,000 -
ΜΟΤΟ 0,330 0,000 -
ΜΟΥΖΚ 0,220 0,000 -
ΜΟΧΛ 1,250 0,040 3,31%
ΜΠΕΛΑ 9,180 -0,020 -0,22%
ΜΠΕΛΑΑΜ 9,380 0,000 -
ΜΠΟΚΑ 0,040 -0,010 -20,00%
ΜΠΟΠΑ 0,010 0,000 -
ΜΠΤΚ 0,190 0,000 -
ΜΥΤΙΛ 5,790 -0,120 -2,03%
ΝΑΚΑΣ 0,810 0,000 -
ΝΑΥΠ 0,230 -0,020 -8,00%
ΝΑΥΤ 0,160 0,000 -
ΝΕΛ 0,020 0,000 -
ΝΕΩΡΣ 0,130 0,000 -
ΝΗΡ 0,120 -0,010 -7,69%
ΝΙΚΑΣ 0,170 0,000 -
ΝΙΟΥΣ 0,270 -0,010 -3,57%
ΝΤΟΚΧΟ 1,800 0,000 -
ΝΤΟΠΛΕΡ 0,960 0,000 -
ΝΤΡΙΑΡΤ 0,050 0,000 -
ΞΕΝΟ 0,010 -0,010 -50,00%
ΞΥΛΚ 0,150 0,000 -
ΞΥΛΠ 0,200 0,000 -
ΟΛΘ 22,700 -0,030 -0,13%
ΟΛΠ 15,000 -0,080 -0,53%
ΟΛΥΜΠ 1,290 0,000 -
ΟΠΑΠ 9,750 -0,250 -2,50%
ΟΠΤΡΟΝ 1,770 0,000 -
ΟΡΑΟΡΑ 2,290 0,000 -
ΟΤΕ 9,610 -0,280 -2,83%
ΟΤΟΕΛ 7,650 0,000 -
ΠΑΙΡ 0,240 0,000 -
ΠΑΠ 0,410 0,040 10,81%
ΠΑΡΝ 0,070 0,000 -
ΠΑΣΑΛ 0,140 0,000 -
ΠΕΙΡ 1,310 0,060 4,80%
ΠΕΙΡΤΠ 0,430 0,000 -
ΠΕΡΣ 0,480 0,000 -
ΠΕΡΦ 2,270 0,000 -
ΠΕΤΖΚ 0,260 0,000 -
ΠΕΤΡΟ 2,570 0,020 0,78%
ΠΗΓΑΣ 0,040 0,000 -
ΠΛΑΘ 0,980 0,000 -
ΠΛΑΙΣ 6,600 0,160 2,48%
ΠΛΑΚΡ 4,860 0,000 -
ΠΠΑΚ 0,790 0,000 -
ΠΡΑΞΚ 0,390 0,000 -
ΠΡΑΞΠ 0,540 0,000 -
ΠΡΔ 0,080 0,000 -
ΠΡΕΖΤ 6,710 0,000 -
ΠΡΟ 0,180 0,000 -
ΠΡΟΦ 0,630 -0,010 -1,56%
ΡΕΒΟΙΛ 0,380 0,020 5,56%
ΡΙΛΚΕ 3,300 0,000 -
ΡΙΝΤΕ 0,030 0,000 -
ΣΑΙΚΛ 0,700 0,000 -
ΣΑΝΥΟ 0,020 0,000 -
ΣΑΟΣ 0,780 0,000 -
ΣΑΡ 7,520 -0,020 -0,27%
ΣΑΡΑΝ 0,950 0,000 -
ΣΑΤΟΚ 0,100 0,000 -
ΣΕΛΜΚ 0,080 0,000 -
ΣΕΛΟ 0,090 0,000 -
ΣΕΝΤΡ 0,180 -0,010 -5,26%
ΣΙΔΕ 0,960 -0,020 -2,04%
ΣΙΔΜΑ 0,270 0,000 -
ΣΠΕΙΣ 1,600 0,040 2,56%
ΣΠΙ 0,240 0,000 -
ΣΠΙΝΤ 0,020 0,000 -
ΣΠΡΙ 0,030 0,000 -
ΣΠΥΡ 0,310 0,000 -
ΣΦΑ 0,670 0,000 -
ΣΩΛΚ 1,550 -0,020 -1,27%
ΤΒΑΝΚ 0,050 0,000 -
ΤΕΓΟ 0,040 0,000 -
ΤΕΚΔΟ 0,010 0,000 -
ΤΕΝΕΡΓ 2,570 -0,070 -2,65%
ΤΕΞΤ 0,080 0,000 -
ΤΖΚΑ 1,000 0,000 -
ΤΗΛΕΤ 0,120 0,000 -
ΤΙΤΚ 19,300 -0,370 -1,88%
ΤΙΤΠ 9,100 0,000 -
ΤΡΑΣΤΟΡ 1,120 0,050 4,67%
ΤΡΟΠ 2,000 0,000 -
ΤΤ 0,170 0,000 -
ΥΑΛΚΟ 0,070 0,000 -
ΥΓΕΙΑ 0,210 0,000 -
ΦΙΕΡ 0,200 0,020 11,11%
ΦΙΝΤΟ 0,330 0,000 -
ΦΛΕΞΟ 2,330 -0,070 -2,92%
ΦΟΡΘ 1,250 0,000 -
ΦΟΡΘΔ 10,580 0,000 -
ΦΟΥΝΤΛ 1,830 0,080 4,57%
ΦΟΥΝΤΛΔ 0,070 0,000 -
ΦΡΙΓΟ 2,600 -0,030 -1,14%
ΦΡΛΚ 3,680 0,030 0,82%
ΦΦΓΚΡΠ 26,610 -0,240 -0,89%
ΧΑΙΔΕ 0,390 0,000 -
ΧΑΚΟΡ 0,400 0,010 2,56%
ΧΑΛΥΒ 0,120 0,000 -
ΧΑΤΖΚ 0,030 0,000 -
ΧΚΡΑΝ 0,220 0,000 -
FISIKON
Το φυσικό αέριο κίνησης φέρνει την επανάσταση στην ελληνική αυτοκίνηση: οικονομία, ασφάλεια και φιλικότητα προς το περιβάλλον 
>>>