Νέα τροπολογία για την κινητικότητα

Ημερομηνία δημοσίευσης 07/09/2013

Τρεις κατηγορίες υπαλλήλων που εξαιρούνται της κινητικότητας προστίθενται, με τροπολογία που κατέθεσε χθες, το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων «Αναδιάρθρωση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Λοιπές Διατάξεις αρμοδιότητας του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων».

Ειδικότερα, με την τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κυριάκος Μητσοτάκης, εξαιρούνται:

- Οι υπάλληλοι που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα το Νοέμβριο του 2012 βάσει του ν. 4093/2012 και τοποθετήθηκαν στις νέες τους θέσεις. Είναι αυτονόητο ότι δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται ως «πλεονάζον» το προσωπικό εκείνο που μόλις πρόσφατα ζητήθηκε από φορείς ως αναγκαίο για την κάλυψη κενών στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του προγράμματος κινητικότητας, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα και αφορούσε 1.862 υπαλλήλους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΙΔΑΧ.

- Συγγενείς αποβιώσαντος κατά την εκτέλεση υπηρεσιακού καθήκοντος. Η ειδική αιτία θέσπισης της εν λόγω διάταξης, που αποτελεί έμπρακτη εκπλήρωση της ηθικής υποχρέωσης της Πολιτείας στους αφοσιωμένους λειτουργούς της, αλλά και εχέγγυο για την τύχη και προοπτική της οικογένειάς τους, ενόσω επιτελούν απερίσπαστοι το καθήκον τους, καθιστά εύλογη και αναγκαία την εξαίρεση των δικαιούχων από το θεσμό της κινητικότητας.

- Υπάλληλοι των οποίων η μισθοδοσία καλύπτεται από Διεθνείς Οργανισμούς (ΝΑΤΟ κ.λπ.). Με την περίπτωση αυτή εξαιρείται εύλογα από τη διαδικασία της κινητικότητας αυστηρά και εξαντλητικά προσδιορισμένος αριθμός εργαζομένων, συγκεκριμένων ειδικοτήτων που έχουν προσληφθεί αποκλειστικά για την κάλυψη και εξυπηρέτηση συμμαχικών υποχρεώσεων της χώρας μας σε διεθνείς Οργανισμούς.

Κυρ. Μητσοτάκης: Οι Ολυμπιονίκες δεν θα εξαιρεθούν από το καθεστώς διαθεσιμότητας

Πάντως, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης ξεκαθάρισε, ότι οι αθλητές που πέτυχαν διεθνείς διακρίσεις με τα εθνικά χρώματα και, ανάμεσά τους, ακόμη και οι Ολυμπιονίκες, δεν εξαιρούνται από το καθεστώς διαθεσιμότητας.

Σε συνάντηση αντιπροσωπείας του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών με τον κ. Μητσοτάκη, ο υπουργός τους ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να γίνει εξαίρεση για τους αθλητές που εργάζονται στο δημόσιο, ενώ υποσχέθηκε ότι ενδέχεται να υπάρξει πρόβλεψη για την εξαίρεσή τους στο μέλλον.

Σημειώνεται ότι οι αθλητές που έχουν διοριστεί στο δημόσιο, λόγω των διακρίσεών τους, όπως προέβλεπε ο νόμος 2725/1999, υπολογίζονται σε περισσότερους από χίλιους.

Εξάλλου όπως δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης στη γαλλική εφημερίδα «Le Monde», η ποιοτική μεταρρύθμιση στο δημόσιο αποτελεί το μεγάλο στοίχημα για την Ελλάδα. Όπως δηλώνει ο κ. Μητσοτάκης, δεν διαπραγματεύθηκε ο ίδιος τους αριθμούς με την Τρόικα, όσον αφορά τη διοικητική μεταρρύθμιση. «Τους βρήκα μόλις ανέλαβα τα καθήκοντά μου, παρόλα αυτά πρέπει να τους εφαρμόσω και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Ελπίζω ότι μόλις παρουσιάσω τα πρώτα μου αποτελέσματα θα μπορέσω να ανοίξω με τους δανειστές μας μια ουσιαστική συζήτηση για τις μεταρρυθμίσεις, γιατί δεν μπορούμε μόνο να τρέχουμε πίσω από ποσοτικά αποτελέσματα. Το πραγματικό στοίχημα στην Ελλάδα είναι το ποιοτικό» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τα τελευταία τρία χρόνια 200.000 άτομα έχουν φύγει από το δημόσιο κυρίως.

Δύο υπαλλήλους του υπουργείου Εσωτερικών παραπέμπει στο πειθαρχικό ο Ι. Μιχελάκης

Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο παραπέμπονται από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη δύο υπάλληλοι του υπουργείου, για πειθαρχικές παραβάσεις του υπαλληλικού καθήκοντος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών πρόκειται για τον προϊστάμενο διεύθυνσης του υπουργείου, διότι προέβη σε ενέργειες προκειμένου αναπτυξιακό έργο δήμου, να ανατεθεί σε αναπτυξιακή εταιρεία στην οποία μετέχει, ως μέλος, η σύζυγός του.

Για να το πετύχει, ανέλαβε χωρίς προηγούμενη άδεια και ενημέρωση της υπηρεσίας την προετοιμασία του φακέλου, χρησιμοποιώντας μέσα της Υπηρεσίας και τη θέση που κατέχει. Σε διενεργούμενη ΕΔΕ από την υπηρεσία καλούμενος να παράσχει σχετικές εξηγήσεις άσκησε κριτική κατά των πράξεων προϊσταμένης αρχής χρησιμοποιώντας απρεπείς εκφράσεις. Η υπηρεσία επιλήφθηκε της υπόθεσης παραγγέλοντας τη διενέργεια ΕΔΕ μετά από καταγγελία- αναφορά του δημάρχου, ότι ο εν λόγω υπάλληλος πλαστογράφησε την υπογραφή του προκειμένου το συγκεκριμένο έργο να τύχει χρηματοδότησης από ευρωπαϊκό πρόγραμμα, ενώ για το ποινικό σκέλος της υπόθεσης ο φάκελος στάλθηκε στην αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Επίσης, παραπέμπεται υπάλληλος του υπουργείου για το πειθαρχικό παράπτωμα της αδικαιολόγητης αποχής από την εκτέλεση των καθηκόντων του για το χρονικό διάστημα από 1-5-2013 μέχρι 1-8-2013. Ο εν λόγω υπάλληλος, σύμφωνα με έγγραφο του υπουργείου Εξωτερικών και αντίστοιχο του Προξενείου της Ελλάδας στην Ατλάντα των ΗΠΑ, συνελήφθη την 30η Απριλίου του 2013 στον Διεθνή Αερολιμένα της Ατλάντας, προσπαθώντας να περάσει παράνομα δύο Αλβανούς υπηκόους στο αμερικανικό έδαφος, οι οποίοι έφεραν ελληνικά διαβατήρια. Σε βάρος του υπαλλήλου αυτού έχει ασκηθεί ποινική δίωξη από το αρμόδιο περιφερειακό δικαστήριο των ΗΠΑ, έχει προφυλακισθεί και έχει ορισθεί δικάσιμος για τις 7-10-2013.

Πρώτα ΘΕΜΑΤΑ


Σελίδα 1 από 375 | Αποτελέσματα 1 - 20 από 7486
First Page | Previous Page | Next Page | Last Page

Λ. Κατσέλη: Τρεις οι προκλήσεις των τραπεζών: Διαχείριση των NPLs, επάνοδος των καταθέσεων και ρευστότητα (28/11/2015)

«Την αποτελεσματική αντιμετώπιση του προβλήματος των μη εξυπηρετούμενων δανείων, τη σταδιακή επάνοδος των καταθέσεων στο τραπεζικό σύστημα και τη διοχέτευση ρευστότητας στην πραγματική οικονομία, καθώς και στην εφαρμογή ενός σύγχρονου πλαίσιου εταιρικής διακυβέρνησης», υπογράμμισε ως τις τρεις μεγαλύτερες προκλήσεις το...»

«Καταιγίδα» μεταβλητότητας αναμένεται στο Χ.Α. τον Δεκέμβριο - Θα προηγηθεί μπουνάτσα με τις 4 συστημικές εκτός διαπραγμάτευσης (28/11/2015)

Τα βιβλία έκλεισαν, οι τράπεζες συγκέντρωσαν τα αναγκαία κεφάλαια και η μοναδική τραπεζική εκκρεμότητα πλέον είναι η δημόσια προσφορά μετοχών για τους ιδιώτες επενδυτές στην Ελλάδα από την Εθνική τράπεζα. Οι ημέρες που έχει μπροστά του το Χ.Α. θα χαρακτηριστούν από μεταβλητότητα και από βίαιες κινήσεις σε ενδοσυνεδρια...»

Διυλιστήρια: Επενδυτική επιλογή παντός καιρού - Ενα ακόμα δυνατό τρίμηνο για το κλάδο που οδηγεί τα κέρδη των εισηγμένων (28/11/2015)

Ισχυρά περιθώρια διύλισης, αυξημένος βαθμός απόδοσης και ήπιες απώλειες στην εγχώρια αγορά χαρακτηρίζουν το τρίτο τρίμηνο. Που εστιάζονται οι διαφορές στις δύο εισηγμένες εταιρείες. Η περυσινή χρονιά για τα διυλιστήρια ήταν εύκολο να νικηθεί από τα φετινά νούμερα καθώς τα διεθνή περιθώρια διύλισης είχαν υποχωρήσει σε...»

Σημαντική επί τα χείρω αναθεώρηση της ύφεσης - Για το γ τρίμηνο η ΕΛΣΤΑΤ «βλέπει» 1,1% μείωση ΑΕΠ σε ετήσια βάση (28/11/2015)

Σε σημαντική επί τα χείρω αναθεώρηση της ύφεσης για το γΆ τρίμηνο εφέτος προχώρησε η ΕΛΣΤΑΤ και προσδιορίζει τη μείωση του ΑΕΠ σε 1,1% σε ετήσια βάση, αντί της πτώσης κατά 0,4% με βάση τις αρχικές εκτιμήσεις. Σύμφωνα με τη Ελληνική Στατιστική Αρχή, η αναθεώρηση αυτή, από την οποία πλέον προκύπτει ύφεση 0,07% σε μέσα ε...»

Πώς θα έρθουν νέες καταθέσεις(;) - Κάθε νέα κατάθεση να μην υπόκειται σε capital controls, προτείνει ο Θ. Καλαντώνης (27/11/2015)

Μετά την επιτυχημένη ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών είναι ξεκάθαρο ότι οι συνθήκες ρευστότητας και ασφάλειας θα βελτιωθούν αν και εφόσον η κυβέρνηση συνεχίσει την πιστή εφαρμογή του μνημονίου. Δύο από τις μεγαλύτερες προκλήσεις των τραπεζών είναι η διαχείριση των NPLs που ξεπερνούν τα 100 δισ. και βεβαίως το...»

Ικανοποίηση Κομισιόν για Alpha και Eurobank - Εγκρίνει τα τροποποιημένα σχέδια αναδιάρθρωσής τους (27/11/2015)

Την ικανοποίησή της για το γεγονός ότι τα απαιτούμενα κεφάλαια για την κάλυψη των ελλείψεων που εντόπισε ο Ενιαίος Εποπτικός Μηχανισμός (ΕΕΜ) της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας κατά τη συνολική αξιολόγηση της Alpha Bank και της Eurobank προήλθαν αποκλειστικά από ιδιώτες επενδυτές, εκφράζει η Κομισιόν, με ανακοίνωσή της....»

Π. Μοσκοβισί: Σύντομα και η δεύτερη συμφωνία - Η συνεργασία με τις ελληνικές αρχές είναι πολύ καλή, υπογράμμισε (27/11/2015)

Τη βεβαιότητα ότι αν συνεχιστεί η υφιστάμενη καλή συνεργασία μεταξύ Ελλάδας και θεσμών, σύντομα θα επέλθει συμφωνία στη δεύτερη λίστα προαπαιτούμενων, εξέφρασε ο επίτροπος Οικονομίας, Πιερ Μοσκοβισί, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε χθες στις Βρυξέλλες. Ο Γάλλος επίτροπος υπογράμμισε ότι η συνεργασία ...»

Σε διεθνή διαιτησία προσφεύγει ο ΟΠΑΠ - Για ζημίες άνω του 1 δισ. από επιβολή τέλους και διαδικτυακό στοίχημα (27/11/2015)

Αίτημα διαιτησίας στο Δικαστήριο Διεθνούς Διαιτησίας του Λονδίνου κατέθεσε χθες ο ΟΠΑΠ κατά τα οριζόμενα στην από 2011 Σύμβαση Παραχώρησης μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της OΠΑΠ ΑΕ για την εγκατάσταση και εκμετάλλευση 35.000 παιγνιομηχανημάτων (VLTs), για ζημίες που ξεπερνούν το 1 δισ. ευρώ. Επίσης, χθες κοινοποίησ...»

«Ανοίγει» ξανά τις διεθνείς αγορές ο ΟΤΕ - Αντλεί 350 εκατ. ευρώ, με νέο τετραετές ομόλογο (26/11/2015)

Το ποσό των 350 εκατ. ευρώ από τις διεθνείς αγορές αντλεί με επιτυχία ο ΟΤΕ με την ολοκλήρωση, εντός της προχθεσινής ημέρας, της διαδικασίας βιβλίου προσφορών (bookbuilding) για την έκδοση ομολόγου τετραετούς διάρκειας με σταθερό επιτόκιο, «ανοίγοντας» ξανά τις διεθνείς κεφαλαιαγορές για ελληνικές εταιρείες. Το κουπόν...»

Σε πρώτο πλάνο η ασφαλιστική μεταρρύθμιση - Προσεχώς στο Υπουργικό Συμβούλιο – Στόχος η ψήφισή του τον Δεκέμβριο (26/11/2015)

Ευρύ και ουσιαστικό διάλογο θα δρομολογήσει η κυβέρνηση για την επικείμενη ασφαλιστική μεταρρύθμιση. Στόχος της είναι η μεταρρύθμιση να διασφαλίζει τους όρους βιωσιμότητας του συστήματος σε βάθος χρόνου, να διασφαλίζεται ο αναδιανεμητικός χαρακτήρας στη βάση των αρχών κοινωνικής αλληλεγγύης και το ασφαλιστικό σύστημα ν...»

Αναπτυξιακά τα σχέδια του Χ. Γκότση - Ποιες οι προτεραιότητες του νέου προέδρου της Επ.Κεφαλαιαγοράς (26/11/2015)

Το «πράσινο φως» στην πρόταση του Υπουργού Οικονομικών για τον διορισμό του κ. Χ. Γκότση στη θέση του Προέδρου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, έδωσε χθες η Επιτροπή Δημοσίων Επιχειρήσεων, Τραπεζών, Οργανισμών Κοινής Ωφελείας και Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης της Βουλής, κατά πλειοψηφία (12 ναι, 1 όχι και 6 παρών). Ο κ. Χ....»

Οι 3 στόχοι της Eurobank - Διοίκηση προς εργαζόμενους: Κερδίσαμε κρίσιμες μάχες, αλλά όχι ακόμη τον «πόλεμο» (26/11/2015)

Τους τρεις στόχος που πρέπει να επιτευχθούν σκιαγραφούν στην επιστολή τους προς τους εργαζομένους οι Νικόλαος Καραμούζης, πρόεδρος, και Φωκίων Καραβίας, διευθύνων σύμβουλος, της Eurobank, καθώς όπως αναφέρουν η τράπεζα κέρδισε κρίσιμες μάχες, αλλά τον πόλεμο δεν τον έχει κερδίσει ακόμη. Σύμφωνα με τη διοίκηση της Eur...»

Μπροστά σε 3 προκλήσεις ο τραπεζικός κλάδος - Νέα μέλη στα δ.σ., «κόκκινα» δάνεια και νέες εθελούσιες (25/11/2015)

Μετά το σοκ να ξεπουληθούν για 5 δισ. ευρώ στους διεθνείς επενδυτές οι ελληνικές τράπεζες, ο κλάδος καλείται να αντιμετωπίσει 3 σημαντικές προκλήσεις. Τρεις προκλήσεις που δεν είναι καθόλου «αθώες», καθώς υποκρύπτουν παρασκηνιακές διεργασίες που χρήζουν μεγάλης προσοχής. Πρόκληση πρώτη: Νέα μέλη στα διοικητικά συμβ...»

T. Kuhn: Επενδυτική ευκαιρία το ADR της ΕΤΕ - Τι εκτιμά για την Εθνική Τράπεζα ο αναλυτής της Bidness (25/11/2015)

Να παραμείνουν «πιστοί» στο ADR της Εθνικής στη Νέα Υόρκη, καλεί τους επενδυτές ο αναλυτής της Bidness, Troy Kuhn, ο οποίος βλέπει ότι η πρόσφατη πτώση που πυροδοτήθηκε από την ολοκλήρωση της ανακεφαλαιοποίησης κατέστησε τους τίτλους ιδιαιτέρως ελκυστικούς. Με τις τιμές τόσο χαμηλά, είναι δύσκολο να αγνοήσουμε το πόσ...»

Σε υψηλά οι «short» θέσεις στο πετρέλαιο - Εν μέσω προσδοκιών ότι ο OPEC δεν θα μειώσει την παραγωγή (25/11/2015)

Στο υψηλότερο επίπεδο για φέτος έχουν ανέλθει τα αρνητικά στοιχήματα των hedge funds κατά της τιμής του πετρελαίου, εν όψει της συνάντησης του Οργανισμού Πετρελαιοεξαγωγικών Χωρών (OPEC) την επόμενη εβδομάδα, καθώς εκτιμούν ότι τα πιο ισχυρά μέλη του καρτέλ θα επιμείνουν στην πολιτική τους να διατηρήσουν την παραγωγή σ...»

Κέρδη 159 εκατ. στο 9μηνο για ΟΠΑΠ - Ισχυρή η ταμειακή θέση, ανέρχεται στα 226,4 εκατ. (25/11/2015)

Ισχυρή ταμειακή θέση στα 226,4 εκατ. ευρώ και σημαντική ενίσχυση των καθαρών της κερδών εμφάνισε το εννεάμηνο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα ένα χρόνο πριν η ΟΠΑΠ. Συγκεκριμένα τα καθαρά κέρδη το εννεάμηνο ανήλθαν σε 159,1 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 33,7% έναντι 119 εκατ. ευρώ την αντί...»

Δεν απέφυγαν το bail in μέτοχοι και ομολογιούχοι - Έγινε «εθελοντικά» - Διασώθηκαν και διασφαλίστηκαν οι καταθέσεις (24/11/2015)

Πίσω από δήθεν αναφορές περί συστημικής ευστάθειας συντελέστηκε προκαταβολικά bail in σε μετόχους και ομολογιούχους. Σήμερα αναλύουμε ένα ευρύτερο σχέδιο… εκβιασμού με επίκεντρο τις ελληνικές τράπεζες και τον κίνδυνο bail in στους καταθέτες, που οργανώθηκε από τους θεσμούς με βασικό στόχο να συρθεί η Ελλάδα, να...»

Τράπεζες σε «ομηρία» limit down - Γιατί είναι απόλυτα δικαιολογημένη η εικόνα της αγοράς (24/11/2015)

Σε ομηρία limit down 30% βρίσκονται οι τράπεζες Εθνική και Πειραιώς αποκλειστικά λόγω τεράστιων αποκλίσεων μεταξύ των τιμών στα βιβλία προσφορών και των τρεχουσών τιμών τους στο χρηματιστήριο. Οι μετοχές των τραπεζών στο ΧΑΑ υποχωρούν, γιατί κλείνουν τις διαφορές μεταξύ τιμών ΑΜΚ και τρεχουσών τιμών, οπότε η εικόνα τη...»

Εγκρίθηκε η εκταμίευση της δόσης των 2 δισ. - Παραμένουν «αγκάθια» στις διαπραγματεύσεις που θα συζητηθούν το νέο έτος (24/11/2015)

Την έγκρισή του για την εκταμίευση της δόσης των 2 δισ. έδωσε χθες με ανακοίνωσή του το ΔΣ του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, αυτή η απόφαση έρχεται σε συνέχεια της υλοποίησης από την ελληνική κυβέρνηση του πρώτου πακέτου προαπαιτούμενων. Η εκταμίευση που εγκρίθηκε, συνεχίζει η ανακοίν...»

«Έκλεισε» το deal Pfizer – Allergan - Συμφωνία-μαμούθ 160 δισ. – «Γεννιέται» η μεγαλύτερη φαρμακοβιομηχανία (24/11/2015)

Σε συμφωνία-ρεκόρ, ύψους 160 δισ. δολ., για την εξαγορά της Allergan Plc., ανακοίνωσε ότι κατέληξε η Pfizer Inc., με στόχο τη μείωση των φορολογικών της υποχρεώσεων στις ΗΠΑ, καθώς η αμερικανική φαρμακευτική εταιρεία θα μεταφέρει την έδρα της στην Ιρλανδία. Η συγχώνευση, η οποία θα δημιουργήσει τη μεγαλύτερη φαρμακοβι...»


Σελίδα 1 από 375 | Αποτελέσματα 1 - 20 από 7486
First Page | Previous Page | Next Page | Last Page

Γενικός Δείκτης

649,79
+1,09%
Προηγούμενο: 642,77
Ογκος: 36.169.897 τεμ.
Τζίρος: 26.317.797 €

Τιμές με 15λεπτη καθυστέρηση.
Πηγή: Inforex S.A.

Διαβάστε σήμερα

E-Business Pages

Αρθρα, προτάσεις για επενδύσεις, Β2Β υπηρεσίες & επιχειρήσεις διαφόρων κλάδων της ελληνικής αγοράς.

CONFERENCES
Hotels καί Διοργάνωση
FRANCHISE
Επιχειρηματικές ευκαιρίες
LEASING
Επενδυτικά - Χρηματοδοτική μίσθωση επαγγελματικού εξοπλισμού
LOGISTICS
Αποθήκευση προϊόντων - Συστήματα εφοδιασμού
Α.Ε.Ε.Δ.
Λήψη - Διαβίβαση εντολών
ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ
Ασφαλιστικά προϊόντα
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
Αντιπροσωπείες Επαγγελματικών Αυτοκινήτων
ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ
Οι εταιρείες της ενέργειας
ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Επιχειρησιακός σχεδιασμός - Συμβουλευτικές υπηρεσίες
ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Συναλλαγές - Επενδυτικά προϊόντα
ΤΡΟΦΙΜΑ
Εταιρείες Τροφίμων - Ποτών
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΕΣ
Αναλύσεις - Online συναλλαγές

Τιμές Μετοχών (27/11/2015)

Τιμές με 15λεπτη καθυστέρηση. Πηγή: Inforex S.A.
Σύμβολο Τιμή Διαφορά (%)
ΑΔΑΚ20 2,790 -0,060 -2,11%
ΑΛΑΠΙΣ 0,040 0,000 -
ΑΛΤΕΡ 0,760 0,000 -
ΑΛΦΑΤΠ 0,010 0 -
ΑΣΑΣΚ 0,670 0,000 -
ΑΤΛΑ 0,080 0,000 -
ΒΕΤΑΝ 0,060 0,000 -
ΒΙΟΧΚ 4,190 0,000 -
ΒΟΧ 1,300 0,000 -
ΓΔΙΒ 8,520 0,000 -
ΓΤΕ 4,980 0,000 -
ΔΕΕ12 5,780 0,000 -
ΔΙΕΚΑ 0,100 0,000 -
ΔΙΟΝΔ 0,010 0 -
ΔΟΛΔ 0,210 0,000 -
ΕΛΜΠΙ 0,070 0,000 -
ΕΣΥΜΒΔ 0,010 0,000 -
ΗΟΛ 0,560 0,000 -
ΙΚΟΝΑ 0,070 0,000 -
ΙΜΠΕ 0,030 0,000 -
ΚΕΚΡΔ 0,030 0,000 -
ΛΑΙΚΗ 0,040 0,000 -
ΛΑΜΔΑΔ 0,390 0,000 -
ΛΑΝΕΤ 0,120 0,000 -
ΜΕΣΟΧ 0,120 0,000 -
ΜΟΧΛ 0,800 0,000 -
ΜΠΕΛΑΑΜ 9,380 0,000 -
ΞΕΝΟ 0,010 -0,010 -50,00%
ΠΕΙΡΤΠ 0,010 0 -
ΡΙΛΚΕ 3,300 0,000 -
ΡΙΝΤΕ 0,030 0,000 -
ΣΑΝΥΟ 0,020 0,000 -
ΣΙΔΕ 1,040 0,000 -
ΦΟΡΘΔ 10,580 0,000 -
ΦΟΥΝΤΛΔ 0,070 0,000 -Point of Views


Πέτρος Τρουπιώτης:
» Επικοινωνιακά τρυκ για «προοδευτική» εικόνα

Ο πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του, γνωρίζοντας καλά το παιχνίδι της επικοινω...»
Τζόζεφ Στίγκλιτς:
» Θα υπάρξει και μια νέα κρίση του ευρώ
Μια νέα κρίση του ευρώ προέβλεψε ο νομπελίστας οικονομολόγος Τζόζεφ Στίγκλιτς, σ...»
Ralph Acampora:
» Η αγορά είναι πολύ, πολύ κατακερματισμένη
Οι κινήσεις των αγορών κατά την επόμενη εβδομάδα θα καθορίσουν εάν οι μετοχές θα...»
Δ. Κυμπιζής:
» «Η ανακεφαλαιοποίηση να φέρει επενδύσεις σε τεχνολογία και υποδομές»
Η εξομάλυνση της οικονομικο-πολιτικής «εικόνας» στην Ελλάδα είναι ικανή να ενισχ...»
Ν. Ροδόπουλος:
» «Να στηριχθεί η εθνική οικονομία στην Εφοδιαστική
Για τις επιπτώσεις των capital controls στον κλάδο των Logistics, τις προοπτικές...»


  1. Απίστευτη οικονομία
    eco-gas.gr
    στην επιχείρηση, στη βιομηχανία, στις μεταφορές !
  1. Ανταλλακτικά
    antallaktikaonline.gr
    Ποιοτικά, με αρμοδιότητα και σε λογική τιμή!