Διαβάστε σήμερα...
Γεν. Δείκτης (30/09)
1057,03
Προηγ: 1053,32
Ογκος: 25.351.812 τ.
Τζίρος: 42.652.041
0,35%

     

Νέα τροπολογία για την κινητικότητα

Ημερομηνία δημοσίευσης 07/09/2013

Τρεις κατηγορίες υπαλλήλων που εξαιρούνται της κινητικότητας προστίθενται, με τροπολογία που κατέθεσε χθες, το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων «Αναδιάρθρωση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Λοιπές Διατάξεις αρμοδιότητας του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων».

Ειδικότερα, με την τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κυριάκος Μητσοτάκης, εξαιρούνται:

- Οι υπάλληλοι που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα το Νοέμβριο του 2012 βάσει του ν. 4093/2012 και τοποθετήθηκαν στις νέες τους θέσεις. Είναι αυτονόητο ότι δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται ως «πλεονάζον» το προσωπικό εκείνο που μόλις πρόσφατα ζητήθηκε από φορείς ως αναγκαίο για την κάλυψη κενών στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του προγράμματος κινητικότητας, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα και αφορούσε 1.862 υπαλλήλους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΙΔΑΧ.

- Συγγενείς αποβιώσαντος κατά την εκτέλεση υπηρεσιακού καθήκοντος. Η ειδική αιτία θέσπισης της εν λόγω διάταξης, που αποτελεί έμπρακτη εκπλήρωση της ηθικής υποχρέωσης της Πολιτείας στους αφοσιωμένους λειτουργούς της, αλλά και εχέγγυο για την τύχη και προοπτική της οικογένειάς τους, ενόσω επιτελούν απερίσπαστοι το καθήκον τους, καθιστά εύλογη και αναγκαία την εξαίρεση των δικαιούχων από το θεσμό της κινητικότητας.

- Υπάλληλοι των οποίων η μισθοδοσία καλύπτεται από Διεθνείς Οργανισμούς (ΝΑΤΟ κ.λπ.). Με την περίπτωση αυτή εξαιρείται εύλογα από τη διαδικασία της κινητικότητας αυστηρά και εξαντλητικά προσδιορισμένος αριθμός εργαζομένων, συγκεκριμένων ειδικοτήτων που έχουν προσληφθεί αποκλειστικά για την κάλυψη και εξυπηρέτηση συμμαχικών υποχρεώσεων της χώρας μας σε διεθνείς Οργανισμούς.

Κυρ. Μητσοτάκης: Οι Ολυμπιονίκες δεν θα εξαιρεθούν από το καθεστώς διαθεσιμότητας

Πάντως, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης ξεκαθάρισε, ότι οι αθλητές που πέτυχαν διεθνείς διακρίσεις με τα εθνικά χρώματα και, ανάμεσά τους, ακόμη και οι Ολυμπιονίκες, δεν εξαιρούνται από το καθεστώς διαθεσιμότητας.

Σε συνάντηση αντιπροσωπείας του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών με τον κ. Μητσοτάκη, ο υπουργός τους ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να γίνει εξαίρεση για τους αθλητές που εργάζονται στο δημόσιο, ενώ υποσχέθηκε ότι ενδέχεται να υπάρξει πρόβλεψη για την εξαίρεσή τους στο μέλλον.

Σημειώνεται ότι οι αθλητές που έχουν διοριστεί στο δημόσιο, λόγω των διακρίσεών τους, όπως προέβλεπε ο νόμος 2725/1999, υπολογίζονται σε περισσότερους από χίλιους.

Εξάλλου όπως δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης στη γαλλική εφημερίδα «Le Monde», η ποιοτική μεταρρύθμιση στο δημόσιο αποτελεί το μεγάλο στοίχημα για την Ελλάδα. Όπως δηλώνει ο κ. Μητσοτάκης, δεν διαπραγματεύθηκε ο ίδιος τους αριθμούς με την Τρόικα, όσον αφορά τη διοικητική μεταρρύθμιση. «Τους βρήκα μόλις ανέλαβα τα καθήκοντά μου, παρόλα αυτά πρέπει να τους εφαρμόσω και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Ελπίζω ότι μόλις παρουσιάσω τα πρώτα μου αποτελέσματα θα μπορέσω να ανοίξω με τους δανειστές μας μια ουσιαστική συζήτηση για τις μεταρρυθμίσεις, γιατί δεν μπορούμε μόνο να τρέχουμε πίσω από ποσοτικά αποτελέσματα. Το πραγματικό στοίχημα στην Ελλάδα είναι το ποιοτικό» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τα τελευταία τρία χρόνια 200.000 άτομα έχουν φύγει από το δημόσιο κυρίως.

Δύο υπαλλήλους του υπουργείου Εσωτερικών παραπέμπει στο πειθαρχικό ο Ι. Μιχελάκης

Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο παραπέμπονται από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη δύο υπάλληλοι του υπουργείου, για πειθαρχικές παραβάσεις του υπαλληλικού καθήκοντος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών πρόκειται για τον προϊστάμενο διεύθυνσης του υπουργείου, διότι προέβη σε ενέργειες προκειμένου αναπτυξιακό έργο δήμου, να ανατεθεί σε αναπτυξιακή εταιρεία στην οποία μετέχει, ως μέλος, η σύζυγός του.

Για να το πετύχει, ανέλαβε χωρίς προηγούμενη άδεια και ενημέρωση της υπηρεσίας την προετοιμασία του φακέλου, χρησιμοποιώντας μέσα της Υπηρεσίας και τη θέση που κατέχει. Σε διενεργούμενη ΕΔΕ από την υπηρεσία καλούμενος να παράσχει σχετικές εξηγήσεις άσκησε κριτική κατά των πράξεων προϊσταμένης αρχής χρησιμοποιώντας απρεπείς εκφράσεις. Η υπηρεσία επιλήφθηκε της υπόθεσης παραγγέλοντας τη διενέργεια ΕΔΕ μετά από καταγγελία- αναφορά του δημάρχου, ότι ο εν λόγω υπάλληλος πλαστογράφησε την υπογραφή του προκειμένου το συγκεκριμένο έργο να τύχει χρηματοδότησης από ευρωπαϊκό πρόγραμμα, ενώ για το ποινικό σκέλος της υπόθεσης ο φάκελος στάλθηκε στην αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Επίσης, παραπέμπεται υπάλληλος του υπουργείου για το πειθαρχικό παράπτωμα της αδικαιολόγητης αποχής από την εκτέλεση των καθηκόντων του για το χρονικό διάστημα από 1-5-2013 μέχρι 1-8-2013. Ο εν λόγω υπάλληλος, σύμφωνα με έγγραφο του υπουργείου Εξωτερικών και αντίστοιχο του Προξενείου της Ελλάδας στην Ατλάντα των ΗΠΑ, συνελήφθη την 30η Απριλίου του 2013 στον Διεθνή Αερολιμένα της Ατλάντας, προσπαθώντας να περάσει παράνομα δύο Αλβανούς υπηκόους στο αμερικανικό έδαφος, οι οποίοι έφεραν ελληνικά διαβατήρια. Σε βάρος του υπαλλήλου αυτού έχει ασκηθεί ποινική δίωξη από το αρμόδιο περιφερειακό δικαστήριο των ΗΠΑ, έχει προφυλακισθεί και έχει ορισθεί δικάσιμος για τις 7-10-2013.
     
     

Πρώτα ΘΕΜΑΤΑ


Σελίδα 1 από 244 | Αποτελέσματα 1 - 25 από 6095
First Page | Previous Page | Next Page | Last Page

Με ορίζοντα διετίας ο νόμος για τα «κόκκινα» δάνεια (30/09/2014)

Η νομοθεσία για τα «κόκκινα» επιχειρηματικά δάνεια θα έχει συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα διετίας, όπως σχολίασε χθες κορυφαίο στέλεχος του υπουργείου Ανάπτυξης, έπειτα από τη δίωρη συνάντηση που είχαν οι υπουργοί Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης, Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου και Ανάπτυξης Νίκος Δέ...»

Με εκροές 200 δισ. κινδυνεύει η Pimco (30/09/2014)

Ένα «κύμα» εκτιμήσεων για το ύψος των εκροών που θα μπορούσε να επιφέρει στην Pimco η πρόσφατη αποχώρηση του διάσημου μεγαλοεπενδυτή Μπιλ Γκρος, με την Deutsche Bank να αναμένει τώρα περίπου 210 δισ. ευρώ (266 δισ. δολ.) σε εκροές ή μια μείωση των assets της ισοδύναμη με το 20% κατά τα επόμενα δύο χ...»

Alpha: Mεταξύ 1.800-1.920 οι συμμετέχοντες στην εθελουσία (30/09/2014)

Μεταξύ 1.800-1.920 υπάλληλοι θα συμμετάσχουν στην εθελουσία της Alpha Bank που λήγει σήμερα 30 Σεπτεμβρίου. Με βάση εκτιμήσεις οι συμμετέχοντες κατανέμονται ως εξής: περίπου 700 εργαζόμενοι που συμμετέχουν στην εθελουσία προέρχονται από την Emporiki, περίπου 1.200 εργαζόμενοι από την Alpha Bank κα...»

Μείωση στις δημόσιες δαπάνες με τη χρήση φυσικού αερίου (30/09/2014)

Την χρήση φυσικού αερίου στον κτιριακό τομέα υιοθετούν πλέον οι δημόσιοι φορείς προκειμένου να περικόψουν τους προϋπολογισμούς τους για τις ανάγκες θέρμανσης/κλιματισμού. Η λύση αυτή, δείχνει να είναι προσφιλής στις τοπικές κοινωνίες, καθώς η μοναδική εναλλακτική, σε «ευαίσθητους» τομείς όπως είναι ...»

Επέστρεψε στην κερδοφορία η CPI (30/09/2014)

Συνέχεια στην ανοδική πορεία εμφανίζουν τα αποτελέσματα 12μήνου (1/7/2013-30/6/2014) της CPI. Η εταιρεία επέστρεψε στα κέρδη σε επίπεδο 12μήνου τα οποία μετά από φόρους διαμορφώθηκαν σε κέρδη 115 χιλ. ευρώ έναντι ζημιών 232 χιλ. ευρώ το αντίστοιχο περυσινό διάστημα. Θετικό είναι και το EBITDA, το ο...»

Bank of America: Κίνδυνος για πρόωρες εθνικές εκλογές στην Ελλάδα τον Φεβρουάριο του 2015 (29/09/2014)

Οι προεδρικές εκλογές στις αρχές Φεβρουαρίου είναι πιθανό να προκαλέσουν πρόωρες εθνικές εκλογές, οδηγώντας σε μια κυβέρνηση υπό την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, εκτιμά η Bank of America Merrill Lynch στην τελευταία της ανάλυση για την Ελλάδα. Στην 7σέλιδη ανάλυση υπό τον τίτλο «Event risk ahead» (κίνδυνοι ...»

¶νω 500 εκατ. οι νέες τουριστικές επενδύσεις (29/09/2014)

«Πράσινο φως» στην υπαγωγή πάνω από 50 επιχειρηματικών σχεδίων για την ανέγερση νέων ξενοδοχείων ή την επέκταση υφισταμένων 4 και 5 αστέρων, σε Μύκονο, Κρήτη, Μεσσηνία, Σαντορίνη, Ρόδο, Μήλο, κ.ά., άναψε το υπουργείο Ανάπτυξης. Πρόκειται για επενδύσεις συνολικού ύψους άνω του μισού δισ. ευρώ με συν...»

Αύριο η πρώτη συνάντηση με τρόικα (29/09/2014)

Αύριο θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση μεταξύ του υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη με τους επικεφαλής της τρόικας. Στις διαπραγματεύσεις που θα ακολουθήσουν, πρέπει, κυρίως, να οριστικοποιηθεί το προσχέδιο του νέου προϋπολογισμού, που θα κατατεθεί στη Βουλή στις 6 Οκτωβρίου. Σημειώνεται,...»

Κομισιόν: Στα 12 δισ. το χρηματοδοτικό κενό του 2015 (27/09/2014)

Για τα μείζονα θέματα που αφορούν την ελληνική οικονομία μίλησαν χθες πηγές της Κομισιόν, με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να τοποθετεί το χρηματοδοτικό κενό σε 12 δισ. ευρώ το 2015. Το ακριβές ύψος του χρηματοδοτικού κενού αναμένονται οι εκτιμήσεις από το σχέδιο προϋπολογισμού του 2015 και από τα αποτελέ...»

Στα 17 δισ. αποτιμάται η συμμετοχή του ΤΧΣ στις συστημικές τράπεζες (27/09/2014)

Στα 17 δισ. ευρώ ανέρχεται η αξία του χαρτοφυλακίου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, αντανακλώντας τις πρόσφατες διακυμάνσεις της αγοράς. Το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ), δημοσιοποίησε χθες την εξαμηνιαία οικονομική του κατάσταση. Η Αναστασία Σακελλαρίου, διευθύνουσα σύμβ...»

Παράταση διαγωνισμού για τα 14 αεροδρόμια (27/09/2014)

Παράταση 10 ημερών στα ενδιαφερόμενα επενδυτικά σχήματα προκειμένου να καταθέσουν τις δεσμευτικές προσφορές τους για τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια έδωσε το ΤΑΙΠΕΔ. Η παράταση δίνεται μετά από αίτημα των ενδιαφερόμενων σχημάτων και πλέον η νέα καταληκτική ημερομηνία είναι η 10η Οκτωβρίου. H αυξημένη...»

«Μαξιλάρι» ασφαλείας τα 11,4 δισ. του ΤΧΣ, δήλωσε σύμφωνα με την ΟΤΟΕ, ο ΥΠΟΙΚ, Γκ. Χαρδούβελης - «Αν δεν χρειαστούν, θα επιστραφούν για μείωση του χρέους», είπε (27/09/2014)

Διαβεβαιώσεις για την ασφάλεια των καταθέσεων στις ελληνικές τράπεζες έδωσε κατά τη συνάντησή του με την Ομοσπονδία Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδος (ΟΤΟΕ), ο υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης. Διεμήνυσε παράλληλα, ότι πρέπει να σταματήσει η αντιπαράθεση για το θέμα. Σύμφωνα με την ΟΤ...»

Όφελος περίπου 40-50 εκατ. για Πειραιώς (26/09/2014)

Ποιο είναι το όφελος που αποκομίζει η Τράπεζα Πειραιώς από το «Ερρίκος Ντυνάν», το οποίο πέρασε μέσω πλειστηριασμού σε θυγατρική της Πειραιώς, την Ημίθεα Α.Ε.; Η Πειραιώς κατέβαλλε 115 εκατ. για να εξαγοράσει το νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» που μπορεί να θεωρηθεί υψηλό τίμημα. Αν ληφθούν υπόψη οι δ...»

Αύξηση κερδών 36,89% στη χρήση για Jumbo (26/09/2014)

Στα 101,25 εκατ. ευρώ ανήλθαν τα καθαρά κέρδη του Ομίλου της Jumbo για την χρήση Ιούλιος 2013-Ιούνιος 2014, καταγράφοντας αύξηση 36,89%, με τον τζίρο να έχει κινηθεί ανοδικά. Συγκεκριμένα οι πωλήσεις του ομίλου για την χρήση Ιούλιος 2013-Ιούνιος 2014, ανήλθαν σε 541,85 εκατ. ευρώ έναντι 502,18 εκατ...»

Στις 30/9 ξεκινούν οι συνομιλίες με τρόικα (26/09/2014)

«Η δανειακή σύμβαση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου με την Ελλάδα λήγει το Μάρτιο του 2016» επανέλαβε χθες ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ, Τζέρι Ράις, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, κατά την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του Ταμείου στην Ουάσιγκτον. Ο κ. Ράις ανέφερε ότι το ΔΝΤ δεν έχει ενημερωθ...»

ΥΠΕΚΑ: Πρόγραμμα επιδότησης ύψους 15 εκατ. (26/09/2014)

Πρόγραμμα επιδότησης της μετατροπής κεντρικών θερμάνσεων από πετρελαίου σε φυσικού αερίου στις περιοχές Αττικής, Θεσσαλονίκης και Θεσσαλίας, με ενισχύσεις που θα φθάνουν έως και το 60% του κόστους, ανακοίνωσε χθες ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννης Μανιάτης. Ο προϋπο...»

Χάθηκαν πάνω από 1 εκατ. θέσεις από την αρχή της κρίσης μέχρι σήμερα (25/09/2014)

Περισσότερες από 1 εκατομμύριο θέσεις εργασίας χάθηκαν από την αρχή της κρίσης έως σήμερα, ανέφερε χθες ο υφυπουργός Εργασίας Γιάννης Πλακιωτάκης. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα στοιχεία που ανέφερε ο κ. Πλακιωτάκης, μιλώντας κατά τη διάρκεια σεμιναρίου για τα συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα, μεταξ...»

Στην ηλεκτροκίνηση δυναμικά η ΔΕΗ (25/09/2014)

Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος Green eMotion, η ΔΕΗ προχωρά σε πιλοτική ανάπτυξη 15 σημείων φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων στην Αθήνα. Σήμερα υπάρχουν σταθμοί φόρτισης σε χώρους στάθμευσης, εκθεσιακά - εμπορικά κέντρα, ενώ οι νέοι σταθμοί της ΔΕΗ θα εγκατασταθούν στα κεντρικά γραφεία της ...»

Η Ημίθεα, θυγατρική της Πειραιώς, αποκτά το «Ερρίκος Ντυνάν», αντί 115 εκατ. – Στόχος να πωληθεί σε εταιρεία του κλάδου (25/09/2014)

Στη θυγατρική της Τραπέζης Πειραιώς, την εταιρεία ΗΜΙΘΕΑ ΑΕ πέρασε το νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν», μετά τον πλειστηριασμό που έγινε στο Ειρηνοδικείο Αθηνών. Το ποσό της εξαγοράς ανέρχεται περίπου στα 115 εκατ. ευρώ. Κατά τις πληροφορίες, η θυγατρική του ομίλου της τράπεζας Πειραιώς, υπό τον έλεγχο...»

Μείωση στις δημόσιες δαπάνες με τη χρήση φυσικού αερίου (25/09/2014)

Την χρήση φυσικού αερίου στον κτιριακό τομέα υιοθετούν πλέον οι δημόσιοι φορείς προκειμένου να περικόψουν τους προϋπολογισμούς τους για τις ανάγκες θέρμανσης/κλιματισμού. Η λύση αυτή, δείχνει να είναι προσφιλής στις τοπικές κοινωνίες, καθώς η μοναδική εναλλακτική, σε «ευαίσθητους» τομείς όπως είναι...»

Πρωτογενές πλεόνασμα 1,946 δισ. το 8μηνο (24/09/2014)

Πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 1,946 δισ. ευρώ σημείωσε ο προϋπολογισμός το οκτάμηνο Ιανουάριος - Αύγουστος 2014 έναντι πρωτογενούς πλεονάσματος 2,861 δισ. ευρώ για την ίδια περίοδο πέρυσι και στόχου για πρωτογενές πλεόνασμα 962 εκατ. ευρώ, όπως προκύπτει από τα οριστικά στοιχεία εκτέλεσης του προϋπολογ...»

Θετική έκβαση στον φιλικό διακανονισμό ΟΛΠ με ΣΕΠ (24/09/2014)

Το «πράσινο φως» στον φιλικό διακανονισμό του ΣΕΠ, θυγατρική της Cosco και του ΟΛΠ, άναψε σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, το Ελεγκτικό Συνέδριο. Συγκεκριμένα, το Ελεγκτικό Συνέδριο αποφάσισε χθες υπέρ της υλοποίησης της συμφωνίας, από την οποία εξαρτάται και η πρόοδος του διαγωνισμού πώλησης...»

Προτιμητέος πλειοδότης ο ΟΠΑΠ για το ιπποδρομιακό στοίχημα (24/09/2014)

Η OPAP Investment επικράτησε έναντι της Intralot, στον διαγωνισμό για την 20ετή διαχείριση του ιπποδρομιακού στοιχήματος, με προσφορά 40,5 εκατ. ευρώ. Χθες, το διοικητικό συμβούλιο του Ταμείου Ιδιωτικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ) αποσφράγισε τις δύο προσφορές που είχαν υποβληθεί για το ιπποδρομιακό στοίχημα, ...»

Διαβουλεύσεις για την Attica και δίλλημα για το ΤΣΜΕΔΕ (24/09/2014)

Σε μεγάλο δίλλημα βρίσκεται το ΤΣΜΕΔΕ, το οποίο αργά ή γρήγορα θα αντιμετώπιζε, καθώς δύο από τους ενδιαφερόμενους να επενδύσουν στην Attica Bank επιδιώκουν να αποκτήσουν τον έλεγχο. Συγκεκριμένα, το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στην αύξηση κεφαλαίου της Attica Bank εκδήλωσαν με δεσμευτικές προσφο...»

Ανοικτό το ενδεχόμενο η ΕΚΤ να ζητήσει νέες αμκ (23/09/2014)

Μπορεί οι τράπεζες επίσημα να δηλώνουν ότι δεν γνωρίζουν τα stress tests, αλλά όλες, στην κυριολεξία όλες οι συστημικές τράπεζες έχουν εκπονήσει σχέδιο δράσης και μελετήσει όλα τα εναλλακτικά σενάρια. Με βάση τελευταίες πληροφορίες, από μέρος των asset quality review AQR φαίνεται ότι προκύπτουν υπ...»


Σελίδα 1 από 244 | Αποτελέσματα 1 - 25 από 6095
First Page | Previous Page | Next Page | Last Page


To σήμα της ημέρας!

Σήματα αγοράς ή πώλησης?
Τεχνική Ανάλυση και σωστές-έγκαιρες επενδυτικές αποφάσεις!


Συνεδρίαση - 30/09
Σύμβολο Τιμή Διαφορά (%)
ΑΒΑΞ 1,180 -0,020 -1,67%
ΑΒΕ 0,320 0,000 -
ΑΒΕΝΙΡ 0,050 0,000 -
ΑΓΚΡΙ 0,090 0,000 -
ΑΔΑΚ 3,450 0,030 0,88%
ΑΔΑΚ20 2,790 -0,060 -2,11%
ΑΕΓΕΚ 0,050 0,000 -
ΑΘΗΝΑ 0,290 0,000 -
ΑΙΟΛΚ 0,880 0,000 -
ΑΚΡΙΤ 0,300 0,000 -
ΑΛΑΠΙΣ 0,040 0,000 -
ΑΛΚΑΤ 1,750 0,000 -
ΑΛΚΟ 0,520 0,000 -
ΑΛΜΥ 0,220 0,000 -
ΑΛΤΕΚ 0,020 0,000 -
ΑΛΤΕΡ 0,760 0,000 -
ΑΛΦΑ 0,620 0,020 3,33%
ΑΛΦΑΤΠ 1,280 -0,020 -1,54%
ΑΝΔΡΟ 21,000 0,000 -
ΑΝΕΚ 0,070 0,000 -
ΑΝΕΜΟΣ 1,190 0,000 -
ΑΝΕΠ 1,150 0,000 -
ΑΝΕΠΟ 0,160 0,000 -
ΑΡΑΙΓ 6,450 0,180 2,87%
ΑΣΑΣΚ 0,670 0,000 -
ΑΣΚΟ 0,350 0,000 -
ΑΣΤΑΚ 5,600 0,000 -
ΑΣΤΗΡ 3,940 0,000 -
ΑΤΕ 0,160 0,000 -
ΑΤΕΚ 1,490 0,000 -
ΑΤΕΡΜ 0,120 0,000 -
ΑΤΛΑ 0,080 0,000 -
ΑΤΡΑΣΤ 4,500 0,000 -
ΑΤΤ 0,080 0,000 -
ΑΤΤΙΚ 0,020 0,000 -
ΑΤΤΙΚΑ 0,520 0,000 -
ΑΧΟΝ 0,050 0,000 -
ΒΑΛΚ 0,190 0,000 -
ΒΑΡΓ 0,600 0,000 -
ΒΑΡΝΗ 0,110 0,010 10,00%
ΒΕΤΑΝ 0,060 0,000 -
ΒΙΝΤΑ 3,950 0,000 -
ΒΙΟ 3,400 0,030 0,89%
ΒΙΟΚΑ 0,420 -0,010 -2,33%
ΒΙΟΣΚ 0,280 0,010 3,70%
ΒΙΟΤ 0,220 0,000 -
ΒΙΟΧΚ 4,190 0,000 -
ΒΙΣ 0,840 0,000 -
ΒΟΣΥΣ 1,220 0,000 -
ΒΟΧ 1,300 0,000 -
ΒΥΤΕ 0,550 0,000 -
ΒΩΒΟΣ 0,300 0,000 -
ΓΑΛΑΞ 0,350 0,000 -
ΓΕΒΚΑ 0,360 0,000 -
ΓΕΔ 0,010 0,000 -
ΓΕΚΤΕΡΝΑ 3,190 -0,010 -0,31%
ΓΤΕ 4,010 0,000 -
ΔΑΙΟΣ 1,950 0,000 -
ΔΑΚΓΔ 11,680 0,000 -
ΔΑΚΕΤ30 7,760 0,000 -
ΔΕΕ12 5,780 0,000 -
ΔΕΗ 9,540 0,020 0,21%
ΔΙΕΚΑ 0,100 0,000 -
ΔΙΟΝ 0,080 0,000 -
ΔΙΟΝΔ 0,010 0 -
ΔΙΧΘ 0,050 0,000 -
ΔΟΛΔ 0,210 0,000 -
ΔΟΜΙΚ 0,400 0,000 -
ΔΟΥΡΟ 0,530 0,000 -
ΔΡΟΜΕ 0,180 0,000 -
ΔΡΟΥΚ 0,990 0,000 -
ΕΒΖ 0,390 0,000 -
ΕΒΡΟΦ 0,340 0,000 -
ΕΔΡΑ 0,150 0,000 -
ΕΕΕ 17,120 0,050 0,29%
ΕΚΤΕΡ 0,560 0,020 3,70%
ΕΛΒΑ 1,590 -0,010 -0,63%
ΕΛΒΕ 0,600 0,000 -
ΕΛΒΙΟ 3,970 0,000 -
ΕΛΓΕΚ 0,320 0,000 -
ΕΛΙΝ 1,210 0,000 -
ΕΛΙΧΘ 0,080 0,000 -
ΕΛΚΑ 1,200 -0,020 -1,64%
ΕΛΛ 12,100 -0,040 -0,33%
ΕΛΛΑΚΤΩΡ 3,010 0,010 0,33%
ΕΛΜΠΙ 0,070 0,000 -
ΕΛΠΕ 5,120 0,030 0,59%
ΕΛΣΤΡ 0,650 -0,010 -1,52%
ΕΛΤΚ 1,460 0,000 -
ΕΛΤΟΝ 0,950 0,000 -
ΕΛΥΦ 0,120 0,000 -
ΕΜΔΚΟ 0,080 0,000 -
ΕΜΔΠΟ 0,140 0,000 -
ΕΝΒΙ 1,590 0,000 -
ΕΝΚΛΩ 0,050 0,000 -
ΕΝΤΕΡ 1,500 0,000 -
ΕΠΙΛΚ 0,190 -0,020 -9,52%
ΕΠΣΙΛ 0,700 0,000 -
ΕΣΥΜΒ 1,760 0,000 -
ΕΣΥΜΒΔ 0,010 0,000 -
ΕΤΕ 2,290 0,010 0,44%
ΕΤΕΜ 0,230 -0,010 -4,17%
ΕΤΕΤΠ 0,390 -0,020 -4,88%
ΕΥΑΠΣ 3,780 -0,020 -0,53%
ΕΥΒΡΚ 0,020 0,000 -
ΕΥΔΑΠ 7,190 0,190 2,71%
ΕΥΠΙΚ 1,400 0,000 -
ΕΥΠΡΟ 9,000 0,000 -
ΕΥΡΟΜ 0,400 0,000 -
ΕΥΡΩΒ 0,310 0,000 -
ΕΦΤΖΙ 1,310 0,000 -
ΕΧ 3,200 0,000 -
ΕΧΑΕ 6,050 0,150 2,54%
ΗΛΕΑΘ 0,480 0,000 -
ΗΟΛ 0,500 0,000 -
ΗΡΑΚ 1,300 0,010 0,78%
ΙΑΣΩ 0,960 0,000 -
ΙΑΤΡ 0,760 0,000 -
ΙΚΟΝΑ 0,070 0,000 -
ΙΚΤΙΝ 1,500 0,000 -
ΙΛΥΔΑ 0,750 0,000 -
ΙΜΠΕ 0,030 0,000 -
ΙΝΚΑΤ 0,690 0,000 -
ΙΝΛΟΤ 1,610 -0,030 -1,83%
ΙΝΤΕΚ 0,790 0,000 -
ΙΝΤΕΤ 0,310 0,000 -
ΙΝΤΚΑ 0,500 0,010 2,04%
ΙΟΝΑ 7,200 0,000 -
ΚΑΘΗ 0,370 -0,040 -9,76%
ΚΑΜΠ 0,500 0,020 4,17%
ΚΑΝΑΚ 1,900 0,030 1,60%
ΚΑΡΔ 0,140 0,000 -
ΚΑΡΕΛ 230,000 0,000 -
ΚΑΡΤΖ 3,200 0,000 -
ΚΕΚΡ 0,620 0,000 -
ΚΕΚΡΔ 0,030 0,000 -
ΚΕΠΕΝ 1,300 0,000 -
ΚΕΡΑΛ 0,090 0,000 -
ΚΛΕΜ 1,910 -0,090 -4,50%
ΚΛΜ 0,580 0,010 1,75%
ΚΛΩΝΚ 0,040 0,000 -
ΚΛΩΝΠ 0,080 0,000 -
ΚΜΟΛ 1,590 0,000 -
ΚΟΜΠ 0,080 0,000 -
ΚΟΡΔΕ 0,280 0,000 -
ΚΟΡΡΕΣ 3,640 0,000 -
ΚΟΥΑΛ 0,570 -0,010 -1,72%
ΚΟΥΕΣ 5,160 -0,100 -1,90%
ΚΟΥΜ 0,130 0,000 -
ΚΡΕΚΑ 0,150 0,000 -
ΚΡΕΤΑ 0,610 0,000 -
ΚΡΗΤΩΝ 0,960 0,000 -
ΚΡΙ 1,820 0,010 0,55%
ΚΤΗΛΑ 0,310 -0,020 -6,06%
ΚΥΠΡ 0,210 0,000 -
ΚΥΡΙΟ 0,680 0,000 -
ΚΥΡΜ 2,200 -0,020 -0,90%
ΛΑΒΙ 0,130 0,010 8,33%
ΛΑΙΚΗ 0,040 0,000 -
ΛΑΜΔΑ 4,200 0,000 -
ΛΑΜΔΑΔ 0,390 0,000 -
ΛΑΜΨΑ 18,400 0,000 -
ΛΑΝΑΚ 1,200 0,000 -
ΛΑΝΕΤ 0,120 0,000 -
ΛΕΒΚ 0,240 0,000 -
ΛΕΒΠ 0,740 0,000 -
ΛΙΒΑΝ 0,210 0,000 -
ΛΟΓΟΣ 0,510 0,000 -
ΛΟΥΛΗ 2,500 0,000 -
ΛΥΚ 1,510 0,000 -
ΜΑΘΙΟ 0,410 0,000 -
ΜΑΙΚ 0,120 0,000 -
ΜΑΞΙΜ 0,100 0,000 -
ΜΑΣΟΠ 0,850 0,000 -
ΜΕΒΑ 1,160 0,030 2,65%
ΜΕΝΤΙ 0,440 0,000 -
ΜΕΡΚΟ 5,640 0,390 7,43%
ΜΕΣΟΧ 0,120 0,000 -
ΜΕΤΚ 10,110 -0,090 -0,88%
ΜΗΧΚ 0,100 0,000 -
ΜΗΧΠ 0,100 0,000 -
ΜΙΓ 0,320 0,000 -
ΜΙΓΡΕ 3,050 0,000 -
ΜΙΝ 0,360 0,000 -
ΜΙΝΟΑ 1,590 0,000 -
ΜΛΑΝΤ 0,640 0,000 -
ΜΛΣ 4,520 -0,020 -0,44%
ΜΟΗ 7,140 -0,040 -0,56%
ΜΟΝΤΑ 0,220 0,010 4,76%
ΜΟΤΟ 0,290 0,000 -
ΜΟΥΖΚ 0,340 0,000 -
ΜΟΧΛ 1,300 -0,060 -4,41%
ΜΠΕΛΑ 9,980 -0,080 -0,80%
ΜΠΕΛΑΑΜ 9,380 0,000 -
ΜΠΟΚΑ 0,060 0,000 -
ΜΠΟΠΑ 0,010 0,000 -
ΜΠΤΚ 0,220 0,000 -
ΜΥΤΙΛ 6,160 0,170 2,84%
ΝΑΚΑΣ 0,690 0,000 -
ΝΑΥΠ 0,240 -0,020 -7,69%
ΝΑΥΤ 0,220 0,000 -
ΝΕΛ 0,030 0,000 -
ΝΕΩΡΣ 0,130 0,000 -
ΝΗΡ 0,160 0,000 -
ΝΙΚΑΣ 0,190 0,000 -
ΝΙΟΥΣ 0,280 -0,010 -3,45%
ΝΤΟΚΧΟ 1,800 0,000 -
ΝΤΟΠΛΕΡ 0,960 0,000 -
ΝΤΡΙΑΡΤ 0,050 0,000 -
ΞΕΝΟ 0,010 -0,010 -50,00%
ΞΥΛΚ 0,130 0,000 -
ΞΥΛΠ 0,200 0,000 -
ΟΛΘ 22,900 -0,400 -1,72%
ΟΛΠ 14,800 -0,040 -0,27%
ΟΛΥΜΠ 1,540 0,020 1,32%
ΟΠΑΠ 10,590 -0,080 -0,75%
ΟΠΤΡΟΝ 1,770 0,000 -
ΟΡΑΟΡΑ 2,290 0,000 -
ΟΤΕ 10,240 -0,110 -1,06%
ΟΤΟΕΛ 8,350 -0,140 -1,65%
ΠΑΙΡ 0,280 0,000 -
ΠΑΠ 0,420 0,000 -
ΠΑΡΝ 0,070 0,000 -
ΠΑΣΑΛ 0,140 0,000 -
ΠΕΙΡ 1,290 0,020 1,57%
ΠΕΙΡΤΠ 0,400 -0,010 -2,44%
ΠΕΡΣ 0,400 0,000 -
ΠΕΡΦ 2,270 0,000 -
ΠΕΤΖΚ 0,260 0,000 -
ΠΕΤΡΟ 2,450 0,030 1,24%
ΠΗΓΑΣ 0,030 0,000 -
ΠΛΑΘ 0,940 0,000 -
ΠΛΑΙΣ 6,630 -0,090 -1,34%
ΠΛΑΚΡ 4,990 0,000 -
ΠΠΑΚ 0,840 -0,010 -1,18%
ΠΡΑΞΚ 0,390 0,000 -
ΠΡΑΞΠ 0,540 0,000 -
ΠΡΔ 0,080 0,000 -
ΠΡΕΖΤ 5,530 0,000 -
ΠΡΟ 0,180 0,000 -
ΠΡΟΦ 0,770 -0,010 -1,28%
ΡΕΒΟΙΛ 0,460 0,000 -
ΡΙΛΚΕ 3,300 0,000 -
ΡΙΝΤΕ 0,030 0,000 -
ΣΑΙΚΛ 0,700 0,000 -
ΣΑΝΥΟ 0,020 0,000 -
ΣΑΟΣ 0,780 0,000 -
ΣΑΡ 7,500 0,060 0,81%
ΣΑΡΑΝ 0,900 0,000 -
ΣΑΤΟΚ 0,110 0,000 -
ΣΕΛΜΚ 0,080 0,000 -
ΣΕΛΟ 0,100 0,000 -
ΣΕΝΤΡ 0,210 -0,010 -4,55%
ΣΙΔΕ 1,140 0,000 -
ΣΙΔΜΑ 0,400 0,000 -
ΣΠΕΙΣ 1,470 0,000 -
ΣΠΙ 0,160 0,000 -
ΣΠΙΝΤ 0,020 0,000 -
ΣΠΡΙ 0,030 0,000 -
ΣΠΥΡ 0,320 0,000 -
ΣΦΑ 0,800 0,000 -
ΣΩΛΚ 1,390 -0,010 -0,71%
ΤΒΑΝΚ 0,050 0,000 -
ΤΕΓΟ 0,040 0,000 -
ΤΕΚΔΟ 0,010 0,000 -
ΤΕΝΕΡΓ 3,080 -0,060 -1,91%
ΤΕΞΤ 0,080 0,000 -
ΤΖΚΑ 1,500 0,000 -
ΤΗΛΕΤ 0,120 0,000 -
ΤΙΤΚ 19,760 0,060 0,30%
ΤΙΤΠ 9,670 0,000 -
ΤΡΑΣΤΟΡ 1,030 0,020 1,98%
ΤΡΟΠ 2,000 0,000 -
ΤΤ 0,170 0,000 -
ΥΑΛΚΟ 0,090 0,000 -
ΥΓΕΙΑ 0,250 0,010 4,17%
ΦΙΕΡ 0,170 -0,020 -10,53%
ΦΙΝΤΟ 0,330 0,000 -
ΦΛΕΞΟ 2,840 0,000 -
ΦΟΡΘ 1,360 0,000 -
ΦΟΡΘΔ 10,580 0,000 -
ΦΟΥΝΤΛ 1,500 0,000 -
ΦΟΥΝΤΛΔ 0,070 0,000 -
ΦΡΙΓΟ 2,760 -0,030 -1,08%
ΦΡΛΚ 4,210 0,060 1,45%
ΦΦΓΚΡΠ 28,960 -0,240 -0,82%
ΧΑΙΔΕ 0,370 0,000 -
ΧΑΚΟΡ 0,400 0,010 2,56%
ΧΑΛΥΒ 0,120 0,000 -
ΧΑΤΖΚ 0,030 0,000 -
ΧΚΡΑΝ 0,200 0,000 -
FISIKON
Το φυσικό αέριο κίνησης φέρνει την επανάσταση στην ελληνική αυτοκίνηση: οικονομία, ασφάλεια και φιλικότητα προς το περιβάλλον 
>>>