Διαβάστε σήμερα...
Γεν. Δείκτης (01/09)
1159,20
Προηγ: 1161,81
Ογκος: 24.507.956 τ.
Τζίρος: 47.921.364
-0,23%

     

Νέα τροπολογία για την κινητικότητα

Τρεις κατηγορίες υπαλλήλων που εξαιρούνται της κινητικότητας προστίθενται, με τροπολογία που κατέθεσε χθες, το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων «Αναδιάρθρωση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Λοιπές Διατάξεις αρμοδιότητας του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων».

Ειδικότερα, με την τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κυριάκος Μητσοτάκης, εξαιρούνται:

- Οι υπάλληλοι που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα το Νοέμβριο του 2012 βάσει του ν. 4093/2012 και τοποθετήθηκαν στις νέες τους θέσεις. Είναι αυτονόητο ότι δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται ως «πλεονάζον» το προσωπικό εκείνο που μόλις πρόσφατα ζητήθηκε από φορείς ως αναγκαίο για την κάλυψη κενών στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του προγράμματος κινητικότητας, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα και αφορούσε 1.862 υπαλλήλους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΙΔΑΧ.

- Συγγενείς αποβιώσαντος κατά την εκτέλεση υπηρεσιακού καθήκοντος. Η ειδική αιτία θέσπισης της εν λόγω διάταξης, που αποτελεί έμπρακτη εκπλήρωση της ηθικής υποχρέωσης της Πολιτείας στους αφοσιωμένους λειτουργούς της, αλλά και εχέγγυο για την τύχη και προοπτική της οικογένειάς τους, ενόσω επιτελούν απερίσπαστοι το καθήκον τους, καθιστά εύλογη και αναγκαία την εξαίρεση των δικαιούχων από το θεσμό της κινητικότητας.

- Υπάλληλοι των οποίων η μισθοδοσία καλύπτεται από Διεθνείς Οργανισμούς (ΝΑΤΟ κ.λπ.). Με την περίπτωση αυτή εξαιρείται εύλογα από τη διαδικασία της κινητικότητας αυστηρά και εξαντλητικά προσδιορισμένος αριθμός εργαζομένων, συγκεκριμένων ειδικοτήτων που έχουν προσληφθεί αποκλειστικά για την κάλυψη και εξυπηρέτηση συμμαχικών υποχρεώσεων της χώρας μας σε διεθνείς Οργανισμούς.

Κυρ. Μητσοτάκης: Οι Ολυμπιονίκες δεν θα εξαιρεθούν από το καθεστώς διαθεσιμότητας

Πάντως, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης ξεκαθάρισε, ότι οι αθλητές που πέτυχαν διεθνείς διακρίσεις με τα εθνικά χρώματα και, ανάμεσά τους, ακόμη και οι Ολυμπιονίκες, δεν εξαιρούνται από το καθεστώς διαθεσιμότητας.

Σε συνάντηση αντιπροσωπείας του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών με τον κ. Μητσοτάκη, ο υπουργός τους ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να γίνει εξαίρεση για τους αθλητές που εργάζονται στο δημόσιο, ενώ υποσχέθηκε ότι ενδέχεται να υπάρξει πρόβλεψη για την εξαίρεσή τους στο μέλλον.

Σημειώνεται ότι οι αθλητές που έχουν διοριστεί στο δημόσιο, λόγω των διακρίσεών τους, όπως προέβλεπε ο νόμος 2725/1999, υπολογίζονται σε περισσότερους από χίλιους.

Εξάλλου όπως δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης στη γαλλική εφημερίδα «Le Monde», η ποιοτική μεταρρύθμιση στο δημόσιο αποτελεί το μεγάλο στοίχημα για την Ελλάδα. Όπως δηλώνει ο κ. Μητσοτάκης, δεν διαπραγματεύθηκε ο ίδιος τους αριθμούς με την Τρόικα, όσον αφορά τη διοικητική μεταρρύθμιση. «Τους βρήκα μόλις ανέλαβα τα καθήκοντά μου, παρόλα αυτά πρέπει να τους εφαρμόσω και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Ελπίζω ότι μόλις παρουσιάσω τα πρώτα μου αποτελέσματα θα μπορέσω να ανοίξω με τους δανειστές μας μια ουσιαστική συζήτηση για τις μεταρρυθμίσεις, γιατί δεν μπορούμε μόνο να τρέχουμε πίσω από ποσοτικά αποτελέσματα. Το πραγματικό στοίχημα στην Ελλάδα είναι το ποιοτικό» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τα τελευταία τρία χρόνια 200.000 άτομα έχουν φύγει από το δημόσιο κυρίως.

Δύο υπαλλήλους του υπουργείου Εσωτερικών παραπέμπει στο πειθαρχικό ο Ι. Μιχελάκης

Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο παραπέμπονται από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη δύο υπάλληλοι του υπουργείου, για πειθαρχικές παραβάσεις του υπαλληλικού καθήκοντος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών πρόκειται για τον προϊστάμενο διεύθυνσης του υπουργείου, διότι προέβη σε ενέργειες προκειμένου αναπτυξιακό έργο δήμου, να ανατεθεί σε αναπτυξιακή εταιρεία στην οποία μετέχει, ως μέλος, η σύζυγός του.

Για να το πετύχει, ανέλαβε χωρίς προηγούμενη άδεια και ενημέρωση της υπηρεσίας την προετοιμασία του φακέλου, χρησιμοποιώντας μέσα της Υπηρεσίας και τη θέση που κατέχει. Σε διενεργούμενη ΕΔΕ από την υπηρεσία καλούμενος να παράσχει σχετικές εξηγήσεις άσκησε κριτική κατά των πράξεων προϊσταμένης αρχής χρησιμοποιώντας απρεπείς εκφράσεις. Η υπηρεσία επιλήφθηκε της υπόθεσης παραγγέλοντας τη διενέργεια ΕΔΕ μετά από καταγγελία- αναφορά του δημάρχου, ότι ο εν λόγω υπάλληλος πλαστογράφησε την υπογραφή του προκειμένου το συγκεκριμένο έργο να τύχει χρηματοδότησης από ευρωπαϊκό πρόγραμμα, ενώ για το ποινικό σκέλος της υπόθεσης ο φάκελος στάλθηκε στην αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Επίσης, παραπέμπεται υπάλληλος του υπουργείου για το πειθαρχικό παράπτωμα της αδικαιολόγητης αποχής από την εκτέλεση των καθηκόντων του για το χρονικό διάστημα από 1-5-2013 μέχρι 1-8-2013. Ο εν λόγω υπάλληλος, σύμφωνα με έγγραφο του υπουργείου Εξωτερικών και αντίστοιχο του Προξενείου της Ελλάδας στην Ατλάντα των ΗΠΑ, συνελήφθη την 30η Απριλίου του 2013 στον Διεθνή Αερολιμένα της Ατλάντας, προσπαθώντας να περάσει παράνομα δύο Αλβανούς υπηκόους στο αμερικανικό έδαφος, οι οποίοι έφεραν ελληνικά διαβατήρια. Σε βάρος του υπαλλήλου αυτού έχει ασκηθεί ποινική δίωξη από το αρμόδιο περιφερειακό δικαστήριο των ΗΠΑ, έχει προφυλακισθεί και έχει ορισθεί δικάσιμος για τις 7-10-2013.
     
     

Πρώτα ΘΕΜΑΤΑ


Σελίδα 1 από 176 | Αποτελέσματα 1 - 25 από 4384
First Page | Previous Page | Next Page | Last Page

Κινητικότητα των ξένων στις τραπεζικές μετοχές

Πέραν από τις μεγάλες επενδυτικές θέσεις που έλαβαν οι ξένοι στις ελληνικές τράπεζες λόγω των αυξήσεων κεφαλαίου, παρατηρείται το τελευταίο διάστημα αύξηση των θέσεων των ξένων και δεν είναι τυχαίο ότι έχουν αποκτήσει 150 εκατ. νέες μετοχές τραπεζών. Ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι μετά το road show...»

Στα 3 δισ. ανήλθε το πρωτογενές πλεόνασμα

Στα 3 δισ. ευρώ διαμορφώνεται το πρωτογενές πλεόνασμα του προϋπολογισμού στο 8μηνο του 2013, σύμφωνα με τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα. Ο ίδιος ανέφερε ότι χωρίς να προσμετρηθούν τα κέρδη που αποδόθηκαν από τις συμμετοχές των Κεντρικών Τραπεζών της Ευρωζώνης στα ελληνικά ομόλ...»

Αλ. Τουρκολιάς: Καταλυτικά για την Ελλάδα τα επόμενα 3μηνα

Η Εθνική Τράπεζα εμφανίζει στέρεες βάσεις προκειμένου να χρηματοδοτήσει την ελληνική οικονομία, η οποία εμφανίζει τα πρώτα θετικά σημάδια στο μέτωπο της βαθιάς κρίσης, ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας, Αλέξανδρος Τουρκολιάς, στο πλαίσιο ομιλίας του στη Θεσσαλονίκη. Όπως τόνισε, ...»

«Όχι νέα μέτρα» διαβεβαιώνει ο Α. Σαμαράς

«Σε λίγο θα μπορούμε να πούμε τέλος στην εποχή των μνημονίων και του υπερδανεισμού», δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κατά την ομιλία του την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), προτάσσοντας το στόχο του πρωτογενούς πλεονάσματος. Ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι «δεν χρειάζονται νέα μέτρα λιτότητας, χρ...»

Νέα τροπολογία για την κινητικότητα

Τρεις κατηγορίες υπαλλήλων που εξαιρούνται της κινητικότητας προστίθενται, με τροπολογία που κατέθεσε χθες, το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων «Αναδιάρθρωση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Λοιπές Διατάξεις...»

Η νέα «μόδα» στις αγορές τροφίμων

Σε μία επιστροφή στα… παλιά οδηγούνται οι λιανοππωλητές στην Ευρώπη, αναζητώντας την καλύτερη λύση για την αύξηση της κερδοφορίας τους στις online πωλήσεις, όσον αφορά των τομέα των τροφίμων και των ειδών παντοπωλείου, όπως προκύπτει από σχετική ανάλυση του κορυφαίου ειδησεογραφικού πρακτορείο...»

Προετοιμασία για τα εγκαίνια της ΔΕΘ

Περισσότεροι από 4.000 αστυνομικοί αναμένεται να αναπτυχθούν στη Θεσσαλονίκη ενόψει των εγκαινίων της 78ης Διεθνούς Έκθεσης το Σάββατο. Σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, αποφασίστηκε ότι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις από τις ομάδες ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ θα πραγματοπ...»

Αύξηση στη μισθωτή απασχόληση στον ιδιωτικό τομέα

Αύξηση παρουσίασε η μισθωτή απασχόληση στον ιδιωτικό τομέα τον Αύγουστο, βάσει των στοιχείων του συστήματος «Εργάνη» που παρουσίασε το υπουργείο Εργασίας. Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εργασίας, τον Αύγουστο καταγράφηκε θετικό ισοζύγιο προσλήψεων - αποχωρήσεων κατά 10.969 νέες θέσεις εργασί...»

Ταμείο «ασφαλείας» από το BRICS

Την απόφαση δημιουργίας ενός fund «ασφαλείας» για την καταπολέμηση της αποσταθεροποίησης των αγορών συναλλάγματος, η οποία και θεωρείται σχεδόν βέβαιη όταν η FED προχωρήσει σε αλλαγή της νομισματικής πολιτικής της, φέρονται να έχουν λάβει οι πολιτικοί αρχηγοί των κορυφαίων αναδυόμενων αγορών (Βραζιλ...»

Σε ανακεφαλαιοποίηση προχωρούν οι Συνεταιριστικές

Μέχρι τέλη Οκτωβρίου έχουν λάβει προθεσμία για να ανακεφαλαιοποιηθούν οι συνεταιριστικές τράπεζες, με ποσά συνολικά έως 250-300 εκατ. ευρώ. Όσες επιτύχουν θα έχουν τη δυνατότητα να διασφαλίσουν την επιβίωσή τους σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον. Όσες συνεταιριστικές τράπεζες αποτύχουν, θα σ...»

Ένταση στη Βουλή μετά το e-mail…

«Θέση της κυβέρνησης είναι η αναδιάρθρωση εν λειτουργία των ελληνικών αμυντικών βιομηχανιών» υποστήριξε η αναπληρωτής υπουργός Εθνικής ¶μυνας, Φώφη Γεννηματά, η οποία δέχθηκε τα πυρά των βουλευτών της αντιπολίτευσης που κατηγόρησαν την κυβέρνηση ότι δεν αντιδρά στις απαιτήσεις της τρόικας. «Για τα ...»

Έρχονται αλλαγές στο σύστημα των αδειοδοτήσεων

«Στόχος του υπουργείου είναι να δημιουργηθεί ένα ενιαίο και ξεκάθαρο πλαίσιο που θα εξασφαλίζει χαμηλό κόστος, ταχύτητα, ασφάλεια δικαίου, διαφάνεια και δημοσιονομικό όφελος» τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης παρουσιάζοντας χθες το Νέο Στρατηγικό Πλαίσιο Απλοποίησης της Αδειοδότησης των ...»

Τα σχέδια για την ανάπτυξη των Geniki και Attica

Το ελληνικό τραπεζικό σύστημα, πέραν από τις τέσσερις συστημικές, διαθέτει και δύο μικρές τράπεζες, τη Geniki Bank και την Attica Bank. Οι συνεταιριστικές αποτελούν ξεχωριστό κεφάλαιο, καθώς προσεχώς θα ληφθούν ριζικές αποφάσεις από την Τράπεζα της Ελλάδος. Η Πειραιώς έχει αποφασίσει να διατηρήσε...»

ΕΛΠΕ: «Πράσινο φως» από γ.σ. για ΔΕΣΦΑ

Το «πράσινο φως» στη μεταβίβαση του 35% του ΔΕΣΦΑ από τα Ελληνικά Πετρέλαια στη Socar ή σε νομικό πρόσωπο του ομίλου Socar που εκείνη θα υποδείξει, αντί τιμήματος 212,1 εκατ. ευρώ, άναψε η χθεσινή έκτακτη γενική συνέλευση των ΕΛΠΕ. Εν τω μεταξύ, έφθασε χθες στη Αθήνα, αντιπροσωπεία της αζερικής ετ...»

Νέα «εποχή» στην αγορά της τεχνολογίας

Εντός των προσεχών ετών η «μάχη» των κορυφαίων τεχνολογικών ομίλων αναμένεται να μεταφερθεί από την αγορά των smartphones σε αυτή των smartwtches, τα οποία και αναμένεται να αποτελέσουν τον κύριο τομέα δραστηριοποίησή τους εντός της επόμενης διετίας. Το πρώτο «βήμα» στην αγορά των «έξυπνων» ρολογι...»

Ε. Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ…

«Το συνέδριο στέλνει το μήνυμα της ενότητας και της συσπείρωσης του ΠΑΣΟΚ, της Δημοκρατικής Παράταξης, το μήνυμα είναι πάρα πολύ καθαρό, είναι μήνυμα εθνικής και κοινωνικής ευθύνης της παράταξής μας», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος ανοίγοντας τις εργασίες του διήμερου πολιτικού-επισ...»

Πειραιώς: Παρατείνεται κατά μία εβδομάδα το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου

Ξεπέρασε κάθε εκτίμηση η συμμετοχή στο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου της Τράπεζας Πειραιώς, υποχρεώνοντας τη διοίκηση λόγω της διογκούμενης συμμετοχής στο πρόγραμμα, να παρατείνει ακόμη μια εβδομάδα την όλη διαδικασία. Ο στόχος της Τράπεζας Πειραιώς ήταν να συμμετάσχει το 10% ή 1.800 εργαζόμενοι στο...»

Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ–Ν.Δ. για το «βλαχοδήμαρχοι»

«Να ανακαλέσει τις ύβρεις και να δείξει σεβασμό στους θεσμούς, στους εκλεγμένους δημάρχους και τους δημότες που τους επέλεξαν», κάλεσε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μιλώντας στην ΚΕ του κόμματός του έκανε λόγο για «φθαρμένους βλαχοδημάρχους, της συμμαχίας Ν...»

Έως τις 15 Σεπτεμβρίου η υποβολή του Ε9

Έως τις 15 Σεπτεμβρίου θα πρέπει να υποβάλλουν το έντυπο Ε9 όσοι ιδιοκτήτες (φυσικά πρόσωπα, στις 30 Νοεμβρίου λήγει η προθεσμία για τα νομικά πρόσωπα) έχουν προχωρήσει στην τακτοποίηση αυθαίρετων ή ημιυπαίθριων χώρων, προκειμένου να δηλώσουν τα πραγματικά στοιχεία για την επιφάνεια και την χρήση τω...»

Εξακολουθούν να διχάζουν οι Κυριακές

Εξακολουθεί να διχάζει το θέμα των ανοιχτών καταστημάτων τις Κυριακές. Σε άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές, στη Θεσσαλονίκη, προχωράει η Περιφέρεια. Το μέτρο θα αφορά μόνον το ιστορικό κέντρο της πόλης, ενώ το νέο ωράριο θα ανακοινωθεί περί τα τέλη Σεπτεμβρίου. Όπως αναφέρει η Περιφέρεια κυρ...»

Ευρεία σύσκεψη στο υπουργείο ¶μυνας

Η αντιμετώπιση του κύματος προσφύγων και η ασφαλής απομάκρυνση των Ελλήνων από τη Συρία ήταν τα κύρια ζητήματα που απασχόλησαν την πολύωρη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες στο υπουργείο Εθνικής ¶μυνας. Στη διευρυμένη σύσκεψη, στην οποία μετείχαν οι γ.γ. των υπουργείων Εξωτερικών, Εσωτερικών, Προστ...»

Σημαντική αύξηση κερδών για ΕΥΔΑΠ

Στο ύψος των 33,4 εκατ. ευρώ από 14,6 εκατ. ευρώ το πρώτο εξάμηνο του 2012, παρουσιάζοντας αύξηση της τάξης του 128%, σημείωσαν τα καθαρά κέρδη της ΕΥΔΑΠ, με το καθαρό περιθώριο κέρδους να έχει διαμορφωθεί στο 20,7% από 9% το πρώτο εξάμηνο του 2012. Σε ότι αφορά στον κύκλο εργασιών, αυτός διαμορφώθ...»

Διεύρυνση ζημιών για όμιλο Βιοχάλκο

Στα 68,5 εκατ. ευρώ διευρύνθηκαν στο πρώτο εξάμηνο οι ζημιές μετά από φόρους και δικαιώματα τρίτων της Βιοχάλκο, έναντι ζημιών 26,4 εκατ. ευρώ που είχε εμφανίσει στο πρώτο εξάμηνο του 2012. Σημειώνεται ότι τα καθαρά ενοποιημένα αποτελέσματα της περιόδου, επιβαρύνθηκαν εφ άπαξ κατά το ποσό των 36,3 ...»

Στα 126,7 εκατ. τα κέρδη της Alpha Bank

Κέρδη ύψους 126,7 εκατ. ευρώ εμφάνισε η Alpha Bank στο πρώτο εξάμηνο του 2013, τα οποία ανέρχονται στα 2,73 δισ. ευρώ αν υπολογιστούν και τα κεφάλαια από την Credit Agricole. H Αlpha Bank διαθέτει ισχυρό δείκτη κεφαλαιακής επάρκειας Core Tier 1 στο 13,9%, ενώ εμφανίζει σωρευμένες προβλέψεις ύψους ...»

ΔΝΤ: Καμία συζήτηση για νέο πρόγραμμα βοήθειας

«Κλειστά» διατηρεί το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, τα «χαρτιά» του όσον αφορά το τρίτο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα, καθώς σε χθεσινή του παρέμβαση, ξεκαθάρισε πως «δεν υπάρχει καμία συζήτηση για νέο πρόγραμμα του ΔΝΤ προς την Ελλάδα». Ειδικότερα, κατά την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ο εκπρόσω...»


Σελίδα 1 από 176 | Αποτελέσματα 1 - 25 από 4384
First Page | Previous Page | Next Page | Last Page


To σήμα της ημέρας!

Σήματα αγοράς ή πώλησης?
Τεχνική Ανάλυση και σωστές-έγκαιρες επενδυτικές αποφάσεις!


Συνεδρίαση - 01/09
Σύμβολο Τιμή Διαφορά (%)
ΑΔΑΚ20 2,790 -0,060 -2,11%
ΑΛΑΠΙΣ 0,040 0,000 -
ΑΛΤΕΡ 0,760 0,000 -
ΑΣΑΣΚ 0,670 0,000 -
ΑΤΛΑ 0,080 0,000 -
ΒΕΤΑΝ 0,060 0,000 -
ΒΙΟΧΚ 4,190 0,000 -
ΒΟΧ 1,300 0,000 -
ΔΕΕ12 5,780 0,000 -
ΔΙΕΚΑ 0,100 0,000 -
ΔΙΟΝΔ 0,010 0 -
ΔΟΛΔ 0,210 0,000 -
ΕΛΜΠΙ 0,070 0,000 -
ΕΣΥΜΒΔ 0,010 0,000 -
ΙΚΟΝΑ 0,070 0,000 -
ΙΜΠΕ 0,030 0,000 -
ΚΕΚΡΔ 0,030 0,000 -
ΛΑΙΚΗ 0,040 0,000 -
ΛΑΜΔΑΔ 0,390 0,000 -
ΛΑΝΕΤ 0,120 0,000 -
ΜΕΣΟΧ 0,120 0,000 -
ΜΠΕΛΑΑΜ 9,380 0,000 -
ΞΕΝΟ 0,010 -0,010 -50,00%
ΡΙΛΚΕ 3,300 0,000 -
ΡΙΝΤΕ 0,030 0,000 -
ΣΑΝΥΟ 0,020 0,000 -
ΦΟΡΘΔ 10,580 0,000 -
ΦΟΥΝΤΛΔ 0,070 0,000 -
FISIKON
Το φυσικό αέριο κίνησης φέρνει την επανάσταση στην ελληνική αυτοκίνηση: οικονομία, ασφάλεια και φιλικότητα προς το περιβάλλον 
>>>