Νέα τροπολογία για την κινητικότητα

Ημερομηνία δημοσίευσης 07/09/2013

Τρεις κατηγορίες υπαλλήλων που εξαιρούνται της κινητικότητας προστίθενται, με τροπολογία που κατέθεσε χθες, το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων «Αναδιάρθρωση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Λοιπές Διατάξεις αρμοδιότητας του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων».

Ειδικότερα, με την τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κυριάκος Μητσοτάκης, εξαιρούνται:

- Οι υπάλληλοι που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα το Νοέμβριο του 2012 βάσει του ν. 4093/2012 και τοποθετήθηκαν στις νέες τους θέσεις. Είναι αυτονόητο ότι δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται ως «πλεονάζον» το προσωπικό εκείνο που μόλις πρόσφατα ζητήθηκε από φορείς ως αναγκαίο για την κάλυψη κενών στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του προγράμματος κινητικότητας, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα και αφορούσε 1.862 υπαλλήλους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΙΔΑΧ.

- Συγγενείς αποβιώσαντος κατά την εκτέλεση υπηρεσιακού καθήκοντος. Η ειδική αιτία θέσπισης της εν λόγω διάταξης, που αποτελεί έμπρακτη εκπλήρωση της ηθικής υποχρέωσης της Πολιτείας στους αφοσιωμένους λειτουργούς της, αλλά και εχέγγυο για την τύχη και προοπτική της οικογένειάς τους, ενόσω επιτελούν απερίσπαστοι το καθήκον τους, καθιστά εύλογη και αναγκαία την εξαίρεση των δικαιούχων από το θεσμό της κινητικότητας.

- Υπάλληλοι των οποίων η μισθοδοσία καλύπτεται από Διεθνείς Οργανισμούς (ΝΑΤΟ κ.λπ.). Με την περίπτωση αυτή εξαιρείται εύλογα από τη διαδικασία της κινητικότητας αυστηρά και εξαντλητικά προσδιορισμένος αριθμός εργαζομένων, συγκεκριμένων ειδικοτήτων που έχουν προσληφθεί αποκλειστικά για την κάλυψη και εξυπηρέτηση συμμαχικών υποχρεώσεων της χώρας μας σε διεθνείς Οργανισμούς.

Κυρ. Μητσοτάκης: Οι Ολυμπιονίκες δεν θα εξαιρεθούν από το καθεστώς διαθεσιμότητας

Πάντως, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης ξεκαθάρισε, ότι οι αθλητές που πέτυχαν διεθνείς διακρίσεις με τα εθνικά χρώματα και, ανάμεσά τους, ακόμη και οι Ολυμπιονίκες, δεν εξαιρούνται από το καθεστώς διαθεσιμότητας.

Σε συνάντηση αντιπροσωπείας του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών με τον κ. Μητσοτάκη, ο υπουργός τους ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να γίνει εξαίρεση για τους αθλητές που εργάζονται στο δημόσιο, ενώ υποσχέθηκε ότι ενδέχεται να υπάρξει πρόβλεψη για την εξαίρεσή τους στο μέλλον.

Σημειώνεται ότι οι αθλητές που έχουν διοριστεί στο δημόσιο, λόγω των διακρίσεών τους, όπως προέβλεπε ο νόμος 2725/1999, υπολογίζονται σε περισσότερους από χίλιους.

Εξάλλου όπως δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης στη γαλλική εφημερίδα «Le Monde», η ποιοτική μεταρρύθμιση στο δημόσιο αποτελεί το μεγάλο στοίχημα για την Ελλάδα. Όπως δηλώνει ο κ. Μητσοτάκης, δεν διαπραγματεύθηκε ο ίδιος τους αριθμούς με την Τρόικα, όσον αφορά τη διοικητική μεταρρύθμιση. «Τους βρήκα μόλις ανέλαβα τα καθήκοντά μου, παρόλα αυτά πρέπει να τους εφαρμόσω και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Ελπίζω ότι μόλις παρουσιάσω τα πρώτα μου αποτελέσματα θα μπορέσω να ανοίξω με τους δανειστές μας μια ουσιαστική συζήτηση για τις μεταρρυθμίσεις, γιατί δεν μπορούμε μόνο να τρέχουμε πίσω από ποσοτικά αποτελέσματα. Το πραγματικό στοίχημα στην Ελλάδα είναι το ποιοτικό» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τα τελευταία τρία χρόνια 200.000 άτομα έχουν φύγει από το δημόσιο κυρίως.

Δύο υπαλλήλους του υπουργείου Εσωτερικών παραπέμπει στο πειθαρχικό ο Ι. Μιχελάκης

Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο παραπέμπονται από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη δύο υπάλληλοι του υπουργείου, για πειθαρχικές παραβάσεις του υπαλληλικού καθήκοντος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών πρόκειται για τον προϊστάμενο διεύθυνσης του υπουργείου, διότι προέβη σε ενέργειες προκειμένου αναπτυξιακό έργο δήμου, να ανατεθεί σε αναπτυξιακή εταιρεία στην οποία μετέχει, ως μέλος, η σύζυγός του.

Για να το πετύχει, ανέλαβε χωρίς προηγούμενη άδεια και ενημέρωση της υπηρεσίας την προετοιμασία του φακέλου, χρησιμοποιώντας μέσα της Υπηρεσίας και τη θέση που κατέχει. Σε διενεργούμενη ΕΔΕ από την υπηρεσία καλούμενος να παράσχει σχετικές εξηγήσεις άσκησε κριτική κατά των πράξεων προϊσταμένης αρχής χρησιμοποιώντας απρεπείς εκφράσεις. Η υπηρεσία επιλήφθηκε της υπόθεσης παραγγέλοντας τη διενέργεια ΕΔΕ μετά από καταγγελία- αναφορά του δημάρχου, ότι ο εν λόγω υπάλληλος πλαστογράφησε την υπογραφή του προκειμένου το συγκεκριμένο έργο να τύχει χρηματοδότησης από ευρωπαϊκό πρόγραμμα, ενώ για το ποινικό σκέλος της υπόθεσης ο φάκελος στάλθηκε στην αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Επίσης, παραπέμπεται υπάλληλος του υπουργείου για το πειθαρχικό παράπτωμα της αδικαιολόγητης αποχής από την εκτέλεση των καθηκόντων του για το χρονικό διάστημα από 1-5-2013 μέχρι 1-8-2013. Ο εν λόγω υπάλληλος, σύμφωνα με έγγραφο του υπουργείου Εξωτερικών και αντίστοιχο του Προξενείου της Ελλάδας στην Ατλάντα των ΗΠΑ, συνελήφθη την 30η Απριλίου του 2013 στον Διεθνή Αερολιμένα της Ατλάντας, προσπαθώντας να περάσει παράνομα δύο Αλβανούς υπηκόους στο αμερικανικό έδαφος, οι οποίοι έφεραν ελληνικά διαβατήρια. Σε βάρος του υπαλλήλου αυτού έχει ασκηθεί ποινική δίωξη από το αρμόδιο περιφερειακό δικαστήριο των ΗΠΑ, έχει προφυλακισθεί και έχει ορισθεί δικάσιμος για τις 7-10-2013.

Πρώτα ΘΕΜΑΤΑ


Σελίδα 1 από 334 | Αποτελέσματα 1 - 20 από 6674
First Page | Previous Page | Next Page | Last Page

Σκληρό χτύπημα στην Ελλάδα από τη Fitch - Υποβάθμισε κατά 3 βαθμίδες την πιστοληπτική ικανότητα, σε «CCC» από «Β» (30/03/2015)

Σκληρό χτύπημα κατά της Ελλάδος από την Fitch αποτελεί η επιθετική υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας κατά 3 βαθμίδες, σε «CCC» από «Β». Ειδικότερα, ο αμερικανικός οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Fitch υποβάθμισε κατά τρεις (3) ολόκληρες βαθμ...»

Σε πλήρη ανάπτυξη ο κλάδος μικροζυθοποιίας Αριθμεί 20 μονάδες – Επενδύσεις για ενίσχυση του όγκου παραγωγής (30/03/2015)

Ανάπτυξη παρουσιάζει ο κλάδος της μικροζυθοποιίας στη χώρα μας, έχοντας ξεπεράσει ήδη τις 20 μονάδες παραγωγής, ενώ το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται το άνοιγμα και νέων επιχειρήσεων, οι οποίες δραστηριοποιούνται κυρίως στην περιφέρεια. Αυτά επ...»

Στις 2/4 «ανοίγει» η ρύθμιση των 100 δόσεων για τις οφειλές προς ΟΑΕΕ και ΟΓΑ – Ενδιαφέρον για τη ρύθμιση του ΙΚΑ στο πρώτο διήμερο (30/03/2015)

Εισπράξεις πάνω από 100 εκατ. ευρώ. φαίνεται πως απέδωσε η ρύθμιση – εξπρές που έληξε την Παρασκευή, ενώ από την Πέμπτη που τέθηκε σε ισχύ η ρύθμιση των 100 δόσεων για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το ΙΚΑ, έχουν υπαχθεί σε αυτήν οφειλές ύψους ...»

Θύελλα αντιδράσεων για τον φόρο ενοικίων - Κανονικά θα πληρώνουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων ακόμα κι αν δεν τα εισέπραξαν (30/03/2015)

Φόρο με βάση την κλίμακα φορολογίας των ενοικίων θα πληρώνουν κανονικά οι ιδιοκτήτες ακινήτων για τα ενοίκια του 2014, ακόμη και αν αυτά ήταν ανείσπρακτα. Αυτό προκύπτει από εγκύκλιο που εξέδωσε η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Κατερίνα Σαββαΐδο...»

Ικανοποιημένη η κυβέρνηση με το έργο της στο α’ δίμηνο - «Η κυβέρνηση διαπραγματεύτηκε επίμονα», τονίζουν στελέχη της (28/03/2015)

Τον πρώτο της απολογισμό, δύο μήνες μετά την συγκρότησή της, κάνει η κυβέρνηση με ανεπίσημο σημείωμά της, στο οποίο αναλύει τις αποφάσεις που ελήφθησαν, τους νέους θεσμούς που δημιούργησε και τις προσπάθειες που καταβάλει για την αντιμετώπιση της οικ...»

Εκτιμήσεις για πρωτογενές πλεόνασμα 1,5% - Τι προβλέπουν οι προτάσεις που θα κατατεθούν στο Brussels Group (28/03/2015)

Ξεκινούν σήμερα τις εργασίες του, στις Βρυξέλλες, το Brussels Group, κατά την συνεδρίαση του οποίου θα γίνει συζήτηση πάνω στη λίστα μεταρρυθμίσεων που θα καταθέσει η ελληνική κυβέρνηση και οι οποίες, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, προβλέπουν πρωτογε...»

Ξεκάθαρη προειδοποίηση τραπεζιτών προς την κυβέρνηση: «Η στάση πληρωμών θα είναι αυτοκτονία» (28/03/2015)

Ξεκάθαρη προειδοποίηση προς την ελληνική κυβέρνηση στέλνουν οι έλληνες τραπεζίτες, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πλέον οριακές καταστάσεις. Οι τραπεζίτες δηλώνουν ξεκάθαρα ότι «η ελληνική κυβέρνηση καλείται με βάση όλες τις συμφωνίες που έχουν υπάρξει ν...»

Αγοράζει μετοχές της Eurobank η Fairfax - «Ψήφος εμπιστοσύνης» στην τράπεζα και την προοπτική της Ελλάδας στο ευρώ (28/03/2015)

Συνολικά 151 εκατ. μετοχές της Eurobank απέκτησαν θυγατρικές της Fairfax στις 23 και 24 Μαρτίου 2015. Οι κινήσεις αυτές δείχνουν «ψήφο εμπιστοσύνης» στην Eurobank, επιβεβαιώνοντας το ρόλο της Fairfax ως στρατηγικού επενδυτή, και αποδεικνύει ότι το ...»

Σοκ διεθνώς από τις αποκαλύψεις για το Airbus - «Εσκεμμένα» έριξε το αεροπλάνο ο συγκυβερνήτης (27/03/2015)

«Εσκεμμένα» φαίνεται πως επέτρεψε την πτώση του αεροπλάνου ο συγκυβερνήτης του Airbus A320 της γερμανικής εταιρείας Germanwings, όταν βρέθηκε μόνος στο πιλοτήριο, και είχε όπως φαίνεται «τη βούληση να καταστρέψει» το αεροσκάφος, ανακοίνωσε, χθες, ο γ...»

«Αγώνας δρόμου» (ξανά) για τη λίστα των μεταρρυθμίσεων - Αρχές της επόμενης εβδομάδας εκτιμάται ότι θα κλείσει η διαπραγμάτευση (27/03/2015)

Σε αγώνα δρόμου επιδίδεται για μια ακόμη φορά προκειμένου να έχει έτοιμη έως τη Δευτέρα τη λίστα των μεταρρυθμίσεων που θα ξεκλειδώσει μέρος της βοήθειας, και θα δώσει ανάσα στην έλλειψη ρευστότητας γύρω από την πραγματική οικονομία. Στη λίστα που θ...»

Γιατί το ΤΧΣ ζητά πίσω το 1,18 δισ. του EFSF - Α. Σακελλαρίου: Η χρήση των πόρων του ΤΧΣ ήταν η δέουσα (27/03/2015)

«Η χρήση των πόρων του ΤΧΣ ήταν η δέουσα», διαμηνύει η διευθύνουσα σύμβουλος του ΤΧΣ, Α. Σακελλαρίου, παρέχοντας διευκρινίσεις αναφορικά με το θέμα που έχει ανακύψει σχετικά με την επιστροφή των μη χρησιμοποιηθέντων ομολόγων του EFSF. Όπως εξηγεί η ...»

Λ. Κατσέλη – Λ. Φραγκιαδάκης: Στόχος ισχυρός και κερδοφόρος όμιλος - Mήνυμα της νέας διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας στους εργαζόμενους (27/03/2015)

Μήνυμα προς τους εργαζόμενους της Εθνικής Τράπεζας, απευθύνει η πρόεδρος Λούκα Κατσέλη και ο διευθύνων σύμβουλος, Λεωνίδας Φραγκιαδάκης, με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων τους στη διοίκηση της τράπεζας. Στόχος της νέας διοίκησης, όπως αναφέρουν,...»

Υπό βροχή η παρέλαση και οι εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου (26/03/2015)

Με σειρά παραδοσιακών τραγουδιών από τη διακλαδική μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων με τη συμμετοχή σωματείων χορού από όλη την Ελλάδα πραγματοποιήθηκαν στην πλατεία Συντάγματος οι εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της εθνικής παλιγγενεσίας της 25ης ...»

Π. Λαφαζάνης: «Η ΔΕΗ δεν τεμαχίζεται, δεν παραχωρείται ούτε πωλείται και δεν θα επιτρέψουμε να γίνει γίγαντας με πήλινα πόδια» (26/03/2015)

«Η ΔΕΗ δεν τεμαχίζεται, δεν παραχωρείται ούτε πωλείται και δεν θα επιτρέψουμε να γίνει γίγαντας με πήλινα πόδια». Αυτό υπογράμμισε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, κατά τη διήμερη περιοδεία του...»

«Βέτο» Γερμανίας για επιστροφή του 1,2 δισ. - Οι εταίροι επιμένουν σε εκταμίευση μετά τη λίστα μεταρρυθμίσεων (26/03/2015)

Σε καλό και εποικοδομητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες η συζήτηση στην τηλεδιάσκεψη του Euroworking Group, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Οικονομικών. Όπως επισημαίνουν οι ίδιες πηγές, η συζήτηση ήταν εφ όλης της ύλης καθώς πέραν του ζητήματος της ...»

Αύξηση του ELA κατά 2 δισ., στα 71,8 δισ. ευρώ, αποφάσισε για τις ελληνικές τράπεζες η ΕΚΤ – Παραμένει αρνητική για τα έντοκα (26/03/2015)

Την αύξηση του ELA, κατά 2 δισ. ευρώ, στα 71,8 δισ. ευρώ, από 69,8 δισ. ευρώ προηγουμένως, αποφάσισε για τις ελληνικές τράπεζες η ΕΚΤ, στην χθεσινή (25 Μαρτίου 2015) συνεδρίαση του Διοικητικού της Συμβουλίου. Ταυτόχρονα, το διοικητικό συμβούλιο της ...»

Η Ελλάδα βρίσκει ξανά πηγές για χρηματοδότηση - Υπάρχει πολιτική βούληση να βρεθεί συμβιβαστική φόρμουλα - Στο Eurogroup της Παρασκευής θα επισφραγιστεί η συμφωνία (24/03/2015)

Υπάρχει πολιτική βούληση από την Ελλάδα και τη Γερμανία να βρεθεί μια συμβιβαστική φόρμουλα που θα επικυρωθεί στο Eurogroup και θα περιλαμβάνει κοστολογημένες μεταρρυθμίσεις από την Ελλάδα, εξέλιξη που θα… ανοίξει τους κρουνούς του χρήματος και...»

Κέρδη 66 εκατ. εμφάνισε για το 2014 η Εθνική Τράπεζα - Η Λ. Κατσέλη ανέλαβε πρόεδρος, ο Λ. Φραγκιαδάκης δ/νων σύμβουλος (24/03/2015)

Καθαρά κέρδη ύψους 66 εκατ. ευρώ εμφάνισε για το 2014 η Εθνική Τράπεζα, έναντι κερδών ύψους 809 εκατ. ευρώ το 2013. Τα μειωμένα κέρδη της τράπεζας αποδίδονται στο ύψος των ζημιών που κατέγραψε η τράπεζα για το τέταρτο τρίμηνο του 2014, ύψους 1,1 δισ...»

Σημάδια σύγκλισης από τη συνάντηση Αλ. Τσίπρα με Μέρκελ, χωρίς δεσμεύσεις (24/03/2015)

Στην ανάγκη σεβασμού, όχι μόνο της τήρησης των συνθηκών αλλά και της λαϊκής κυριαρχίας, αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά τη συνάντησή του με την καγκελάριο Μέρκελ στο Βερολίνο. Ο κ. Τσίπρας, που επανέλαβε ότι δεν αποτέλεσε «success st...»

ΤτΕ: Έλλειμμα 847 εκατ. στο ισοζύγιο συναλλαγών - Μεγαλύτερο από εκείνο του Ιανουαρίου του 2014, κατά 511 εκατ. (24/03/2015)

Έλλειμμα 847 εκατ. ευρώ, κατά 511 εκατ. ευρώ μεγαλύτερο από εκείνο του Ιανουαρίου του 2014, παρουσίασε τον Ιανουάριο του 2015, το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών, όπως ανακοίνωσε η Τράπεζα της Ελλάδος. Όπως επισημαίνει η εξέλιξη αυτή οφείλεται πρωτίσ...»


Σελίδα 1 από 334 | Αποτελέσματα 1 - 20 από 6674
First Page | Previous Page | Next Page | Last Page

Γενικός Δείκτης

768,67
+0,50%
Προηγούμενο: 764,88
Ογκος: 282.227.726 τεμ.
Τζίρος: 87.555.676 €

Τιμές με 15λεπτη καθυστέρηση.
Πηγή: Inforex S.A.

Διαβάστε σήμερα

E-Business Pages

INSIDERS TIPS
Aναλύσεις-Στρατηγικές και Expert Tips!
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΕΣ
Αναλύσεις - Online συναλλαγές
Α.Ε.Ε.Δ.
Λήψη - Διαβίβαση εντολών
LOGISTICS
Αποθήκευση προϊόντων - Συστήματα εφοδιασμού
ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Συναλλαγές - Επενδυτικά προϊόντα
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ
Επενδυτικά - Αποταμιευτικά προγράμματα - Ασφάλειες αυτοκινήτου
LEASING
Επενδυτικά - Χρηματοδοτική μίσθωση επαγγελματικού εξοπλισμού
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
Αντιπροσωπείες Επαγγελματικών Αυτοκινήτων
ΤΡΟΦΙΜΑ
Εταιρείες Τροφίμων - Ποτών
ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Οι εταιρείες της ενέργειας
ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Επιχειρησιακός σχεδιασμός - Συμβουλευτικές υπηρεσίες
FRANCHISING
Αλυσίδες καταστημάτων στην Ελλάδα

Συνεδρίαση - 27/03/2015

Τιμές με 15λεπτη καθυστέρηση. Πηγή: Inforex S.A.
Σύμβολο Τιμή Διαφορά (%)
ΑΔΑΚ20 2,790 -0,060 -2,11%
ΑΛΑΠΙΣ 0,040 0,000 -
ΑΛΤΕΡ 0,760 0,000 -
ΑΣΑΣΚ 0,670 0,000 -
ΑΤΛΑ 0,080 0,000 -
ΒΕΤΑΝ 0,060 0,000 -
ΒΙΟΧΚ 4,190 0,000 -
ΒΟΧ 1,300 0,000 -
ΓΔΙΒ 8,520 0,000 -
ΓΤΕ 4,980 0,000 -
ΔΕΕ12 5,780 0,000 -
ΔΙΕΚΑ 0,100 0,000 -
ΔΙΟΝΔ 0,010 0 -
ΔΟΛΔ 0,210 0,000 -
ΕΛΜΠΙ 0,070 0,000 -
ΕΣΥΜΒΔ 0,010 0,000 -
ΙΚΟΝΑ 0,070 0,000 -
ΙΜΠΕ 0,030 0,000 -
ΚΕΚΡΔ 0,030 0,000 -
ΛΑΙΚΗ 0,040 0,000 -
ΛΑΜΔΑΔ 0,390 0,000 -
ΛΑΝΕΤ 0,120 0,000 -
ΜΕΣΟΧ 0,120 0,000 -
ΜΠΕΛΑΑΜ 9,380 0,000 -
ΞΕΝΟ 0,010 -0,010 -50,00%
ΡΙΛΚΕ 3,300 0,000 -
ΡΙΝΤΕ 0,030 0,000 -
ΣΑΝΥΟ 0,020 0,000 -
ΦΟΡΘΔ 10,580 0,000 -
ΦΟΥΝΤΛΔ 0,070 0,000 -


To σήμα της ημέρας!

Σήματα αγοράς ή πώλησης?
Τεχνική Ανάλυση και σωστές-έγκαιρες επενδυτικές αποφάσεις!


FISIKON
Το φυσικό αέριο κίνησης φέρνει την επανάσταση στην ελληνική αυτοκίνηση: οικονομία, ασφάλεια και φιλικότητα προς το περιβάλλον 
>>>

Συμβολαιακή καλλιέργεια
Το μεγαλύτερο πρόγραμμα από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία: 3.010 έλληνες παραγωγοί, 235.000 στρέμματα κριθαριού, 23 νομοί της χώρας  
>>>

Απίστευτη οικονομία
στην επιχείρηση, στη βιομηχανία, στις μεταφορές !  
>>>