Διαβάστε σήμερα...
Γεν. Δείκτης (22/12)
867,84
Προηγ: 862,40
Ογκος: 76.088.551 τ.
Τζίρος: 61.886.895
0,63%

     

Νέα τροπολογία για την κινητικότητα

Ημερομηνία δημοσίευσης 07/09/2013

Τρεις κατηγορίες υπαλλήλων που εξαιρούνται της κινητικότητας προστίθενται, με τροπολογία που κατέθεσε χθες, το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων «Αναδιάρθρωση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Λοιπές Διατάξεις αρμοδιότητας του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων».

Ειδικότερα, με την τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κυριάκος Μητσοτάκης, εξαιρούνται:

- Οι υπάλληλοι που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα το Νοέμβριο του 2012 βάσει του ν. 4093/2012 και τοποθετήθηκαν στις νέες τους θέσεις. Είναι αυτονόητο ότι δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται ως «πλεονάζον» το προσωπικό εκείνο που μόλις πρόσφατα ζητήθηκε από φορείς ως αναγκαίο για την κάλυψη κενών στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του προγράμματος κινητικότητας, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα και αφορούσε 1.862 υπαλλήλους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΙΔΑΧ.

- Συγγενείς αποβιώσαντος κατά την εκτέλεση υπηρεσιακού καθήκοντος. Η ειδική αιτία θέσπισης της εν λόγω διάταξης, που αποτελεί έμπρακτη εκπλήρωση της ηθικής υποχρέωσης της Πολιτείας στους αφοσιωμένους λειτουργούς της, αλλά και εχέγγυο για την τύχη και προοπτική της οικογένειάς τους, ενόσω επιτελούν απερίσπαστοι το καθήκον τους, καθιστά εύλογη και αναγκαία την εξαίρεση των δικαιούχων από το θεσμό της κινητικότητας.

- Υπάλληλοι των οποίων η μισθοδοσία καλύπτεται από Διεθνείς Οργανισμούς (ΝΑΤΟ κ.λπ.). Με την περίπτωση αυτή εξαιρείται εύλογα από τη διαδικασία της κινητικότητας αυστηρά και εξαντλητικά προσδιορισμένος αριθμός εργαζομένων, συγκεκριμένων ειδικοτήτων που έχουν προσληφθεί αποκλειστικά για την κάλυψη και εξυπηρέτηση συμμαχικών υποχρεώσεων της χώρας μας σε διεθνείς Οργανισμούς.

Κυρ. Μητσοτάκης: Οι Ολυμπιονίκες δεν θα εξαιρεθούν από το καθεστώς διαθεσιμότητας

Πάντως, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης ξεκαθάρισε, ότι οι αθλητές που πέτυχαν διεθνείς διακρίσεις με τα εθνικά χρώματα και, ανάμεσά τους, ακόμη και οι Ολυμπιονίκες, δεν εξαιρούνται από το καθεστώς διαθεσιμότητας.

Σε συνάντηση αντιπροσωπείας του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών με τον κ. Μητσοτάκη, ο υπουργός τους ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να γίνει εξαίρεση για τους αθλητές που εργάζονται στο δημόσιο, ενώ υποσχέθηκε ότι ενδέχεται να υπάρξει πρόβλεψη για την εξαίρεσή τους στο μέλλον.

Σημειώνεται ότι οι αθλητές που έχουν διοριστεί στο δημόσιο, λόγω των διακρίσεών τους, όπως προέβλεπε ο νόμος 2725/1999, υπολογίζονται σε περισσότερους από χίλιους.

Εξάλλου όπως δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης στη γαλλική εφημερίδα «Le Monde», η ποιοτική μεταρρύθμιση στο δημόσιο αποτελεί το μεγάλο στοίχημα για την Ελλάδα. Όπως δηλώνει ο κ. Μητσοτάκης, δεν διαπραγματεύθηκε ο ίδιος τους αριθμούς με την Τρόικα, όσον αφορά τη διοικητική μεταρρύθμιση. «Τους βρήκα μόλις ανέλαβα τα καθήκοντά μου, παρόλα αυτά πρέπει να τους εφαρμόσω και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Ελπίζω ότι μόλις παρουσιάσω τα πρώτα μου αποτελέσματα θα μπορέσω να ανοίξω με τους δανειστές μας μια ουσιαστική συζήτηση για τις μεταρρυθμίσεις, γιατί δεν μπορούμε μόνο να τρέχουμε πίσω από ποσοτικά αποτελέσματα. Το πραγματικό στοίχημα στην Ελλάδα είναι το ποιοτικό» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τα τελευταία τρία χρόνια 200.000 άτομα έχουν φύγει από το δημόσιο κυρίως.

Δύο υπαλλήλους του υπουργείου Εσωτερικών παραπέμπει στο πειθαρχικό ο Ι. Μιχελάκης

Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο παραπέμπονται από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη δύο υπάλληλοι του υπουργείου, για πειθαρχικές παραβάσεις του υπαλληλικού καθήκοντος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών πρόκειται για τον προϊστάμενο διεύθυνσης του υπουργείου, διότι προέβη σε ενέργειες προκειμένου αναπτυξιακό έργο δήμου, να ανατεθεί σε αναπτυξιακή εταιρεία στην οποία μετέχει, ως μέλος, η σύζυγός του.

Για να το πετύχει, ανέλαβε χωρίς προηγούμενη άδεια και ενημέρωση της υπηρεσίας την προετοιμασία του φακέλου, χρησιμοποιώντας μέσα της Υπηρεσίας και τη θέση που κατέχει. Σε διενεργούμενη ΕΔΕ από την υπηρεσία καλούμενος να παράσχει σχετικές εξηγήσεις άσκησε κριτική κατά των πράξεων προϊσταμένης αρχής χρησιμοποιώντας απρεπείς εκφράσεις. Η υπηρεσία επιλήφθηκε της υπόθεσης παραγγέλοντας τη διενέργεια ΕΔΕ μετά από καταγγελία- αναφορά του δημάρχου, ότι ο εν λόγω υπάλληλος πλαστογράφησε την υπογραφή του προκειμένου το συγκεκριμένο έργο να τύχει χρηματοδότησης από ευρωπαϊκό πρόγραμμα, ενώ για το ποινικό σκέλος της υπόθεσης ο φάκελος στάλθηκε στην αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Επίσης, παραπέμπεται υπάλληλος του υπουργείου για το πειθαρχικό παράπτωμα της αδικαιολόγητης αποχής από την εκτέλεση των καθηκόντων του για το χρονικό διάστημα από 1-5-2013 μέχρι 1-8-2013. Ο εν λόγω υπάλληλος, σύμφωνα με έγγραφο του υπουργείου Εξωτερικών και αντίστοιχο του Προξενείου της Ελλάδας στην Ατλάντα των ΗΠΑ, συνελήφθη την 30η Απριλίου του 2013 στον Διεθνή Αερολιμένα της Ατλάντας, προσπαθώντας να περάσει παράνομα δύο Αλβανούς υπηκόους στο αμερικανικό έδαφος, οι οποίοι έφεραν ελληνικά διαβατήρια. Σε βάρος του υπαλλήλου αυτού έχει ασκηθεί ποινική δίωξη από το αρμόδιο περιφερειακό δικαστήριο των ΗΠΑ, έχει προφυλακισθεί και έχει ορισθεί δικάσιμος για τις 7-10-2013.
     
     

Πρώτα ΘΕΜΑΤΑ


Σελίδα 1 από 255 | Αποτελέσματα 1 - 25 από 6363
First Page | Previous Page | Next Page | Last Page

Δεν συμφωνούν οι μέτοχοι της Trastor - Δεν εγκρίθηκε ο διακανονισμός της οφειλής της Pasal

Να μην παράσχει την ειδική άδεια του άρθρου 23α παρ.2 και 3 του Κ.Ν.2190/1920, αναφορικά με τον τρόπο διακανονισμού της οφειλής της Pasal Development A.E. προς την Trastor, αποφάσισε η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της τελευταίας με πλειοψηφία των παρισταμένων μετόχων [33,80% του 35,53%] κατά...»

Ν. Μηταράκης: «Πάγωμα» διακατέχει τις αγορές, οι επενδυτές κρατούν στάση αναμονής

«Πάγωμα» διακατέχει τις αγορές, τις τελευταίες μέρες, σχετικά με το ενδεχόμενο επενδύσεων στη χώρα μας και η τάση αυτή διακρίνεται και στην εικόνα του χρηματιστηρίου και στα ομόλογα ελληνικού δημοσίου, καθώς οι επενδυτές κρατούν στάση αναμονής. Αυτό ανέφερε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικό...»

Α. Σαμαράς: Προωθούμε την ανάπτυξη στην πράξη

«Κάνουμε ένα μεγάλο βήμα μπροστά για να αλλάξουμε σελίδα και να αποκτήσουμε το δικαίωμα στη βιώσιμη ανάπτυξη. Προωθούμε την ανάπτυξη στην πράξη και όχι στα λόγια, στην πράξη και όχι στις θεωρίες, ανοίγουμε το δρόμο στην ελληνική επιχειρηματικότητα», τόνισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στην παρουσί...»

Με το βλέμμα στο εξωτερικό 3 στις 10 επιχειρήσεις

Σε φάση σταθεροποίησης βρίσκονται 4 στις 10 επιχειρήσεις (ποσοστό 39,58%) το τελευταίο διάστημα, με το 33,34% παράλληλα να «φλερτάρει» με την ανάπτυξη και το 27% να διανύει φάση αναδιάρθρωσης. Το συμπέρασμα αυτό προκύπτει από την έρευνα της εταιρείας Στρατηγικών Λύσεων Υπηρεσιών Ανθρωπίνου Δυναμικού...»

Πλήθος προγραμμάτων για τους νέους στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα

Πρόγραμμα συμβουλευτικής, κατάρτισης και πιστοποίησης 4.000 νέων ανέργων ηλικίας 18 έως 24 ετών «για την Ανάπτυξη του Ανθρώπινου Δυναμικού στον Τομέα του Λιανικού Εμπορίου», ξεκινά άμεσα μέσω σύμπραξης της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας με την Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής Συγ...»

Στο μικροσκόπιο ξένων funds ο κλάδος ιχθυοκαλλιεργειών - Υπό ποιες προϋποθέσεις θα εκδήλωναν ενδιαφέρον για τον κλάδο

Τρία funds, και συγκεκριμένα οι Oaktree, Υork Capital και Rhone Capital, έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τις εταιρείες ιχθυοκαλλιέργειας, σύμφωνα με ορισμένες πηγές. Οι κρούσεις έχουν γίνει προς τις τράπεζες. Φυσικά, όπως και στην περίπτωση της ακτοπλοΐας, αυτό που θα είχε ενδιαφέρον για τους ξένους...»

Πιο φθηνό το χριστουγεννιάτικο τραπέζι φέτος

Φθηνότερο κατά 2,02%, σε σχέση με πέρυσι, αναμένεται το φετινό χριστουγεννιάτικο τραπέζι, σύμφωνα με δειγματοληπτικό έλεγχο που πραγματοποίησε το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών (ΙΝΕΜΥ) της ΕΣΕΕ κατά την περίοδο 14 έως 16 Δεκεμβρίου 2014. Ειδικότερα, το χριστουγεννιάτικο οικογενειακό τραπέζι θα κ...»

Αναστέλλεται για δύο χρόνια ο φόρος υπεραξίας από τη μεταβίβαση ακινήτων

Αναστέλλεται για δύο χρόνια ο φόρος υπεραξίας από τη μεταβίβαση ακινήτων. Το υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε ότι με διάταξη που θα κατατεθεί άμεσα στη Βουλή προβλέπεται η αναστολή της εφαρμογής του φόρου υπεραξίας από μεταβίβαση ακίνητης περιουσίας μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2016. Η διάταξη κατατίθεται με...»

Αναβρασμός από τις καταγγελίες Χαϊκάλη - Μήνυση Α. Σαμαρά κατά του βουλευτή και του Π. Καμμένου

Πολιτικό «σεισμό» προκάλεσαν οι καταγγελίες του βουλευτή των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Παύλου Χαϊκάλη περί απόπειρας χρηματισμού του για να ψηφίσει πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση από το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού, καταθέτει άμεσα μήνυση με α...»

ΣΕΔΥΚΑ: Προς αλλαγές στο θέμα του επαγγελματία επενδυτή - Τροποποιήσεις στην ΚΥΑ προανήγγειλε ο Γκ. Χαρδούβελης

Τροποποιήσεις στην υπουργική απόφαση για το θέμα του επαγγελματία επενδυτή για πράξεις στην Κεφαλαιαγορά προανήγγειλε ο υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης, στο πλαίσιο γεύματος που παρέθεσε πριν από μερικές ημέρες η Ένωση Ανωνύμων Εταιρειών & ΕΠΕ στην Αθηναϊκή Λέσχη. Σύμφωνα με ανακοίνωσ...»

Εγγυήσεις μέσω CDS ζητούν από την ΤτΕ ευρωπαίοι αξιωματούχοι, για να συμμετάσχει στο QE της ΕΚΤ

Προσπάθεια να αρθούν οι αντιδράσεις της Γερμανίας για τον κίνδυνο στον οποίο ενδεχομένως να εκτεθεί η ΕΚΤ Εγγυήσεις μέσω CDS (ασφαλίστρων έναντι κινδύνου) ζητούν από την Τράπεζα της Ελλάδος στελέχη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ώστε να εγκριθεί η συμμετοχή των ελληνικών ομολόγων στο πρόγραμμα ποσοτικής χα...»

Α. Σαμαράς: Η πολιτική αστάθεια θα επιλυθεί - Εγκρίθηκε από τη γερμανική Βουλή δίμηνη παράταση και 12μηνη πιστωτική γραμμή

«Το ελληνικό πολιτικό σύστημα δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να παίξει με τις θυσίες και τα επιτεύγματα του ελληνικού λαού» δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, προσερχόμενος χθες στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες. Ο κ. Σαμαράς ανέφερε ότι το τρίτο τρίμηνο τού έτους η Ελλάδα είχε το υψηλότερο πλεόνα...»

ΟΠΑΠ: Εγκρίθηκε η διανομή 0,23 ευρώ - Αντιστοιχεί σε προμέρισμα και διανομή αφορολογήτων στους μετόχους

Τη διανομή προμερίσματος για τη χρήση 2014 αλλά και τη διανομή αφορολόγητων αποθεματικών ύψους 9 εκατ. ευρώ ενέκρινε η έκτακτη γενική συνέλευση του ΟΠΑΠ. Συγκεκριμένα, εγκρίθηκε η διανομή αφορολόγητων αποθεματικών της εταιρείας καθαρού ποσού 9.039.347,64 ευρώ, που αντιστοιχεί σε 0,0283 ευρώ ανά μετο...»

Στο 25,5% η ανεργία - Στο 75,4% το ποσοστό των μακροχρόνια ανέργων

Στο 25,5% διαμορφώθηκε το ποσοστό της ανεργίας στη χώρα το γ τρίμηνο εφέτος, με τον αριθμό των ανέργων να ανέρχεται σε 1.229.370. Παρά τον περιορισμό του ποσοστού της ανεργίας, που δημοσιοποίησε η ΕΛΣΤΑΤ, τα δομικά προβλήματα παραμένουν και απαιτούν ριζικές λύσεις για την αντιμετώπισή τους. Είνα...»

ΕΥ: Η Ελλάδα έχει επιστρέψει στην ανάπτυξη - Οι νέοι εθνικοί λογαριασμοί δείχνουν ότι αναπτύσσεται σταθερά

Η ελληνική οικονομία φαίνεται να έχει επιστρέψει στην ανάπτυξη, καθώς οι νέοι εθνικοί λογαριασμοί (πορεία ΑΕΠ) δείχνουν ότι η οικονομία αναπτύσσεται σταθερά από την αρχή του έτους, σημειώνεται στην τελευταία έκδοση της ΕΥ Eurozone Forecast (EEF). Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, προκύπτει ότι η Ελλάδα...»

Επαρκής η ρευστότητα στις τράπεζες - Ο ρόλος των haircuts της ΕΚΤ και τα 21 δισ. του Μαρτίου του 2015

Οι πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα είναι ραγδαίες, ωστόσο εφόσον η Ελλάδα οδηγηθεί σε εκλογές στις 25 Ιανουαρίου του 2015 θα πρέπει μεταξύ σοβαρών εκκρεμοτήτων με κυρίαρχη τι θα συμβεί με την επιμήκυνση του μνημονίου ή την ECCL γραμμή να εξεταστεί και ένα σοβαρό τραπεζικό θέμα. Στα τέλη Μαρτίου το...»

¶καρπη απέβη η 1η ψηφοφορία για ΠτΔ - Υπέρ του Σταύρου Δήμα ψήφισαν 160 βουλευτές, 135 δήλωσαν «παρών»

¶καρπη απέβη η πρώτη ονομαστική ψηφοφορία στην Ολομέλεια της Βουλής για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας, καθώς η μοναδική υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα, προτεινόμενου από τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, απέσπασε 160 ψήφους αντί για τους 200, που επιτάσσει το Σύνταγμα για την εκλογή Προέδρου από την ...»

¶νοιγμα μέχρι 5 εκατ. έχουν τα 3/4 των μεγάλων επιχειρήσεων - ΤτE: Αρνητική συσχέτιση μεταξύ των οφειλών και του δείκτη καθυστερήσεων

Περίπου τα 3/4 των μεγάλων επιχειρήσεων, οφειλετών, έχουν συνολικό άνοιγμα μέχρι 5 εκατ. ευρώ, ενώ παρατηρείται αρνητική συσχέτιση μεταξύ του ύψους του ανοίγματος και του δείκτη καθυστερήσεων, σύμφωνα με μελέτη της Τράπεζας της Ελλάδος, που περιλαμβάνεται στην ενδιάμεση έκθεση για την Νομισματική Πο...»

«Πανικός» στη Ρωσία - Νέα πτώση για το ρούβλι, παρά τις παρεμβάσεις

Τρόπους να αναχαιτίσει τη «βουτιά» του ρουβλίου αναζητά η ρωσική κυβέρνηση, εν μέσω φόβων ότι η χώρα μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπη με μια μαζική εκροή καταθέσεων, ενώ οι καταναλωτές σπεύδουν να αγοράσουν είδη πρώτης ανάγκης και εισαγόμενων ηλεκτρικών συσκευών και κινητών τηλεφώνων, για να προλάβουν τη...»

ΤτΕ: Αύξηση 0,7% φέτος και 2,5% το 2015

Δημοσιονομική προσαρμογή μακράς διαρκείας και προληπτική γραμμή χρηματοδότησης από τους ευρωπαίους εταίρους μας, συστήνει μεταξύ άλλων ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας στην Ενδιάμεση Έκθεση για τη Νομισματική Πολιτική που κατέθεσε χθες στη Βουλή. Μία ημέρα μετά την προειδοπο...»

BofA Merrill Lynch: Τρία σενάρια για την Ελλάδα τους επόμενους μήνες

Τα σενάρια για την Ελλάδα τον επόμενο μήνα και το επόμενο έτος αναλύει η Bank of America Merrill Lynch, σε ανάλυσή της, εκτιμώντας ότι οι δύο μεγαλύτεροι κίνδυνοι για τη χώρα το επόμενο διάστημα είναι να μην δημιουργηθεί κυβέρνηση (σε περίπτωση πρόωρων εκλογών) και να μην υπάρξει συμφωνία με την τρό...»

Π. Μοσκοβισί: Η τρόικα θα φύγει τέλος Φεβρουαρίου

«Η θέση της Ελλάδας είναι στην Ευρωζώνη», δήλωσε ο Ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών, Πιερ Μοσκοβισί, σε συνέντευξή του στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, μετά την ολοκλήρωση των συναντήσεών του χθες κατά τη διήμερη επίσκεψή του στην Αθήνα. Όπως είπε ο κ. Μοσκοβισί, στο τέλος του Φεβρουαρίου θα φύ...»

ΥΠΕΚΑ: Μειώσεις 20% στις τιμές του φυσικού αερίου το 2015

Την εξέλιξη και τη σημασία των μεταρρυθμίσεων που προωθεί το υπουργείο Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής, στους τομείς των ΑΠΕ, της ηλεκτρικής ενέργειας και του φυσικού αερίου, ανέδειξε κατά την ομιλία του στο σχετικό συνέδριο του Research Centre for Energy Management του ESCP Europe κ...»

Επιστροφή κεφαλαίου 0,21 ευρώ ανά μετοχή από ΕΛΠΕ

Εγκρίθηκε χθες από τους μετόχους των Ελληνικών Πετρελαίων η επιστροφή κεφαλαίου ύψους 0,21 ευρώ ανά μετοχή. Ειδικότερα, η χθεσινή έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων ενέκρινε την υπαγωγή στην αυτοτελή φορολόγηση με τον ευνοϊκό συντελεστή 19%, αφορολόγητων αποθεματικών της εταιρείας ύψους 79.477.05...»

Τραπεζίτες: Οι καταθέτες είναι ψύχραιμοι - Το κυπριακό μοντέλο απέτυχε και δεν θα εφαρμοστεί στην Ελλάδα, τονίζουν

«Οι έλληνες καταθέτες είναι ψύχραιμοι, συμπεριφέρονται με ωριμότητα, δεν έχουν πανικοβληθεί, κατανοούν ότι οι ελληνικές τράπεζες ανήκουν στο ευρωσύστημα και δεν θα τις εγκαταλείψει η ΕΚΤ», αναφέρουν έλληνες τραπεζίτες. Οι καταθέσεις διαμορφώνονται περίπου στα 163-163,5 δισ. ευρώ και έχουν σημειώσει...»


Σελίδα 1 από 255 | Αποτελέσματα 1 - 25 από 6363
First Page | Previous Page | Next Page | Last Page


To σήμα της ημέρας!

Σήματα αγοράς ή πώλησης?
Τεχνική Ανάλυση και σωστές-έγκαιρες επενδυτικές αποφάσεις!


Συνεδρίαση - 22/12
Σύμβολο Τιμή Διαφορά (%)
ΑΒΑΞ 0,600 -0,030 -4,76%
ΑΒΕ 0,310 0,000 -
ΑΒΕΝΙΡ 0,050 0,000 -
ΑΓΚΡΙ 0,050 0,000 -
ΑΔΑΚ 2,780 -0,020 -0,71%
ΑΔΑΚ20 2,790 -0,060 -2,11%
ΑΕΓΕΚ 0,050 0,000 -
ΑΘΗΝΑ 0,330 0,000 -
ΑΙΟΛΚ 0,750 0,010 1,35%
ΑΚΡΙΤ 0,080 -0,010 -11,11%
ΑΛΑΠΙΣ 0,040 0,000 -
ΑΛΚΑΤ 1,570 0,000 -
ΑΛΚΟ 0,310 0,000 -
ΑΛΜΥ 0,260 0,000 -
ΑΛΤΕΚ 0,020 0,000 -
ΑΛΤΕΡ 0,760 0,000 -
ΑΛΦΑ 0,480 -0,010 -2,04%
ΑΛΦΑΤΠ 1,040 0,010 0,97%
ΑΝΔΡΟ 17,330 0,000 -
ΑΝΕΚ 0,090 0,000 -
ΑΝΕΜΟΣ 0,690 0,000 -
ΑΝΕΠ 1,150 0,000 -
ΑΝΕΠΟ 0,130 0,000 -
ΑΡΑΙΓ 7,300 -0,400 -5,19%
ΑΣΑΣΚ 0,670 0,000 -
ΑΣΚΟ 0,310 0,000 -
ΑΣΤΑΚ 4,640 -0,160 -3,33%
ΑΣΤΗΡ 3,510 -0,040 -1,13%
ΑΤΕ 0,160 0,000 -
ΑΤΕΚ 1,290 0,000 -
ΑΤΕΡΜ 0,120 0,000 -
ΑΤΛΑ 0,080 0,000 -
ΑΤΡΑΣΤ 4,840 0,000 -
ΑΤΤ 0,050 0,000 -
ΑΤΤΙΚ 0,020 0,000 -
ΑΤΤΙΚΑ 0,540 0,000 -
ΑΧΟΝ 0,020 0,000 -
ΒΑΛΚ 0,190 0,000 -
ΒΑΡΓ 0,520 0,000 -
ΒΑΡΝΗ 0,160 0,000 -
ΒΕΤΑΝ 0,060 0,000 -
ΒΙΝΤΑ 3,950 0,000 -
ΒΙΟ 1,890 -0,040 -2,07%
ΒΙΟΚΑ 0,200 -0,010 -4,76%
ΒΙΟΣΚ 0,170 0,000 -
ΒΙΟΤ 0,190 0,000 -
ΒΙΟΧΚ 4,190 0,000 -
ΒΙΣ 0,760 0,000 -
ΒΟΣΥΣ 0,860 0,000 -
ΒΟΧ 1,300 0,000 -
ΒΥΤΕ 0,450 0,000 -
ΒΩΒΟΣ 0,300 0,000 -
ΓΑΛΑΞ 0,320 0,000 -
ΓΔΙΒ 8,520 0,000 -
ΓΕΒΚΑ 0,330 0,000 -
ΓΕΔ 0,020 0,000 -
ΓΕΚΤΕΡΝΑ 2,180 -0,030 -1,36%
ΓΡΙΒ 7,550 -0,100 -1,31%
ΓΤΕ 4,980 0,000 -
ΔΑΙΟΣ 2,350 0,000 -
ΔΑΚΓΔ 9,630 0,020 0,21%
ΔΑΚΕΤ30 8,120 0,130 1,63%
ΔΕΕ12 5,780 0,000 -
ΔΕΗ 6,190 0,170 2,82%
ΔΙΕΚΑ 0,100 0,000 -
ΔΙΟΝ 0,080 0,000 -
ΔΙΟΝΔ 0,010 0 -
ΔΙΧΘ 0,050 0,000 -
ΔΟΛΔ 0,210 0,000 -
ΔΟΜΙΚ 0,330 0,000 -
ΔΟΥΡΟ 0,590 0,000 -
ΔΡΟΜΕ 0,150 0,000 -
ΔΡΟΥΚ 0,900 0,000 -
ΕΒΖ 0,280 -0,010 -3,45%
ΕΒΡΟΦ 0,220 0,000 -
ΕΔΡΑ 0,150 0,000 -
ΕΕΕ 15,880 0,340 2,19%
ΕΚΤΕΡ 0,420 0,000 -
ΕΛΒΑ 1,060 -0,020 -1,85%
ΕΛΒΕ 0,400 0,000 -
ΕΛΒΙΟ 3,970 0,000 -
ΕΛΓΕΚ 0,250 0,000 -
ΕΛΙΝ 0,930 0,000 -
ΕΛΙΧΘ 0,090 0,000 -
ΕΛΚΑ 0,730 0,050 7,35%
ΕΛΛ 9,620 -0,270 -2,73%
ΕΛΛΑΚΤΩΡ 2,390 -0,090 -3,63%
ΕΛΜΠΙ 0,070 0,000 -
ΕΛΠΕ 3,940 -0,150 -3,67%
ΕΛΣΤΡ 0,570 0,000 -
ΕΛΤΚ 1,370 0,000 -
ΕΛΤΟΝ 0,940 0,010 1,08%
ΕΛΥΦ 0,120 0,000 -
ΕΜΔΚΟ 0,080 0,000 -
ΕΜΔΠΟ 0,140 0,000 -
ΕΝΒΙ 1,460 0,000 -
ΕΝΚΛΩ 0,050 0,000 -
ΕΝΤΕΡ 1,500 0,000 -
ΕΠΙΛΚ 0,220 0,010 4,76%
ΕΠΣΙΛ 0,800 0,000 -
ΕΣΥΜΒ 1,270 -0,030 -2,31%
ΕΣΥΜΒΔ 0,010 0,000 -
ΕΤΕ 1,580 0,060 3,95%
ΕΤΕΤΠ 0,180 -0,010 -5,26%
ΕΥΑΠΣ 2,700 -0,020 -0,74%
ΕΥΒΡΚ 0,020 0,000 -
ΕΥΔΑΠ 6,500 0,100 1,56%
ΕΥΠΙΚ 1,400 0,020 1,45%
ΕΥΡΟΜ 0,400 0,000 -
ΕΥΡΩΒ 0,210 0,000 -
ΕΦΤΖΙ 0,500 0,040 8,70%
ΕΧ 3,200 0,000 -
ΕΧΑΕ 4,940 -0,100 -1,98%
ΗΛΕΑΘ 0,480 0,000 -
ΗΟΛ 0,540 -0,010 -1,82%
ΗΡΑΚ 1,200 0,000 -
ΙΑΣΩ 0,810 0,010 1,25%
ΙΑΤΡ 0,800 0,000 -
ΙΚΟΝΑ 0,070 0,000 -
ΙΚΤΙΝ 1,240 -0,040 -3,13%
ΙΛΥΔΑ 0,740 0,000 -
ΙΜΠΕ 0,030 0,000 -
ΙΝΚΑΤ 0,440 -0,020 -4,35%
ΙΝΛΟΤ 1,150 0,060 5,50%
ΙΝΤΕΚ 1,040 0,000 -
ΙΝΤΕΤ 0,310 0,000 -
ΙΝΤΚΑ 0,380 0,010 2,70%
ΙΟΝΑ 7,250 0,000 -
ΚΑΘΗ 0,450 0,010 2,27%
ΚΑΜΠ 0,480 0,010 2,13%
ΚΑΝΑΚ 1,970 0,120 6,49%
ΚΑΡΔ 0,140 0,000 -
ΚΑΡΕΛ 205,000 0,000 -
ΚΑΡΤΖ 2,910 0,000 -
ΚΕΚΡ 0,260 -0,010 -3,70%
ΚΕΚΡΔ 0,030 0,000 -
ΚΕΠΕΝ 1,700 0,020 1,19%
ΚΕΡΑΛ 0,090 0,000 -
ΚΛΕΜ 1,410 -0,080 -5,37%
ΚΛΜ 0,470 0,010 2,17%
ΚΛΩΝΚ 0,040 0,000 -
ΚΛΩΝΠ 0,080 0,000 -
ΚΜΟΛ 1,500 0,000 -
ΚΟΜΠ 0,010 0,000 -
ΚΟΡΔΕ 0,250 -0,010 -3,85%
ΚΟΡΡΕΣ 3,700 0,250 7,25%
ΚΟΥΑΛ 0,490 0,030 6,52%
ΚΟΥΕΣ 5,070 0,000 -
ΚΟΥΜ 0,130 0,000 -
ΚΡΕΚΑ 0,190 0,000 -
ΚΡΕΤΑ 0,460 0,000 -
ΚΡΗΤΩΝ 0,960 0,000 -
ΚΡΙ 1,820 0,060 3,41%
ΚΤΗΛΑ 0,430 -0,050 -10,42%
ΚΥΠΡ 0,230 0,030 15,00%
ΚΥΡΙΟ 0,640 0,000 -
ΚΥΡΜ 1,560 0,060 4,00%
ΛΑΒΙ 0,120 0,000 -
ΛΑΙΚΗ 0,040 0,000 -
ΛΑΜΔΑ 3,710 -0,120 -3,13%
ΛΑΜΔΑΔ 0,390 0,000 -
ΛΑΜΨΑ 17,750 0,000 -
ΛΑΝΑΚ 1,160 0,000 -
ΛΑΝΕΤ 0,120 0,000 -
ΛΕΒΚ 0,180 0,000 -
ΛΕΒΠ 0,500 0,000 -
ΛΙΒΑΝ 0,210 0,000 -
ΛΟΓΟΣ 0,520 0,000 -
ΛΟΥΛΗ 1,660 0,030 1,84%
ΛΥΚ 1,540 0,000 -
ΜΑΘΙΟ 0,440 -0,040 -8,33%
ΜΑΞΙΜ 0,100 0,000 -
ΜΑΣΟΠ 0,850 0,000 -
ΜΕΒΑ 1,000 0,010 1,01%
ΜΕΝΤΙ 0,400 0,000 -
ΜΕΡΚΟ 6,250 0,210 3,48%
ΜΕΣΟΧ 0,120 0,000 -
ΜΕΤΚ 8,910 -0,190 -2,09%
ΜΗΧΚ 0,100 0,000 -
ΜΗΧΠ 0,100 0,000 -
ΜΙΓ 0,170 0,000 -
ΜΙΓΡΕ 3,100 0,000 -
ΜΙΝ 0,250 -0,030 -10,71%
ΜΙΝΟΑ 1,500 0,000 -
ΜΛΑΝΤ 0,640 0,000 -
ΜΛΣ 4,150 0,010 0,24%
ΜΟΗ 6,350 -0,230 -3,50%
ΜΟΝΤΑ 0,130 0,000 -
ΜΟΤΟ 0,290 0,010 3,57%
ΜΟΥΖΚ 0,220 0,000 -
ΜΟΧΛ 1,160 0,000 -
ΜΠΕΛΑ 9,200 -0,160 -1,71%
ΜΠΕΛΑΑΜ 9,380 0,000 -
ΜΠΟΚΑ 0,030 0,000 -
ΜΠΟΠΑ 0,010 0,000 -
ΜΠΤΚ 0,180 0,000 -
ΜΥΤΙΛ 5,100 -0,150 -2,86%
ΝΑΚΑΣ 1,040 0,000 -
ΝΑΥΠ 0,240 0,020 9,09%
ΝΑΥΤ 0,140 0,010 7,69%
ΝΕΛ 0,020 0,000 -
ΝΕΩΡΣ 0,130 0,000 -
ΝΗΡ 0,080 0,000 -
ΝΙΚΑΣ 0,120 0,000 -
ΝΙΟΥΣ 0,240 0,020 9,09%
ΝΤΟΚΧΟ 1,800 0,000 -
ΝΤΟΠΛΕΡ 0,960 0,000 -
ΝΤΡΙΑΡΤ 0,050 0,000 -
ΞΕΝΟ 0,010 -0,010 -50,00%
ΞΥΛΚ 0,160 0,000 -
ΞΥΛΠ 0,200 0,000 -
ΟΛΘ 20,490 -0,150 -0,73%
ΟΛΠ 11,910 -0,090 -0,75%
ΟΛΥΜΠ 0,980 -0,020 -2,00%
ΟΠΑΠ 9,550 0,550 6,11%
ΟΠΤΡΟΝ 1,770 0,000 -
ΟΡΑΟΡΑ 2,290 0,000 -
ΟΤΕ 9,440 0,390 4,31%
ΟΤΟΕΛ 8,260 -0,010 -0,12%
ΠΑΙΡ 0,150 0,000 -
ΠΑΠ 0,380 0,000 -
ΠΑΡΝ 0,070 0,000 -
ΠΑΣΑΛ 0,110 0,020 22,22%
ΠΕΙΡ 1,000 0,020 2,04%
ΠΕΙΡΤΠ 0,210 0,000 -
ΠΕΡΣ 0,700 0,000 -
ΠΕΡΦ 2,270 0,000 -
ΠΕΤΖΚ 0,260 0,000 -
ΠΕΤΡΟ 3,170 0,020 0,63%
ΠΗΓΑΣ 0,060 0,010 20,00%
ΠΛΑΘ 0,920 -0,020 -2,13%
ΠΛΑΙΣ 5,990 -0,010 -0,17%
ΠΛΑΚΡ 5,000 0,000 -
ΠΠΑΚ 0,830 0,000 -
ΠΡΑΞΚ 0,390 0,000 -
ΠΡΑΞΠ 0,540 0,000 -
ΠΡΔ 0,080 0,000 -
ΠΡΕΖΤ 5,500 0,000 -
ΠΡΟ 0,180 0,000 -
ΠΡΟΦ 0,450 0,000 -
ΡΕΒΟΙΛ 0,230 0,010 4,55%
ΡΙΛΚΕ 3,300 0,000 -
ΡΙΝΤΕ 0,030 0,000 -
ΣΑΝΥΟ 0,020 0,000 -
ΣΑΟΣ 0,780 0,000 -
ΣΑΡ 7,200 -0,030 -0,41%
ΣΑΡΑΝ 0,950 0,000 -
ΣΑΤΟΚ 0,100 0,000 -
ΣΕΛΜΚ 0,080 0,000 -
ΣΕΛΟ 0,060 0,000 -
ΣΕΝΤΡ 0,200 0,010 5,26%
ΣΙΔΕ 0,520 0,020 4,00%
ΣΙΔΜΑ 0,260 0,000 -
ΣΠΕΙΣ 1,720 -0,190 -9,95%
ΣΠΙ 0,230 0,000 -
ΣΠΙΝΤ 0,010 0,000 -
ΣΠΡΙ 0,030 0,000 -
ΣΠΥΡ 0,290 -0,010 -3,33%
ΣΦΑ 2,510 0,210 9,13%
ΣΩΛΚ 0,860 -0,010 -1,15%
ΤΒΑΝΚ 0,050 0,000 -
ΤΕΓΟ 0,040 0,000 -
ΤΕΚΔΟ 0,010 0,000 -
ΤΕΝΕΡΓ 2,280 -0,020 -0,87%
ΤΕΞΤ 0,080 0,000 -
ΤΖΚΑ 0,310 0,000 -
ΤΗΛΕΤ 0,180 0,000 -
ΤΙΤΚ 20,030 0,460 2,35%
ΤΙΤΠ 8,940 -0,060 -0,67%
ΤΡΑΣΤΟΡ 1,000 0,000 -
ΤΡΟΠ 2,000 0,000 -
ΤΤ 0,170 0,000 -
ΥΑΛΚΟ 0,120 0,000 -
ΥΓΕΙΑ 0,180 0,000 -
ΦΙΕΡ 0,230 0,000 -
ΦΙΝΤΟ 0,330 0,000 -
ΦΛΕΞΟ 2,090 0,010 0,48%
ΦΟΡΘ 0,880 -0,080 -8,33%
ΦΟΡΘΔ 10,580 0,000 -
ΦΟΥΝΤΛ 1,380 0,000 -
ΦΟΥΝΤΛΔ 0,070 0,000 -
ΦΡΙΓΟ 1,610 0,040 2,55%
ΦΡΛΚ 3,110 -0,080 -2,51%
ΦΦΓΚΡΠ 26,270 0,070 0,27%
ΧΑΙΔΕ 0,300 0,000 -
ΧΑΚΟΡ 0,310 0,000 -
ΧΑΛΥΒ 0,120 0,000 -
ΧΑΤΖΚ 0,030 0,000 -
ΧΚΡΑΝ 0,200 0,000 -
FISIKON
Το φυσικό αέριο κίνησης φέρνει την επανάσταση στην ελληνική αυτοκίνηση: οικονομία, ασφάλεια και φιλικότητα προς το περιβάλλον 
>>>

Save Money!
Τεράστια οικονομία στη λειτουργία και τη θέρμανση, από απλών κατοικιών έως βιομηχανιών, αλλά και στις μεταφορές, με τη χρήση φυσικού αερίου. 
>>>