Διαβάστε σήμερα...
Γεν. Δείκτης (30/10)
906,97
Προηγ: 933,11
Ογκος: 163.991.324 τ.
Τζίρος: 179.134.752
-2,80%

     

Νέα τροπολογία για την κινητικότητα

Ημερομηνία δημοσίευσης 07/09/2013

Τρεις κατηγορίες υπαλλήλων που εξαιρούνται της κινητικότητας προστίθενται, με τροπολογία που κατέθεσε χθες, το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων «Αναδιάρθρωση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Λοιπές Διατάξεις αρμοδιότητας του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων».

Ειδικότερα, με την τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κυριάκος Μητσοτάκης, εξαιρούνται:

- Οι υπάλληλοι που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα το Νοέμβριο του 2012 βάσει του ν. 4093/2012 και τοποθετήθηκαν στις νέες τους θέσεις. Είναι αυτονόητο ότι δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται ως «πλεονάζον» το προσωπικό εκείνο που μόλις πρόσφατα ζητήθηκε από φορείς ως αναγκαίο για την κάλυψη κενών στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του προγράμματος κινητικότητας, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα και αφορούσε 1.862 υπαλλήλους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΙΔΑΧ.

- Συγγενείς αποβιώσαντος κατά την εκτέλεση υπηρεσιακού καθήκοντος. Η ειδική αιτία θέσπισης της εν λόγω διάταξης, που αποτελεί έμπρακτη εκπλήρωση της ηθικής υποχρέωσης της Πολιτείας στους αφοσιωμένους λειτουργούς της, αλλά και εχέγγυο για την τύχη και προοπτική της οικογένειάς τους, ενόσω επιτελούν απερίσπαστοι το καθήκον τους, καθιστά εύλογη και αναγκαία την εξαίρεση των δικαιούχων από το θεσμό της κινητικότητας.

- Υπάλληλοι των οποίων η μισθοδοσία καλύπτεται από Διεθνείς Οργανισμούς (ΝΑΤΟ κ.λπ.). Με την περίπτωση αυτή εξαιρείται εύλογα από τη διαδικασία της κινητικότητας αυστηρά και εξαντλητικά προσδιορισμένος αριθμός εργαζομένων, συγκεκριμένων ειδικοτήτων που έχουν προσληφθεί αποκλειστικά για την κάλυψη και εξυπηρέτηση συμμαχικών υποχρεώσεων της χώρας μας σε διεθνείς Οργανισμούς.

Κυρ. Μητσοτάκης: Οι Ολυμπιονίκες δεν θα εξαιρεθούν από το καθεστώς διαθεσιμότητας

Πάντως, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης ξεκαθάρισε, ότι οι αθλητές που πέτυχαν διεθνείς διακρίσεις με τα εθνικά χρώματα και, ανάμεσά τους, ακόμη και οι Ολυμπιονίκες, δεν εξαιρούνται από το καθεστώς διαθεσιμότητας.

Σε συνάντηση αντιπροσωπείας του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών με τον κ. Μητσοτάκη, ο υπουργός τους ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να γίνει εξαίρεση για τους αθλητές που εργάζονται στο δημόσιο, ενώ υποσχέθηκε ότι ενδέχεται να υπάρξει πρόβλεψη για την εξαίρεσή τους στο μέλλον.

Σημειώνεται ότι οι αθλητές που έχουν διοριστεί στο δημόσιο, λόγω των διακρίσεών τους, όπως προέβλεπε ο νόμος 2725/1999, υπολογίζονται σε περισσότερους από χίλιους.

Εξάλλου όπως δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης στη γαλλική εφημερίδα «Le Monde», η ποιοτική μεταρρύθμιση στο δημόσιο αποτελεί το μεγάλο στοίχημα για την Ελλάδα. Όπως δηλώνει ο κ. Μητσοτάκης, δεν διαπραγματεύθηκε ο ίδιος τους αριθμούς με την Τρόικα, όσον αφορά τη διοικητική μεταρρύθμιση. «Τους βρήκα μόλις ανέλαβα τα καθήκοντά μου, παρόλα αυτά πρέπει να τους εφαρμόσω και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Ελπίζω ότι μόλις παρουσιάσω τα πρώτα μου αποτελέσματα θα μπορέσω να ανοίξω με τους δανειστές μας μια ουσιαστική συζήτηση για τις μεταρρυθμίσεις, γιατί δεν μπορούμε μόνο να τρέχουμε πίσω από ποσοτικά αποτελέσματα. Το πραγματικό στοίχημα στην Ελλάδα είναι το ποιοτικό» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τα τελευταία τρία χρόνια 200.000 άτομα έχουν φύγει από το δημόσιο κυρίως.

Δύο υπαλλήλους του υπουργείου Εσωτερικών παραπέμπει στο πειθαρχικό ο Ι. Μιχελάκης

Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο παραπέμπονται από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη δύο υπάλληλοι του υπουργείου, για πειθαρχικές παραβάσεις του υπαλληλικού καθήκοντος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών πρόκειται για τον προϊστάμενο διεύθυνσης του υπουργείου, διότι προέβη σε ενέργειες προκειμένου αναπτυξιακό έργο δήμου, να ανατεθεί σε αναπτυξιακή εταιρεία στην οποία μετέχει, ως μέλος, η σύζυγός του.

Για να το πετύχει, ανέλαβε χωρίς προηγούμενη άδεια και ενημέρωση της υπηρεσίας την προετοιμασία του φακέλου, χρησιμοποιώντας μέσα της Υπηρεσίας και τη θέση που κατέχει. Σε διενεργούμενη ΕΔΕ από την υπηρεσία καλούμενος να παράσχει σχετικές εξηγήσεις άσκησε κριτική κατά των πράξεων προϊσταμένης αρχής χρησιμοποιώντας απρεπείς εκφράσεις. Η υπηρεσία επιλήφθηκε της υπόθεσης παραγγέλοντας τη διενέργεια ΕΔΕ μετά από καταγγελία- αναφορά του δημάρχου, ότι ο εν λόγω υπάλληλος πλαστογράφησε την υπογραφή του προκειμένου το συγκεκριμένο έργο να τύχει χρηματοδότησης από ευρωπαϊκό πρόγραμμα, ενώ για το ποινικό σκέλος της υπόθεσης ο φάκελος στάλθηκε στην αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Επίσης, παραπέμπεται υπάλληλος του υπουργείου για το πειθαρχικό παράπτωμα της αδικαιολόγητης αποχής από την εκτέλεση των καθηκόντων του για το χρονικό διάστημα από 1-5-2013 μέχρι 1-8-2013. Ο εν λόγω υπάλληλος, σύμφωνα με έγγραφο του υπουργείου Εξωτερικών και αντίστοιχο του Προξενείου της Ελλάδας στην Ατλάντα των ΗΠΑ, συνελήφθη την 30η Απριλίου του 2013 στον Διεθνή Αερολιμένα της Ατλάντας, προσπαθώντας να περάσει παράνομα δύο Αλβανούς υπηκόους στο αμερικανικό έδαφος, οι οποίοι έφεραν ελληνικά διαβατήρια. Σε βάρος του υπαλλήλου αυτού έχει ασκηθεί ποινική δίωξη από το αρμόδιο περιφερειακό δικαστήριο των ΗΠΑ, έχει προφυλακισθεί και έχει ορισθεί δικάσιμος για τις 7-10-2013.
     
     

Πρώτα ΘΕΜΑΤΑ


Σελίδα 1 από 248 | Αποτελέσματα 1 - 25 από 6188
First Page | Previous Page | Next Page | Last Page

Την ερχόμενη εβδομάδα το ν/σ για τα Επιμελητήρια (30/10/2014)

Την ερχόμενη εβδομάδα θα κατατεθεί στη Βουλή το σχέδιο νόμου για τα Επιμελητήρια που προωθεί μεταξύ άλλων και τις νέες ηλεκτρονικές διαδικασίες εγγραφής στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο, όπως ανακοινώθηκε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου για τις νέες ηλεκτρονικές διαδικασίες εγγραφής στο ΓΕΜΗ, την κατάθεση εμ...»

Αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ για 1.456.955 ιδιοκτήτες - Εκπτώσεις από 20% έως 50% ή πλήρης απαλλαγή (30/10/2014)

Έκπτωση από 20% έως 50% ή πλήρης απαλλαγή από Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ) έχουν 1.456.955 ιδιοκτήτες ακινήτων όπως προέκυψε από την εκκαθάριση του υπουργείου Οικονομικών. Τα εκκαθαριστικά αναρτήθηκαν ήδη στο TAXISnet και σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδω...»

Αλ. Τουρκολιάς: Δεν απαιτούνται περαιτέρω ενέργειες - Η Εθνική πέρασε με άνεση τη δοκιμασία των ευρωπαϊκών stress tests (30/10/2014)

Η Εθνική πέρασε με άνεση τη δοκιμασία των ευρωπαϊκών stress tests και ως εκ τούτου δεν απαιτείται καμία περαιτέρω ενέργεια για την κεφαλαιακή ενίσχυσή της, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας, Αλέξανδρος Τουρκολιάς σε μήνυμα του προς τους εργαζόμενους στην τράπεζα και στον όμιλο της Εθνικής. ...»

«Σε κινούμενη άμμο» οι μεταρρυθμίσεις, προειδοποιεί το Γραφείο Προϋπολογισμού του Κράτους (30/10/2014)

Τέσσερις μεταβλητές θα κρίνουν την διατήρηση των όσων έχουν επιτευχθεί στην ελληνική οικονομία και την επιστροφή σε μια ανάπτυξη διαρκείας. Αυτές είναι: η ρύθμιση του δημοσίου χρέους, η ποιότητα των μεταρρυθμίσεων που πρέπει να γίνουν, η πολιτική σταθερότητα και οι τυχόν απότομες εξωτερικές διακυμ...»

Τι έδειξαν τα stress tests για αυξήσεις κεφαλαίου - Ποια η στρατηγική ανά τράπεζα (29/10/2014)

Ποιο είναι το συμπέρασμα των stress tests για τις ελληνικές τράπεζες; Αποφασίστηκε πολιτικά, οι ελληνικές τράπεζες… να περάσουν τα τεστ για να μην υπάρξει νέα μεγάλη εσωστρέφεια στην Ελλάδα. Πρακτικά, δύο ελληνικές τράπεζες πέρασαν τα stress tests, η Alpha Bank καταλαμβάνοντας την κορυφαία...»

ICAP: Υπερδιπλάσια EBITDA το 2013 για τις Top 500 - Μόλις 62 εξ αυτών είναι εισηγμένες στο Χ.Α. (29/10/2014)

Βελτίωση των κερδών EBITDA κατά 120,8% και κέρδη προ φόρων έναντι ζημιών, παρά τη μείωση κατά 4,5% του κύκλου εργασιών τους, εμφάνισαν το 2013 οι 500 πιο κερδοφόρες επιχειρήσεις στην Ελλάδα, σύμφωνα με την έκδοση Business Leaders in Greece της Icap Group. Ειδικότερα, όπως προκύπτει από τη μελέτη τη...»

Ζημιές 0,39 εκατ. για Ανδρομέδα στο 9μηνο (29/10/2014)

Επιδείνωση των οικονομικών της μεγεθών εμφάνισε στο εννεάμηνο η Ανδρομέδα ΑΕΕΧ, παρουσιάζοντας ζημίες μετά από φόρους 0,39 εκατ. έναντι κερδών 0,721 εκατ. ευρώ, ενώ η εσωτερική αξία της μετοχής στο τέλος του εννεάμηνου ανήλθε σε 25,14 ευρώ. Συγκεκριμένα στο εννεάμηνο η Alpha Trust - Ανδρομέδα ΑΕΕΧ ...»

Ε.Ε.: «Πράσινο φως» στους προϋπολογισμούς Γαλλίας - Ιταλίας (29/10/2014)

Το «πράσινο φως» στα νέα σχέδια προϋπολογισμού που υπέβαλαν η Γαλλία και η Ιταλία έδωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, καθώς οι δύο χώρες συμφώνησαν να περικόψουν περαιτέρω τα ελλείμματά τους. Σε ανακοίνωσή του, ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Γιούρκι Κατάινεν, ανέφερε πως δεν μπόρεσε να εντοπίσει καμία περίπτω...»

Α. Σαμαράς: Συζητάμε την επόμενη ημέρα… - Είμαι υποχρεωμένος να μην αφήσω τίποτα να μας γυρίσει πίσω, τόνισε (25/10/2014)

«Η επιστροφή στην κανονικότητα έχει ήδη αρχίσει», δήλωσε χθες από τις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, λίγο μετά τη λήξη της Συνόδου Κορυφής των χωρών της ζώνης του ευρώ, αναφερόμενος στο επικείμενο τέλος των διαπραγματεύσεων με την τρόικα και στο πέρασμα στη «μετα-μνημόνιο εποχή». Ο πρωθ...»

«Πνίγουν» τους πολίτες οι φόροι - Αυξήθηκαν κατά 984 εκατ. στο εισόδημα και την περιουσία, στο 3μηνο (25/10/2014)

Κατά 984 εκατ. ευρώ αυξήθηκαν μέσα σε ένα τρίμηνο εφέτος, οι φόροι στο εισόδημα και την περιουσία. Ειδικότερα ανήλθαν σε 4,79 δισ. ευρώ στο τέλος του β τριμήνου, από 3,806 δισ. ευρώ στο α τρίμηνο (και έναντι 4,33 δισ. ευρώ το β τρίμηνο 2013- αύξηση κατά 460 εκατ. ευρώ σε ετήσια βάση). Στον αντίπο...»

Με στήριξη από ΔΗΜΑΡ και ΑΝΕΛ ψηφίστηκε η ρύθμιση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές (25/10/2014)

Με τη θετική ψήφο της κυβερνητικής πλειοψηφίας, αλλά και της ΔΗΜΑΡ και των ΑΝΕΛ, παρά τις επιφυλάξεις των τελευταίων, ψηφίστηκε χθες από την Βουλή η ρύθμιση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές. Ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και οι ανεξάρτητοι δημοκρατικοί βουλευτές δήλωσαν «παρών», ενώ «όχι» είπε η «ΧΑ» και το ΚΚΕ. ...»

Bloomberg: 25 αποτυχίες στα stress tests (25/10/2014)

Σε 25 ανέρχεται ο αριθμός των ευρωπαϊκών τραπεζών που αναμένεται να κοπούν στη συνολική επιθεώρηση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), τα αποτελέσματα της οποίας αναμένεται να ανακοινωθούν επίσημα αύριο το μεσημέρι, όπως ανέφερε αποκλειστικό δημοσίευμα του «Bloomberg», το οποίο επικαλείτο προσχ...»

ΤΑΙΠΕΔ: 3 δισ. στη μείωση του δημόσιο χρέους (24/10/2014)

Συνολικά ποσό 3 δισ. ευρώ έχει εισπραχθεί και μεταφερθεί για την απομείωση του Δημόσιου Χρέους από το ΤΑΙΠΕΔ, όπως αναφέρεται σε έγγραφο του Ταμείου που διαβιβάστηκε στη Βουλή. Συγκεκριμένα, τα ποσά που έχει εισπράξει έως σήμερα το ΤΑΙΠΕΔ, από την αξιοποίηση περιουσιακών του στοιχείων, ανέρχονται σ...»

Π. Μονοκρούσος: Να θωρακιστεί η πολιτική σταθερότητα - Η Ελλάδα βγαίνει από την ύφεση, αλλά της λείπουν επενδύσεις (24/10/2014)

"H Eλλάδα βγαίνει από την ύφεση, αλλά της λείπουν επενδύσεις και αποταμιεύσεις" δήλωσε ο επικεφαλής Ανάλυσης Χρηματοοικονομικών Αγορών της Eurobank, κ. Πλάτων Μονοκρούσος μιλώντας χθες στις εργασίες του διήμερου επενδυτικό φόρουμ με τίτλο «Χρηματοδοτώντας την Ανάπτυξη», που διοργανώνει η A-Energy. ...»

Κατατέθηκε η ρύθμιση για τις ληξιπρόθεσμες - Έως 100 δόσεις για οφειλές μέχρι 15 χιλ. - Στο 4,56% ο τόκος (24/10/2014)

Κατατέθηκε από το υπουργείο Οικονομικών, στη Βουλή η τροπολογία για την εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία σε έως και 100 δόσεις, τη μείωση κατά 30% της έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης από 1.1.2015 και την παράταση τουλάχιστον έως και το τέλος του επόμενου έτο...»

Η οικονομία στο επίκεντρο της Ε.Ε. (24/10/2014)

Στο επίκεντρο της διήμερης Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε., που ξεκίνησε χθες, θα βρεθεί σήμερα η οικονομία της Ευρωζώνης, με τους ηγέτες της Γαλλίας και της Γερμανίας να δίνουν έμφαση στην ανάπτυξη. Η γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, επεσήμανε ότι τα κράτη-μέλη πρέπει να σέβονται τους δημοσιονομικ...»

ΕΤΕ: Προς αμκ 250 εκατ. η Finansbank - Με δημόσια προσφορά η διάθεση ποσοστού (23/10/2014)

Την υποβολή σχεδίου ενημερωτικού δελτίου προς το “Capital Markets Board of Turkey”, καθώς και των λοιπών απαιτούμενων αιτήσεων προς τις αρμόδιες τουρκικές αρχές, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της τουρκικής θυγατρικής Finansbank, όπως ανακοίνωσε η Εθνική Τράπεζα. Το σχέδιο αφορά την...»

Efe: Θα αποτύχουν 11 τράπεζες στα stress tests - Διαψεύδει η ΕΚΤ (23/10/2014)

Τις αγορές αναστάτωσε χθεσινό δημοσίευμα του ισπανικού ειδησεογραφικού πρακτορείου «Efe», το οποίο, επικαλούμενο ανώνυμες χρηματοοικονομικές πηγές, ανέφερε ότι τουλάχιστον έντεκα τράπεζες από έξι ευρωπαϊκές χώρες δεν θα περάσουν τον οικονομικό έλεγχο που πραγματοποιεί η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (Ε...»

Διαχειρίσιμες οι κεφαλαιακές ανάγκες των 4 συστημικών - Οριακές της Πειραιώς, μικρές των ΕΤΕ και Eurobank, με κεφαλαιακό πλεόνασμα η Alpha (23/10/2014)

Η Alpha Bank είναι η ελληνική τράπεζα που περνάει τα stress tests, σύμφωνα με τραπεζικές πηγές, αποτελώντας την πρώτη θετική έκπληξη για το ελληνικό τραπεζικό σύστημα. Η Τράπεζα Πειραιώς είτε οριακά περνάει τα stress tests είτε θα προκύψει ένα πολύ μικρό νούμερο κεφαλαιακών αναγκών, π.χ. 100 εκατ....»

Ρύθμιση «κόκκινων δανείων» για 160.000 επιχειρήσεις (23/10/2014)

Θα διευρυνθούν λίγο τα περιθώρια της ρύθμισης για τα «κόκκινα δάνεια» και αυτή θα αφορά 160.000 επιχειρήσεις, ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Δένδιας, ο οποίος εκτίμησε ότι η συζήτηση με την τρόικα για το θέμα είναι σε τελική φάση και αρκετά σύντομα θα μπορέσει να δοθεί μια λύση. «Άρα μιλάμε γι...»

Stress tests, χωρίς πολύ… stress - Η επιβράδυνση της Ευρώπης διασώζει τις τράπεζες - Κάτω από 1 δισ. οι ανάγκες των ελληνικών (22/10/2014)

Η επιβράδυνση της ευρωπαϊκής οικονομίας αποτέλεσε τελικώς τον καταλύτη ώστε σε πανευρωπαϊκό επίπεδο η ΕΚΤ να επιλέξει μια ήπια έκδοση του stress σεναρίου στα stress tests. Η διάχυτη ανησυχία για την πορεία της Ευρώπης, αλλά και το πρόσφατο μελανό παράδειγμα της Ελλάδος όπου μια άστοχη κίνηση κόντε...»

Bloomberg: Έως τα 15 δισ. η προληπτική πιστωτική γραμμή που θα λάβει η Ελλάδα (22/10/2014)

Τα σχέδια της ελληνικής κυβέρνησης για την απεμπλοκή της χώρας από την εποπτεία της τρόικας αποκαλύπτει δημοσιεύμα του Bloomberg, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι αποτελεί μέρος της στρατηγικής του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για την αποκατάσταση της πολιτικής του αξιοπιστίας. Σύμφωνα με το Bloomberg, ο...»

Πρωτογενές πλεόνασμα 2,532 δισ. το 9μηνο (22/10/2014)

Πρωτογενές πλεόνασμα 2,532 δισ. ευρώ, παρουσίασε ο προϋπολογισμός σύμφωνα με τα οριστικά στοιχεία του εννεαμήνου έναντι πλεονάσματος 2,632 δισ. ευρώ την ίδια περίοδο το 2013 και στόχου για πρωτογενές πλεόνασμα 1,551 δισ. ευρώ. Παράλληλα, το 9μηνο Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου 2014, το έλλειμμα της γενικ...»

ΙΟΒΕ: Ανάγκη για μια νέα συνεννόηση με την Ε.Ε. - Να δοθεί έμφαση στην εξωστρέφεια, τονίζει (22/10/2014)

«Η εξισορρόπηση της οικονομίας είναι εξαιρετικά σημαντική, αποτελεί τη βάση για κάθε περαιτέρω βελτίωση, που δεν πρέπει, σε καμία περίπτωση, να τεθεί σε κίνδυνο» ανέφερε ο γενικός διευθυντής του ΙΟΒΕ Νίκος Βέττας, παρουσιάζοντας την τριμηνιαία έκθεση του ΙΟΒΕ για την οικονομία. «Όσο υπάρχουν αναποφ...»

Bloomberg: «Πωλητήριο» στο Hilton σχεδιάζει να βάλει η Alpha Bank αντί 180 εκατ. (21/10/2014)

Στην πώληση του ξενοδοχείου Hilton έναντι του ποσού των 180 εκατ. ευρώ σχεδιάζει να προχωρήσει η Alpha Bank, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το πρακτορείο Bloomberg. To ξενοδοχείο πέντε αστέρων, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, ενδεχομένως να πουληθεί φέτος, αναφέρει μία εκ των πηγών στο...»


Σελίδα 1 από 248 | Αποτελέσματα 1 - 25 από 6188
First Page | Previous Page | Next Page | Last Page


To σήμα της ημέρας!

Σήματα αγοράς ή πώλησης?
Τεχνική Ανάλυση και σωστές-έγκαιρες επενδυτικές αποφάσεις!


Συνεδρίαση - 30/10
Σύμβολο Τιμή Διαφορά (%)
ΑΒΑΞ 0,880 -0,030 -3,30%
ΑΒΕ 0,290 0,000 -
ΑΒΕΝΙΡ 0,050 0,000 -
ΑΓΚΡΙ 0,060 0,000 -
ΑΔΑΚ 2,940 -0,150 -4,85%
ΑΔΑΚ20 2,790 -0,060 -2,11%
ΑΕΓΕΚ 0,050 0,000 -
ΑΘΗΝΑ 0,290 0,000 -
ΑΙΟΛΚ 0,860 0,080 10,26%
ΑΚΡΙΤ 0,270 0,010 3,85%
ΑΛΑΠΙΣ 0,040 0,000 -
ΑΛΚΑΤ 1,750 0,000 -
ΑΛΚΟ 0,390 0,000 -
ΑΛΜΥ 0,280 0,010 3,70%
ΑΛΤΕΚ 0,020 0,000 -
ΑΛΤΕΡ 0,760 0,000 -
ΑΛΦΑ 0,520 -0,040 -7,14%
ΑΛΦΑΤΠ 1,240 -0,070 -5,34%
ΑΝΔΡΟ 20,010 0,000 -
ΑΝΕΚ 0,080 -0,010 -11,11%
ΑΝΕΜΟΣ 1,000 -0,020 -1,96%
ΑΝΕΠ 1,150 0,000 -
ΑΝΕΠΟ 0,130 0,000 -
ΑΡΑΙΓ 6,310 0,010 0,16%
ΑΣΑΣΚ 0,670 0,000 -
ΑΣΚΟ 0,320 0,000 -
ΑΣΤΑΚ 5,000 -0,320 -6,02%
ΑΣΤΗΡ 3,710 -0,100 -2,62%
ΑΤΕ 0,160 0,000 -
ΑΤΕΚ 1,350 0,000 -
ΑΤΕΡΜ 0,120 0,000 -
ΑΤΛΑ 0,080 0,000 -
ΑΤΡΑΣΤ 4,400 0,000 -
ΑΤΤ 0,060 -0,010 -14,29%
ΑΤΤΙΚ 0,020 0,000 -
ΑΤΤΙΚΑ 0,550 0,000 -
ΑΧΟΝ 0,080 0,000 -
ΒΑΛΚ 0,190 0,000 -
ΒΑΡΓ 0,600 0,000 -
ΒΑΡΝΗ 0,140 0,000 -
ΒΕΤΑΝ 0,060 0,000 -
ΒΙΝΤΑ 3,950 0,000 -
ΒΙΟ 2,700 -0,170 -5,92%
ΒΙΟΚΑ 0,240 -0,010 -4,00%
ΒΙΟΣΚ 0,200 0,000 -
ΒΙΟΤ 0,200 0,000 -
ΒΙΟΧΚ 4,190 0,000 -
ΒΙΣ 0,930 0,000 -
ΒΟΣΥΣ 0,940 0,000 -
ΒΟΧ 1,300 0,000 -
ΒΥΤΕ 0,460 0,000 -
ΒΩΒΟΣ 0,300 0,000 -
ΓΑΛΑΞ 0,330 -0,030 -8,33%
ΓΔΙΒ 8,520 0,000 -
ΓΕΒΚΑ 0,340 0,000 -
ΓΕΔ 0,010 0,000 -
ΓΕΚΤΕΡΝΑ 2,050 -0,040 -1,91%
ΓΡΙΒ 8,480 -0,250 -2,86%
ΓΤΕ 4,800 -1,200 -20,00%
ΔΑΙΟΣ 2,190 0,000 -
ΔΑΚΓΔ 10,100 -0,300 -2,88%
ΔΑΚΕΤ30 8,050 0,050 0,63%
ΔΕΕ12 5,780 0,000 -
ΔΕΗ 5,800 -0,050 -0,85%
ΔΙΕΚΑ 0,100 0,000 -
ΔΙΟΝ 0,060 -0,020 -25,00%
ΔΙΟΝΔ 0,010 0 -
ΔΙΧΘ 0,050 0,000 -
ΔΟΛΔ 0,210 0,000 -
ΔΟΜΙΚ 0,330 0,000 -
ΔΟΥΡΟ 0,530 0,000 -
ΔΡΟΜΕ 0,160 0,000 -
ΔΡΟΥΚ 0,990 0,000 -
ΕΒΖ 0,290 -0,020 -6,45%
ΕΒΡΟΦ 0,370 0,000 -
ΕΔΡΑ 0,150 0,000 -
ΕΕΕ 16,960 0,010 0,06%
ΕΚΤΕΡ 0,500 -0,030 -5,66%
ΕΛΒΑ 1,230 -0,070 -5,38%
ΕΛΒΕ 0,510 -0,020 -3,77%
ΕΛΒΙΟ 3,970 0,000 -
ΕΛΓΕΚ 0,380 -0,020 -5,00%
ΕΛΙΝ 1,210 0,000 -
ΕΛΙΧΘ 0,080 0,000 -
ΕΛΚΑ 0,890 -0,060 -6,32%
ΕΛΛ 10,200 -0,200 -1,92%
ΕΛΛΑΚΤΩΡ 2,300 -0,020 -0,86%
ΕΛΜΠΙ 0,070 0,000 -
ΕΛΠΕ 4,130 -0,070 -1,67%
ΕΛΣΤΡ 0,580 0,000 -
ΕΛΤΚ 1,400 0,000 -
ΕΛΤΟΝ 0,900 0,020 2,27%
ΕΛΥΦ 0,120 0,000 -
ΕΜΔΚΟ 0,080 0,000 -
ΕΜΔΠΟ 0,140 0,000 -
ΕΝΒΙ 1,590 0,000 -
ΕΝΚΛΩ 0,050 0,000 -
ΕΝΤΕΡ 1,500 0,000 -
ΕΠΙΛΚ 0,160 0,020 14,29%
ΕΠΣΙΛ 0,760 0,000 -
ΕΣΥΜΒ 1,600 0,000 -
ΕΣΥΜΒΔ 0,010 0,000 -
ΕΤΕ 1,890 -0,110 -5,50%
ΕΤΕΜ 0,230 0,010 4,55%
ΕΤΕΤΠ 0,370 -0,030 -7,50%
ΕΥΑΠΣ 3,050 -0,010 -0,33%
ΕΥΒΡΚ 0,020 0,000 -
ΕΥΔΑΠ 5,250 0,050 0,96%
ΕΥΠΙΚ 1,390 -0,030 -2,11%
ΕΥΡΟΜ 0,400 0,000 -
ΕΥΡΩΒ 0,270 -0,010 -3,57%
ΕΦΤΖΙ 1,000 -0,010 -0,99%
ΕΧ 3,200 0,000 -
ΕΧΑΕ 5,310 -0,340 -6,02%
ΗΛΕΑΘ 0,480 0,000 -
ΗΟΛ 0,500 0,010 2,04%
ΗΡΑΚ 1,300 0,000 -
ΙΑΣΩ 0,860 -0,040 -4,44%
ΙΑΤΡ 0,780 0,020 2,63%
ΙΚΟΝΑ 0,070 0,000 -
ΙΚΤΙΝ 1,430 -0,020 -1,38%
ΙΛΥΔΑ 0,740 0,000 -
ΙΜΠΕ 0,030 0,000 -
ΙΝΚΑΤ 0,580 0,000 -
ΙΝΛΟΤ 1,150 -0,070 -5,74%
ΙΝΤΕΚ 0,910 0,080 9,64%
ΙΝΤΕΤ 0,310 -0,010 -3,13%
ΙΝΤΚΑ 0,430 -0,020 -4,44%
ΙΟΝΑ 7,000 0,000 -
ΚΑΘΗ 0,460 0,000 -
ΚΑΜΠ 0,500 0,000 -
ΚΑΝΑΚ 1,730 0,070 4,22%
ΚΑΡΔ 0,140 0,000 -
ΚΑΡΕΛ 195,000 -0,250 -0,13%
ΚΑΡΤΖ 3,070 -0,230 -6,97%
ΚΕΚΡ 0,370 -0,020 -5,13%
ΚΕΚΡΔ 0,030 0,000 -
ΚΕΠΕΝ 1,590 0,000 -
ΚΕΡΑΛ 0,090 0,000 -
ΚΛΕΜ 1,640 -0,050 -2,96%
ΚΛΜ 0,550 0,000 -
ΚΛΩΝΚ 0,040 0,000 -
ΚΛΩΝΠ 0,080 0,000 -
ΚΜΟΛ 1,530 -0,080 -4,97%
ΚΟΜΠ 0,030 0,000 -
ΚΟΡΔΕ 0,220 0,000 -
ΚΟΡΡΕΣ 3,400 0,000 -
ΚΟΥΑΛ 0,520 0,010 1,96%
ΚΟΥΕΣ 4,750 -0,440 -8,48%
ΚΟΥΜ 0,130 0,000 -
ΚΡΕΚΑ 0,170 0,000 -
ΚΡΕΤΑ 0,550 -0,040 -6,78%
ΚΡΗΤΩΝ 0,960 0,000 -
ΚΡΙ 1,810 -0,040 -2,16%
ΚΤΗΛΑ 0,370 0,000 -
ΚΥΠΡ 0,210 0,000 -
ΚΥΡΙΟ 0,650 0,000 -
ΚΥΡΜ 1,970 -0,030 -1,50%
ΛΑΒΙ 0,120 0,000 -
ΛΑΙΚΗ 0,040 0,000 -
ΛΑΜΔΑ 3,500 -0,150 -4,11%
ΛΑΜΔΑΔ 0,390 0,000 -
ΛΑΜΨΑ 18,100 0,000 -
ΛΑΝΑΚ 1,160 0,000 -
ΛΑΝΕΤ 0,120 0,000 -
ΛΕΒΚ 0,230 0,000 -
ΛΕΒΠ 0,600 0,000 -
ΛΙΒΑΝ 0,210 0,000 -
ΛΟΓΟΣ 0,480 0,000 -
ΛΟΥΛΗ 2,330 -0,030 -1,27%
ΛΥΚ 1,440 -0,030 -2,04%
ΜΑΘΙΟ 0,450 0,000 -
ΜΑΙΚ 0,120 0,000 -
ΜΑΞΙΜ 0,100 0,000 -
ΜΑΣΟΠ 0,850 0,000 -
ΜΕΒΑ 1,030 0,000 -
ΜΕΝΤΙ 0,420 0,000 -
ΜΕΡΚΟ 5,470 0,000 -
ΜΕΣΟΧ 0,120 0,000 -
ΜΕΤΚ 7,730 -0,240 -3,01%
ΜΗΧΚ 0,100 0,000 -
ΜΗΧΠ 0,100 0,000 -
ΜΙΓ 0,220 0,000 -
ΜΙΓΡΕ 3,100 0,150 5,08%
ΜΙΝ 0,400 0,000 -
ΜΙΝΟΑ 1,500 0,000 -
ΜΛΑΝΤ 0,640 0,000 -
ΜΛΣ 4,200 -0,130 -3,00%
ΜΟΗ 5,570 -0,230 -3,97%
ΜΟΝΤΑ 0,200 0,000 -
ΜΟΤΟ 0,300 0,000 -
ΜΟΥΖΚ 0,220 0,000 -
ΜΟΧΛ 1,300 0,020 1,56%
ΜΠΕΛΑ 8,490 0,210 2,54%
ΜΠΕΛΑΑΜ 9,380 0,000 -
ΜΠΟΚΑ 0,050 0,000 -
ΜΠΟΠΑ 0,010 0,000 -
ΜΠΤΚ 0,200 0,000 -
ΜΥΤΙΛ 5,270 -0,080 -1,50%
ΝΑΚΑΣ 0,810 0,000 -
ΝΑΥΠ 0,250 0,000 -
ΝΑΥΤ 0,180 0,000 -
ΝΕΛ 0,020 0,000 -
ΝΕΩΡΣ 0,130 0,000 -
ΝΗΡ 0,100 -0,010 -9,09%
ΝΙΚΑΣ 0,170 0,000 -
ΝΙΟΥΣ 0,260 0,010 4,00%
ΝΤΟΚΧΟ 1,800 0,000 -
ΝΤΟΠΛΕΡ 0,960 0,000 -
ΝΤΡΙΑΡΤ 0,050 0,000 -
ΞΕΝΟ 0,010 -0,010 -50,00%
ΞΥΛΚ 0,160 0,010 6,67%
ΞΥΛΠ 0,200 0,000 -
ΟΛΘ 20,700 -1,260 -5,74%
ΟΛΠ 12,820 -0,750 -5,53%
ΟΛΥΜΠ 1,200 -0,030 -2,44%
ΟΠΑΠ 9,240 -0,360 -3,75%
ΟΠΤΡΟΝ 1,770 0,000 -
ΟΡΑΟΡΑ 2,290 0,000 -
ΟΤΕ 9,160 -0,190 -2,03%
ΟΤΟΕΛ 7,380 -0,120 -1,60%
ΠΑΙΡ 0,220 0,000 -
ΠΑΠ 0,410 -0,040 -8,89%
ΠΑΡΝ 0,070 0,000 -
ΠΑΣΑΛ 0,120 0,000 -
ΠΕΙΡ 1,150 -0,040 -3,36%
ΠΕΙΡΤΠ 0,450 -0,040 -8,16%
ΠΕΡΣ 0,480 0,000 -
ΠΕΡΦ 2,270 0,000 -
ΠΕΤΖΚ 0,260 0,000 -
ΠΕΤΡΟ 2,540 0,000 -
ΠΗΓΑΣ 0,040 0,000 -
ΠΛΑΘ 0,890 -0,020 -2,20%
ΠΛΑΙΣ 6,150 -0,240 -3,76%
ΠΛΑΚΡ 4,850 0,250 5,43%
ΠΠΑΚ 0,810 0,020 2,53%
ΠΡΑΞΚ 0,390 0,000 -
ΠΡΑΞΠ 0,540 0,000 -
ΠΡΔ 0,080 0,000 -
ΠΡΕΖΤ 6,710 0,000 -
ΠΡΟ 0,180 0,000 -
ΠΡΟΦ 0,500 -0,050 -9,09%
ΡΕΒΟΙΛ 0,350 0,000 -
ΡΙΛΚΕ 3,300 0,000 -
ΡΙΝΤΕ 0,030 0,000 -
ΣΑΙΚΛ 0,700 0,000 -
ΣΑΝΥΟ 0,020 0,000 -
ΣΑΟΣ 0,780 0,000 -
ΣΑΡ 7,050 -0,550 -7,24%
ΣΑΡΑΝ 0,950 0,000 -
ΣΑΤΟΚ 0,130 0,000 -
ΣΕΛΜΚ 0,080 0,000 -
ΣΕΛΟ 0,080 0,000 -
ΣΕΝΤΡ 0,220 0,000 -
ΣΙΔΕ 0,920 0,000 -
ΣΙΔΜΑ 0,220 0,000 -
ΣΠΕΙΣ 1,620 0,000 -
ΣΠΙ 0,240 0,000 -
ΣΠΙΝΤ 0,020 0,000 -
ΣΠΡΙ 0,030 0,000 -
ΣΠΥΡ 0,310 0,000 -
ΣΦΑ 0,670 0,000 -
ΣΩΛΚ 1,320 -0,050 -3,65%
ΤΒΑΝΚ 0,050 0,000 -
ΤΕΓΟ 0,040 0,000 -
ΤΕΚΔΟ 0,010 0,000 -
ΤΕΝΕΡΓ 2,300 0,030 1,32%
ΤΕΞΤ 0,080 0,000 -
ΤΖΚΑ 1,000 0,000 -
ΤΗΛΕΤ 0,120 0,000 -
ΤΙΤΚ 17,690 -0,810 -4,38%
ΤΙΤΠ 8,880 -0,220 -2,42%
ΤΡΑΣΤΟΡ 1,100 0,010 0,92%
ΤΡΟΠ 2,000 0,000 -
ΤΤ 0,170 0,000 -
ΥΑΛΚΟ 0,060 0,000 -
ΥΓΕΙΑ 0,190 -0,010 -5,00%
ΦΙΕΡ 0,210 0,000 -
ΦΙΝΤΟ 0,330 0,000 -
ΦΛΕΞΟ 2,310 -0,160 -6,48%
ΦΟΡΘ 1,150 0,040 3,60%
ΦΟΡΘΔ 10,580 0,000 -
ΦΟΥΝΤΛ 1,750 0,000 -
ΦΟΥΝΤΛΔ 0,070 0,000 -
ΦΡΙΓΟ 2,290 -0,090 -3,78%
ΦΡΛΚ 3,200 -0,140 -4,19%
ΦΦΓΚΡΠ 27,000 -0,200 -0,74%
ΧΑΙΔΕ 0,390 0,000 -
ΧΑΚΟΡ 0,350 0,010 2,94%
ΧΑΛΥΒ 0,120 0,000 -
ΧΑΤΖΚ 0,030 0,000 -
ΧΚΡΑΝ 0,220 0,000 -
FISIKON
Το φυσικό αέριο κίνησης φέρνει την επανάσταση στην ελληνική αυτοκίνηση: οικονομία, ασφάλεια και φιλικότητα προς το περιβάλλον 
>>>