Διαβάστε σήμερα...
Γεν. Δείκτης (19/09)
1148,64
Προηγ: 1107,98
Ογκος: 264.995.565 τ.
Τζίρος: 296.740.130
3,54%

     

Νέα τροπολογία για την κινητικότητα

Τρεις κατηγορίες υπαλλήλων που εξαιρούνται της κινητικότητας προστίθενται, με τροπολογία που κατέθεσε χθες, το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων «Αναδιάρθρωση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Λοιπές Διατάξεις αρμοδιότητας του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων».

Ειδικότερα, με την τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κυριάκος Μητσοτάκης, εξαιρούνται:

- Οι υπάλληλοι που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα το Νοέμβριο του 2012 βάσει του ν. 4093/2012 και τοποθετήθηκαν στις νέες τους θέσεις. Είναι αυτονόητο ότι δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται ως «πλεονάζον» το προσωπικό εκείνο που μόλις πρόσφατα ζητήθηκε από φορείς ως αναγκαίο για την κάλυψη κενών στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του προγράμματος κινητικότητας, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα και αφορούσε 1.862 υπαλλήλους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΙΔΑΧ.

- Συγγενείς αποβιώσαντος κατά την εκτέλεση υπηρεσιακού καθήκοντος. Η ειδική αιτία θέσπισης της εν λόγω διάταξης, που αποτελεί έμπρακτη εκπλήρωση της ηθικής υποχρέωσης της Πολιτείας στους αφοσιωμένους λειτουργούς της, αλλά και εχέγγυο για την τύχη και προοπτική της οικογένειάς τους, ενόσω επιτελούν απερίσπαστοι το καθήκον τους, καθιστά εύλογη και αναγκαία την εξαίρεση των δικαιούχων από το θεσμό της κινητικότητας.

- Υπάλληλοι των οποίων η μισθοδοσία καλύπτεται από Διεθνείς Οργανισμούς (ΝΑΤΟ κ.λπ.). Με την περίπτωση αυτή εξαιρείται εύλογα από τη διαδικασία της κινητικότητας αυστηρά και εξαντλητικά προσδιορισμένος αριθμός εργαζομένων, συγκεκριμένων ειδικοτήτων που έχουν προσληφθεί αποκλειστικά για την κάλυψη και εξυπηρέτηση συμμαχικών υποχρεώσεων της χώρας μας σε διεθνείς Οργανισμούς.

Κυρ. Μητσοτάκης: Οι Ολυμπιονίκες δεν θα εξαιρεθούν από το καθεστώς διαθεσιμότητας

Πάντως, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης ξεκαθάρισε, ότι οι αθλητές που πέτυχαν διεθνείς διακρίσεις με τα εθνικά χρώματα και, ανάμεσά τους, ακόμη και οι Ολυμπιονίκες, δεν εξαιρούνται από το καθεστώς διαθεσιμότητας.

Σε συνάντηση αντιπροσωπείας του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών με τον κ. Μητσοτάκη, ο υπουργός τους ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να γίνει εξαίρεση για τους αθλητές που εργάζονται στο δημόσιο, ενώ υποσχέθηκε ότι ενδέχεται να υπάρξει πρόβλεψη για την εξαίρεσή τους στο μέλλον.

Σημειώνεται ότι οι αθλητές που έχουν διοριστεί στο δημόσιο, λόγω των διακρίσεών τους, όπως προέβλεπε ο νόμος 2725/1999, υπολογίζονται σε περισσότερους από χίλιους.

Εξάλλου όπως δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης στη γαλλική εφημερίδα «Le Monde», η ποιοτική μεταρρύθμιση στο δημόσιο αποτελεί το μεγάλο στοίχημα για την Ελλάδα. Όπως δηλώνει ο κ. Μητσοτάκης, δεν διαπραγματεύθηκε ο ίδιος τους αριθμούς με την Τρόικα, όσον αφορά τη διοικητική μεταρρύθμιση. «Τους βρήκα μόλις ανέλαβα τα καθήκοντά μου, παρόλα αυτά πρέπει να τους εφαρμόσω και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Ελπίζω ότι μόλις παρουσιάσω τα πρώτα μου αποτελέσματα θα μπορέσω να ανοίξω με τους δανειστές μας μια ουσιαστική συζήτηση για τις μεταρρυθμίσεις, γιατί δεν μπορούμε μόνο να τρέχουμε πίσω από ποσοτικά αποτελέσματα. Το πραγματικό στοίχημα στην Ελλάδα είναι το ποιοτικό» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τα τελευταία τρία χρόνια 200.000 άτομα έχουν φύγει από το δημόσιο κυρίως.

Δύο υπαλλήλους του υπουργείου Εσωτερικών παραπέμπει στο πειθαρχικό ο Ι. Μιχελάκης

Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο παραπέμπονται από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη δύο υπάλληλοι του υπουργείου, για πειθαρχικές παραβάσεις του υπαλληλικού καθήκοντος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών πρόκειται για τον προϊστάμενο διεύθυνσης του υπουργείου, διότι προέβη σε ενέργειες προκειμένου αναπτυξιακό έργο δήμου, να ανατεθεί σε αναπτυξιακή εταιρεία στην οποία μετέχει, ως μέλος, η σύζυγός του.

Για να το πετύχει, ανέλαβε χωρίς προηγούμενη άδεια και ενημέρωση της υπηρεσίας την προετοιμασία του φακέλου, χρησιμοποιώντας μέσα της Υπηρεσίας και τη θέση που κατέχει. Σε διενεργούμενη ΕΔΕ από την υπηρεσία καλούμενος να παράσχει σχετικές εξηγήσεις άσκησε κριτική κατά των πράξεων προϊσταμένης αρχής χρησιμοποιώντας απρεπείς εκφράσεις. Η υπηρεσία επιλήφθηκε της υπόθεσης παραγγέλοντας τη διενέργεια ΕΔΕ μετά από καταγγελία- αναφορά του δημάρχου, ότι ο εν λόγω υπάλληλος πλαστογράφησε την υπογραφή του προκειμένου το συγκεκριμένο έργο να τύχει χρηματοδότησης από ευρωπαϊκό πρόγραμμα, ενώ για το ποινικό σκέλος της υπόθεσης ο φάκελος στάλθηκε στην αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Επίσης, παραπέμπεται υπάλληλος του υπουργείου για το πειθαρχικό παράπτωμα της αδικαιολόγητης αποχής από την εκτέλεση των καθηκόντων του για το χρονικό διάστημα από 1-5-2013 μέχρι 1-8-2013. Ο εν λόγω υπάλληλος, σύμφωνα με έγγραφο του υπουργείου Εξωτερικών και αντίστοιχο του Προξενείου της Ελλάδας στην Ατλάντα των ΗΠΑ, συνελήφθη την 30η Απριλίου του 2013 στον Διεθνή Αερολιμένα της Ατλάντας, προσπαθώντας να περάσει παράνομα δύο Αλβανούς υπηκόους στο αμερικανικό έδαφος, οι οποίοι έφεραν ελληνικά διαβατήρια. Σε βάρος του υπαλλήλου αυτού έχει ασκηθεί ποινική δίωξη από το αρμόδιο περιφερειακό δικαστήριο των ΗΠΑ, έχει προφυλακισθεί και έχει ορισθεί δικάσιμος για τις 7-10-2013.
     
     

Πρώτα ΘΕΜΑΤΑ


Σελίδα 1 από 243 | Αποτελέσματα 1 - 25 από 6067
First Page | Previous Page | Next Page | Last Page

Oξύνεται η κόντρα για την αξιολόγηση - Σε 24ωρη απεργία την Τετάρτη η ΑΔΕΔΥ

Σε 24ωρη απεργία προχωρά την Τετάρτη η ΑΔΕΔΥ μετά την απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών που έκρινε παράνομη και καταχρηστική την απεργία-αποχή από όλες τις διαδικασίες που σχετίζονται με την αξιολόγηση στο Δημόσιο, που είχε κηρύξει η ΑΔΕΔΥ, τον περασμένο μήνα και μέχρι τη λήξη της διαδικασίας αξιολό...»

Παπαστράτος: Θα ρίξει 200 εκατ. στην αγορά

Την ανάπτυξη της εγχώριας καλλιέργειας καπνού μέσω της εισαγωγής καινοτόμων μεθόδων καλλιέργειας, συλλογής και αποξήρανσης σχεδιάζει η Παπαστράτος, θυγατρική του πολυεθνικού κολοσσού της Philip Morris, σε συνέχεια των προγραμμάτων συμβολαιακής γεωργίας που εφαρμόζει. Οι κινήσεις της ελληνικής θυγατ...»

Ξεκινά άμεσα η χορήγηση χαμηλότοκων δανείων προς ΜμΕ

Από τον Οκτώβριο μέχρι και τέλος Νοεμβρίου αναμένεται να δοθούν τα πρώτα δάνεια από το Ελληνικό Επενδυτικό Ταμείο (ΕΕΤ) σε πειραματικό στάδιο και από την αρχή του επόμενου χρόνου εκτιμάται ότι θα δανειοδοτούνται ευκολότερα οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, όπως ανέφερε υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου...»

Α. Σαμαράς: Ενεργειακός κόμβος η Ελλάδα - Ζήτησε περισσότερο αζέρικο αέριο αν χρειαστεί λόγω Ουκρανίας

Το ενδεχόμενο επιπλέον παροχής αζέρικου φυσικού αερίου στην Ελλάδα, σε περίπτωση διακοπής της τροφοδοσίας, λόγω της κρίσης στην Ουκρανία, συζήτησαν ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο Πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν Ιλχάμ Αλίγιεφ, στην κατ ιδίαν 20λεπτη συνάντηση που είχαν στο Προεδρικό Μέγαρο στο Μπακού...»

Υπόθεση για… δύο το ιπποδρομιακό στοίχημα

Σε μάχη για δύο εξελίσσεται η υπόθεση της παραχώρησης του ιπποδρομιακού στοιχήματος στην Ελλάδα. Το ΤΑΙΠΕΔ ανακοίνωσε ότι δυο επενδυτικά σχήματα υπέβαλαν δεσμευτικές προσφορές για τη χορήγηση του δικαιώματος για την αποκλειστική διοργάνωση και διεξαγωγή του αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος στην Ε...»

Υπεγράφη η σύμβαση πώλησης του Αστέρα

Υπογράφηκε η αρχική σύμβαση για την πώληση του Αστέρα Βουλιαγμένης από την Εθνική Τράπεζα και το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου στην Jermyn Street Real Estate Fund IV LP. Σε ανακοίνωση της η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος αναφέρει χαρακτηριστικά πως, «σύμφωνα με τη διαδικασία για...»

Alpha Bank: «Πράσινο φως» από την Κομισιόν στο σχέδιο αναδιάρθρωσης

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο εξορθολογισμός της Alpha Bank, έχοντας λάβει και το «πράσινο φως» της Κομισιόν για το σχέδιο αναδιάρθρωσης. Μάλιστα η τράπεζα ανακοίνωσε ότι το οριστικό κείμενο της εγκριτικής απόφασης της Κομισιόν για το σχέδιο αναδιάρθρωσης είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδια της. Ειδικότερα,...»

Α. Σαμαράς: Αφήνουμε πίσω το παρελθόν

«Αφήνουμε πίσω μας το παρελθόν. Επενδύουμε σε ένα καλύτερο μέλλον με ανάπτυξη και με θέσεις εργασίας. Το 2014 η Ελλάδα για πρώτη φορά, μετά από έξι χρόνια, μπαίνει και πάλι σε τροχιά ανάπτυξης. Και μας γεμίζουν όλους με πολλή αισιοδοξία οι σημερινές ανακοινώσεις της ΕΛΣΤΑΤ η οποία διαπιστώνει μείωση...»

Όλα τα βλέμματα στη Σκωτία

Σήμερα αναμένεται το τελικό αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος για την ανεξαρτησία της Σκωτίας, από το οποίο θα κριθεί το μέλλον του Ηνωμένου Βασιλείου, 307 χρόνια μετά την Πράξη της Ένωσης. Οι κάλπες άνοιξαν χθες το πρωί, ενώ επρόκειτο να κλείσουν τα μεσάνυχτα (ώρα Ελλάδος). Δεν επρόκειτο να μεταδοθούν...»

Ζωηρό το ενδιαφέρον των ξένων για το Χ.Α.

Οι επενδυτές αναζητούν ευκαιρίες στο ελληνικό χρηματιστήριο, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΧΑΕ, Σωκράτης Λαζαρίδης, μιλώντας χθες στο πρακτορείο Bloomberg, στο περιθώριο του roadshow της ΕΧΑΕ στο Λονδίνο, οι εργασίες του οποίου ολοκληρώνονται σήμερα. Όπως ανέφερε ο κ. Λαζαρίδης, η Ελλάδα δείχν...»

Γ. Ζανιάς: Ισχυρές οι ελληνικές τράπεζες

Οι ελληνικές τράπεζες είναι και πάλι ισχυρές, διαβεβαίωσε ο πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας, Γιώργος Ζανιάς, μιλώντας κατά την χθεσινή εκδήλωση στο Bloomberg. Η ανάκτηση της ισχύος των ελληνικών τραπεζών επιβεβαιώνονται από τις κάτωθι εξελίξεις: -Επιβίωσαν μέσα από ένα πραγματικό και δύο εικονικά s...»

«Ημέρα κρίσης» για την Σκωτία

Η ημέρα κρίσης για την Σκωτία έφτασε, με τους υποστηρικτές του «ναι» και του «όχι» να δείχνουν έτοιμοι για το σημερινό δημοψήφισμα, το οποίο θα μπορούσε να κρίνει το τέλος της 307ετούς Ένωσης του Ηνωμένου Βασιλείου και τη δημιουργία ενός νέου κράτους στην Ευρώπη. Λίγες ώρες πριν την έναρξη της ψηφο...»

«Neutral» για τα ελληνικά ομόλογα η Nomura - Πώς θα είναι η Ελλάδα μετά το μνημόνιο

«Neutral» («oυδέτερη») για τα ελληνικά ομόλογα δηλώνει η Νomura, εκφράζοντας σοβαρές επιφυλάξεις για την επόμενη μέρα της Ελλάδας και τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας. Όπως επισημαίνει σε νέα έκθεσή της η ιαπωνική τράπεζα, η Ελλάδα αναμένεται να μπει σε νέες περιπέτειες από τα τέλη Σεπτεμβρί...»

Κρι Κρι: Στις 10/10 τα εγκαίνια της μονάδας

Οκτώ μήνες μετά την καταστροφή του εργοστασίου της από πυρκαγιά, η ακριτική γαλακτοβιομηχανία Κρι Κρι όχι μόνο έχει ολοκληρώσει την επένδυση των 20 εκατ. ευρώ, αλλά έχουν ξεκινήσει να δουλεύουν οι μηχανές στο νέο εργοστάσιο το οποίο πρόκειται να εγκαινιαστεί επισήμως την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου. Η ...»

Προωθούνται μέτρα για εξοικονόμηση ενέργειας

Την εγκατάσταση ατομικών μετρητών κατανάλωσης σε κτίρια με κεντρική θέρμανση έως τις 31 Δεκεμβρίου 2016 προβλέπει νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής το οποίο τέθηκε χθες σε δημόσια διαβούλευση και με το οποίο ενσωματώνεται στο ελληνικό δίκαιο η οδηγία για την ε...»

Επικυρώθηκε η συμφωνία Ουκρανίας-Ε.Ε.

Στην επικύρωση της συμφωνίας σύνδεσης της Ουκρανίας με την Ε.Ε., προχώρησαν, ταυτόχρονα, το ουκρανικό κοινοβούλιο και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, σε μια «ιστορική» ενέργεια για τους Ευρωπαίους, η οποία θα μπορούσε να αποτελεί ένα «ένα πρώτο βήμα» προς την ένταξη της Ουκρανίας στο μπλοκ. Με τη συμφωνία...»

Εισαγωγή στο Χ.Α. εξετάζεται για Eurolife

Εναλλακτικά σχέδια στο πλαίσιο υλοποίησης του πλάνου αναδιάρθρωσης (restructuring plan), εξετάζει η Eurobank για τις ασφαλιστικές δραστηριότητες με επίκεντρο την Eurolife Ζωής και Γενικών Ασφαλειών. Με βάση τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το πλάνο αναδιάρθρωσης η Eurobank ήδη διερευνά εναλλακτικ...»

Σχεδιάζονται δράσεις επιβράβευσης της επιχειρηματικότητας

«Η ανάγκη ειλικρίνειας προς την ελληνική κοινωνία είναι σημαντική και δεν μπορούμε να τη ζητάμε μόνο από τις επιχειρήσεις. Πρέπει να ακολουθεί τους ίδιους κανόνες και το πολιτικό σύστημα», υπογράμμισε χθες ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Νίκος Δένδιας, στον χαιρετισμό του στην ημερίδα δ...»

Πρόκληση τα stress tests για τις ευρωπαϊκές τράπεζες

Πρόκληση για τις τράπεζες που διαθέτουν ισχυρές πολιτικές διασυνδέσεις θα μπορούσαν να συνιστούν, για πρώτη φορά από το 2008, που ξέσπασε η χρηματοοικονομική κρίση, τα νέα stress tests που διεξάγει η Ευρώπη. Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) «ηγείται» της τελευταίας προσπάθειας να αποκαλυφθούν προ...»

Α. Σαμαράς: Η Ελλάδα έχει επιστρέψει

«Η Ελλάδα έχει επιστρέψει και δεν πρόκειται να βιώσει κανένα σενάριο Βαϊμάρης», διεμήνυσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας από το βήμα του «Athens Forum 2014: Η Δημοκρατία υπό Πίεση» και σημειώνοντας πως βασικοί εχθροί της δημοκρατίας εν μέσω κρίσης είναι ο λαϊκισμός και ο εξτρεμισμός. Τόνισ...»

Γκ. Χαρδούβελης: Μεγάλο ενδιαφέρον ξένων για το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων

«Οι ξένοι επενδυτές δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για το ελληνικό πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων και την αγορά στοιχείων ενεργητικού στην Ελλάδα, καθώς στοιχηματίζουν ότι η οικονομία της θα κινηθεί ανοδικά», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης, σε συνέντευξη που έδωσε στον αμερικανικό τηλεοπτ...»

Η Alpha Bank υποδέχεται πρώτη τις κάρτες της China UnionPay στην Ελλάδα

H Alpha Bank, ο μεγαλύτερος αποδέκτης καρτών πληρωμών στην Ελλάδα, πρωτοπορεί για μία ακόμη φορά και ξεκινά συνεργασία με την China UnionPay (CUP), τον μεγαλύτερο εκδότη καρτών στον κόσμο, ενισχύοντας το τουριστικό προϊόν και στηρίζοντας την ελληνική οικονομία. Τη σημαντική αυτή συμφωνία υπέγραψε η...»

Επένδυση άνω των 20 εκατ. από τη Wind Hellas

Σημαντική επένδυση άνω των 20 εκατ. ευρώ υλοποιεί η Wind Hellas για την ριζική ανανέωση του δικτύου λιανικής. Σύμφωνα με την εταιρεία, η ανανέωση της αλυσίδας καταστημάτων της Wind θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη επένδυση στην ελληνική λιανική αγορά καθώς η εταιρεία θα διαθέσει περισσότερα από 20 εκατ....»

Αναλαμβάνει η ΕΚΤ από Νοέμβριο την εποπτεία

Από τις αρχές Νοεμβρίου του 2014 πλειάδα ευρωπαϊκών τραπεζών σε σύνολο 6.000 και μεταξύ αυτών και οι 4 ελληνικές συστημικές τράπεζες, θα περάσουν στον απευθείας έλεγχο της ΕΚΤ και όχι στην Τράπεζα της Ελλάδος, η οποία αποκτά πλέον δευτερεύοντα και επικουρικό ρόλο. H TτΕ θα ελέγχει απευθείας την At...»

Το «καλάθι» ρίσκου στην Ελλάδα αυξάνεται – Ελάσσονος σημασίας τα stress tests – Πολιτικοί οι κίνδυνοι

Το καλάθι ρίσκου στην Ελλάδα, αυξάνεται κατακόρυφα. Τα stress tests των τραπεζών θα αποδειχθούν ελάσσονος σημασίας καθώς σε οποιαδήποτε περίπτωση, υπάρχει εναλλακτικό σενάριο που μπορεί να διασφαλίσει την κεφαλαιακή σταθερότητα και κεφαλαιακή επάρκεια των τραπεζών. Ωστόσο, υπάρχουν δύο σοβαροί κ...»


Σελίδα 1 από 243 | Αποτελέσματα 1 - 25 από 6067
First Page | Previous Page | Next Page | Last Page


To σήμα της ημέρας!

Σήματα αγοράς ή πώλησης?
Τεχνική Ανάλυση και σωστές-έγκαιρες επενδυτικές αποφάσεις!


Συνεδρίαση - 19/09
Σύμβολο Τιμή Διαφορά (%)
ΑΒΑΞ 1,380 0,050 3,76%
ΑΒΕ 0,300 0,000 -
ΑΒΕΝΙΡ 0,050 0,000 -
ΑΓΚΡΙ 0,120 0,000 -
ΑΔΑΚ 3,740 0,140 3,89%
ΑΔΑΚ20 2,790 -0,060 -2,11%
ΑΕΓΕΚ 0,050 -0,010 -16,67%
ΑΘΗΝΑ 0,290 0,000 -
ΑΙΟΛΚ 0,850 0,000 -
ΑΚΡΙΤ 0,330 0,000 -
ΑΛΑΠΙΣ 0,040 0,000 -
ΑΛΚΑΤ 1,910 -0,050 -2,55%
ΑΛΚΟ 0,520 -0,080 -13,33%
ΑΛΜΥ 0,270 -0,010 -3,57%
ΑΛΤΕΚ 0,030 0,000 -
ΑΛΤΕΡ 0,760 0,000 -
ΑΛΦΑ 0,650 0,050 8,33%
ΑΛΦΑΤΠ 1,420 0,060 4,41%
ΑΝΔΡΟ 21,500 0,000 -
ΑΝΕΚ 0,090 0,000 -
ΑΝΕΜΟΣ 1,400 0,040 2,94%
ΑΝΕΠ 1,150 0,000 -
ΑΝΕΠΟ 0,160 0,000 -
ΑΡΑΙΓ 6,980 0,390 5,92%
ΑΣΑΣΚ 0,670 0,000 -
ΑΣΚΟ 0,360 0,000 -
ΑΣΤΑΚ 5,650 -0,210 -3,58%
ΑΣΤΗΡ 4,020 0,160 4,15%
ΑΤΕ 0,160 0,000 -
ΑΤΕΚ 1,490 0,000 -
ΑΤΕΡΜ 0,120 0,000 -
ΑΤΛΑ 0,080 0,000 -
ΑΤΡΑΣΤ 4,500 0,000 -
ΑΤΤ 0,110 0,010 10,00%
ΑΤΤΙΚ 0,010 0,000 -
ΑΤΤΙΚΑ 0,550 0,040 7,84%
ΑΧΟΝ 0,050 0,000 -
ΒΑΛΚ 0,190 0,000 -
ΒΑΡΓ 0,600 0,000 -
ΒΑΡΝΗ 0,070 0,000 -
ΒΕΤΑΝ 0,060 0,000 -
ΒΙΝΤΑ 3,950 0,000 -
ΒΙΟ 3,790 0,070 1,88%
ΒΙΟΚΑ 0,400 0,000 -
ΒΙΟΣΚ 0,290 0,000 -
ΒΙΟΤ 0,220 0,000 -
ΒΙΟΧΚ 4,190 0,000 -
ΒΙΣ 0,930 0,000 -
ΒΟΣΥΣ 1,220 0,000 -
ΒΟΧ 1,300 0,000 -
ΒΥΤΕ 0,560 0,000 -
ΒΩΒΟΣ 0,300 0,000 -
ΓΑΛΑΞ 0,320 0,000 -
ΓΕΒΚΑ 0,380 0,000 -
ΓΕΔ 0,010 0,000 -
ΓΕΚΤΕΡΝΑ 3,390 0,090 2,73%
ΓΤΕ 5,060 0,000 -
ΔΑΙΟΣ 2,150 0,000 -
ΔΑΚΓΔ 12,670 0,410 3,34%
ΔΑΚΕΤ30 8,270 0,100 1,22%
ΔΕΕ12 5,780 0,000 -
ΔΕΗ 10,920 0,420 4,00%
ΔΙΕΚΑ 0,100 0,000 -
ΔΙΟΝ 0,070 0,010 16,67%
ΔΙΟΝΔ 0,010 0 -
ΔΙΧΘ 0,050 0,000 -
ΔΟΛΔ 0,210 0,000 -
ΔΟΜΙΚ 0,450 0,000 -
ΔΟΥΡΟ 0,530 0,000 -
ΔΡΟΜΕ 0,200 0,000 -
ΔΡΟΥΚ 0,990 0,000 -
ΕΒΖ 0,430 0,000 -
ΕΒΡΟΦ 0,340 0,000 -
ΕΔΡΑ 0,150 0,000 -
ΕΕΕ 17,320 0,180 1,05%
ΕΚΤΕΡ 0,600 0,000 -
ΕΛΒΑ 1,680 0,030 1,82%
ΕΛΒΕ 0,600 0,000 -
ΕΛΒΙΟ 3,970 0,000 -
ΕΛΓΕΚ 0,380 -0,020 -5,00%
ΕΛΙΝ 1,210 0,000 -
ΕΛΙΧΘ 0,080 0,000 -
ΕΛΚΑ 1,310 0,030 2,34%
ΕΛΛ 12,850 -0,050 -0,39%
ΕΛΛΑΚΤΩΡ 3,250 0,140 4,50%
ΕΛΜΠΙ 0,070 0,000 -
ΕΛΠΕ 5,420 0,180 3,44%
ΕΛΣΤΡ 0,740 0,040 5,71%
ΕΛΤΚ 1,710 0,000 -
ΕΛΤΟΝ 1,040 0,010 0,97%
ΕΛΥΦ 0,120 0,000 -
ΕΜΔΚΟ 0,080 0,000 -
ΕΜΔΠΟ 0,140 0,000 -
ΕΝΒΙ 1,590 0,000 -
ΕΝΚΛΩ 0,050 0,000 -
ΕΝΤΕΡ 1,500 0,000 -
ΕΠΙΛΚ 0,220 0,000 -
ΕΠΣΙΛ 0,700 0,000 -
ΕΣΥΜΒ 1,910 -0,010 -0,52%
ΕΣΥΜΒΔ 0,010 0,000 -
ΕΤΕ 2,450 0,050 2,08%
ΕΤΕΜ 0,240 0,010 4,35%
ΕΤΕΤΠ 0,540 0,000 -
ΕΥΑΠΣ 4,030 0,060 1,51%
ΕΥΒΡΚ 0,020 0,000 -
ΕΥΔΑΠ 8,440 0,510 6,43%
ΕΥΠΙΚ 1,420 0,010 0,71%
ΕΥΠΡΟ 9,200 0,200 2,22%
ΕΥΡΟΜ 0,400 0,000 -
ΕΥΡΩΒ 0,350 0,020 6,06%
ΕΦΤΖΙ 1,410 -0,050 -3,42%
ΕΧ 3,200 0,000 -
ΕΧΑΕ 6,920 0,210 3,13%
ΗΛΕΑΘ 0,480 0,000 -
ΗΟΛ 0,510 0,000 -
ΗΡΑΚ 1,390 0,040 2,96%
ΙΑΣΩ 1,130 0,030 2,73%
ΙΑΤΡ 0,780 -0,010 -1,27%
ΙΚΟΝΑ 0,070 0,000 -
ΙΚΤΙΝ 1,630 0,070 4,49%
ΙΛΥΔΑ 0,680 0,000 -
ΙΜΠΕ 0,030 0,000 -
ΙΝΚΑΤ 0,810 0,010 1,25%
ΙΝΛΟΤ 1,750 0,070 4,17%
ΙΝΤΕΚ 0,850 0,060 7,59%
ΙΝΤΕΤ 0,320 0,000 -
ΙΝΤΚΑ 0,630 0,020 3,28%
ΙΟΝΑ 7,200 0,000 -
ΚΑΘΗ 0,450 0,000 -
ΚΑΜΠ 0,500 0,000 -
ΚΑΝΑΚ 1,860 -0,010 -0,53%
ΚΑΡΔ 0,140 0,000 -
ΚΑΡΕΛ 236,950 0,000 -
ΚΑΡΤΖ 3,320 -0,100 -2,92%
ΚΕΚΡ 0,750 0,000 -
ΚΕΚΡΔ 0,030 0,000 -
ΚΕΠΕΝ 1,300 0,000 -
ΚΕΡΑΛ 0,090 0,000 -
ΚΛΕΜ 2,050 -0,060 -2,84%
ΚΛΜ 0,580 0,000 -
ΚΛΩΝΚ 0,040 0,000 -
ΚΛΩΝΠ 0,080 0,000 -
ΚΜΟΛ 1,590 0,000 -
ΚΟΜΠ 0,080 0,000 -
ΚΟΡΔΕ 0,260 0,000 -
ΚΟΡΡΕΣ 3,700 0,000 -
ΚΟΥΑΛ 0,590 -0,020 -3,28%
ΚΟΥΕΣ 5,690 0,260 4,79%
ΚΟΥΜ 0,130 0,000 -
ΚΡΕΚΑ 0,150 0,000 -
ΚΡΕΤΑ 0,660 0,020 3,13%
ΚΡΗΤΩΝ 0,910 0,060 7,06%
ΚΡΙ 1,950 0,050 2,63%
ΚΤΗΛΑ 0,360 0,000 -
ΚΥΠΡ 0,210 0,000 -
ΚΥΡΙΟ 0,670 0,000 -
ΚΥΡΜ 2,230 0,010 0,45%
ΛΑΒΙ 0,120 0,000 -
ΛΑΙΚΗ 0,040 0,000 -
ΛΑΜΔΑ 4,460 0,000 -
ΛΑΜΔΑΔ 0,390 0,000 -
ΛΑΜΨΑ 18,280 -0,110 -0,60%
ΛΑΝΑΚ 1,200 0,000 -
ΛΑΝΕΤ 0,120 0,000 -
ΛΕΒΚ 0,240 0,000 -
ΛΕΒΠ 0,740 0,000 -
ΛΙΒΑΝ 0,210 0,000 -
ΛΟΓΟΣ 0,510 0,000 -
ΛΟΥΛΗ 2,570 -0,090 -3,38%
ΛΥΚ 1,560 0,000 -
ΜΑΘΙΟ 0,410 0,000 -
ΜΑΙΚ 0,120 0,000 -
ΜΑΞΙΜ 0,100 0,000 -
ΜΑΣΟΠ 0,850 0,000 -
ΜΕΒΑ 1,250 0,000 -
ΜΕΝΤΙ 0,430 0,000 -
ΜΕΡΚΟ 5,140 0,350 7,31%
ΜΕΣΟΧ 0,120 0,000 -
ΜΕΤΚ 11,480 0,480 4,36%
ΜΗΧΚ 0,100 0,000 -
ΜΗΧΠ 0,100 0,000 -
ΜΙΓ 0,380 0,000 -
ΜΙΓΡΕ 3,030 0,000 -
ΜΙΝ 0,360 0,020 5,88%
ΜΙΝΟΑ 1,500 0,000 -
ΜΛΑΝΤ 0,640 0,000 -
ΜΛΣ 4,700 0,030 0,64%
ΜΟΗ 7,970 0,320 4,18%
ΜΟΝΤΑ 0,180 0,000 -
ΜΟΤΟ 0,290 0,000 -
ΜΟΥΖΚ 0,340 0,000 -
ΜΟΧΛ 1,340 0,000 -
ΜΠΕΛΑ 11,000 0,110 1,01%
ΜΠΕΛΑΑΜ 9,380 0,000 -
ΜΠΟΚΑ 0,090 0,000 -
ΜΠΟΠΑ 0,010 0,000 -
ΜΠΤΚ 0,220 0,000 -
ΜΥΤΙΛ 6,720 0,560 9,09%
ΝΑΚΑΣ 0,800 -0,030 -3,61%
ΝΑΥΠ 0,280 0,000 -
ΝΑΥΤ 0,230 0,000 -
ΝΕΛ 0,050 0,000 -
ΝΕΩΡΣ 0,130 0,000 -
ΝΗΡ 0,160 -0,010 -5,88%
ΝΙΚΑΣ 0,200 0,000 -
ΝΙΟΥΣ 0,330 0,000 -
ΝΤΟΚΧΟ 1,800 0,000 -
ΝΤΟΠΛΕΡ 0,960 0,000 -
ΝΤΡΙΑΡΤ 0,050 0,000 -
ΞΕΝΟ 0,010 -0,010 -50,00%
ΞΥΛΚ 0,120 0,000 -
ΞΥΛΠ 0,200 0,000 -
ΟΛΘ 26,990 0,530 2,00%
ΟΛΠ 15,750 -0,250 -1,56%
ΟΛΥΜΠ 1,670 0,000 -
ΟΠΑΠ 12,200 0,400 3,39%
ΟΠΤΡΟΝ 1,770 0,000 -
ΟΡΑΟΡΑ 2,290 0,000 -
ΟΤΕ 11,600 0,530 4,79%
ΟΤΟΕΛ 8,900 0,250 2,89%
ΠΑΙΡ 0,300 0,020 7,14%
ΠΑΠ 0,420 -0,040 -8,70%
ΠΑΡΝ 0,070 0,000 -
ΠΑΣΑΛ 0,130 -0,030 -18,75%
ΠΕΙΡ 1,410 0,060 4,44%
ΠΕΙΡΤΠ 0,510 0,020 4,08%
ΠΕΡΣ 0,340 0,000 -
ΠΕΡΦ 2,270 0,000 -
ΠΕΤΖΚ 0,260 0,000 -
ΠΕΤΡΟ 2,440 0,030 1,24%
ΠΗΓΑΣ 0,030 0,000 -
ΠΛΑΘ 1,060 0,040 3,92%
ΠΛΑΙΣ 6,880 0,080 1,18%
ΠΛΑΚΡ 5,230 0,000 -
ΠΠΑΚ 0,920 -0,010 -1,08%
ΠΡΑΞΚ 0,390 0,000 -
ΠΡΑΞΠ 0,540 0,000 -
ΠΡΔ 0,100 0,000 -
ΠΡΕΖΤ 5,400 -0,600 -10,00%
ΠΡΟ 0,180 0,000 -
ΠΡΟΦ 0,790 0,010 1,28%
ΡΕΒΟΙΛ 0,520 0,000 -
ΡΙΛΚΕ 3,300 0,000 -
ΡΙΝΤΕ 0,030 0,000 -
ΣΑΙΚΛ 0,700 0,000 -
ΣΑΝΥΟ 0,020 0,000 -
ΣΑΟΣ 0,780 0,000 -
ΣΑΡ 7,500 0,030 0,40%
ΣΑΡΑΝ 0,770 0,000 -
ΣΑΤΟΚ 0,120 0,000 -
ΣΕΛΜΚ 0,080 0,000 -
ΣΕΛΟ 0,120 -0,010 -7,69%
ΣΕΝΤΡ 0,240 0,010 4,35%
ΣΙΔΕ 1,330 0,050 3,91%
ΣΙΔΜΑ 0,520 0,080 18,18%
ΣΠΕΙΣ 1,470 0,000 -
ΣΠΙ 0,200 0,000 -
ΣΠΙΝΤ 0,030 -0,010 -25,00%
ΣΠΡΙ 0,030 0,000 -
ΣΠΥΡ 0,320 -0,020 -5,88%
ΣΦΑ 0,920 0,000 -
ΣΩΛΚ 1,430 0,050 3,62%
ΤΒΑΝΚ 0,050 0,000 -
ΤΕΓΟ 0,040 0,000 -
ΤΕΚΔΟ 0,010 0,000 -
ΤΕΝΕΡΓ 3,300 0,050 1,54%
ΤΕΞΤ 0,080 0,000 -
ΤΖΚΑ 1,520 0,000 -
ΤΗΛΕΤ 0,120 0,000 -
ΤΙΤΚ 20,080 1,080 5,68%
ΤΙΤΠ 9,800 0,320 3,38%
ΤΡΑΣΤΟΡ 1,040 -0,010 -0,95%
ΤΡΟΠ 2,000 0,000 -
ΤΤ 0,170 0,000 -
ΥΑΛΚΟ 0,050 -0,010 -16,67%
ΥΓΕΙΑ 0,270 0,000 -
ΦΙΕΡ 0,210 0,000 -
ΦΙΝΤΟ 0,330 0,000 -
ΦΛΕΞΟ 2,850 0,110 4,01%
ΦΟΡΘ 1,420 0,010 0,71%
ΦΟΡΘΔ 10,580 0,000 -
ΦΟΥΝΤΛ 1,650 -0,040 -2,37%
ΦΟΥΝΤΛΔ 0,070 0,000 -
ΦΡΙΓΟ 2,710 0,000 -
ΦΡΛΚ 4,670 0,060 1,30%
ΦΦΓΚΡΠ 31,500 0,720 2,34%
ΧΑΙΔΕ 0,410 0,000 -
ΧΑΚΟΡ 0,450 0,010 2,27%
ΧΑΛΥΒ 0,120 0,000 -
ΧΑΤΖΚ 0,030 0,000 -
ΧΚΡΑΝ 0,180 0,000 -
FISIKON
Το φυσικό αέριο κίνησης φέρνει την επανάσταση στην ελληνική αυτοκίνηση: οικονομία, ασφάλεια και φιλικότητα προς το περιβάλλον 
>>>